The Long Dark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ravine térképen, hogy tudok leereszkedni, lemászni (és persze visszajönni) a folyóvőlgybe? Ha kötéllel akkor hány darab kötél szükséges?
Marcinko
Az állatbőrösökkel semmi sem veszi fel a versenyt ...azok a legjobbak......

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Köszi a térképekhez a linket.
Törött nyilvesszőket találtam, azokból kaptam nyilhegyeket.
Érdemes az állatbőrőkből ruhát csinálni és azt hordani? Vagy majd idővel találok kész ruhákat amik a csináltakkal felveszi a versenyt?
Aztán minek neked az a nyírfa csemete? Azt ne mondd, hogy csináltál már nyílhegyeket. :)
Marcinko
itt tudsz nézelődni, hogy mi merre hány méter

A Rejtélyes-tó mappon merre találni nyírfa-csemetét?
1.52-es verzióban megint el vannak baszva a farkasok. Nyakig beöltözve késsel fogadtam egy támadást, és 50% életerőt leszedett. Előtte lévő játékban már gyanús lett, mert 50%-ról végzett ki, de akkor nem voltam úgy beöltözve és nem volt fegyverem. Bosszantó ez stalker módban 2 óra gyűjtögetés után. Nem is kezdem újra, várok egy patch-et.
Emlékszem hogy prüszköltem amikor megszüntették az automatikus fagyűjtést és leszórták helyettük az ágakat. Majdnem abbahagytam a játékot. Azóta meg imádom. Igazából havat is úgy kellene gyűjteni, ahogy ágakat. Mert pl. egy barlang mélyén már nem működik, hogy úgymond kimegyek a hóba azt gyorsan összegyűjtök valamennyit forralásra.
Marcinko
tudom :)

Régen a csali dobásra mindig a legrosszabbat dobta el, de ha elfogy a bél akkor elkezdi szórni a húst is, abból is a legrosszabbat.
Marcinko
Belet, nyírfát, hogy kell szárítani? Házban, barlangban csak dobd le a földre.
Farkas csalinak szárított bél jó vagy nyers, esetleg mindkettő? mindkettő emlékeim szerint és mindig a legrosszabb állapotút dobod el, amikor használod

Köszi! Belet, nyírfát, hogy kell száritani? Csak berakom egy házban lévő fiókba? Nem akar sikerülni, bélre azt írja, hogy 5 nap, de hiába telt le az 5 nap, nem száradt meg. Farkas csalinak száritott bél jó vagy nyers, esetleg mindkettő?
Marcinko
A fa ágak igen. Hóvihar után érdemes gyűjtögetni

A földön heverő tűzifa újratermelődik? Illetve a természetben lévő egyéb dolgok? Ha igen mennyi idő útán? Ha átmegyek egy másik mapra és vissza, akkor ismét ott lesznek a faágak?
Marcinko
mind a négy kérdésre nem a válasz !

Kés állapotának van jelentősége farkas ellen? Tehát 38%-os kés ugyanúgy sebez mint 81%-os? Illetve állatokból több húst lehet kiszedni jobb állapotú késsel? Vagy gyorsabban?
köszi
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.18. 10:35:27
Bocsi elirtam, 05.20.-áig van leárazva. A Music for The Long Dark -- Volume One nevű DLC az mit ad hozzá a játékhoz?
05.10.-éig Steamen leárazva a játék 8,5 euró.
A történet szálból két epizód készült el. Ez két részban jelent meg. Várjuk a harmadikat amit tologatnak. Emlékeim szerint az lesz az utolsó. Közben kiadtak egy frissítést, és alakítgattak a történet szálon is szerintem. Amivel puskamániás szív, az szerintem régen annyi volt, hogy lődd le a medvét. A többség amúgy is túlélősdit játszik. Ledobod magad valahol a pályán és próbálsz nem meghalni. Az egész pálya bejárható, ellenben egy idő után elfogy a modern loot és akkor marad a halászat, vadászat gyűjtögetés. Mondjuk ezt meg is kell élni. :-)
A frissítés előtt, régen nem volt egyenlő a 8x1 óra az 1x8-al. Eleve a gyógyuláshoz több kellett. Szerintem most is így van.
1,7 gb volt a frissítés. most néztem. új pályát ír.
molnibalage83
Egy szót sem írnak a story mód folytatásáról az oldalon.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

