492
The Long Dark - A Will Mackenzie Incidens
-
JanáJ #372 A frissítés előtt, régen nem volt egyenlő a 8x1 óra az 1x8-al. Eleve a gyógyuláshoz több kellett. Szerintem most is így van. -
puskamanias #371 1,7 gb volt a frissítés. most néztem. új pályát ír. -
#370 Egy szót sem írnak a story mód folytatásáról az oldalon. -
puskamanias #369 most a napokban jött frissítés,amiben egy új rész,meg új tárgyak,javítások vannak. hogy pontosan hány részes a sztori,azt nem tudom,mert én a 2.-on elakadtam. forgótáras pisztoly,energia ital,stb jött.
reduxxal játszom,mert pár euró volt a télen a steam-n. nem volt 2ezer ft. annyit megért. -
#368 Ezen játék solo/story részét befejezték már? Csak mert a játék oldalán nincs EarlyAccess jelezve, viszont itt a forumban nem is olyan régi hozzászólások még azt sejtetik, hogy a story mód még fejlesztés alatt van... -
#367 Jaaaaaaa, hogy ezt a Reduxban adták hozzá. -
puskamanias #366 na ez nem megy. itt akadtam el,és nem tudok tovább menni -
puskamanias #365 a medvebarlangos rész:
https://youtu.be/TIYh_ZUH-Qk
youtubon:The Long Dark: What One Man Can Do (Killing The Old Bear) - Redux Wintermute
Utoljára szerkesztette: puskamanias, 2019.05.10. 12:14:37 -
lonvard #364 Ezt nem tudom, de szabadban nem tanácsos hosszúra rakni, mert nem lehet kijönni belőle. -
#363 A játék az 1 órás alvás szakaszokat úgy kezeli, mint a hosszúakat? 8x1 óra az pontosan annyira hasznos, mint 1x8 óra? Ha igen, akkor ez masszív hülyeség lenne. -
lonvard #362 Tüzet csak akkor gyújtok, ha negatívba kezd átmenni. Ha nincs vihar, akkor egy nyitott barlangban ez a hajnali órákban következik be. Odáig 1 órákat alszom, figyelem a mutatót, mert jöhet vihar is. Mindezzel időt nyerek, mivel ilyenkor nincs 8-10 órára elegendő fa nálam, hanem jó esetben 2-3 órára elég. Az adott szituban viszont egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt rányomtam a barlangban a 6 órára, és halálra fagytam. Nem baj, legközelebb! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.10. 11:45:10 -
#361 Lándzsaa.....? Ilyen quest-re nem emlékszem a story módban. -
JanáJ #360 Tűz nem játszik? :-) -
lonvard #359 No elkezdem a Story módot. Tekintve hogy megint meghaltam. Irgalmatlan fasza lootom volt, de benn ragadtam egy barlangban 20% életerővel, lefeküdtem aludni, és én ostoba rányomtam a 6 órára. Jött a lehűlés, és megfagytam, nem engedett kilépni a sleepből. Nyitott barlangban csak 1 órát szabad egyszerre aludni. De legalább szép halálom volt. Jobb mint mikor széttépnek a farkasok. :D -
JanáJ #358 O az nekem uj. :) -
puskamanias #357 nem kinn a területen,hanem a barlangjában.a tutorial videókban kétszer kell legyőzni a lándzsával.a videókon hamar megy,nálam még véletlenül sem. pedig nem vagyok láma. -
JanáJ #356 Spoiler
Mikor az oreg elkuld medvet loni? -
puskamanias #355 igen.a sztoriban. nem tudok tovább menni.
pedig én is,haver is próbálta,de hiába a gyors nyomkodás,a fehér csík max az egyharmadig megy fel. -
JanáJ #354 Sztoriban? -
puskamanias #353 én leragadtam a medvénél. megpróbáltam vagy 20szor,de nem úgy megy mint a tutorial videókon. nem tudom kinyírni.így most egy ideje jegelem a témát.
-
lonvard #352 Nem is néztem, de elvileg még egy epizódot raktak bele. Engem nem ez a része érdekel, nekem van egy nagy projectem, amiben valahol idáig mindig meghaltam, hogy a Hushed River régiótól elindulva bebarangolom az összes helyszínt, és végül a parton telepedem le. Most megint indítottam egy játékot, már fenn vagyok Miltonban, most szedem össze magam néhány napos Hushed után. Egészen jó lootom van, nem tudom hogy a patchnek köszönhető-e, vagy csak szerencsém volt. -
#351 Ezt tök jó. És a sztori módot mikor kívánják befejezni? Bár ott tartok, hogy lassan már kb. szarok bele.
Én csak emiatt vettem meg...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.07. 14:36:02 -
lonvard #350 Jah. Csak délután még próbáltam megtalálni a hírmorzsát, ahol a tegnapi dátum volt jelölve, nem találtam meg, aztán kezdtem azt hinni, hogy hallucináltam. :) -
#349 kidobtak egy újabb patch patchet ami orvosolta :) -
#348 igen megjött a patch települt de nekem nem indul el :( -
lonvard #347 Elvileg ma kap egy nagyobb patch-et, de javítsatok ki ha elnéztem valamit. -
#346 March dev. diary. -
etejedu #345 Szia! Meg kell venni és csak utána lehet hozzá kapcsolni! Amúgy a frissítés óta sok szöveg változott. Újra le kell fordítani! De ez csak akkor érdekes ha a sztorimódot csinálná végig az ember! -
wizardry #344 @Norbertboy: de Steam műhelyből, hogy tudom a magyaritást letölteni? Mert nem jövök rá. Vagy csak akkor használhatom ha a játékot a Steam-ben megveszem? Köszi! -
Norbertboy #343 Steam műhely -
wizardry #342 Honnan lehet a legfrissebb magyaritást leszedni? -
JanáJ #341 A medvés rész szerintem az Ep1 vége. Utána még van egy Ep2, ami egy Jeremiah nevű muksóval megy a gátnál és ezt folytatnák majd az Ep3-al. Az epizódok számolása lehet hogy rossz nálam, de a leírás stimmel. :-) -
puskamanias #340 és hol lett vége? ugye a medvés résznél? abból gondolva hogy senki nem adott infót...... -
#339 Ez a másik hasonlat, ami eszembe jutott. -
lonvard #338 De ez nem mozi, hanem egy sorozat. Gondold azt, hogy 3 epizód után a Viasat leszedte a kínálatból, és szidd őket. :D -
#337 Rossz megközelítés. Beültem egy moziba és a filmet a felénél vagy harmadánál elvágták és azóta sem fejezték be. -
lonvard #336 Kóstolgat, tesztel. :) -
JanáJ #335 Hát a gatyát éppen nem tépi le rólam. :-) Meg minek támad meg, ha nem tud utána megenni? -
lonvard #334 De nem is tép halálra. Megfelelő öltözékben, baltával úgy elzavarom ha nekem ugrik, hogy legtöbbször csak a ruha meg a balta sérül. Mondjuk utálom, hogy tönkremegy a balta, na ez a nem reális!!! :D -
JanáJ #333 A farkasok szerintem nem reálisak. Egy farkas ne tépjen már halálra, amikor a mínusz 100 fok miatt 28 réteg ruha van rajtam. Az más kérdés, hogy a farkas ritkán jár egyedül.