2151
-
ChipHazard #360 Látod Cimbora ebben mindig eggyet fogunk érteni :) Hátha ha még ráadásnak nem viselne melltartót és a top-átázásánál egy kis bimbót is lehetne látni, az már tul pervez talán
És ha még a rúha is szakadna itt-ott . Most ugy azért engem is elkapott, és szívesen játszanék vele már most , remélem a PC-m bírni fogja majd ultrán HD-ben. Az uj monitorom kurvajol nézki az első rész is :)
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.10. 18:21:02 -
#359 Na igen. Az a formás popsi minden pénzt megér. Nagyon szépen van kidolgozva a karaktermodell, ismét nőies lett, a ruházata is részletgazdag, feszül rendesen az a naci és a ruházata is gyűrődik. Jó ránézni na, ezt amúgy sem lehet elmondani minden női játékszereplőről, de Lara most sem hazudtolta meg magát!
Ahogy elnézem komolyabban sérül és koszolódik, emellett izzad is a csaj! Jó lesz ez, csak lenne már 2016!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.10. 18:13:35 -
ChipHazard #358 Nyomda festéket nem türően jól nézki a csaj, és a Segg is igen csak rendben van, most hogy jobban szemügyre vehettük, elégedetteb vagyok, és mint mondtad a PC-n ez valóüszínüleg szebb lessz :).
A Q - Túlélő ösztön dologgal viszont nem értek veled egyet, egy igen szimpla okból kifolyólag még pedig azért mert ezt nem vagy köteles használni. Ha olyan Hardcore a régi Tr- bagázs ahogy azt álítja akkor ök alapól nem használják, tehát miért is baj ez ? Nem kell használni, nem kell lenyomni a gombot azt késsz,. :) -
#357 Így, hogy nem az agyatlan hentelésen van a hangsúly, hanem a felfedezésen és a Tomb-okon, lazán megidézi a klasszikus Tomb Raider játékokat, ami nagyon fasza. Lara gyönyörű, bár akkor is nedvesedik, amikor víz közelében sincs (vagy ilyen nagy mértékben izzad?). Ahogy elnézem kissé tapasztaltabb és akrobatikusabb is lett. Az a vízbe ugrás mesteri, úszni is tud a csaj, illetve egy-két ugrás lazán az Underworld-re emlékeztet. A GamesCom trailer csalódást okozott, ez pedig felcsigázott.
Mondjuk ezt a nyomd meg a Q gombot és majd az meg mutatja, hogy mit csinálj, hanyagolnám a játékból, de ez van (18 éves korban a gyereknek még nincs agya ahhoz, hogy gondolkodjon és, hogy felmérje a környezetét - mert ugye 18+ besorolású a játék).
A TressFX érdekességét pedig betudom annak, hogy ez még csak az áprilisi verzió (abból készítettek demót, azt vitték az E3-re meg a GamesCom-ra is - Horton közleménye alapján), szóval ennél valamicskét előrehaladottabb lehet a dolog (és még fog is fejlődni valamennyit, hisz még 3 hónap van a premierig). Gyakorlatilag az E3 és a GamesCom-on ez volt az egyetlen olyan játék, amivel már most is szívesen játszanék (Blizzard cuccokat leszámítva), de ezzel várnom kell 2016 tavaszáig. Fák jú Micro$$$$$$$$$$$$$oft.
A vizes Lara állati jól néz ki, és, ha belegondolok, hogy ez PC-n még ennél is jobban fog kinézni! Wow!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.10. 17:55:10 -
ChipHazard #356 Itt a Syria Demo
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.10. 17:26:56 -
#355 Csinos a csajszi. -
#354 Friss interjú a játékról.
