4549
-
imikszde00 #663 helló mindenki! olyan gondom lenne, hogy feltelepítettem a játékot és el is indul. mikor loginolnék be az accommal amiről telepítettem.
ezt az üzenetet kapom: "YOUR ACCOUNT IS NOT LICENSED FOR THIS GAME"
valaki valami ötlettel tudna szolgálni ? megpróbáltam az us és eu szervert is . egyiksem jó. -
#662 Szerintem következő patchben akkora nerfet kap, hogy sírni fogsz ha megveszed. Addig ne gondolkodj rajta, mert instawin. -
#661 Szerintem nagyon szórakoztató játszani vele, szintekkel jelentősen erősödik, simán lehet 2v1-ből is győztesen kijönni.(nemhiába sírnak nerfért a fórumon)
Más:
Csináltam egy kis statisztikát, minden meccs után elkezdtem strigulázni az eredményt. 80 meccset számoltam össze és nagy meglepetésre, 40 győzelem és 40 vereség jött ki. Pedig azt hittem sokszor, hogy többet vesztek. Win/Lose streak: 3/4
Utoljára szerkesztette: Forrest Tomee, 2015.01.28. 19:22:19 -
#660 Thrall-on gondolkodok mert nagyon szeretem ki is próbáltam de nem tudom bizonytalan vagyok. Szerintetek? :D -
#659 Lunar Festival 2015!
Azon játékosok, akik január 27. és március 3. között bejelentkeznek a játékba, az alábbi Profil ikonnal lesznek gazdagabbak:
Az új tartalmak már elérhetőek a játék Shop-jában!
New skins:
- Elder Chen Skin -- 9.99 EUR (7.49 GBP) (3150 Ft)
- Festival Li Li Skin -- 9.99 EUR (7.49 GBP) (3150 Ft)
New mount:
- Lunar Tiger Mount (Ez a tartalom csak a Lunar Festival Bundle csomagokban érhető el, külön nem!)
Lunar Festival Bundles:
Lunar Festival Complete Bundle -- 32.89 EUR (24.69 GBP) (10300 Ft):
- Lunar Tiger Mount
- Chen + Elder Chen Skin
- Li Li + Festival Li Li Skin
Lunar Festival Skin Bundle -- 22.39 EUR (16.79 GBP) (7000 Ft):
- Lunar Tiger Mount
- Elder Chen Skin
- Festival Li Li Skin
-
fearthebeard #658 Hali ismét!
Örülnék, ha páran felvennének, egyelőre 5 vs botok ellen toltam főleg, de msotmár ugy ahogy bennevagyok keményen!
Aki napi szinten jönne partyzni az vegyen fel bátran:)
FeartheBeard#2876 -
#657 http://www.pcgamer.com/we-have-625-heroes-of-the-storm-beta-keys-to-give-away/ itt ma osszak elvileg a kulcsokat, kapott mar valaki innen ? Vagy hanykor fogjak kiosztani ? -
#656 Ha jól tudom, akkor úgy működik, hogy ha sebzel, akkor mérgezést okozol. Ha méreg hatása alatt meghal az elenfél, akkor kapsz manát és HP-t. -
Zohar #655 Valaki elmondaná, hogy Nazeebo passzívja miként működik? Ha jól értem a leölt minionok után kap life-ot, manát, de mintha mégse kapna mindig. Bár lehet csak akkor nem kap, ha köpőcsőtől (alap támadás) halnak meg?! Köszi -
#654 Közben Thrall is "olcsó" lett, 10k goldért már meg is vehetném :) -
Akuman #653 Hello Mindenki!
Party-t keresnék. Már megcsömörlöttem a sok orosztol. Ma szinte csak azokkal rakott össze ami nem lenne baj ha tudnának játszani egy ici-picit
Nem a győzelem érdekel csak valami minőségibb játék
írjon aki kis xp dömbinget akar -
#652 Akciós karakterek és skinek:
Tassadar -- Sale Price: €3.19 EUR (£2.49 GBP)
High Templar Zeratul Skin -- Sale Price: €2.49 EUR (£1.89 GBP)
Medic Uther Skin -- Sale Price: €4.99 EUR (£3.69 GBP)
-
#651 Lehet, én pl mindig azt csinálom, hogy kiválasztok egy hőst, majd bemegyek 5 player vs 5 gép meccsre. Felhúzom a hőst lvl5-re az 500 goldért, közben kilockolom a talentjeit, kipróbálgatom, hogy melyikkel milyen. Persze van pár oldal, ahol lehet látni, hogy profik mit ajánlanak játszható buildként, azokat mindig kipróbálom. Bármilyen hihetetlen kétszer volt olyan csapatom, amikor elvertek a gépek, egyik alkalommal szerverprobléma volt, és folyamatosan kiestek a csapattársaim, a második meccsre nincs mentségem :) -
#650 Én eddig barátnőmmel csak Co-op-ban mentünk xD. Amig nem lesz egy karakterem amit tudok normálisan kezelni nem megyek pvp-t -
#649 Mondjuk nekem
Gép ellen is lehet menni csoportosan? -
#648 Jó volt a tegnap esti móka, legközelebbre lesz mikrofonom is. :)
Amúgy lehet legközelebb párat kellene menni gép ellen is, mert aki először játszott, annak ez a tegnap esti vereségek lehet zavaróak voltak. -
#647 Engem pont a blizzard világaival vett meg a játék, és menet közben megtetszett a játék mechanika is. Szerintem ez teljesen jó lett, nem kell itt újat kitalálni.
