4549
-
#703 Lehet meg valahol kulcsot nyerni ? Mar mindenhol megprobaltam de semmi... :( Tegnap jart le a Heroesnexusos de onnan se kaptam:| -
Kerrigan -- Sale Price: $4.24 USD
Kaijo Diablo Skin -- Sale Price: $2.49 USD
Cyberwolf Mount -- Sale Price: $4.99 USD -
#701 Elméletileg ők lesznek az ingyenesen játszható hősök holnaptól:
Azmodan
Diablo
Muradin
Raynor
Tyrael
Tyrande
Zeratul -
#700 Azért ez a Lunar Tiger mount állati jól néz ki:
+ egy kis humor:
-
#699 Nálam is volt ma egy. AFK volt egy illető, aztán emiatt le is dobta a szerver. Majd jött a bot helyette és vele megnyertük a játékot. Valószínűleg, ha a kezdőn FAP-olt volna a játék végéig, nem nyertünk volna, szóval ty Blizzard -
hawkie22 #698 Basszus, tényleg, nem is néztem. :) Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem. -
#697 mondjuk néha szoktunk találkozni ügyesebb dcnél bejövő botokkal, mint emberekkel -
#696 Pont erre gondoltam én is, de a lényeg a győzelem ;) -
#695 Co-op-ban vagy. Nem PvP-ben :D -
hawkie22 #694 A 6.-ra is megmaradt a nyerö széria. :D Azt hiszem, ennyi volt mára. -
hawkie22 #693 Mi van ma? Már 5 meccsen vagyok tul, mindegyiket 10 percen belül fölényesen nyertük. :D Most nyomom a 6.-at, remélem, nem szakad meg a széria. Miért kapok csak 10 goldot ha nyerek? A másik 20 gold ilyenkor hol van? Vagy megváltoztatták a goldot? -
#692 hol lehet 5-6 euroer kulcsot szerezni ? -
#691 Én is kérhetek bármennyit érte nem biztos hogy kapok is. Az semmit se jelent :D -
#690 Mondjuk nem is Ebayen kell venni kulcsot, már 5-6 euroért osztogatják. Ettől függetlenül hülyeség, fejőstehén lesz ez ha ügyesen megcsinálják. -
#689 Ja, anno a dota 2 ert többet kértek. -
Skill84 #688 ctrl alt F kombinációval bejön egy info ablak bal felül a játékban. valami nincs rendben az biztos =( -
mcclanen #687 Sziasztok aki Coopba akarja nyomni szívesen fel vehet Darkgarfield#2277 -
#686 Egyet értek, nekem is kicsit furcsának tűnt ez az állítás, mert mindenki be akar jutni és sok játékosnál láttam már vásárolt skineket. Ha mint esport befut, akkor meg tuti nem lesz gond. -
Pio #685 Szerintem sok ingyenes játék szeretne annyira sikertelen lenni, hogy 20 euróért menjen a bétakulcs hozzá ebayen... :) -
#684 Ezt találtam ebben a cikkben:
"- A Blizzard állítólag nem vár túl sokat a Heroes of the Stormtól, úgy hírlik, a vezető fejlesztőket el is küldik majd a cégtől."
Nem tudom mennyi a valóságalapja, csak mint érdekességet osztottam meg. -
Yserac #683 Szerintem azoknál se lesznek szívbajosak. Elkérnek egy "fél" játék árát 2-3-ért. -
#682 A PC Gamer interjút készített Dustin Browder-rel a játék rendezőjével (aki nem mellesleg a StarCraft 2 rendezője is).
Fontosabb dolgok a közeljövőben:
- Új matchmaking rendszeren dolgoznak (A lelépők/kilépők is "jutalomban" fognak részesülni.)
- Ranked játékmód és a Spectate mód is változásokon fog átesni
- Jelenleg 6 új hősön dolgoznak (Lost Vikings már készen van!)
- A játék kapni fog Map Editor-t, amivel Custom Gamek-hez készíthetőek lesznek térképek
- 2 új térképen dolgoznak jelenleg
Tomb of the Spider Queen battleground concept art
Természetesen folyamatosan szeretnék fejleszteni a játékot. Lesznek még térképek és hősök (+ skinek) is szép számmal!
