1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
#242 Jogos. Akkor remélem kompatibilis lesz vele, és, hogy a kezelhetősége jól megoldott lesz. :) -
#241 mivel nem 3d, így nem hiszem, hogy komoly gépigénye lenne tablet téren.. annó egy 133 MHz-es gépen is elment 32 mega ramma... manapság egy számológépben erősebb a proci... más kérdés, hogy mennyire korlátozzák le a kompatibilitást, van pár játék, ami adott tableten / telefonon simán kellene, hogy menjen, de play-ről nem lehet letölteni mert szerintük nem oké a dolog... -
#240 Azért egy tablet gépigény nem ártana. Mondjuk, valószínűleg az Acer Iconia A1-810-esemen elfutna, de akkor se ártana biztosra tudni. -
Wootan #239 Hát reméljük, főleg, hogy látszólag ez csak az alapjáték lesz. Egyébként ez ugyan hogy fog működni? Steam-en megveszed, és utána még kell majd hozzá a uplay is? -
#238 hát, 15 éves játék, csak nem kérnek el érte 2-3k -nál többet
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.09. 21:29:00 -
Wootan #237 Na itt megnézhető hogy fog kinézni a játék. Szóval lényegében marad minden a régiben, csak nagy felbontás támogatás + tisztább grafika. -
#236 You have made my day :D -
#235 és tabletre / telefonra is elérhető lesz.. faja (: -
Wootan #234 Ez igen! Árban ugyan mennyi lesz.
Az igazi királyság az lenne mondjuk, ha valamilyen módon megcsinálnák, hogy bekerüljön a játékba a Forge város/sztori szál. Hihetetlen hogy pont rajongói nyavalygás miatt vágták ki annó, pedig aki játszott a MM7-el, annak egyáltalán nem volt meglepő az az irányvonal. Szerintem sokkal izgalmasabb lett volna, mint az elementálok.
Jah és remélem a kezelőfelület marad a régi, nem cserélik le erre az 5 óta lévő minimál farokságra.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2014.12.09. 20:40:32 -
#233 Ez király -
Pio #232 Heroes of Might & Magic III HD edition január végén! :)
-
#231 és ha a jobb oldali nyer, akkor ilyen lesz a felszín
-
Andrews2007 #230 Dungeon várkép szavazás
-
Andrews2007 #229 A 3. szavazás a gyűjtői változatról. Soundtrack cd vagy szépen nyomott papírok 1-1 nagy Heroes VII jelenetről. Választani kell. Mindkettő lehetne. :)
3. szavazás a Gyűjtői változatról soundtrack cd vagy dombornyomott poszterek -
#228 ahogy utánakerestem, nem biztos...
többféle tarot kártya létezik.. de mivel az Ubi francia, és állítólag a Francia Tarot a második legkedveltebb a Belote után (én speciel az életbe nem hallottam még róla), így erős a gyanúm, hogy Francia tarot kártyacsomag lesz mellékelve..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.05. 18:39:46 -
Andrews2007 #227 Sajnos véletlenül az utóbbi pár hozzászólást a HVI-os topikban írtam múltkor sorry! :D
Az külalakra tarot, de egyébként nem póker vagy francia kártya?
Hivatalos háttérképek és bocsánatkérés a honlapfrissítések csúszásáért
Már megy a bocsánatkérés, hogy lassabban haladnak de a jó munkához idő kell! Legyen is az a munka jó! :) Főleg a gyümölcse. :)
Ezért nem frissül nagyon mostanában gyakran a honlap.
Legalább kiadtak 2 háttérképet! Egy Haven-öst és egy Academy-set.
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/collector-s-vote-part-3
3. szavazás a gyűjtői változatról. Soundtrack cd vagy szépen nyomott papírok 1-1 nagy Heroes VII jelenetről. Választani kell. Mindkettő lehetne. :) -
#226 hát igen, az Ubi elég időt ad a készítőknek, láthatjuk, hogy mennyire optimalizált és bugmentes volt pár legutóbbi játék, ami az ő pénzeletük során jött ki, mint az AC Unity, a Far Cry 4 vagy a Watch Dogs.... -
Andrews2007 #225 Ez rajongói kép ugye? Egyrészt gyatra minőségű másrészt nem hinném, hogy sötét elfes lenne a szarvas. :) -
Andrews2007 #224 https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... unity-team
Már megy a bocsánatkérés, hogy lassabban haladnak de a jó munkához idő kell! Legyen is az a munka jó! :) Főleg a gyümölcse. :)
Ezért nem frissül nagyon mostanában gyakran a honlap.
Legalább kiadtak 2 háttérképet! Egy Haven-öst és egy Academy-set.
-
erdbal #223 Egyet értek azzal aki ezt írta kicsit dark elfes hangulatú a holdas kép de elnézve egy két képet a lényeken is kicsit érezhető lesz ez :D mondjuk nekem tetszik csak na, hát tényleg olyan :D
Utoljára szerkesztette: erdbal, 2014.11.27. 18:31:56 -
erdbal #222 -
#221 titan -
Andrews2007 #220 Tanis hősnő?
Ez egy Academy hős?
Academy bajnok lények
Academy Bajnok lények!