Ha jól emlékszem Jaina is 15K volt amig új, mostmeg már csak 10K. Biztos így lesz ez a jövőben is.
Egyébként tegnap összehoztunk 5 fős csapatot innen. Jó móka volt. -
#646 Most 15k Thrall mert ő friss de gondolom lejjebb fog esni 10-re nem? Mindig a friss drágább lesz de aztán le fog esni amint elvesziti az aktualitását. Legalábbis én ezt tippelem. Gondolom itt is vannak érték kategóriák, 2k,4k,7k,10k. Szerintem a 10k a lolban a 6.3k.
Egyébként tényleg lehet hasonlóságokat észre venni de hát mégis mit találjanak ki? Nincs annyi nem létező ability stilus amennyi kellene hogy minden kari egyedi legyen, persze hogy használnak fel más ötleteket is.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.27. 12:11:39 -
#644 Pontosabban 2 hete. Amúgy a Coop vs AI is nagy móka. Főleg azért, mert az AI nem annyira buta, mint mondjuk a LoL-ba. Sokkal életképesebb, megy ő is campeket elfoglalni - vagy érméket/magokat gyűjtögetni az adott pályákon. És ügyesebben kerülgeti a támadásokat, nem pedig megáll egy helyben és vár, amíg meg nem hal (lásd LoL).
Emellett változatosak ott a karakterek és, ami még nagyon tetszik, hogy a Botok skinesek. Sosem az alap küllemmel jönnek, hanem mindegyik máshogy néz ki. Nagyon jópofa ez. League of Legends-ben ezt mai napig hiányolom.
A következő hős a Lost Vikings lesz (a novemberi BlizzCon-on is játszható volt) utána pedig Sylvanas jön, aki elvileg már 20 000 Gold lesz.
A Blizzard ezzel akarja valós pénzes vásárlásra buzdítani a játékosokat.
Példa:
Brightwing - 10 000 Gold vagy 10 euró
Thrall - 15 000 Gold vagy 10 euró
Sylvanas - 20 000 Gold vagy 10 euró
Azaz már-már euróban fizetve jobban járna a játékos, na de ki fog 3200 Ft-ot költeni egy karakterre? Blizz pls!
Amúgy ez a játék egy igazi nosztalgiaadag annak, aki ismeri a cég korábbi játékait. És emellett egy komplett Easter Egg az egész.
Azon a szivárvány pónilovas Diablón a mai napig rögöhök, akárhányszor csak eszembe jut.
Illetve a karaktereknek is csípkelődnek egymással.
Ha Muradinnal legyőzöd Arthas-t, akkor Muradin beszól Arthasnak (amiért ugye Arthas miatt meghalt a WarCraft 3-ban).
Kerrigan Raynornak szól be és fordítva. Illidan szintén Arthasnak (The Frozen Throne) és Uther is Arthas-t csépeli.
Tyrael Diablo-nak és még rengeteg nyalánkság.
Emellett még a korábbi játékok zenéi is felcsendülnek. Nem egy WarCraft 3 OST-t hallottam a játék közben. Igazi csemege ez a játék.
Persze főként annak, aki nem csak YT videóban látta a WarCraft/Diablo/StarCraft játékokat.
Mert már olvastam olyat is, hogy a WoW-ból hoztak át karaktereket (Dota 2 és LoL mintára), amikor java részük már a WarCraft 3-ban is szerepelt (sőt!). Nameg amikor Kerrigan-t Zyrához (League of Legends) hasonlítják.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.27. 10:51:17 -
#643 Jó hát ez a szokásos bullshit. LoL-nál és Dota 2-nél is ilyeneket olvasgatok, mikor magam alatt vagyok, aztán ezektől a véleményektől egyből jobb kedvem lesz. A metactritic is ilyenekkel van tele.