Terveznek a "nagyobb" ünnepekhez kapcsolódó limitált térképeket (Halloween, Karácsony, Húsvét stb.).
Limitált = csak 1-2 hétig lesz benne a játékban, amíg az az időszak tart - utána kiveszik (és gondolom rá 1 évre újra bekerül).
Jelenleg még tapasztalatokat szereznek a játékkal kapcsolatban, hogy miként és hogyan állná meg a helyét az eSport világában, de persze nyitni akarnak ebbe az irányba is (várható volt).
És már biztosan lesznek Heroes of the Storm (csapatos) meccsek a következő BlizzCon-on (valamiféle bajnokságot összedobnak majd hozzá).
Bezzeg a hősök árazásáról nem beszélt!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.31. 11:02:00 -
#681 Hát nekem ilyen betöltés után akad be meg amikor a mapon húzom át akkor érződik hogy akadozik. Beállításfüggetlenül. Amúgy nincs baj különösebben. Van hogy be akad 1-2 szituban de még nem volt különösebbe baj belőle. -
#680 Valamilyen szinten érhető a dolog, hisz béta szerveren fut a játék. Tehát maga a szerver sem 100%-osan stabil, emellett jóval több a játékos, mint az alfa ideje alatt. Ez pedig eléggé "megterhelő" szokott lenni - éles szervereknél is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.31. 10:52:59 -
pimpi001 #679 nekem is sok az akadás mostanság. van hogy 2 másodpercre is megáll a mozgás. de csak miota closed beta van. előtte semmi gondd nem volt -
Skill84 #678 hali! van itt olyan akinek szarabb lett a játékélmény az utóbbi időben?
lag vagy akadás ? -
#677 Este valaki csoportos darálás? -
#676 nem lesz több wipe :)))) -
#675 Nem lesz több wipe. -
#674 Akkor kap plusz hp-t/mana-t , ha első szinten azt választod. Az talent neki. -
#673 nem érzem indokoltnak a wipeot. Remélem nem lesz, legalábbis az accountot nem nullázzák le, és a megvásárolt karaktereket sem veszik el.
Hogyha lesz a hősökben változtatás, akkor azokat lenullázhatják, az nem vészes. De aki pl most eléri a ranked meccset és azt elveszik, az azt hiszem elég nagy öngól lenne, mert nem könnyű összehozni... -
#672 Én nem kaptam semmi felé levelet csak a bneten tudtam telepíten. Béta után lesz wipe? -
súter #671 van néhány tíz (vagy száz) ezer jelentkező, ebből egy rakás több címmel is próbálkozik, az esély igen kicsi sajnos :( -
#670 Ha ez nyugtat én se kaptam, pedig az összes lehetséges helyen játszottam több emaillel is. Viszont pont most láttam telón, hogy jött blizzardtól levél, egyből megörültem... Erre csak annyi van benne, hogy vegyem meg -
#669 Hat nem hiszem el , 4 db emailel indultam ezen a versenyen es a 600 valamennyi kulcsbol egyet se kaptam:( ( minden emailel mas iprol toltam be) -
NikeCortez #668 Sziasztok!
Ts-3am van! rendes csapatot keresek (kell ts 3 és mikrofon is hozzá)
Rankedre és rendszeres játékra várok barátokat (nem csak fu-ra)
bteg-em :
Kaguura#2365
u.i.:
Felvettél és írj rám, mert nemtudom lassan már, ki-kicsoda.
Utoljára szerkesztette: NikeCortez, 2015.01.29. 17:27:30 -
#667 Hú akkor lehet meg várom ezt a nerfes patchet aztán ha akkor is játszható állapotban van akkor meg veszem. Köszönöm a tippeket. -
#666 Hali!
Kaptál emailt, hogy meghívtak a játékba?!
A Battlenet accountnál már mindenkinek megjelenik a játék, de akinek nincs meghívója, csak azért jelenik meg, hogy fizessen, ha játszani akar. Szóval miután feltelepítetted a játékot még nem lesz számodra elérhető a bejelentkezés. -
imikszde00 #665 jogos, de akkor mért engedi telepíteni? a másik accomról meg nem ? :) -
#664 az accountod nem liszenszelt ehhez a játékhoz
szivesen