4549
-
#538 NEM A TESZTELÉSÉRT FIZETSZ. Hanem a csomagért. A CSOMAG ÁRA ENNYI. A bétát INGYEN kapod. Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Egyébként kíváncsi vagyok innen, a bétázók, a nagy "tesztelők" közül hányan írtak eddig VALAHA a beta forumra, építő jellegű kritikát, bugot, akármit.
Az emberek 98%-a akinek van Bnet acca vásárolt már a Blizzardnál, ennyi erővel mindenkit beengedhetnek. Mindenki megérdemli. Most nem sikerült, na bumm, biztosítanak egy ilyen lehetőséget.
Félre ne érts, engem is felmérgelt amikor nem kaptam bétát SEHOVA (Hearthstone előtt, soha, semmire nem kaptam) pedig évekig fizettem a wowot, minden játékom megvan. De nem, miért engednének be mindenkit béta tesztelésre? Akkor az már live lenne. Ez egy ilyen bicikli, nem kaptál, így jártál, ha kijön a live hidd el, te is játszhatod majd ingyen, mint bárki más az univerzumban.
#531 -et pedig ne vegye figyelembe senki, az adatok fele nem valós, nem tudom ki szedte össze.
Szerk: Én se venném meg, mint ahogy írtam, csak a hozzáállásban látok problémát, ne vedd személyes sértésnek, a múltkor linkelt facebook bejegyzésben másik 2000 ember ugyanígy gondolkodik, ami szerintem alapból hibás.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.21. 17:07:53 -
Lokker #537 Ha lett is volna reset vissza kaptad volna a pénzed goldban ingame. pl: a Hearthstone esetében is ez volt. Én nem látok semmi eget rengető újdonságot a játékban. Első pár alkalommal jók és izgalmasak a pályák de utána inkább unalmas. SZERINTEM. -
#536 Oks, ettől még mindig ugyanúgy érzek ezzel kapcsolatban. -
Yserac #535 Nem lesz már reset az IGN-en írták hogy tavaly volt az utolsó. -
#534 Tisztában vagyok a játék tartalmával, több órányi videót néztem már meg, tudom melyik hőst hogyan lehet, hogyan érdemes talentelni. Van saját keresetem, simán megengedhetném magamnak, hogy megvegyem a játékot. Tekintsünk el attól, hogy megéri-e a skin, jó-e a 3 hős, amit adtak. De én nem fogom megvenni így a játékot. Ütközik az elveimmel, ami most zajlik.
Szentül hittem, hogy majd jan. 13.-án mindenkit beengednek. Tudom, nem írtak/mondtak ilyet, de bíztam benne, hogy mint Blizz terméket vásárló, régóta aktív battle.net használóként bejutok. Hát nem. Oks, túlélem. Erre tegnap jött ez a jóság, ami gyakorlatilag annyi, hogy beenged játszani egy teljes árú játék áráért, Te utána valójában ott még teszteled NEKIK a játékot, elfogadod, hogy bármikor lehet reset, stb és ha komolyan gondolod, akkor idővel még a zsebedbe nyúlsz és ismét veszel hősöket...
Félreértés ne essék, nem azt vártam, hogy ingyen fogok játszani egy teljesen jó játékkal (terveztem, hogy amint beengednek veszek 4-5 hőst a top tierből), de nehogy már azért fizessek, hogy tesztelem a játékukat... Azt is tudom, hogy fel lehet úgy fogni, hogy én támogatom ezzel a játékot, annak fejlődését, ha most fizetek. De ennyi erővel a fejlesztőcég is mondhatná azt, hogy beengedem a régi motorosokat, hiszen vásároltak már nálam, megérdemlik... -
NecroRabbit #533 Hezitáltam és én ma reggel vettem meg, oké, hogy béta, de már most úgy érzem, hogy megérte ezt a 11ezer ft-ot és nem kell várjak hónapokat. Akit nem vág földhöz egy tízes az vegye meg ne várjon! Sok a feature, külön minden hőst lehet fejleszteni a meccsek után kapott xpből és van dögivel. Sok játékmódból lehet választani, van daily quest, skinek, mountok minden marhaság ami kell:) Már most olyan komplex, hogy megéri. Persze, ha ez ingyenes játék lesz és amúgy elvagytok mással, lehet rá várni. Anno a diablo 3mat 17ért vettem meg, most meg 6ezer.. Amúgy maga a játékélmény-menet dedósabb mint a Lol vagy a Dota (profi vagyok), de az is lehet, hogy a tutorial részén tartok még:) -
#532 Érdekesen vannak beárazva a skinek, így ránézésre Diablo skinje talán rosszabb mint az alap, a Raynor skin, meg talán a legjobb a 3 közül. -
#531 Itt körbe tudsz nézni az árak terén, de összeszedem neked a lényeget:
1. Raynor - Price: 2,000g / $3.99 / 3.49€ - Skin: 6.49€
2. Diablo - Price: 5,500g / $7.49 / 6.49€ - Skin: 8.99€
3. Tyrande - Price: 7,000g / $7.49 / 7.49€ - Skin: 6.49€
Total: 39,44€
Plussz kapsz egy hátast és 2500 aranyat. Elvileg megéri, de ahogy azt már írták Raynor az egyetlen JELENLEG, aki top hős. Nekem pl a skinek 0€-t érnek a szememben, szóval biztos kihagyom ezt a csomagot. -
#530 35 euro sok érte, egyedül Raynor top tier, többi nem a legjobb. Ezt max annak éri meg,akinek nincs bétája és nem bír várni vele. Blizzard kimaxolja a nyereségét :) -
#529 Nem éri meg mert kurva drágán adják, a skinek meg rondák. Én biztosan nem venném meg.
