1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • gandrus
    Jogos. Akkor remélem kompatibilis lesz vele, és, hogy a kezelhetősége jól megoldott lesz. :)
  • Shiwo
    mivel nem 3d, így nem hiszem, hogy komoly gépigénye lenne tablet téren.. annó egy 133 MHz-es gépen is elment 32 mega ramma... manapság egy számológépben erősebb a proci... más kérdés, hogy mennyire korlátozzák le a kompatibilitást, van pár játék, ami adott tableten / telefonon simán kellene, hogy menjen, de play-ről nem lehet letölteni mert szerintük nem oké a dolog...
  • gandrus
    Azért egy tablet gépigény nem ártana. Mondjuk, valószínűleg az Acer Iconia A1-810-esemen elfutna, de akkor se ártana biztosra tudni.
  • Wootan
    Hát reméljük, főleg, hogy látszólag ez csak az alapjáték lesz. Egyébként ez ugyan hogy fog működni? Steam-en megveszed, és utána még kell majd hozzá a uplay is?
  • Shiwo
    hát, 15 éves játék, csak nem kérnek el érte 2-3k -nál többet
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.09. 21:29:00
  • Wootan
    Na itt megnézhető hogy fog kinézni a játék. Szóval lényegében marad minden a régiben, csak nagy felbontás támogatás + tisztább grafika.
  • Carmang
    You have made my day :D
  • Shiwo
    és tabletre / telefonra is elérhető lesz.. faja (:
  • Wootan
    Ez igen! Árban ugyan mennyi lesz.

Az igazi királyság az lenne mondjuk, ha valamilyen módon megcsinálnák, hogy bekerüljön a játékba a Forge város/sztori szál. Hihetetlen hogy pont rajongói nyavalygás miatt vágták ki annó, pedig aki játszott a MM7-el, annak egyáltalán nem volt meglepő az az irányvonal. Szerintem sokkal izgalmasabb lett volna, mint az elementálok.

Jah és remélem a kezelőfelület marad a régi, nem cserélik le erre az 5 óta lévő minimál farokságra.
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2014.12.09. 20:40:32
  • b-type
    Ez király
  • Pio
    Heroes of Might & Magic III HD edition január végén! :)

• Shiwo
    és ha a jobb oldali nyer, akkor ilyen lesz a felszín

• Andrews2007
    Dungeon várkép szavazás
  • Andrews2007
    A 3. szavazás a gyűjtői változatról. Soundtrack cd vagy szépen nyomott papírok 1-1 nagy Heroes VII jelenetről. Választani kell. Mindkettő lehetne. :)

3. szavazás a Gyűjtői változatról soundtrack cd vagy dombornyomott poszterek
  • Shiwo
    ahogy utánakerestem, nem biztos...
    többféle tarot kártya létezik.. de mivel az Ubi francia, és állítólag a Francia Tarot a második legkedveltebb a Belote után (én speciel az életbe nem hallottam még róla), így erős a gyanúm, hogy Francia tarot kártyacsomag lesz mellékelve..
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.05. 18:39:46
  • Andrews2007
    Sajnos véletlenül az utóbbi pár hozzászólást a HVI-os topikban írtam múltkor sorry! :D

Az külalakra tarot, de egyébként nem póker vagy francia kártya?

Hivatalos háttérképek és bocsánatkérés a honlapfrissítések csúszásáért

Már megy a bocsánatkérés, hogy lassabban haladnak de a jó munkához idő kell! Legyen is az a munka jó! :) Főleg a gyümölcse. :)

Ezért nem frissül nagyon mostanában gyakran a honlap.

Legalább kiadtak 2 háttérképet! Egy Haven-öst és egy Academy-set.

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/collector-s-vote-part-3
    3. szavazás a gyűjtői változatról. Soundtrack cd vagy szépen nyomott papírok 1-1 nagy Heroes VII jelenetről. Választani kell. Mindkettő lehetne. :)
  • Shiwo
    hát igen, az Ubi elég időt ad a készítőknek, láthatjuk, hogy mennyire optimalizált és bugmentes volt pár legutóbbi játék, ami az ő pénzeletük során jött ki, mint az AC Unity, a Far Cry 4 vagy a Watch Dogs....
  • Andrews2007
    Ez rajongói kép ugye? Egyrészt gyatra minőségű másrészt nem hinném, hogy sötét elfes lenne a szarvas. :)
  • Andrews2007
    https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... unity-team

Már megy a bocsánatkérés, hogy lassabban haladnak de a jó munkához idő kell! Legyen is az a munka jó! :) Főleg a gyümölcse. :)

Ezért nem frissül nagyon mostanában gyakran a honlap.

Legalább kiadtak 2 háttérképet! Egy Haven-öst és egy Academy-set.
  • erdbal
    Egyet értek azzal aki ezt írta kicsit dark elfes hangulatú a holdas kép de elnézve egy két képet a lényeken is kicsit érezhető lesz ez :D mondjuk nekem tetszik csak na, hát tényleg olyan :D
    Utoljára szerkesztette: erdbal, 2014.11.27. 18:31:56
  • erdbal
  • b-type
    titan
  • Andrews2007
    Tanis hősnő?
    Ez egy Academy hős?