most a napokban jött frissítés,amiben egy új rész,meg új tárgyak,javítások vannak. hogy pontosan hány részes a sztori,azt nem tudom,mert én a 2.-on elakadtam. forgótáras pisztoly,energia ital,stb jött.
reduxxal játszom,mert pár euró volt a télen a steam-n. nem volt 2ezer ft. annyit megért.
Edorn
Ezen játék solo/story részét befejezték már? Csak mert a játék oldalán nincs EarlyAccess jelezve, viszont itt a forumban nem is olyan régi hozzászólások még azt sejtetik, hogy a story mód még fejlesztés alatt van...
molnibalage83
Jaaaaaaa, hogy ezt a Reduxban adták hozzá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

na ez nem megy. itt akadtam el,és nem tudok tovább menni
a medvebarlangos rész:
https://youtu.be/TIYh_ZUH-Qk
youtubon:The Long Dark: What One Man Can Do (Killing The Old Bear) - Redux Wintermute
Utoljára szerkesztette: puskamanias, 2019.05.10. 12:14:37
Ezt nem tudom, de szabadban nem tanácsos hosszúra rakni, mert nem lehet kijönni belőle.
molnibalage83
A játék az 1 órás alvás szakaszokat úgy kezeli, mint a hosszúakat? 8x1 óra az pontosan annyira hasznos, mint 1x8 óra? Ha igen, akkor ez masszív hülyeség lenne.

Tüzet csak akkor gyújtok, ha negatívba kezd átmenni. Ha nincs vihar, akkor egy nyitott barlangban ez a hajnali órákban következik be. Odáig 1 órákat alszom, figyelem a mutatót, mert jöhet vihar is. Mindezzel időt nyerek, mivel ilyenkor nincs 8-10 órára elegendő fa nálam, hanem jó esetben 2-3 órára elég. Az adott szituban viszont egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt rányomtam a barlangban a 6 órára, és halálra fagytam. Nem baj, legközelebb! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.10. 11:45:10
molnibalage83
Lándzsaa.....? Ilyen quest-re nem emlékszem a story módban.

Tűz nem játszik? :-)
No elkezdem a Story módot. Tekintve hogy megint meghaltam. Irgalmatlan fasza lootom volt, de benn ragadtam egy barlangban 20% életerővel, lefeküdtem aludni, és én ostoba rányomtam a 6 órára. Jött a lehűlés, és megfagytam, nem engedett kilépni a sleepből. Nyitott barlangban csak 1 órát szabad egyszerre aludni. De legalább szép halálom volt. Jobb mint mikor széttépnek a farkasok. :D
O az nekem uj. :)
nem kinn a területen,hanem a barlangjában.a tutorial videókban kétszer kell legyőzni a lándzsával.a videókon hamar megy,nálam még véletlenül sem. pedig nem vagyok láma.
Spoiler

Mikor az oreg elkuld medvet loni?
igen.a sztoriban. nem tudok tovább menni.
pedig én is,haver is próbálta,de hiába a gyors nyomkodás,a fehér csík max az egyharmadig megy fel.
Sztoriban?
én leragadtam a medvénél. megpróbáltam vagy 20szor,de nem úgy megy mint a tutorial videókon. nem tudom kinyírni.így most egy ideje jegelem a témát.
Nem is néztem, de elvileg még egy epizódot raktak bele. Engem nem ez a része érdekel, nekem van egy nagy projectem, amiben valahol idáig mindig meghaltam, hogy a Hushed River régiótól elindulva bebarangolom az összes helyszínt, és végül a parton telepedem le. Most megint indítottam egy játékot, már fenn vagyok Miltonban, most szedem össze magam néhány napos Hushed után. Egészen jó lootom van, nem tudom hogy a patchnek köszönhető-e, vagy csak szerencsém volt.
molnibalage83
Ezt tök jó. És a sztori módot mikor kívánják befejezni? Bár ott tartok, hogy lassan már kb. szarok bele.

Én csak emiatt vettem meg...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.07. 14:36:02

Jah. Csak délután még próbáltam megtalálni a hírmorzsát, ahol a tegnapi dátum volt jelölve, nem találtam meg, aztán kezdtem azt hinni, hogy hallucináltam. :)
Marcinko
kidobtak egy újabb patch patchet ami orvosolta :)

Marcinko
igen megjött a patch települt de nekem nem indul el :(

Elvileg ma kap egy nagyobb patch-et, de javítsatok ki ha elnéztem valamit.
molnibalage83

Szia! Meg kell venni és csak utána lehet hozzá kapcsolni! Amúgy a frissítés óta sok szöveg változott. Újra le kell fordítani! De ez csak akkor érdekes ha a sztorimódot csinálná végig az ember!
@Norbertboy: de Steam műhelyből, hogy tudom a magyaritást letölteni? Mert nem jövök rá. Vagy csak akkor használhatom ha a játékot a Steam-ben megveszem? Köszi!
Steam műhely