2151
-
#200 Igen, nagy Tombok lesznek, klasszikus fejtörők, úszásra képes Lara + minimális akrobatika + tons of QTE + XBox Exclusive + Boobs.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.15. 20:20:17 -
#199 baromi jól néz ki, különösen a vége, csak bejelentenék pc-re is... -
#198 sziasztok
és újra tudni fog Lara úszni? -
#197 Xbox 360 powa -
#196 Igen, sokkal jobb lett a feneke, meg a rucija is szexibb, feszülősebb.
PC-re majd 2017-18-ban -
ChipHazard #195 Lara segge baromi jol fog kinézni abban a nadrágban amit a sivatagban visel, jó lessz ez :) -
#194 Elég klisés volt. De azért várós -
#193 Este gameplay!!! -
#192 Az eddigieket is én linkeltem, ha nem tűnt volna fel.
Az egyik borító, a másik bannernak alkalmas, a harmadik pedig hivatalos render kép nagy méretben, ami 1 napja került ki a netre.
Tán probléma? -
#191 Akkor most mindenki belinkeli ugyanazt a képet?:D -
-
#189 Úgy olvastam, Lara oroszul is meg fog szólalni a játék során. Remélem, hogy egy igazi, anyanyelvi orosz tanár segített Camillának a kiejtésben. Emlékszem, anno a Legendben, a kazaksztáni pályán Keeley Haves is megpróbálkozott az orosszal egy mondat erejéig, felemás sikerrel. -
#188 kipróbáltam az előző játáékot az új gépen. Nagyképernyős tvre kötve. 3D-be. Hát mit ne monjdak, látvány oda baszott pedig csak az eleje volt. De észrevettem hogy a grafika nem az igazi, felejbb vettem, és eltünt a kép... kár :D -
#187 -
#186 Hivatalos dobozkép:
Welcome aboard the hype train! -
#185 Befutott a hivatalos forrás is:
-
#184 A trailer előzetese. Erről pletykáltak a napokban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 14:06:23 -
#183 Én is, mert szeretem Lara kalandjait. -
#182 Hát, akkor türelem. Én kivárom. -
#181 Ameddig nincs bejelentve, hogy az xbox 360 verzió cancel addig nincs para
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.19. 18:18:40 -
Ra1n #180 Ez tény is tény,de kötve hiszem hogy 1 évre írták volna alá.
Meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.19. 14:19:09 -
#179 Isten és a Microsoft-Square Enix hallgassa meg imáinkat, és te legyél a prófétánk :)
Az 1 év sem lenne amúgy késő, mert a "soha"-nál előbb lenne. A fél évet meg lelkiekben egy lábon is ki lehet bírni :) -
#178 A szerződések jellemzően nem így működnek. Ha 1 évre írták, akkor 1 év múlva jöhet a port, ha 10 évre akkor 10 év múlva.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.19. 14:13:52 -
Ra1n #177 Nem lesz az még szerintem fél év sem.
Lecseng a karácsonyi szezon, csökkennek az eladások, system seller sem lesz. És a kiadónak meg kelleni fog a pénz. A fejlesztőről nem is beszélve.:)
Pár hónapra rá lesz definitív változat. Ennyike. -
#176 Jönni fog. 1(?) év múlva. -
#175 PC-re is jöjjön!! -
#174 PC-re is jöjjön!! -
#173 Odavág. -
#172 Új artwork-ök:
Megerősítve: A Microsoft E3-as konferenciáján Gameplay trailer is érkezik a játékból! -
#171 A Game Informer előzetes magyarul -
#170 -
#169 Nem a játékot torrentezte le, hanem a Game Profiler-t:) -
#168 steam family share -
#167 Próbáld meg feltenni a TR 2-höz v. 3-hoz való profilt, hátha az jó lesz. Egyébként nekem a torrentezett verzióval néha a profilokat se tudta letölteni, ezért megvettem egy 75% - os leárazáson. Megérte, mert szeretem a retro játékokat. -
#166 Csak az első résznél van ez, de ha jól emlékszem ott két kiosztás profil is van, az egyik jó. A többi rész megy rendesen alapbeállításokkal. -
#165 feltettem ezt a programot, de nem akar xbox kontrollerrel működni. Balra ha megnyomom, megy folyamatosan és nem hagyja abba, még jobbra nem irányitom, illetve nincs "enter'. szóvl csak a menüig jutok el, de nem tudok sehova se rámenni :D -
#164 Feltételezem, hogy az átvezetők is le vannak fordítva, lévén az első játékokban van kb 20-20 mondat összesen:) -
#163 de va felirat is az átvezetőkhöz, vagy csak a menü van lefordítva?
tudom amugy hogy régóta léteznek, de sosem akartam újra játszani egyik résszel sem már túl régiek stb :D -
#162 Mindegyik részhez van fordítás hosszú évek óta :) -
#161 Köszi, kipróbálom:)