Academy bajnok lények
    Academy Bajnok lények!
  • Andrews2007
    Academy elit egységek rajzai
  • Andrews2007
    Seregek és egységek

No végre egy részletes leírás a Heroes 7-ben található egységekről! Ötletes apró újdonságokkal. PL 1-1 fokozaton belül tehát az alap és az elit lényeknél lesz 1-1 sokkal erősebb, tehát nem lesz mind kb ugyanolyan erős hanem lesz egy prime alap s prime elit mondjuk :D. S kiderült hogy 1 várban csak egyféle bajnok lény lehet mi választunk! Fontos, hogy mind a kettő teljesen másra jó az angyallal egy támogató egységet kapunk akivel tudjuk éleszteni az eliteket pl tehát ott inkább az eliteke erősíjük, a Juggernauttal vagy mi az a kardos meg rámegyünk a damage-re! Neutrál lényeket kint lehet majd találni mászkálnak össze vissza mint eddig, de lehet majd venni is egyes helyeken.
  • Andrews2007
    Academy alap egységek első látásra

Íme az Academy alapegységek!
  • Banszien
    Én nem hiszem, szerintem a csupán a városkép miatt nem lesznek night elfek. Pont azért mert az a téma nagyon hasonló lenne a dark elfekhez.
  • Shiwo
    az a baj, hogy sztem a moonlight elfeknek nagyon hasonló lesz a hangulata mint a dungeon dark elfeké...
  • Andrews2007
    Sylvan Városkép szavazás 2

Dungeon 2. lénysor nyert

Megvannak az eredmények! Nyert a Holdas Sylvan vár háttér/hangulat! Én is arra voksoltam legyen picit most más.

És igen nyert a legjobb Dungeon lénysor a 2. fajta! :) Erre szavaztam én is!

A Sylvannál viszont jó lett volna más lénysor!
  • Andrews2007
    Sylvan városkép szavazás 2. rész

Igen most már tudok szavazni 4-5 napja.
  • Shiwo
    nekem is sokszor vacakol, de lehet csak nem szereti a chrome-ot
  • Andrews2007
    Na maradt végül a csaló dupla szavazatok után, az 1-2. Dungeon lénysor, 1 héti ezekre lehet szavazni! De én most miért nem tudok szavazni???? Uplay-t hozza be mindig a loginnál!
  • Andrews2007
    Elfek városképe szavazás 1. rész

Mától vasárnapig szavazhatunk az elfek városképéről ez az 1. rész még lesz egy 2. is!
  • Andrews2007
    Új novemberi képek!
    Novemberi új képek Heroes VII-ből Szép lesz! Ezek közeli kamerás képek csak!

Ma lezárul a Dingeon lénysor szavazás 1. hete,egy kiesik, fura , hogy a végig utolsó 3. most már 2. és a 2. féle pedig utolsó lesz és már az 1. vezet.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2014.11.06. 13:01:01
  • Ohyner
    Engem nem is a farkas zavar, hanem, hogy kellett volna rá valamaiféle páncélszerűség, ami jobban beilleszti az emberekhez.
  • Andrews2007
    Az embereknél most a Farkas hercegség/dinasztia kerül középpontba ezért ilyen! Eddig a Griff/fény hercegség volt központban.
  • R0GERIUS
    Így van.
  • erdbal
    nagyon egyet tudok veled érteni Ohyner:D az embereknél a grafikai megoldás nekem sme jön be, pedig előző szériákban kedvenc népem volt...az akadémiába meg szerintem nem nagyon illik oda az a cambirunk, bár gondolom újat akartak mutatni a gremlin helyett:D

az elfeknek örülök én is szintén, az unikornisról meg még ne mondj le, az egyik sötét elf klánban is ott van a Shadow Unicorn, ami sztem egy nagyon jó újítása lenne, látni ezt a lényt a másik oldalon:D

és akkor most , hogy lesz? az első hét után amelyik a legkevesebb szavazatot kapta kiesik és a másik kettőre még lehet szavazni? :D
  • Ohyner
    Amúgy, hogy a korábbi témákhoz is hozzászóljak.

Nekem a farkas nem zavaró az emebreknél, viszont a grafikai megvalósítása kicsit az. Sokkal jobban illene a néphez, ha valamiféle vértféleség is lenne rajta, valami címerrel elátott harci dísz.
    Nekem ami az embereknél nem tetszik, hogy szívesen láttam volna valami fénylény szerűséget. Amúgy a többi egységük kinézetével nincs baj, bár szerintem a játékosok 90% az anygalt építi meg elsőként, bármennyire is jó lesz az a blademaster.

Az Academy vár sem próbál meg kilépni a konfortzónájából, de szerintem hozni fogja az elvárt szintet. A lények többsége a megszokott. Van egy Cabirunk, ami nekem elég közepesnek tűnik. És ugye nincs naga királynőnk, amit régóta várok, talán majd egy DLC-vel a menedék várnál.
    A sablonos nevű bajnok madárka érdekes lehet, jól néz ki. De szerintem kevesen mondanak majd le a valószínű egyetlen bajnok távolsági egységről.

A barbárokról és a nekrókról még nem tudunk semmit. Az infernó és a törpék kiestek az alapjátékból. A törpéket nagyon sajnálom, mert én nagyon élvezetm velük a játékot. Az egyik kedvenc népem lett az 5. részben.

Az elfek ugye bejutottak egy igen agresszív ággal, aminek én örülök. Az unikornis hiányzik az ágl, de hátha később plusz választható lényként bekerül.

A Dungeonnak örülök, rájuk szavaztam, és jó látni, hogy próbnálják megtalálni a hagyományos és a sötételfes koncepció egységét. Sokaknak nem tetszik, de szerintem hangulatosak a sötételfek. Véleményem szerint jobb lett a dungean, hogy beszivárogtak a hosszúfülűek.

Amúgy erre a négy kasztos megoldásra kíváncsi leszek.
  • Shiwo
    szerintem választani kell, hogy vagy ez - vagy az, ahogy már a 6. részben is láthattuk 1-2 épület esetében