4549
  • Vándorr
    nyugodtan vegyél fel Gilean#2610
  • kabel15
    En benne lennek kozos jatekba, akar hosszu tavon is. Moba kezdo vagyok de nagy kocka :p Kor:23
  • Sorien
    hihetetlen, hogy sehogy sem jön össze a bétába való bejutás....
  • Vándorr
    18as az account szintem, de még most is belefutok olyanba, aki nem érti a játékot/mapot (vagy csak nem érdekli és nyomja a lane push technikát). Jó lenne csapatban játszani. Casual mód(heti pár óra játék), életkor: 30+, nyugodt természet :) Vegyetek fel aki hasonló cipőben jártok. Időnként streamelek is.
    Gilean#2610
    Van TS3-as közösségi rész, ahol esetleg ingame is lehet kommunikálni, és többen jelen vagytok? Az játék közben nagy előny.
  • SLICK
    nem szoktam flémelni, egyszer megírom nekik a véleményem és annyi, ha visszaszól akkor még írok valamit... de inkább játszok, hogy állandóan a sérelmeimet soroljam fel. Úgyis reporttal zárom le a végén
  • j0nNyKa
    ismetelni tudom magam:
    "hidd el nagyon szokszor" - "DE"
    ha mar nem csak te vagy.. ilyen, hanem a jatekban mondjuk meg 2 masik, akkor kialakul a flame - amirol mindharman valtig allitani fogjatok, hogy nem miattatok van
    de, miattatok van, es nem ez a rossz resze, az a rossz resze, hogy elhiszitek az ellenkezojet, ezert nem is fog javulni semmit a dolog
    nem igy latod?

szerk: csak egy mondatodat olvastam el, arra reagaltam, a tobbi tl;dr, sorry
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.26. 12:03:57
  • SLICK
    hidd el nagyon sokszor megállom, de olyankor viszont elkap az ideg, mikor egy kisebb team fightnál, amin egyértelműen látszik, hogy győztesen jönnénk ki, az ellenfélnek jóval kevesebb HP-ja van és a társunk szépen otthagy a picsába és elmegy mondjuk campeket ölni.
    Vagy volt olyan, tisztán emlékszem, hogy a Garden Terror-os pályán épp Illidannal voltam, ott volt mögöttem a csapattárs Vallával. Elkaptunk egy Muradint, elkezdtem csépelni, de ugye Illidannal elég óvatosan kell játszani a kis HP miatt, Muradin meg szépen tudott Stunolni közben nagy dps-t is vitt be. Ezalatt láttam, hogy Valla egyet lőtt bele Multishottal, meg talán 1-2 lövést eleresztett, de amint meglátta, hogy megy le a HP-m inkább otthagyott megdögleni, de nem az hogy teljesen visszavonulna, megáll a sövény sarkánál és néz, hogy agyonbasznak, közben simán meghalt volna Muradin is. 10% HP-ja ha maradt, és vígan visszaportált még a bázisra tölteni. Na ilyenkor ne legyek ideges?
  • j0nNyKa
    te is leírod neki. ennyi.
    az a baj, hogy ebben a tényben nem látod a problémát, meg a másik sem látja ugyanígy a problémát, és ki is alakul a flame
    nemtom mennyire elképzelhető esetleg, hogy nem szólsz egy k*rva szót sem senkihez, csak játszol?
  • SLICK
    visszaugatás nálam most speciel azt jelenti, hogy 3-an is leírjuk neki, hogy mit bénázik és neki áll feljebb, hogy márpedig mi vagyunk faszok.

Nekem sem szokásom reportolni, de itt ami megy olykor az felbasz és muszáj ehhez folyamodnom. Mondom ezt úgy hogy én se vagyok egy pro játékos.

jazzyke: nyilván egy pro tisztában van a saját maga tudásával és nem reportol emiatt senkit, de a mi szintünkön legyen már egyfajta szűrés, én úgy gondolom mindenkinek jobb így.
  • jazzy
    Lol is csak azután lett toxic ahogy bevezették a reportot, azelőtt nem volt ilyen a színvonal, oké volt ugatás, mint mindenhol, de máshogy kezelték le.
  • sadface #612
    Én speciel egyszer nyomtam rá valakinél, tipikus lolos volt. egyszer szólalt meg de akkor mindenkit report mert ő itt az istenkirály. Hálaisten mute is van. :) bár meglepődtem eddig nem tűnik toxicnak a community. (még nem kapott bétát elég lolos )
  • jazzy
    Egy profinak te vagy világtalan és a játékosok másik 99%-a, akkor ő mindenkit reportolhat?
  • j0nNyKa
    lolban is van ilyen, de nem is nézik azt a típusú reportot a készítők, hálisten ők felfogják, hogy mennyire értelmetlen és buta dolog :)
    mondjuk ott honorálni is lehet társakat / ellenfeleket, itt nem emlékszem, hogy lenne ilyesmi
  • Pio
    Én értek valamit félre, de azért reportolsz valakit, mert szerinted ügyetlenül játszik?

