492
The Long Dark - A Will Mackenzie Incidens
  • wizardry
    #492
    Üdv!
    A Tales from the Far Territory-val játszott valaki? Az érdekelne, hogy az gyakorlatilag annyi mint az alapjáték survivol része, vagy van benne történet, küldetés is? Köszi.
  • lonvard
    #491
    Elértem az Ash-kanyon összeomlott aranybányáját. Kőkemény utazás volt a Pleasant Valley-n, a Timberwolf Mountain-en, és az Ash-kanyonon keresztül. Végig azon izgultam, hogy a technical backpack és a Moose-Hide Satchel elfoglalja a két slotot, és a cramponnak, ami annyira hasznos majd nem lesz helye, és taktikázgatni kell majd a crampon és az egyik hátizsákkal ha kötelet mászom és túl vagyok terhelve. És akkor kiderült, hogy a technical backpack az nem még egy tárgy, hanem csak automatikusan megnöveli a teherbírásomat 5 kilóval a játék. Grátiszba kaptam még egy 0,5 kilós mászókarmot az 1 kilós általam készített helyett. Hát én olyan boldog lettem.

    Ez a szilveszteri ajándékom magamnak. +5,5kg teherbírás. :DD

    Most épp a bányában alszom, odakinn vihar van, ki kell majd találni, hogy hogy a retekbe keveredem ki a hegyekből. Cél most már a reptér és a nagy síkság, ahol a múltkor elintézett a vihar.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2023.12.31. 21:38:33
  • lonvard
    #490
    Igen igen, én inkább sok-sok játékóra után belecsömörlök a reménytelenségbe. Összeszedem a felszerelést, ez hosszú ideig tart, és aztán utána nem látok kiutat. De pontosan olyan időben ami most van, ez a tökéletes játék. Subnautica mellett ez van nálam a Top 2-ben jelenleg. Nem tudok dönteni melyik ad jobb játékélményt.

    Féláron végre meg is vásásroltam :D a Steamen, minden DLC-jével, mindennel. Azzal, hogy most már a ruházatodat látod az animációknál, illetve hogy raktak bele egyáltalán animációkat, pl. látod a nyulat, mikor vágod ki belőle a húst - engem megvettek kilóra. Raktak bele puska-pisztoly változatokat, "szánkót" bzmeg, termoszt, több elképesztő régiót, áááá. Emlékszem hajdanán, sok-sok éve mikor az első verziókkal játszottam...milyen kis szerencsétlen volt ez a játék, és aztán mi lett belőle. Minden túlélőjáték csúcsa.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2023.12.12. 15:48:23
  • Norbertboy
    #489
    Én ettől letargikus leszek, teljesen átjön a hangulata. Ritkán is játszom vele, félek elővenni. :)

    Itt elég egy kis hiba és kész a baj. Meghaltam már százféleképen, könyörtelen környezet.
  • lonvard
    #488
    Igen igen, van valami költői abban, amikor egy fabódé ablakán nézek kifelé, miközben tombol a vihar és rázza az egész tákolmányt, és borzongok, hogy de jó hogy van menedék. Ugyanez a feeling irl is, mikor a saját épületemben bekkelem a novemberi viharos szelet. :)
  • lonvard
    #486
    Na meg is haltam. A Forsaken Airfield megbünteti a hibázót.