Jövő héten érkezik a Szíriai demót bemutató videó. -
#353 SquareEnix. Már a Definitive Edition-ben is volt egy pici ázsiai beütése Larának. Sok helyen megfordult a fater, most miért baj az? -
#352 Nem is tudtam ,hogy Angliában élő mongolok a szülei, vagy legalább az egyik :D -
#351 Elég részletesen kidolgozták (bár szerintem ez még High-End PC-n sem fog így kinézni):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.08. 16:04:15 -
#350 Álltalában az a baj hogy nem lehet mindenhol menteni mert csekpoint van és ha meghal valaki akkor újra le kell tolni egy szakaszt. Ezt mondja a PCs, mert a csekpoint konzolról jött. Most már a csekpoint is rossz? igazából ne is lehessen menteni, szopassuk maguknak feleslegesen. Nem attól lesz jó egy játék... NES meg már vállalhatalan a mai generációnak, még véletlen se hozzuk fel mint irányadó akármi, mert nem azok. És ez is így van rendjén.
"ugrás közben nyakonszúr egy embert "
Anno T-rexet aprított, most embert szúr le. Kb ezt. -
#349 Mire akarsz ezzel utalni?
-
#348 Ennyi :) -
ChipHazard #347
-
#346 Teljesen egyetértek veled. Jobban én se tudnám megfogalmazni, mi a nagy büdös helyzet. Mert sajnos ez van. Nyilvánvaló, hogy nem a tősgyökeres TR rajongókat tekintették az elsődleges célpontnak, hanem azt a generációt, aki már megszokta h. van checkpoint és nem save crystalokra kell hagyatkoznia (ne is említsem pl. a NES korszakot, láttam erről nemrégiben egy videót, ahol a tizenéveseket ültetik le nintendózni és mind ki van borulva h ez mi ) és ahol az agyatlan lövöldözés és gyilkolás az elsődleges és elvárt. Rettentő kiábrándító volt számomra ez a Gamescom demo, amikor megláttam h 5 méter magasból ugrás közben nyakonszúr egy embert, hát komolyan a fejemhez kaptam, hogy mi ez. Kérdezés nélkül akárkit, akármikor vízbefojt, leszúr, kitekeri a nyakát, fejbelő. Kár, h nem elég nagy a hangunk és nem út el a fejlesztőkhöz h nem jó úton járnak, vagy egyszerűen leszarják. (Mondván h. nesze, ott van nektek az LC széria sírrablásra, a fő játékunk pedig egy mindenhonnan összelopkodott Uncharted klón - bokrok az AC 4-ből, a menet közben craftolás módszere pedig egy az egyben el lett lopva a The Last of Usból - azzal a gránáttal is, ami éles tárgyakat szór szanaszét. -
#345 Üres a tekintete, rettenet buta a feje -
#344 Már a Rise of the Tomb Raider folytatását tervezik!
- Trilógiát szeretnének
- Nem lesz XBox exkluzív (időleges exkluzivitás viszont nincs kizárva) -
R0GUE #343 Azon a hardveren örülhetsz ha 1080p / 30 stabil fps mellett lesz ami medium fölé megy és nem inkább low-ba mint a Witcher 3-nál... "Lol"... -
#342 Lehet, hogy medium lesz. Nem biztos, hogy alacsony textúrákat fognak alkalmazni. Vagy valahol már leírták, hogy az XBox One verzió milyen technikai adottságokkal fog bírni (felbontás, textúrák, FPS)? -
#341 Ott nem, hanem alacsony. Lol -
#340 CE-t csak akkor veszünk, ha jár hozzá a Season Pass is. Ha nem akkor várunk a Game of the Year/Complete verzióra.
Kell az összes ruha Larának meg a cheat DLC-k is (kártyák), mert núbok vagyunk és segítség nélkül nem tudunk haladni ebben az agysebész játékban! -
#339 ajánlom is! vagy nem fizetek a CE-ért! -
#338 High-res textúrákkal, Full HD-ben jó lesz az, ne aggódj! Az XBox-os verzióban is jól néz ki Lara, pedig ott nem Magas felbontású textúrák vannak. -
#337 "Miért nem csináltátok még jobbra a popsim, fuk u square fuk u micro$oft" fej -
#336 Valószínűleg tényleg ez áll a dolog hátterében. Az E3-as demóban és a korábbi képanyagokon viszont egész vállalhatóan néz ki:
-
#335 Hát engem ez nem tud meghatni, úgysem azt nézem a játékban, viszont az átvezetőkben nem lenne rossz ha nem egy érdekes fejű valamit kellene nézni. Persze lehet csak előnytelenül sikerült a fénykép :DDDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.05. 21:29:16 -
#334 Na igen, az előző részben aranyosabb és lányosabb volt, viszont nem volt olyan jó feneke, mint most!
