Rise of the Tomb Raider
  • ChipHazard
    ugye nem gondoltad azt hogy majda 2. részre megint gyökeres változtatásokat csinálnak. :) Fogták azt ami müködik, kicsit finomítottak rajta azt késsz. nekem semmi bajom sincs vele, bár ez szubjektív, valahogy mindig azt érzem hogy a sok kritika, amik igazából kurva minimálisak össze hasonlítva az eladásokkal, mert ha 100ezer ember vinyákol a forumon, de 8 millióan vették meg akkor igazából a fanyalgok a kissebség, de azt az érzetet keli hogy "nem olyan játékot csinálnak amiet én akarok ezért szar" - hozzá álás jön a legtöbb kritikából.
    Lara amugy sem igazán volt valami hősnö, inkább egy kicsit szochiopata, tulajdoságokat mutató, örült, akinek szüksége van a veszélyre ugy mint a levegőre, ezt pl az első rész a 2013-as szerintem jol el is mesélte. ilyen jelleme lett a traumának köszönhetően amit át élt.

Régen is legyilkolt mindenkit, és többnyire azért kellett megmenteni a világot mert Ő elbaszott valamit, igy fel kell takarítani a saját mocskát. Csak akkor kifogyhatatlan lőszerrel ölte a Tyranusaurus Rex- et meg a veloci raptorokat, meg bikiniben ugrált a tigrisek elől.
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.05. 09:50:47