    Mit csináltam? Éjszaka közepén az Aurora-jelenségre ébred a karakterem egy egész napos vihar épületben való tétlen bekkelése után. Ki voltam éhezve a kalandra, nosza keljünk, menjünk kutatni az Omega-bunker után. Olvastam, hogy van valami bunker, de azt nem néztem meg merre keressem, hogy legyen már kaland is ugye. Nálam volt az a készülék, ami elvileg aurora alatt be tudja mérni, ha a közelében vagyok. A fő hibát ott követtem el, hogy alig vittem kaját. Félig van tele a has, de csak húzza a zsákot a kaja, ja meg nem is nagyon van már kaja. Ezt a dolgot így figyelmen kívül hagyva felmásztam a reptér fölötti sziklás részen, eltévedtem, közben a hőmérsékleti állapotom pirosba váltott. Semmi baj, van időm. Bóklásztam, felvirradt, életerőm lassan csökkent ugye, ám deközben az éhezés miatt kritikus szintre csökkent az éhezési állapot is. És akkor jött a vihar. Életerőm 40%, hőmérsékleti izém miatt hipotermia állapot, és még extrában az éhezés is piros. Tudtam volna csinálni menedéket és fel tudtam volna melegedni, csakhogy mivel az éhezés is pirosba váltott, az életerőm tovább csökkent volna, ezért inkább a menetelés mellett döntöttem, hiszen egy vihar akár egy napig is eltarthat. Szóval elkezdtem a hegyi ösvények között kutatni kaja meg menedék után a ködös full viharban, aztán egyszer csak már 10% alatt az életerő és hohohó, elfogyott a szerencsém. Leültem egy kő alá, és megfagytam. Tele voltam jó loottal, aki utána megtalált, örülhetett nekem.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2023.11.27. 21:48:55
  • Norbertboy
    #486
    Az egyik legjobb túlélő játék, annyira realisztikus a hangulata.
  • lonvard
    #485
    Azér van egy feelingje, mikor a Forsaken Airfielden ostoba mód fáradtan, sebesülten, megpakoltan, sötétedés előtt pár órával elindulok a horgászkunyhótól a reptér felé a kilátástalan pusztaságban úgy, hogy nincs nálam készlet csinálni egy menedéket ha elkap a vihar. És elkap a vihar. -30 fok, és egy -26-as érzetű szél, tehát a hőérzet -56 fok, hozzá erős havazás, köd, és teljes sötétség.

    Először még volt reményem, mert egy épületféle felé indultam, bár a ködben már ugye nem láttam, és aztán el is tévesztetem az irányt, így a jeges-havas tó valamely pontján irány nélkül a full viharban caplattam előre, túlterheltés miatt lépésben. Hamar rájöttem, hogy ez így reménytelen, így egy dombos hóbucka facsoportja tövében eldobáltam mindent, ami nem létszükséglet, nekivágtam nagyobb sebességgel, életerő kb. 30%-on. Olyan 15% életerővel belefutottam egy útba, aztán egy táblába, jelezve hogy "reptér arrafele". Először egy autó sziluettje rajzolódott ki, aztán egy sorompó, mellette a kis fülke, és akkor olyan 10% fölött nem sokkal, csonttá fagyott ruházatban, hipotermia 99% esélyes állapotban, totál kimerülten beestem a reptér egyik épületébe. Megmenekültem. Jeges ruhadarabokat ledobáltam magamról, le a hálózsákot, maradék vizet lenyeltem, ettem, be a zsákba és alvás 10 órán keresztül.

    Na ilyen élményt kizárólag ez a játék tud adni.

    Tanulság: soha többet az életben nem megyek ki a szabadba 5 ruhaanyag és 15 gally nélkül a zsákomban (amiből menedéket tudok összerakni a hóba). Továbbá fáradtan, sebesülten, sötétedés előtt se indulok el sehova.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2023.11.27. 12:38:45
  • lonvard
    #484
    Heh, lőttetek már medvét pisztollyal? Nekem véletlen sikerült. Sétálok a felső úton Mountain Townban, erre jön velem szembe a maci. Jól felbosszantott, mert nem lehet kitérni, így beugrottam egy autóba, és vártam, hogy elcammogjon. De a hülyő nem jött túl a kocsin, hanem megfordult és sétált vissza. Csakhogy ilyenkor őrjáraton van, vagyis kisvártatva ismét megfordul. Jó hideg volt, fogyott az idő, amikor ismét közeledett, begurultam. Gondoltam rálövök, erre odarohan a kocsihoz, kicsit belezavarok a scriptjébe, és hátha tovább megy valamerre. Kipattantam a kocsiból, fejre céloztam, durr, visszapattantam. Erre nézem, hogy feldőlt. Mondom, mi? Tátott szájjal kászálódom ki a kocsiból, majd sietek, mer le kell nyúzni gyorsan. Hipotermiát kockáztatva megszereztem a szőrt, azt rohantam haza melegedni.

