2151
-
Evoluti0N #440 Lehet, hogy a piros kabát kevesebb FPS-t eszik, mint a barna. :D -
#439 Az első képen más színű a kabát, míg a harmadikon formásabb a cipó.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.05. 19:17:20 -
#438 Egy XBox-os magazinban Brian Hortonnal van egy kisebb interjú.
Amit érdemes kiemelni:
- Nem lesz Multiplayer mód a játékban.
- A Croft Manor is szerepelni fog.
- A Tomb-okat NEM a Crystal készíti, hanem az Eidos Montreal (csodálom, hogy a Deus Ex mellett erre is van idejük). Közös projekt ez is, csakúgy, mint a 2013-as rész.
- DLC-k keretében lesznek új öltözékek és Tomb-ok (esetleges Season Pass még nincs bejelentve).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.05. 12:07:49 -
MertHogy #437 Szerintem teljesen vállalható, amúgy az első képen az ott nem Kaer Morhen. -
Evoluti0N #436 Ég és föld a különbség. -
#435 Xbox 360 képek -
#434 Ha hoz valami nehézséget, már örülök :) -
#433 Lara nem gyógyul automatikusan és máris Hardcore a játék. WTF -
#432 "- Multiple Difficulties. "Hardcore Mode" which will be manual healing only."
Ez várósnak tűnik :) -
#431 én asszem egy hónapot játszottam vele anno. és most majd megjelenés előtt újra végig akarom tolni max grafikán xD, sőt talán 3d-be is. valaki végigtolta úgy?
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.09.02. 16:45:03 -
ChipHazard #430 Ez inkább a Playstation ellen szolt valószínüleg. A microsoft-nál akartak valamit húzni egykis extra bevételért , mivel PS-en amugy is mindig jobbak az exlusive játékok, és a Tomb Raider elég jó márkanév, de mivel ugye teljesen megvásárolni nem tudják igy előáltak ezzel az ötlettel. A PC-n meg ugye windows 10-el reklámozzák stb . Én PCs vagyok és maradok, szal engem soem érdekelt a konzol háború és 1-2 kivételt eltekintve az exlusive játékok anyira nem fájdalmas veszteségek nekem. Azok a játékok amikre ugy tényleg kiváncsi vagyok, és szeretek, azok mindig jönnek PC-re is. -
#429 Előzőnél is ennyi játékidőt írtak és nekem 30 óra lett. -
Evoluti0N #428 Szal a nagy Xbox exkluzivitás abban merül ki, hogy kemény két hónapot várni kell a PC verzióra.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.02. 14:54:33 -
#427 Január lesz az (hivatalos fórum szerint). Konkrét időpontot nem közölhetnek a Microsoft embargója miatt, majd a megjelenés után az ünnepi szezonban - talán a decemberi VGA (VideoGames Awards) keretében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.02. 11:59:45 -
#426 Előzőnél is ennyi gametime-ot írtak szóval fincsi kis 11órás stuff lesz így elsőre! -
ChipHazard #425 Azt azért sajnálom hogy a Lángok ésa tűz nincs hatással Lara ruhájára, képzeld csak el mien finom lenne ha fokozatosan leégne róla a ruha a játék végére egyszál tangában futkosna mint a régi részekben , azt a segget amugy is bűn elrejteni .
Viccet félre téve hardcore rajongókna azért örömteli hír lehet hogy a Túlélő ösztünt ki lehet kapcsolni anyít visítottak érte mint egy fürdős kurva , plussz ez az extra hard mode sem rossz ahol nincs gyógyulás csak Medic packokkal, ugy tűnik azért lessz benne némi kihívás. A 15-20 órás játék idő sem rossz,.
Remélem az év eleji PC-s megjelenés alatt, Február, max, Márcisut értenek
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.09.02. 11:44:46 -
#424 A legújabb Crystal Podcastből:
- 360 footage and composer's name will probably be revealed before launch.
- Flames of the Flamethrower will not affect Lara's outfit.
- Game is 15-20 hours.
- Lara has a complex relationship with father.
- Syria is a Prologue.
- Hair has been fixed.
- You can fast travel back to Syria.
- Only in the Syrian Tomb Lara has unlimited ammo.
- All traps are in slow motion.