Például - League of Legends értékelés:
"A csapatom totál retard, reportolni kell mindenkit. Az ellenfél mindig erősebb, engem csak idiótákkal hoz össze a matchmaking. Én bezzeg mindig mindent jól csinálok, sosem hibázok. Képtelenség így nyerni. Szar ez a játék."
Az a 100% Lose arány meg lehet valós is, de ha ennyit veszítettél, akkor veled is probléma lehet, nem csak a többiekkel. El nem hiszem, hogy mondjuk 10 meccs azon megy el, hogy a csapattársak teljesen lököttek, míg te mindig mindent jól csinálsz.
Én 20 meccsből (ennyit mentem a hétvégén egyedül) 6-ot veszítettem (a többit nyertük, pedig SoloQ volt), és ebből csak 2x fordult elő az, hogy totál megalázott minket az ellenfél csapat. Ők jobb karaktereket hoztak és ügyesebben játszottak. Azért mert az én csapatom nem ilyen volt, még nem fogok mérgelődni és anyázni (meg reportolgatni), mert többet tanultam azáltal a meccs által, mint a győzelmek által.
Viszont 4 alkalommal 1-2 csapattársam is kifagyott (mondjuk 1x én is), bár ugye Bétaszerveren fut a dolog, szóval. És ilyenkor a gép bedob egy szuicid hajlamú Bot-ot, aki egyedül megy 5 ellenfél ellen - a bányás pályán egyedül ment leölni a nagy gólemet, aztán a gólem meg lecsapta. Mind a csapatom, mind az ellenfél csapat épp halott volt, de a Jaina Bot bevállalta a harcot.
Persze még 4v5-ben is nyerhetőek a meccsek, mert ilyenre is volt már példám.
És itt is az látszik, hogy délután/késő délután sok a ragekid a játékban. De aztán ezek a csírák eltűnnek 23 óra fele. Akkor jön az igazi móka. Ami meccseket ilyenkor mentem, azon fantasztikusak voltak. Baromi nagy élmény volt. Akár minden nap bevállalnám ezt a késő esti mókát, csak ugye korán kell menni a munkahelyre.
A matchmaking pedig még úgyis fejlődni fog. Még mindig béta verzióról beszélünk. Olyan bétáról, ami még csak 1 hete lépett béta fázisba.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.27. 10:30:03 -
#642 Nekem a fő gondom az MM-el, hogy a blizz szépen követi a wow-os bg hibákat. Nem figyeli, hogy az egyik csapatban 2 healer hős is van a másiban meg senki. (eleve ez a healelős erölködés a blizznél nem tudom miért kell)
Azt vettem eddig észre, ha a fiammal megyünk be partiban az esetek 80%-ban tuti olyan ellenfelet kapunk akik legalább 4en vannak egy partiban, simán látszik a koordinált mozgásuk, legalább 2 healerrel jönnek stb...
Ha egyedül megyek be akkor összejön az 50% win. -
#641 Az, hogy látszott a másik csapatba sokkal tapasztaltabb játékosok voltak eddig mindig, míg mi csak kezdők voltunk. -
#640 az hogy bénák voltak a társak, az ellenfelek bár nem olyan ügyesek mint a kolléga, de a társainál jobbak, és szar a matchmaking!
easy.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.26. 22:54:02 -
#639 Mi volT a kozos pont mindegyik jatekban? :) -
#638 Pumpa, ezt mind komolyan le merted írni nekem? :D
na jó mindegy, nem akarok itt offolni. Elvégre egy véleményt írtam, nem kell velem egyetérteni és nem is akartam meggyőzni senkit az igazamról.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.01.26. 22:46:02 -
#637 Rakás szar az mm ebben a játékban... eddig 100% defeat... -
#636 Még nem volt alkalmam vele játszani, de sokan a leggyengébb hősök egyikének tartják. Mi a gond amúgy vele? -
#635 Mi baj LiLi-vel? Olyan kis aranyos!