    Szóval pisztollyal is egyetlen jól irányzott lövés elég a medvére. Hát vagy bug.
  • lonvard
    #483
    Timberwolf falka nem lehet, hogy bugos? Mer állat, hogy vagy egy tucat farkas támad, üldöz, rázza az ajtót is, csak izé. Bemenekültem egy kisebb épületbe, és nem engednek ki. Aludtam egy napot, kimerészkedem lopakodva, erre nincsenek is látótávolságban, de felhangzik a tutulás, közvetkező pillanatban a sarkamban vannak. 12 órát dekkolok a házban, kimerészkedem, ugyanez.
  • militavia
    #482
    Más téren is "vicces" lett ez. A legutóbbi laza 2GB bugfix óta csak ezeket vannak...

    * vizet forralása után hiába ittam vagy vettem fel nem jelent meg inventoryban... Exit és tölthettem vissza egy korábbi állást... Akkor végre hajlandó volt működni...

    * most meg a sztori módban nem lehet továbbjutni, mert nem hajlandó a plank-et megfogni...

    Itt, Azt hittem már én vagyok hülye, de nem.
    https://youtu.be/Ez7TBinT-oA?t=165

    De rohadt jó, hogy ezért fizettem, hogy 3 év után is ezt kapjan...
  • militavia
    #481
    Jah és csak picit furcsa a setting...
    Csicskáztatnak a rabok, amikor puskám meg pisztolyom van egy rakat lőszerrel... XD
  • Anonymusxx
    #480
    Megjelent az ep4!
  • flyinghigh
    #479
    pl ő rájött
    https://www.pirateclub.hu/topic/7764389-the-long-dark-escape-the-darkwalker-v186_67831
  • Marcinko
    #478
  • lonvard
    #477
    Nap közben ahányszor csak kiugrottam a hidegbe, zsigerből hadarni kezdtem: -3 -3 -3 -3 -3. Vissza a fűtött helységbe, jön a mantra: +3 +3 +3 +3.

    Kérdésem: ez most már életem végéig bennem marad? Esetleg van esélye,hogy pár év alatt kikopik az idegpályáimból? Elmegyek Csernus kávézójába, hogy járjon végére ennek a dolognak. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.11. 17:03:36
  • Bizó08
    #476
    Hali!
    Nem sikerült, de már töröltem is a játékot.
    Nm.


    @lammaer, köszönöm a választ!
  • kalif
    #475
    Hali ! Sikerült megoldani vhogy a magyarítást ? Engem is érdekelne.Kösz.
  • lammaer
    #474
    Általában nem szokott működni a steam modolás EPICen.
    Elméletileg lehet rá esély hogy menjen ha ajaték esetleg úgy van megírva hogy a mod fájlokat használja ha a játékon belül beteszed egy könyvtárba őket. De kitalálni hogy hova is kéne rakni ha egyáltalán működhetne elég esélytelen. Max guglizni hátha vki rájött.
  • Bizó08
    #473
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem egy kompetens játékostól, hogyha a játék Epic-en van csak meg, akkor lehet e valahogy használni a steam-en elérhető magyar módot hozzá, vagy teljesen kizárt?

    Ui.: Akit érdekel, az Epic-en ingyen beszerezhető a játék ma estig.
  • Marcinko
    #472
    Megjelent egy uj térkép ! Illetve , aki szereti a túlélős, pepecselős, craftolós játékokat az nézzen rá Medieval Dynasty-ra !