És ilyen funkció amúgy tényleg van és bevett szokás a LoL-ban?
  • j0nNyKa
    "vissza" ugat? mert öhm.. ok
  • SLICK
    én pedig előszeretettel használom. Oké új játék és sok az új ember is, én se vagyok pro, de abszolút világtalanokkal nem akarok játszani. Annak meg eleve kurva az anyja aki vissza is ugat játék közben.
  • sadface #606
    ma már volt egy ilyen meccs szóval mindegy
  • jazzy
    Azért nincs, mert nem csinálunk lolt ebből a játékból is, ahol minden hisztis picsa rögtön reporttal fenyegetőzik és az első szava mindenkinek report.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként van report gomb, de felejtsük már el, deal with it, ez egy játék, move on.
  • JethroHUN
    Miért nincs report funkció vagy csak én nem találom?
  • kabel15
    Sziasztok
    Sikerült szereznem egy kulcsot :)
    A jövőben valószínűleg sokat fogok jönni kérdezősködni
  • jazzy
    Soha, mer elfogyott.
  • SweeneyTodd
    Azonnal megkapod, kb 10mp alatt kint volt a levél, keresd a spam mappában én oda kaptam a levelet.
  • SirAlo
    Ja kozbe megvolt a visszaolvasas, kaptam az oldaltol email visszaigazolot, kulcsot meg nem kuldtek, kb mennyi ido amig lekuldik ? (ha meg mukodik egyaltalan) Amugy nagy KOSZ ha mukodni fog:)
  • SweeneyTodd
    Olvas vissza... van egy két élménybeszámoló meg a kulcsokról is van infó, azért ennyire ne legyünk lusták. kb. 20 hsz-t kellet volna letekerni ,hogy a két infóbol egyet megkapj...
  • SirAlo
    Hello, lol-hoz hasonlitva milyen a jatek ? Beta kulcsot lehet szerezni ingyen valahonnan ?
  • fearthebeard
    Sziasztok! Szívesen fogadom pár arc jelölését, Fearthebeard#2876 alatt futok, 24 éves vagyok, és 600 órám van dota 2-ben :)
    Aki akar néha Funolni egy kicsit az keressen fel.
  • Azur92
    Tarsasag eletkora miatt nem szeretnenk ennel fiatalabb jatekost. Es felnott film is lesz :)
  • jazzy
    Készül felnőttfilm is?
  • Azur92
    Hali. Ranked jatekra keresunk 2 jatekost. Skype szukseges es legyel 18+.
  • Mephike
    Oucs, no mindegy a 8500 goldból akkor meg is fogom venni. Pedig úgy szerettem volna, ha a gold is feleződik :)
  • Anthrax
    Múlthéten volt akciós arthas
  • jazzy
    Rossz hírem van, csak euroért van akciózva, goldért nincs.
  • SweeneyTodd
    Ohh aranyból is csinálnak akciókat , nem csak valódi pénzből ?!

Nem is merültem bele a shopba :) utoljára nyár végén kockultam rá ,de mivel nem volt mindkettőnknek (barátnőmnek) mehívója így hagytam is..
  • Mephike
    Teljesen beszippantott a játék, sejtettem, hogy ez lesz, csak azt nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog. Próbálom mindegyik heti hőst lvl5-re felvinni, jön is a pénz szépen. Malfurion és Valla nagyon tetszik, az 5 EU-s starter csomagra be is fogok nevezni, mert Malfurion is benne van.
    Aztán jövő héten szeretném ha Arthas lenne féláron a mostani Gazlowe helyett, és akkor meg is veszem az aranyaimból. :)
  • SweeneyTodd
    Teljes mértékben ,jó húzás volt ez kipróbálási lehetőség... nem kell várni a heti rotát ,hogy végre benne legyen.
  • Overburner
    Igen most van 7800g-m. De még várok, nem akarok mellényúlni még :P Egyenlőre jól elvagyok Malfurion-al hasznos vagyok a csapatnak legalább. Egyébként tökjó hogy ki lehet próbálni a karaktert mielőtt megveszed nagy pacsi érte a Blizznek.
  • jazzy
    Én most megvettem Raynort, olcsó, egyszerű, de nagyszerű.

Előtte Jainát vettem, na azzal nem vagyok kibékülve, következő nem tudom ki lesz. Talán valamelyik perma stealther. Esetleg megveszem még a törpét is 2000-ért, hogy legyen 1 jó tankom is, supportból meg Rehgar a kedvencem.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.23. 16:25:40
  • avengir
    Pusher, ha van mellette valaki aki védi a seggét akkor tud tolni is, egyébként insta dead ha ráfutnak, de van jobb választás.
  • Vándorr
    minden hős 5.szintje után jár 500 gold + kb 2000Gold jár el első 10 szint alatt az accountod után + napi questek (200-300 gold 2-3játékért és ez általában csak egy adott kaszttal kell játszani, nem kell nyerni (de van 3 win után járó is több pénzért))
    Az elején nem jön rosszul a gold. Nyugodtan gondolkozz drágább karakterben is.

Más: mit gondoltok Sgt. Hammerről? Úgy gondolom vele menni kell a toronykra akár egyedül is, és csak akkor groupolni, amikor megjelennek a térképhez tartozó küldetések (pl bánya, éjszakai seed gyűjtés)
    Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2015.01.23. 16:00:13
  • JethroHUN
    Akit érdekel van megoldás arra, hogy bal egér gombal küldözgesd a karaktert. "AllowSetConflicts=1" "Suffix=_LFT" Ezeket kell hozzá adni a settings bekezdés alá a custom.stromhotkeys fáljban. Dokumentumok / heroes... / accounts / "számok" / Hotkeys mappa. Értelem szerűen át kell állítani majd olyan parancsokat amin a bal egér gomb volt, pl a minimap normal view, nehogy mászkálás közben véletlenül átugorj a kamerával máshova.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.23. 15:38:56