Oh, wait...
-
#333 Előjegyezhető a PC-s változat a CD Galaxisnál!
Mondjuk kicsit pofátlanul drága ez a rész az előzőhöz képest. 2013-ban ennyiért már Survival Editiont osztogattak (13-14 000 Ft-ért), a sima verzió akkor 7990 Ft volt. Most megkapjuk ugyanazt a játékot csak szebb és változatosabb kivitelben, de drágábban!
Persze ez csak megközelítő ár, de ha valóban ennyibe fog kerülni, akkor Lara szépen tövig felnyomhatja a nyílvesszőit a fejlesztőknek!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 15:41:32 -
#332 Miért van ilyen béna feje? Az előző részben tök normálisan nézett ki de ez? -
#331 Nesze neked vizes rucis Lara!
Néhány kép a tegnapi trailerekből:
Vizes Lara:
Atyaúrisen!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 14:43:24 -
ChipHazard #330 Helyes helyes, várom a vizes rucis Larát. :) -
#329 Na nekem olyan kell. CE meg ez. -
#328 Azt úgy hívják, hogy Season Pass illetve Game of the Year/Definitive Edition!
Amúgy napokon belül új videó is érkezni fog a Szíriai demóból, amely a GamesCom-on játszható. Ugye ez volt az a trailer, aminek az elején Lara kimenekül a felborult telepjáróból, aztán mászni akar vissza, de a mélybe (vízbe) zuhan. Van benne mászás, úszás (vízes Lara rulz), fejtörő és egy sírba való bejutás is (azt hiszem ott ér véget a demó, amikor Lara csuron vizesen kinyitja az egyik sírt).
Reméljük tényleg nagy az a Tomb és tényleg több a fejtörő! Várjuk a videót!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 13:27:15 -
#327 Remélem olyan is lesz, hogy egybe minden. -
#326 Előrendelői csomagok és a gyűjthető kártyák szerepe a játékban! -
#325 Láttál már mindent belőle? -
#324 De azt épp azért kukázták, mert butaság volt. Aztán létrehozták ezt a Larát, akinek már személyisége, érzései vannak. Emellett tapasztalatlan és törékeny. Ez tök jó, de koppra ugyanazt csinálja, mint 10 éve (csak szebben és jobban animálva)... Minek akkor neki személyiség és érzelmek, amikor csak a Hedshát a lényeg. És igen, picit komolyabb változást vártam volna (persze nyilván nem fogják eldurrogtatni mindenüket, mert akkor a következő részt hogyan adják el?), de tavaly a Crystal meg az MS úgy ajnározta a játékot, hogy tényleg valami szuper alkotást vártam (legjobb TR játék, amit valaha láttál, rengeteg lehetőség és tennivaló, hatalmas terület, vizes Lara). Erre ez az előző rész bővített és finomított kiadása. Ehhez nem kellett volna lepaktálni a Microsoft-tal!
És akkor remélem megint ilyen GPS Cache gyűjtögetéssel lesz tele a 3x akkora térkép, nem pedig jó kis csapdázással.Én tuti elvinném abba az irányba is a játékot. Rosszat nem tenne neki, inkább csak ténylegesen lenne valami komolyabb újítás a szériában.