-
Andrews2007 #219 Academy elit egységek rajzai -
Andrews2007 #218 Seregek és egységek
No végre egy részletes leírás a Heroes 7-ben található egységekről! Ötletes apró újdonságokkal. PL 1-1 fokozaton belül tehát az alap és az elit lényeknél lesz 1-1 sokkal erősebb, tehát nem lesz mind kb ugyanolyan erős hanem lesz egy prime alap s prime elit mondjuk :D. S kiderült hogy 1 várban csak egyféle bajnok lény lehet mi választunk! Fontos, hogy mind a kettő teljesen másra jó az angyallal egy támogató egységet kapunk akivel tudjuk éleszteni az eliteket pl tehát ott inkább az eliteke erősíjük, a Juggernauttal vagy mi az a kardos meg rámegyünk a damage-re! Neutrál lényeket kint lehet majd találni mászkálnak össze vissza mint eddig, de lehet majd venni is egyes helyeken. -
Andrews2007 #217 Academy alap egységek első látásra
Íme az Academy alapegységek! -
Banszien #216 Én nem hiszem, szerintem a csupán a városkép miatt nem lesznek night elfek. Pont azért mert az a téma nagyon hasonló lenne a dark elfekhez. -
#215 az a baj, hogy sztem a moonlight elfeknek nagyon hasonló lesz a hangulata mint a dungeon dark elfeké... -
Andrews2007 #214 Sylvan Városkép szavazás 2
Dungeon 2. lénysor nyert
Megvannak az eredmények! Nyert a Holdas Sylvan vár háttér/hangulat! Én is arra voksoltam legyen picit most más.
És igen nyert a legjobb Dungeon lénysor a 2. fajta! :) Erre szavaztam én is!
A Sylvannál viszont jó lett volna más lénysor!
-
Andrews2007 #213 Sylvan városkép szavazás 2. rész
Igen most már tudok szavazni 4-5 napja. -
#212 nekem is sokszor vacakol, de lehet csak nem szereti a chrome-ot -
Andrews2007 #211 Na maradt végül a csaló dupla szavazatok után, az 1-2. Dungeon lénysor, 1 héti ezekre lehet szavazni! De én most miért nem tudok szavazni???? Uplay-t hozza be mindig a loginnál! -
Andrews2007 #210 Elfek városképe szavazás 1. rész
Mától vasárnapig szavazhatunk az elfek városképéről ez az 1. rész még lesz egy 2. is! -
Andrews2007 #209 Új novemberi képek!
Novemberi új képek Heroes VII-ből Szép lesz! Ezek közeli kamerás képek csak!
Ma lezárul a Dingeon lénysor szavazás 1. hete,egy kiesik, fura , hogy a végig utolsó 3. most már 2. és a 2. féle pedig utolsó lesz és már az 1. vezet.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2014.11.06. 13:01:01 -
Ohyner #208 Engem nem is a farkas zavar, hanem, hogy kellett volna rá valamaiféle páncélszerűség, ami jobban beilleszti az emberekhez. -
Andrews2007 #207 Az embereknél most a Farkas hercegség/dinasztia kerül középpontba ezért ilyen! Eddig a Griff/fény hercegség volt központban. -
R0GERIUS #206 Így van. -
erdbal #205 nagyon egyet tudok veled érteni Ohyner:D az embereknél a grafikai megoldás nekem sme jön be, pedig előző szériákban kedvenc népem volt...az akadémiába meg szerintem nem nagyon illik oda az a cambirunk, bár gondolom újat akartak mutatni a gremlin helyett:D
az elfeknek örülök én is szintén, az unikornisról meg még ne mondj le, az egyik sötét elf klánban is ott van a Shadow Unicorn, ami sztem egy nagyon jó újítása lenne, látni ezt a lényt a másik oldalon:D
és akkor most , hogy lesz? az első hét után amelyik a legkevesebb szavazatot kapta kiesik és a másik kettőre még lehet szavazni? :D -
Ohyner #204 Amúgy, hogy a korábbi témákhoz is hozzászóljak.
Nekem a farkas nem zavaró az emebreknél, viszont a grafikai megvalósítása kicsit az. Sokkal jobban illene a néphez, ha valamiféle vértféleség is lenne rajta, valami címerrel elátott harci dísz.
Nekem ami az embereknél nem tetszik, hogy szívesen láttam volna valami fénylény szerűséget. Amúgy a többi egységük kinézetével nincs baj, bár szerintem a játékosok 90% az anygalt építi meg elsőként, bármennyire is jó lesz az a blademaster.
Az Academy vár sem próbál meg kilépni a konfortzónájából, de szerintem hozni fogja az elvárt szintet. A lények többsége a megszokott. Van egy Cabirunk, ami nekem elég közepesnek tűnik. És ugye nincs naga királynőnk, amit régóta várok, talán majd egy DLC-vel a menedék várnál.
A sablonos nevű bajnok madárka érdekes lehet, jól néz ki. De szerintem kevesen mondanak majd le a valószínű egyetlen bajnok távolsági egységről.
A barbárokról és a nekrókról még nem tudunk semmit. Az infernó és a törpék kiestek az alapjátékból. A törpéket nagyon sajnálom, mert én nagyon élvezetm velük a játékot. Az egyik kedvenc népem lett az 5. részben.
Az elfek ugye bejutottak egy igen agresszív ággal, aminek én örülök. Az unikornis hiányzik az ágl, de hátha később plusz választható lényként bekerül.
A Dungeonnak örülök, rájuk szavaztam, és jó látni, hogy próbnálják megtalálni a hagyományos és a sötételfes koncepció egységét. Sokaknak nem tetszik, de szerintem hangulatosak a sötételfek. Véleményem szerint jobb lett a dungean, hogy beszivárogtak a hosszúfülűek.
Amúgy erre a négy kasztos megoldásra kíváncsi leszek. -
#203 szerintem választani kell, hogy vagy ez - vagy az, ahogy már a 6. részben is láthattuk 1-2 épület esetében