4549
  • Anthrax
    Ha 2 ilyen játék kiakaszt akkor most hagyd abba. Lesznek ilyenek bőven.Ignoreld őket vagy haverokkal játszol csak, vagy abba hagyod.
    Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.01.15. 13:58:17
  • games4ever
    Annyira nagyon ne bánd, hogy nem tudsz vele játszani, mert betörtek sajnos ide is az idióták már. Eddig nem nagyon volt a játékkal problémám, a játékosokkal se volt semmi gond, még ha vesztettünk se volt belőle semmi anyázás meg egymás basztatása, egészen tegnapig. Tegnap 2 menetet mentem és mindkettő tele volt ilyen a másikat fikázom, mert attól biztos jobb lesz stílusú emberekkel és teljesen élvezhetetlenné tette az egészet. Én sose értettem, hogy mire jó az ha a saját csapattársadat azzal basztatod, hogy szar vagy, stb. A másik meg az itt mindenki szar, csak én vagyok jó...
    Eddig ilyet nem tapasztaltam ebben a játékban és örültem is neki, de tegnap az elég kemény volt és nem is tudtam máshoz kötni, mint hogy closed beta lett és egyre többen játszanak. Kicsit el is vette a kedvem a játéktól, de majd még próbálkozok. :)
  • j0nNyKa
    mindenki fog tudni jatszani majd, free to play
  • Mephike
    A 10 hős és a lvl30 nekem is probléma, mert nem kaptam lehetőséget a béta kipróbálására. Kicsit csalódott vagyok, mert a Blizzcon után gondolkodás nélkül elhittem, hogy mindenki fog tudni játszani majd. Hát nem...
  • Anthrax
    Van MM, szerintem elég jól be van lőve (de ne feledjük most lett béta és te alpha verziót próbáltad decemberben). A normális szerintem mindenkinek mást jelent.
  • Forrest Tomee
    Sziasztok!

December vége felé kaptam kulcsot, azóta kb. 10-11 meccset játszottam, ebből csak 1 győzelem. Ez normális vagy a matchmaking még nincs rendesen belőve?
    Ami még fura kicsit a LoL, Dota2 után, hogy itt nem látok annyi taktikát, inkább csak az összes hős folyamatosan egymást támadja, zerg szerűen, ez változik feljebb vagy ennek a játéknak ez lesz a 'taktikája' ?
  • jazzy
    Ja, én nem a lvl30 miatt mondtam, de mire veszek 10 hőst.. most csak azért vegyek meg olyat ami nem tetszik, mert 2k? De mondjuk 2k+4k hősből sem jön össze, szóval még 7k is kell, az meg nagyon sok.
  • SLICK
    az összes Hero Master skin 10 k gold... Szerintem ezzel nincs is baj.
  • hawkie22
    Nem olyan nehéz egyébként az a lvl30. Én december végén kezdtem, akkor kicsit meghúztam, mostanság napi 1-1 órára logolok be, jelenleg lvl17en vagyok, 5 hössel.
    Egyébként ezeknek elmentek otthonról? Thrall 15K gold? Plusz a master skin még 10K? Sztem a goldon még állítani fognak, mert ez így nagyon necces. :)
  • TBTPumpa
    Jobb későn, mint soha.
    Látszik, hogy a Blizzard hosszútávra tervez a játékkal.
  • jazzy
    In order to queue for Hero League, players must meet the following requirements:
    Reach Level 30 or higher.
    Own 10 or more Heroes (weekly free rotation Heroes do not count toward this requirement.)

