The Long Dark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Moose-t nem találok sehol viszont. Broken Railroads vadászkunyhójában dekkolok két hete, várom a szarvasomat, el akarom készíteni a hátizsákot mielőtt indulok a nagy vándorútra, de basszus nem jön. Tudni lehet, hogy hány naponta spawnolódnak ezek a ritka állatok?
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2018.12.21. 12:39:29
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2018.08.31. 11:46:07
Egyébként a lövészet skill fejlődése az miben nyilvánul meg? Mert jobban célozni nem fogunk tudni. Esetleg íjnál bejátszik valami célzást segítő kereszt, vagy valami? Sebzésnövelés?
ha jól emlékszem : 50 % alatti nyers húsból ami már a penészes abból 75 % - kalória tartalmú - sült hús lesz, emiatt érdemes lvl 5 re felvinni a cooking skillt , mert akkor nem kapsz fertőzést bármilyen rossz minőségű sült húst eszel .
A hóban pedig ugyan romlik az étel de nagyon elenyésző mértékben.
A ruha kopik bármit csinálsz.
Kétfajta ruha van. 1. Az "igazi" található ruhák és 2. a saját készítésű ruhák.
1. típusú ruhákat ha leveszed és leteszed a polcra akkor is kopnak és lemennek 0 % ra, ergo javíthatatlanná válnak, magyarán sajnos folyamatosan javítani kell.
2. típusú ruhák csak akkor kopnak ha rajtad vannak ott érdemes lehet levenni és anélkül aludni, de emiatt felesleges is , mert lesz farkas, szarvas, medve és egyéb bőröd lesz rogyásig egy idő után.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2018.08.31. 07:52:09
Kénytelen leszek letesztelni a ruhakopást. Mer én akkurátusan le szoktam vetkőzni fekvés előtt, hátha kopik, de azér jó lenne tudni hogy alvástól k opik-e, mer ha egy mód van rá akkor nem vetkőznék. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.30. 17:12:54
Kopnak a ruhák, de nem tudom mitől. Gondolom a használattól: séta, eső, szél. Lepakolva régen nem kopott. Alvást nem tudom. Kb lényegtelen mértékben kopnak (mondjuk egy farkashoz képest :-) )
Na én is kérdezek: a ruhák amik rajtunk vannak kopnak attól, ha csak úgy szimplán viseljük? Tehát például ha alvásnál rajtam marad a komplett ruházat, akkor az kopik rajtam? De ha meg ledobálom a földre, akkor ott kopik? Ha berakom egy szekrénybe akkor nem kopik? Melyik verzió oké? 😄
A puska szerintem nevetségesen gyenge, egy farkas szerintem nem ugrálna többet ha eltalálod, de a szarvas se nagyon. A célzás valahol valós, ha a feléd futó farkast kellene eltalálnod, no meg végtelenül gyengítve is van a játékban a lövöldözés. Egy pisztoly még bele tehettek volna poénból.
a játék leggyengébb pontja, hogy nincs balance
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2018.08.28. 21:07:28
szerintem hiányzik a játékból egy nagyobb táska vagy egy húzható szán, nem is tudom egy havas vidéken ez miért nem lehetőség, aztán akkor lehetne pakolni a cuccokat 😊