- Montage did not include all of the tombs. Meagan actually got stuck on some of the smaller challenge tombs.
- The War Zone/town in Syria is not available to explore.
- Lara will not use backpack.
- Can't confirm necklace physics yet.
- Survival Instinct can be turned off.
- At base camp you can equip specific class for weapons.
- Multiple Difficulties. "Hardcore Mode" which will be manual healing only.
- Swan Dive and Handstand not included but a Dive is.
- They're targeting 1080p/30fps.
- Sam is not apart of Rise of the Tomb Raider. -
#423 Szerintem ez nem igényesség vagy igénytelenség, hanem addig ér a takaró. Vagy a te világodban az igényesség fogalma azt fedi le, hogy 200k-ért vesz valaki valamit +20 fps-ért? Nem értem. Mármint értem, ha ~20 év alatt vagy, ez esetben meg majd benő a fejed lágya:) -
R0GUE #422 "(nálam nem volt xbox 360-on semmi baj a Tombival)"
Lol
Hiába aki beéri a 20-30 fps közti ingával.....:)
15-19 W3-ban...Az is az igényesség teteje, ha 10-el lehetett volna warezban tolni prevgenen akkor azt is vigyorgó fejjel majszoltad volna.:) -
#421 "Nem is a grafikáról beszélek hanem a fosfrémről amire prevgenen már az előző is képes volt."
Akkor szerencsére olyan lehetett mint pc-n a Batman van akinél semmi gond (nálam nem volt xbox 360-on semmi baj a Tombival) van akinél meg lassulások vannak.
az igénytelen parasztság megfejelve a warezzal.:) - Értem én ,azt hogy irigykedsz fájó lenne kimondani. Igen megérinthetsz
"Persze tudom, hogy te a Witcher 3-at is játszottad egy darabig 10 FPS-sel," Fütyülsz b.meg és hazucc. Ilyen soha nem volt .15-19 fps-el toltam aztán ezt is elkúrta a patch játszhatatlan formátumig.Majd valamikor 2020-ban az új géppel nekiesek!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.26. 23:32:05 -
R0GUE #420 Nem is a grafikáról beszélek hanem a fosfrémről amire prevgenen már az előző is képes volt. Szard torkon én meg szépen kivárom a rendes változatot.
Mondjuk tőled nem is vártam mást, az igénytelen parasztság megfejelve a warezzal.:) -
Evoluti0N #419 Szar grafika egy dolog, szar FPS már más tészta. Persze tudom, hogy te a Witcher 3-at is játszottad egy darabig 10 FPS-sel, de szerintem nem kéne az igénytelenséget éltetni. -
#418 Előzőt is ott vittem végig és mivel fasza akciódus izgis volt torkonszartam a grafikát.Most se igazán érdekel te meg várjál csak hónapokat -
R0GUE #417 360-on csodás élmény lesz,de persze NEKED megfelel a warezverzióból az is.:) -
#416 Ja, majd AMD kuponként behúzzuk. Többet nem ér a Cry$$$$$$$$$$tal és a Micro$$$$$$$$$$$$oft $$$$$$$$$$zerelemgyermeke.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 20:26:37 -
#415 Jaja nekem is a digitális verza ~1.5k-ért.Addigra csak elfelejtem majd hogy szarrá toltam xbox 360-on :) -
#414 leszarom mennyi, ha jön pc-re is instabuy! -
#413 Persze, egyrészt mert úgy illik, másrészt meg kell valami mézesmadzag, amivel a PS4 tulajokat is le tudják húzni. Garantált bevétel XBox One és PS4 fronton, a PC ehhez képest már csak hab lesz a tortán. Valószínűleg ezzel jóval többet kaszáltak (Micro$$$$$$$$$oft barát$$$$$$$$$$ág révén), mintha ezt is azonnal 3 platformra kiadták volna (mint anno a 2013-as részt). Ügyes fogás!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:33:08 -
Evoluti0N #412 Úgy lenne a fair a PS tulajok részére. Vagyis, hát úgy lett volna a fair, ha nem csesznek ki azokkal a platformokkal, amiken a TR megszületett és amikre mindig megjelent, de ha már késve érkezik, akkor illik ajándék tartalommal kiadni. -
#411 Csak XBox One-ra jelentették be. Ezek szerint az X360-at kihagynák a mókából? Meglepne!