    U.i.: Borzasztó elégedett lennék ha az Unreal 4-es motor alatt kéne bóklászni a fagyban TLD-ben !
  • lonvard
    #471
    85 utazással teli nap után kinyírtak a farkasok. Bejártam az egész szigetet, felszerelésem a topon, volt vagy 70 lőszerem puskához és kb. ugyanennyi pisztolyhoz. Nehézség az időjárásilag interpoler, lootilag stalker, a fegyverek és tárgyak romlandósága viszont a medium fokozat, mivel egyszerűen nem tűnt reálisnak, hogy villámgyorsan amortizálódjon minden. Szóval miután végigcaplattam a területet, az volt a terv, hogy a parti benzinkút lesz a raktáram, oda gyűjtöm össze az összes felszerelést, amit odáig találtam, és aztán megyek a világítótoronyhoz, és ott lesz az állandó szállásom. Csak közben volt vagy 60 kiló húsom amit ki akartam sütni, de a benzinkútnál nincs 6-os sütő, ezért felraktam két húst a benzinkút sütőjébe, aztán kimentem gyújtani két tábortüzet. Na ezen foglalatosságom közben kaptam a támadást hátulról. Nem is nagyon izgatott, fullra fel voltam öltözve, az első farkast elvertem baltával, 50% alá kerültem életerőben, és miközben fordulnék vissza hogy csinálom tovább a tábortüzet, megtámadott még egy farkas. Legnagyobb meglepetésemre majdnem nullára levert. Beleszúrtam a nagykést, de mielőtt még kötözhettem volna magam, összeestem. Ott találnak majd meg, késsel a kezemben, egy farkastetem mellett. Édes istenem pedig mennyi de mennyi farkast nyírtam ki, lőttem három medvét, egy jávorszarvast, én lehettem volna a sziget királya. A természet ellenállt, és kivetett magából. :)

    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.04. 11:45:19
  • wizardry
    #470
    Sziasztok,
    Epizód 2-ben, amikor elhurcol a barlangjába a maci, ott mi a megoldás, hogy lehet a macit megölni? Néztem youtube videókat, ahol a dárdával a 3. medvetámadáskor a maci meghal. Megvan a dárda, de nekem nem hal meg a 3. támadásra, sőt a 4. támadásra sem hal meg. Az 5. támadást meg én már nem élem túl. Kb. 50-szer próbáltam már. Mi a megoldás?
  • wizardry
    #469
    sziasztok!
    Story moddal eddig nem játszottam, kérdésem, hogy episod2-be átmentem, a vadász első küldije elküldött a vizieröműhőz, majd a második küldi már két térképpel arrébb küld a lándzsáért. Ez normális? Még fel sem fedeztem az episod2 első mapját és már menjek két térképpel arrébb?
    Illetve ha a lándzsával jövök vissza és átmászok a vasúti kocsin ahol a medve animáció megjelent, akkor vissza már többet nem mehetek? Vagy van másik út?
  • lonvard
    #468
    Hú egészen jó beállításokat találtam magamnak.

    Stalker szint az alap, de a fáradékonyságom az eggyel könnyebb (mivel edzettebb vagyok, úgy döntöttem), a farkasok közepes sűrűséggel spawnolódnak, ez által elértem, hogy ne minden 20 méteren rohanjanak le, az időjárás viszont interpoler szinten hűljön, vagyis hogy most elértem, hogy az alaphőmérséklet olyan -30fok :D, viszont a blizzardok közepes frekvenciával csapjanak le, magyarán kevesebb legyen a nagy vihar. A loot, tárgyak romladékonysága az maradt stalkeren. Kurvajó lett így a játék. Timberwolfon kezdtem ismét, ott eltöltöttem vagy két hetet, aztán mentem Pleasant Valleybe, ott is kb. két hetet voltam, aztán visszamásztam Mystic Lake térképre, jelenleg itt dekkolok, épp indulok a Forlornon keresztül Mountain Townba. Az a feladatom, hogy a túlélőket megszervezzem és levigyem a partra. Persze nem lesznek túlélők. Ekkor majd csalódok egy nagyot, kilootolom a várost, és indulok le a tengerpartra a sínpárt követve végig.
  • lonvard
    #467
    Azért megint volt egy kalandom ebben. Rájöttem, hogy a Timberwolf Mountain pályán ölt meg a játék, és indítottam egy újat ugyanott, ezúttal küldetéssel. Az a kitalált feladatom, hogy katonanőként (most nőt indítottam, mer unom már a faszi dörmögését) megnézzem, hogy vannak-e túlélők Mountain Town-ban. Persze nincsenek, de ezt még nem tudom. A repülőgépem fenn akadt a Timberwolf tetején, én ejtőernyővel értem földet. A felszerelésem persze jobb, mint a szakadt survivor indulásoknál, katonai ruházat, 1 kés, 1 firestraker, 1 pisztoly 3 tárral, 3 fáklya, jelzőpisztoly, 5 töltény bele, 3 MRE csomat, varrókészlet, némi elsősegély cucc.