Új előrendelői extra:
Az egyik ingame képen Lara bőrkabátban feszít, bőrnaci mikor lesz?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 09:57:25 -
ChipHazard #323 ugye nem gondoltad azt hogy majda 2. részre megint gyökeres változtatásokat csinálnak. :) Fogták azt ami müködik, kicsit finomítottak rajta azt késsz. nekem semmi bajom sincs vele, bár ez szubjektív, valahogy mindig azt érzem hogy a sok kritika, amik igazából kurva minimálisak össze hasonlítva az eladásokkal, mert ha 100ezer ember vinyákol a forumon, de 8 millióan vették meg akkor igazából a fanyalgok a kissebség, de azt az érzetet keli hogy "nem olyan játékot csinálnak amiet én akarok ezért szar" - hozzá álás jön a legtöbb kritikából.
Lara amugy sem igazán volt valami hősnö, inkább egy kicsit szochiopata, tulajdoságokat mutató, örült, akinek szüksége van a veszélyre ugy mint a levegőre, ezt pl az első rész a 2013-as szerintem jol el is mesélte. ilyen jelleme lett a traumának köszönhetően amit át élt.
Régen is legyilkolt mindenkit, és többnyire azért kellett megmenteni a világot mert Ő elbaszott valamit, igy fel kell takarítani a saját mocskát. Csak akkor kifogyhatatlan lőszerrel ölte a Tyranusaurus Rex- et meg a veloci raptorokat, meg bikiniben ugrált a tigrisek elől.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.05. 09:50:47 -
#322 Hát igen, nekem is egyből az jutott eszembe, hogy ez ugyanaz, mint az előd, csak más helyszíneken, grafika sem sokkal szebb, játékmenet ugyanaz egy nagy DLC-nek tűnik az egész. -
#321 A reboot szerint Lara 20 éves (jó a Rise-ben 21 éves) régészcsajt/sírrablót testesít meg.
A fejlesztők elképzelése szerint pedig egy 21 éves régészcsajszit a gyilkolás jobban érdekel, mint a Tomb-ok kutatása és különféle kincsek keresése. Larának mindig is kincs és ereklye fétise volt. A gyilkolás csak egy szükséges rossz volt, régen csak így tudták megvalósítani (mert akkor voltak technikai akadályok, de ma?), most lenne rá más mód, de mégsem. Most meg az a menő, ha a nyílvesszőt vagy, ha a bökőt feldugja valamelyik ellenségnek (milyen látványos kivégzés omágád. Ja, mert a Tomb Raider játékok mindig is erről szóltak! Oh, wait...).
A 2013-as részben ezt azzal magyarázták, hogy Lara a túlélés érdekében és önvédelemből gyilkol, nameg a végén picit bosszúból, amikor a mentora elhullik. Ott érthető volt valamilyen szinten, de itt mi a motiváció? Hogy a Trinity gyülekezet gonosz, ezért eliminálni kell mindet? Ha nincs olajos hordó, akkor olajos kannákkal.
Különben is a 2013-as rész vége inkább egy hordamód volt.
Jöttek Himiko harcosai egy adott hullámban, aztán mentél 3 métert előre, átvezető és megint jöttek Himiko csatlósai. Hentelés felsőfokon. Komolyan azt vártam, hogy mikor szólal meg az Unreal Tournament narrátora már végre: First Blood, Dabakill, Multi Kill, Mega Kill, Holy Shit. Brutális állat a pályán!
A lopakodás meg úgy lesz megoldva ahogy eddig. Lesz 5 jelenet a játékban, ahol majd lehet lopakodni, de az összes többinél meg rá leszel majd kényszerítve az öldöklésre. Shotit a kézbe és bumm hedshát for bonus XP.
És az öldöklés után 2 skill pontot tudsz majd elosztani a tábortűznél (kivégzések, csendes gyilkolás, fejlövés bónusz XP), míg a lopakodás esetén egyet sem, mert azt nem díjazza a játék.
Én csak azt nem értem, hogy Lara miért nem humánusabb egy kicsit?
Egy 21 éves régészcsajszinál/sírrablónál nem az agyatlan öldöklést kellene erőltetni, hanem az információszerzést.