Esetleg PC-re még talán lesz (valószínűleg picit olcsóbban, mert az X1-es CE 40 000 Ft körüli áron rendelhető elő). PS4-re viszont már nem, oda valami különlegesebb kiadást pletykálnak (akkor lesz 20 éves a Tomb Raider sorozat). Gondolom az a változat már minden DLC-t magába fog foglalni és lehet, hogy lesz addigra némi grafikai tupír is (amolyan Definitive Edition).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:24:31 -
Evoluti0N #410 Ez azt jelenti, hogy más platformokra nem is lesz CE, a megjelenésük idején se? Nem mintha megvenném, főleg dobozosan. -
#409 CE bejelentve!
Only for XBox One...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:17:53 -
MertHogy #408 Én arra gondoltam itt, hogy ne olyan karakterek legyenek benne akiket meg kell menteni, inkább ilyen Roth félék, ne arról szóljon egy küldetés, hogy mentsd meg ezt-azt, menj utána ennek-annak mert még nem jött vissza és mentsd meg megint, persze csak az után, hogy megmentetted. -
#407 "kemény" "lara segítségére" kérlek. -
MertHogy #406 Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a fejlesztők komolyabban belemennének Lara szerelmi életébe, főleg abba, hogy lezbi, nekem Sam sose tűnt többnek, mint barát.
Azért jó lenne, ha ebbe a részbe is tennének mellé több szereplőt, persze ne olyanokat akiket, mindig meg kell menteni, hanem mondjuk kemény, Lara segítségére való embereket. -
Evoluti0N #405 Jah, felvetődött ilyesmi. Még a játék fejlesztésének megkezdése előtt volt egy ilyen szavazásféle, hogy mit szeretnének az emberek látni benne (az más kérdés, hogy ez ilyen kamu "jó fejek vagyunk és érdekel minket a véleményetek" dolog volt-e vagy tényleg komolyan gondolták) és ott volt egy olyan kérdés, hogy legyen-e Larának vmi románc szála és az egyik választási lehetőség az volt, hogy Sammel egy párt alkotnak. -
ChipHazard #404 Nyilván lessz majd story előzetes is mindig szokott lenni, mikor is jön dobozra november, december? 3-4 hónap van még bőven idő hátra biztos lessz még majd pár előzetes.
Szerintme is jó volt Sam, Jonah és Lara mentora is jó karakter volt, én inkább Reyest találtam irritálónak , A professzor azt kapta amit megérdemelt nem volt vele bajom tipikus kamu figura volt, aki a végén beszopta mert kvázi életre alkalmatlan figura volt. Az a hiszti a hal filézésénél kifejeztten poén volt.
Kár hogy Sam-nek nem voltak exlusive videoi Lara-ról ............ mindenki bizza a saját fantáziájára
Sam amugy kevésbé kedvelt, bár ez relatív, végtére is álítalában ugyaz az a 10 - 20 ripacs picsog állandóan ( tombraiderforums.com )
szerintem azért mert eljátszottak a gondolattal hogy esetleg Lara punci nyaló lessz, és néhány tinikölök, nem képes elviselni a gondolatot hogy imádott Lara szerelmük talán a puncit részesítené elönyben a farok helyett. XD
Nekem spec tetszett hogy Lara-nak személyes motivációja volt a storyban és hogy , adtak mellé barátokat.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.22. 23:57:14 -
#403 Hát nem ezt mondom? Totál megérte. -
MertHogy #402 Alex meghalt, de tény kapott puszit.
Igen azt tudom, hogy apuka nyomait követi, az előző rész végén is mond valami ilyesmit, csak lehetne kicsit konkrétabb a sztori, szerintem azzal jobban lehetne reklámozni egy játékot, ha a puszta mászkálás-lopakodás-gyilkolás-sírrablás túl bemulattatják miről fog szólni a játék. Jobban bele éli magát az ember, legalábbis én így vagyok vele. -
#401 Ripacs volt szinte az összes és életképtelen (Lara alig húzta a belét, de a többiek még akkor is ugráltatták). Egyedül Jonah volt valamire való, de ő vissza is tér ebben a részben.