Én "kedvelem", bár már a WoW-ban is bírtam.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.26. 21:25:23 -
#634 Király ennek felét pont ki akartam próbálni élesbe :D -
#633 Lilin kívül mindnek örülök! -
#632 Holnaptól érvényes ingyenes hősök (február 3.-ig):
Arthas
E.T.C
Kerrigan
LiLi
Nazeebo
Tychus
Uther
Kerrigan-t pont meg akartam venni. Így 1 hétig játszhatok vele anélkül, hogy 7000 Goldot ráköltenék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.26. 20:42:28 -
#631 Closed Beta Giveaway - Hivatalos Facebook oldal
Itt kapásból 25 000 kulcsot osztanak ki. -
pimpi001 #630 heroes-of-the-storm-beta-keys-to-give-away -
#629 Holy cow. Csak szerintem gáz, hogy egy bétafázis elején lévő játékban már egymás reportolgatása megy, csak azért, mert az jó érzés?
Először is ez egy teljesen új játék, így idő kell mire mindenki belerázódik. Sokak még csak most jutottak hozzá, persze, hogy nem tudják, hogy még mi merre hogyan történik. Vagy te már eleve azonnal mindig tudsz mindent? Ez esetben taníts mester!
Azt meg ne vegyük ide, hogy hányas szintű az illető és a profil gyorsan fejlődik. Van amikor a játék egymás után 4x ugyanazt a mapot dobja. A maradék 5-öt pedig szökő évente, így azokkal hogyan gyakorolhatna a játékos.
Legyetek már türelmesek egymással szemben! Mike bácsi is ezt kérte a BlizzCon-on! Vagy, amit Atyánk mondott az már nem lényeg? Ok, megmondhatjuk neki, aztán törlik ezt a játékot is, és akkor oda a Reportolgatás öröme.
És, ha valaki nem tudja lereagálni azonnal a dolgokat az miért oly nagy probléma egy béta játékban? Maga a szerver sem stabil ám! Béta szerveren fut a játék (béta szerver = bétateszt mily meglepő), ezáltal rengeteg lag spike is van. Ne tekintsünk úgy erre a játékra, mint egy 100%-osan kész címre. Erre még ráfér bőven a fejlesztés, és ezt a Blizzard is tudja.
De ha már szorgosan a Report gombot nyomogatod, akkor inkább a hibákat küldözgesd a Blizzardnak és ne a játékosokat jelentgesd (mint valami besúgó a Kádár korban), mert azért kaptál/szereztél bétát, hogy jobbá tedd a játékot és, hogy segítsd a fejlesztést. És nem pedig azért, hogy szétzúzd a community-t meg hogy minden meccset csakazért is megnyerj, mert ez a cél, mert ez növeli az ekukit. Amúgy meg, ha valaki beszól, Mute-old le a fenébe és hagyd az egészet a francba. Ezt a játékot élvezni kell, játszani, felfedezni mivel JÁTÉK és nem pedig idegeskedni, meg a másik játékos szüleit szentté avatni. Ha ezt nem tudod így elfogadni, akkor ez nem a te játékod. Amúgy meg hiába Reportolgatod most még a játékosokat (látom ez a funkció sokaknak örömet okoz), a Blizzard konkrétan még leszarja ezt. Jelenleg fontosabb dolguk is van annál, mint hogy néhány ovis szájkaratéját olvasgassák.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.26. 18:18:39 -
#628 Üdv Mindenkinek! Van ötletetek arra, honnan lehetne beta kulcsot szerezni? Regeltem mindenhova, próbáltam az itt lévő hozzászólásoknál lévő linkeket, de nincs szerencsém, a 35 euro-s Founder"s Pack meg húzós eléggé. Köszi előre is! -
#627 Van egy TS3 (http://teamspeak.com/) szoba, ahol találkozhatna az, aki partyban játszana:
wgf.hu:6666 (6666-os port)
Heroes of The Storm szoba
most nincs jelszó, de megoldható ha gond lesz.
Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2015.01.26. 16:34:06 -
#626 Hát nekem Fx8350 van meg 7850 2gb mégis akadozik amikor átnézek a mapon meg stb :D:D Bár ultrán persze. -
#625 Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy a játék hivatalos minimális gépigényében a processzornak AMD Athlon™ 64 X2 5600+ van megadva, és ez mennyire van "szigorúan véve"? Futna-e gyengébben is, és csak a béta állapota miatt lőttek fölé kicsit? Mert nekem csak 4800+ -os van, minden másban simán hozza a gépem a minimum elvártakat, és grafika alapján se hinném, hogy nem lenne elég. -
#624 Én sem vagyok profi. Szoktam hibázni, vagy ha kicsit elvisz a hév, akkor túlvállalom magam. Ilyen a tanulási folyamat :) nem is várom el, csak a csapatjáték legyen meg, az számít :) -
#623 Ez érdekelne engem is, de én is kezdő vagyok. Tegnap lejátszottunk pár meccset Tblintékkal, eszméletlen jó volt, néha még nyertünk is :D