Akkor ezek szerint hozzávetőlegesen 1 év múlva elkezdhetek rankedezni :D
  • hawkie22
    Egyébként olyan egetrengetöen sok buggal nem találkoztam alfa alatt, igazából alig-alig tünt fel valami bug.
  • hawkie22
    Aki alfában benne Volt, az marad zárt bétára is? Vagy ne is álmodjak arról, hogy ha hazamegyek, akkor tudok majd játszani? Az alfát élveztem, remélem, nem esek ki csak azért, mert most bétának hívják a tesztfázist. :)
  • Fpocok
    De jó lenne, ha nekem is küldenének inviteod :) Olyan boldog lennék.
  • Mephike
    Erről van valahol infó? Csak mert én abban a hitben éltem, hogy egységesen 13.-án engedik be a játékosokat.
  • súter
    Eddig még csak USÁban van béta, a többiek majd valamikor a hét folyamán
  • Anthrax
    Kapott valaki bétát ?
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Ha valaki nem szeret olvasni/hadilábon áll az idegen nyelvvel, annak itt egy videó a jelenlegi bétaváltozat fontosabb újításairól:
  • TBTPumpa
    Closed Beta Patch Notes
  • Anthrax
    Ha van kedvetek játszani vegyetek fel, kellene az a lv30

Norgi#2527
  • Mephike
  • shala
    Én úgy tudom csak egy darab mapot kapunk
  • pimpi001
    14-en csak 1 uj karaktert kapunk? a wow-os ork csoka?
    vagy jon az uj map is? sanctuary?
  • Anthrax
    Az eddig is volt, készülj fel,mert csak rosszabb lesz
  • pimpi001
    itt is elkezdődött. mar vártam. sokan kaptak kulcsot szerintem 10 év alattiak is. megy az anyázás minden party-ban.
  • TBTPumpa
    Heti ingyenesen kipróbálható hősök:
    Gazlowe
    Nova
    Li Li
    ETC
    Tyrande
    Jaina
    Diablo
  • Yserac
    Mondjuk a HS-t tényleg wipeolták. De mikor a nagy tömeget beeresztették nem volt már több, és meglett a pakli előny a kezdőkkel szemben. De ez marketing is egyben. Kell pár seed player, akinek vannak különleges lényei, ami motiválja a newcomer-t. Hogy vegyed-vegyed.
  • j0nNyKa
    #466: arról a dev videóról van valami link? vagy az is NA-n van?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor végülis nem lesz challangeres barátod? mer akkor nem nagyon érdekelsz már :(
  • avengir
    Abban a dev videóban mondták, ahol az új ranked és ban systemrol van szó.
  • jazzy
    Akkor linkelnél kérlek egy forrást erről?

Aki lenyitja

az lenyithatja ezt is

[spoiler]NA-n is van summonerem, szeretettel várom a friend requestet be vagyok logolva: jazzyke87
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.03. 22:56:59
  • avengir
    Semmi furcsa nincs benne, a hst 3x wipeolták, ott annyi paklit bonthattál wipe után amennyi rmet rakoltottel. Btw mindenkit szívesen várok hosozni, a dió 3as tsen megtaláltok.

na servers brada, de azért kár lenne transferelned, hogy utána a tizenéves spanoknak verd a nyálad, hogy van a barát listában olyan aki tud is játszani
  • j0nNyKa
    mondjuk tényleg furcsa a rendszer, hogy már költheted a real money-t egy alpha teszt alatt, ebből nem tudom, hogy lehet jól kijönni..
    lenyitottam, röhögök

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.03. 22:12:33
  • jazzy
    Linkelnél erről 1 forrást?

Tilos lenyitni
    nem kaptam inviteot, meglepő
  • avengir
    Hogy ne legyen meg minden hős a már 1 éve alphazoknak.
    Utoljára szerkesztette: avengir, 2015.01.03. 22:04:34
  • avengir
    Lesz wipe, amit €ért megvettél azt nem törlik, de 10-ig még változhat a dolog.
  • Yserac
    Minek lenne reset, sem a ladder sem statok nincsenek, amiért wipe kellene. Pláne, hogy van amit már €-ért adnak.
  • j0nNyKa
    gondolom ha nem / régen voltak kipróbálhatóak, és még drágák is, hamarabb vesznek mást az emberek
  • Azur92
    Lesz wipe cb-kor vagy nem?
  • pimpi001
    par hete tologatom a hots-t, 2 karakter hijjan mar az osszessel talalkoztam csataim soran. az a 2: chen + murky. ezekkel meg egyszer sem futottam ossze. annyira rosszak hogy senki se vette meg ?