És ha már Lara túlélő, akkor a hatalmas területen miért nem tud csapdákat készíteni? A fák tetejéről kifigyeli az elcsatangoló katonák mozgását, eltereli a figyelmüket és belevezeti őket a csapdába. A csapdák készítéséhez pedig a gyűjthető/kraftolható cuccok kellenének, plusz fejleszthetőek lennének ezek is (csak odaszögezi a katonát, elkábítja a katonát, felhúzza a fára (Lara megnyúzza majd, mint valami Predator).
Az előző részben Larát is csapdába ejtették párszor, ezt ő meg már nem tudja megtenni?
A csapdába került emberkét pedig Lara kikérdezné (milyen katonai tábor van a közelben, milyen a katonák felszereltsége, mire kell számítani, milyen Tomb van a közelben, van-e alternatív bejutási lehetőség, van-e valami nagy vadállat a közelben satöbbi.) Ezután meg Lara eldönthetné (vagyis inkább a játékos), hogy mit csinál az emberrel. Megölheti, leütheti/elkábíthatja, megkötözheti (a kötél és ragasztószalag szintén gyűjthető/kraftolható dolog lenne és csak annyiszor lehetne felhasználni, amennyivel rendelkezünk, szóval folyamatosan nem).
Na meg az íj is. Mérgező nyilak vannak, kábító nyíl nincs. Pedig nem csak úgy lehet eljutni A-ból B-be, hogy mindenkit kiirtasz, vagy elsunnyogsz. Ha elkábítod/leütöd őket, akkor is el tud jutni Lara az adott célhoz, de mégsem egy vérengző bérgyilkos lesz, hanem mindjárt más színben fogják felfesteni. Csak akkor kellene ölnie, amikor valóban nincs más lehetőség. Ez mindjárt megdobná az egész játékmenetet.
Érdekes módon Batman sem írtja ki az ellenfeleit, csak kiüti őket, csontokat zúz, de attól még az ellenfél életben marad. Lara viszont nem Tomb-okat foszt ki, hanem Tomb-okat tölt meg hullákkal. Pedig amit leírtam, már a 2001-es Commandos 2 is tartalmazta (nagy vonalakban). El nem hiszem, hogy ezt a kicsit humánusabb (egy 21 éves régészcsajhoz inkább ez illene), taktikázós dolgot nem lehet 2015-ben megvalósítani. Nem egy ízig vérig tatkikai játékot akarok, de legyen már változatosabb és adjanak szabadabb kezet a játékosnak. Főleg, ha már a Micro$$$$$$$oft is megtámogatta néhány ropival a projektet.
Sokkal változatosabb, gondolkodósabb és élvezetesebb lenne a játék. Több lehetősége lenne a játékosnak. És akkor még a Tomb-okat nem is említettem (bár azokat még nem láttuk, szóval reménykedem, hogy azok rendben lesznek).
De eddig ez egy az egyben a 2013-as rész, csak nagyobb és szebb, de a játékmenet koppra ugyanaz. És különben is, ez a vég nélküli öldöklés egyszer jó volt, de másodszorra már közel sem fog akkorát szólni... Azt meg el nem hiszem, hogy 2 év alatt csak ennyire futotta tőlük (és akkor még a Microsoft be$$$$$$$egítését meg sem említettem). A CD Projekt 4 év alatt kevés fejlesztőjével mekkora remekművet hozott össze, a Crystal meg a Microsoft 2 év alatt meg csak egy Tomb Raider 2013 Expansion Pack-ot tud elkészíteni? (még a boldog időkből, amikor az Expansionok teljes mértékben megérték a pénzüket)
De aztán lehet csak nekem vannak túl nagy elvárásaim így 2015-ben, de amit most mutattak az csalódás volt. Persze Lara nagyon szép, de basszus, ne ez legyen már a legnagyobb újítás, meg a kettő csákány, a fákról való leugrálás és mérzegő nyilak!
#320 Igen, nagyon szexi látvány!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 09:31:15