    Viszont nem ismertem a mapot. 3-4 napot bóklásztam a barlangrendszer környékén, véletlenül felértem a csúcsra. És akkor megláttam a tavat meg a házikót, messze a hegy alatt, az átellenes oldalon ahol felmásztam kötélen. És ott nem volt kötél. Vártam egy napot, hogy jó legyen az időjárás, aztán verőfényes délben elindultam a sziklákon. Úgy döntöttem free solo stílusban teszem meg az utat. Rögtön az elején estem egy hatalmasat. Mindenem kificamodott, ami kitudott. Több órát egy párkányon pihentem, végül rám esteledett, és kitört egy közepes méretű vihar, havazással. Na hát aztán így botorkáltam lefelé. Szeretem ebben a játékban, hogy lehet mászni, legalábbis lefelé. De most mintha már felfelé is lehetne kicsit, legalábbis meredekett oldalakon fel tudok szaladni, mint korábban. Vaksötétben megtaláltam a befagyott folyót, és tudtam, hogy az elvezet a tóhoz. Tudtam, csak nem sejtettem. Szóval az egy katarzisélmény volt, mikor szarráfagyva, szarrátörve egyszer csak a tavon találtam magam. Rohantam megkeresni a faházamat., aztán csak nevettem a túlélők és megváltottak örömével. Pár napot még itt fogok erősödni, már ha a játék megengedi és nem nyiffant ki valami elképesztően aljas fordulattal. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.17. 15:46:36
  • lonvard
    #466
    Nem interpoleren játszottam, mert az büntetés számomra, hanem az interpoler pályáján. Eleinte az interpolert emlékeim szerint egy mapon lehetett művelni, aminek egy kis befagyott tó horgászbódéval, meg egy szellős faház volt a központi része. Na és mivel sosem játszottam interpoleren, nekem ez új map volt, és kezdtem élvezni. Aztán bumm, kinyírt a játék. Stalkeren játszottam.

    Annyi lesz az ellenlépésem, hogy szépen a customban beállítom, hogy stalker szint, de az időjárásváltozás és a blizzardok frekvenciáját leszedem közepesre, valamint a farkaspopulációt is leszedem közepesre.Vagy még alacsonyabbra. Még nem döntöttem el. Tök indokolatlanul mászkál ennyi farkas a pályán. Még semmim nincs, egy darab ruházatom van, és akkor essek neki a farkasnak, mert valami számomra fontos stratégiai pont környékén őrjáratoztatja a játék. Hátkabbe TheLongDark! :)
  • Marcinko
    #465
    Interloper leírásában is benne van hogy egy romló időjárás és egyre inkább ki akar nyírni a játék.... de értem amit elvársz ...de nincs benne
  • lonvard
    #464
    Kellene valami mod erre, vagy nem tudom mi, mert ez így nem tetszik. Nem találtam ilyet, egyébként. Csak egy ilyen vihart akkor se élek túl, ha csinálok egy menedéket, mert nullára fagyok mire elkészül, és odabent meg kizárt hogy melegedni tudok. Addig ez nem ütközik ki, amíg ismerős terepen kóricálunk és van a közelben ismert menedék és még masszív ködben is nagyjából tudjuk merre vagyunk. De abban a pillanatban, hogy eltávolodunk, és ismeretlen még a terep, és lecsap a vihar, akkor vége. Valami előrejelzésnek kell lennie, nem hiszem, hogy semmi nincs.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.15. 10:23:52
  • Marcinko
    #463
    Előre nem jelzi a játék , de kb. 6-8 órás időblokkokkal számol , tervez a játék. Ha történik valami ilyen eset és még nem mentett a játék , akkor lépj ki, töltsd be újra és van esély , hogy más időjárás lesz. Sajnos Interloperen néha ilyenhez is kell folyamodni
  • lonvard
    #462
    Skacok, a komoly vihart jelzi valami előre? Mer kurvára felbasztam magam tegnap este. Indítottam egy új játékot, 1 hetet végigtoltam benne minimál felszereléssel, épp kezdtem összeszedni magam, szerveztem az expedíciót a repülőgéproncshoz (ez a Timber Mountain környékén volt, az Interpoler szint vadászházában kezdtem randomra, amit nem ismertem, és hihetetlen élveztem az új pályát). Na és akkor hogy halok meg? Gép mellett látok egy faládát, baltával szétcsapdosom hátha van benne valami. Verőfényes idő van. 30 perc faláda csapkodásból visszakapva az irányítást a lehető legdurvább viharban találom magam, 2 méterre nem látok előre, -40 fok. Éld túl, bazmeg.

    Tehát szerintem egy ilyen esélytelen vihart előre kellene jeleznie a játéknak, mert ez így baromság. Most vagy tényleg jelzi, csak nem vettem észre, vagy nem jelzi, és akkor elmennek a retekbe. Ha nincs valami látható jele, hogy elkezdhessünk készülni, akkor lényegében a játék egy oroszrulett, attól függ túléled-e, hogy abban a pillanatban amikor lecsap a vihar, éppen hol vagy.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.15. 09:08:26
  • Balázs 17
    #461
    Jó elképzelé ez az update, de nem sok értelme, ha random generált lenne a világ akkor már igen, de így max annak aki teljesn új játékos
    Max arra jó, hogy megjelöld a helyeket amiket teljesen kifosztottál
    Én amit legjobban várnék már az, hogy teljesen le leheseen rombolni mindent a házakban, vagy áthelyezhetőek legyenek a bútorok, kraftolni valami tárolót kintre stb. Kicsit hülyén néz ki, hogy több száz kiló hús ottvan ledobva a hóban :D
    Lehetnének étel receptek is vhogy, konzervekből, húsokból a különféle bogyókból

    Kicsit most folytattam az előző mentésemet ahol 120napnál járok, már csak arra várok, hogy a medve bőr kiszáradjpon aztán kezdhetem a maciruhát, már csak ez hiáynzik igazából
    Aztán rámegyek a maradék Achievement-re, mnég van jó pár, más cél már sajnos nincs :)
  • lonvard
    #460
    Egy kicseszett iránytű kellene, nem igaz hogy nem rakják bele. Spré az hülyeség, bármennyire parktikus, a kanadai őserdőben hülyeség. Tudom, magnetikus vihar, vagy mi. Csillagok alapján tudunk tájékozódni? Belerakták a Sarkcsillagot? Lehet utánanézek.
  • molnibalage83
    #459
    Update

  • wizardry
    #458
    Steamen most 75%-al le van árazva a játék, 6.5 euro.
  • lonvard
    #457
    Indítok egy expedíciót a Hushed Riverhez. Save editorral komplett expedíciós felszerelést adok magamnak, elit cuccokat, fegyvert természetesen, MRE csomagot, mindent. Stalkeren megyek, az a cél, hogy feltérképezzem pontosan az utat Miltonhoz, illetve a signalos dombra.
  • lonvard
    #456
    Most haltam meg. Random térképet állítottam be, berakott az egyik legaranosabb helyre, a Hushed Riverhez. Két napot töltöttem el itt, kifogyva mindenből egy magas szikláról majdnem függőleges kurvamagas helyről lemásztam, és valahogy megtaláltam a Milton felé vezető barlangot. Na ott a legnagyobb ködös-hózivataros vihar közepén sikerült valahogy megtalálnom a templomot. Megmenekültem. A városkában töltöttem vagy két hetet, szépen összeraktam a felszerelést, a farkas és őzbőrök már száradtak a kabátnak-nadrágnak, gondoltam visszamegyek Hushedre, hogy megszerezzem a hátizsákot. 3 napot bóklásztam, nem találtam meg a feljárót, cserébe viszont egy menedékek nélküli részen szélviharban beleestem egy kisebb vízesésbe. Fél ruházat megfagyott. Nem találtam barlangot, egy fa mögött próbálkoztam tűzgyújtással, melegedéssel, de kitört a vihar, eloltotta a tüzet. Kétségbeesetten kutattam barlang után, fagyási sérülés, végül egy sziklán akartam lemászni valami új terepre, amikor mögöttem megjelent a farkas. Pisztollyal rálőttem kettőt, nekem ugrott, és 30%-ot simán leszedett rólam. Mivel ezzel kb. lenullázott és véreztem, nem voltak esélyeim, de azért mielőtt elvéreztem volna visszatért, és elharapta a torkom. Még éltem amikor már elkezdett enni. Hushed River nem kegyelmez annak, aki nem ismeri úgy, mint a tenyerét. :)
  • Marcinko
    #455
    Lehet újrakezdem akkor még egyszer Interlooperen, mert amit írtál az "elég jól" hangzik !
  • lonvard
    #454
    Timberwolf falkával először találkoztam. Újra indítottam a játékot, szakadt cuccokban, nulla felszereléssel 3 perc után már egy falka üldözött. Imádtam! Nem lerohantak, ahogy a feketék, hanem belém martak, visszahátráltak. Elkezdtem vérezni, pillanatok alatt kihültem, távolban megláttam a házakat (asszem a Pleasant Valleyben voltam valamerre, nem ismertem fel), de tudtam hogy lehetetlen elérni. Felmásztam egy vadászlesre, a falka alattam csaholt, és szépen megfagytam.


    Mint magányos úton, ki rettegve, félve jár.
    Megfordult egyszer, de újra nem mer.
    Mert nem látja, de tudja a rémes vadat,
    mely a kietlen tájon a nyomában halad.

    (egy II. világháborús tengeralattjárós könyvben olvastam)
  • lonvard
    #453
    Customban interpolar alapról, stalker lootolási lehetőséggel, intenzív viharokkal és durva hűléssel csináltam egy pályát, Mountain Town-ban kezdtem, összeszedtem egy tisztességes alapfelszerelést-ruházatot. Aztán elnagyképűsködtem. Lementem Hushedre a zsákért meg az arcmaszkért, jönnék vissza amikor kapok egy farkashús fogyasztása miatti fertőzést. 3 napra elég antibiotikum. Elkezdtem menetelni, hogy visszataláljak a hegyi faluba, ahol kikúrálhatom magam, de eltévedtem, nem találtam meg egyből az átjárót. Láttam egy kötelet, azon leereszkedtem a szikla aljába. Staminám közel nulla, főleg a fertőzéssel együtt, pirosban az egész, túlterhelve, és ekkor jött a medve. Futni nem tudok, de egyébként sincs hova, mert jobbról-balról szikla, szemből a medve, hátam mögött a kötél amin nem tudok felmászni. Ja, életerőm alapból 70% körül. Na mondom, 18 nap után így beszopni. Medve rám rohant, pisztollyal két lövést beleeresztettem, jól szétszedett. Botor mód felálltam utána, hogy kötözzem magam, nem számítottam rá hogy visszafordul, mert mintha ezek nem szoktak volna. Na ez visszajött, és levert csaknem nullára. Akkor már nyilvánvaló volt, hogy végem, szóval még egyszer felálltam. Ezúttal széttépett.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.02.12. 19:20:48