16k gold az összértéke a 3 hősnek.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.21. 01:11:29 -
Hurkans #528 Én ezt értem, de aki nincs bent annak fingja sincs erről...
Azonban akkor egy print screent mondjuk tudnál nyomni a hős árakról amik ebbe a packba vannak? Hogy mondjuk kb megéri-e ez egyáltalán, már ha mondjuk nem számítanánk a béta kulcsot mondjuk? -
#527 Ingame is van ez a bundle amit hirdetnek és 34,99-be kerül leárazva. Szóval tulajdonképpen "ingyen" jár a bétakulcs.
Szóval a felháborodás csak ilyen "háborogjunk mindenen, hogy mernek pénz kérni" színvonal.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.20. 22:57:30 -
Hurkans #526 Valaki amúgy aki benn van most, megszámolná nekem, hogy kb mennyi az amennyit ez a pack ér? Gold/pénzbe egyaránt?
Sehol nem találtam hősökről infókat , hogy mi mennyibe kerül most...
Köszönöm előre is! -
#525 Na, akkor ha az "összes többi játékukba amibe jelentkeztél" kaptál hozzáférést, akkor ideje egyre nem kapni. Én eddig ide kaptam és HS-re, semmi másra. Szerintem ezt hívják úgy, hogy kvittek vagyunk. Egyszer te, máskor más. -
#524 de legalább a kolléga megértette, hogy szarkazmus, ez rá nézve jó jel (pacsi érte), te meg te vagy
szal ja, a béta osztás nem pofára megy, hanem gép spec-re, elhelyezkedésre, meg feltételezzem, hogy egy büdös nagy random faktorral -
Lokker #523 NWO topik már megfertőzte Őt is. Nem kell komolyan venni. -
#522 Nem igazán értem te miről beszélsz, viszont én csak arra utaltam, hogy saját példámból kiindulva a Blizzardnál már valószínűleg a "jól fizető vendég" kategóriában vagyok, amit annyival honoráltak volna, saját! véleményem szerint, hogy küldenek egy béta hozzáférést ide is(mint az összes többi játékukba, amibe eddig jelentkeztem), ha nem számítanának arra, hogy befizetek erre. Nem kell leugatni, meg szellemeskedni, ez csak az én teoriám, ami lehet így van, és lehet hogy nem. -
#521 ez eddig is egyértelmű volt, hogy egy blizzard méretű cégnek 342432 email címes ruszki tinédzserek 35 eurójára van szükség, hogy megéljen
okos egy cég ez, nagyban játszanak, szerintem a chemtrailről is ők tehetnek amúgy -
#520 Eddig nem értettem, hogyan lehet, hogy nem küldtek még beta invet, most már értem, és marhára jól számolnak. : / -
#519 35 euró egy közel sem teljes játékért, amit gyakorlatilag én tesztelnék nekik... Értem én, hogy ez egy jó játék, és még valószínű meghatározó lesz a stílusában az elkövetkező években, de nem kicsit sokallom ezt a pénzt érte. Értem én, hogy ha megvenném a 3 hőst és ezeket a skineket, akkor kb ennyi lenne amit fizetnem kellene, de ezekért a skinekért én pl nem terveztem volna, hogy fizetek.
Adták volna csak a 3 hőst és kértek volna fele ennyi pénzt. De hát pénzéhség van. -
Nem csak mi vagyunk vele így. Hivatalos felületeken (fórum, reddit, YT, Facebook, Twitter) is megy az oltás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.20. 20:40:20 -
Hurkans #517 Nem kommentálnám...
35 euróért béta kulcs... -
#516 Én is szívesen csatlakozom valakihez/valakikhez.
Moha#2157 -
#515 Norgi#2527, vegyetek fel ha játszani szeretnétek, hétvégén XP boost van -
hawkie22 #514 De legalább olyan érzésed van, hogy mindenkit le tudsz gyözni. Aztán jön az elsö Quick Match és a véleményed megváltozik. Nálam most nagyon ingadozik a teljesítmény, 1 win, 1 lose, így megy most. -
hawkie22 #513 Nem tudtalak, a hozzászólásod már melóból láttam, ott meg nincs fent a játék. :) Érdekes is lenne, ha éjszakás ügyeletben a kórházban nekiállnék a sürgösségin HotS-ozni. Mondjuk nem lenne rossz, kicsit változatosabb lenne az ügyeletem. -
#512 letoltam tutorialt, botok nem túl nagy kihívás :) -
#511 Ennyi erővel addolhattál volna :p Addoltalak. -
hawkie22 #510 Valaki engem is felvehet, napi szinten fent vagyok, ha tehetem és épp nem diablozom vagy HS-ezem. :) Doki#2342 -
#509 Na, kéne a bonus xp meg már unalmas egyedül, jazzyke#2300, addoljon aki szeretne partyzni és bonus xpzni. Fent vagyok most is. -
#508 Ezt a Zagarát most próbálom először, de talán eddig ez tetszik legjobban. -
#507 nah én is kaptam, az jó kérdés mikor mert freemailomat nem is használom van rajta 3800újüzenet xD 700at visszanéztem nem volt blizzardos levél közte
holnap rápróbálok -
#506 :DD -
#505 Heti szinten folyamatosan lesz a kulcsosztás. Nem kap mindenki egyszerre, azonnal. Türelem, Blizzard játékról beszélünk! -
#504 :DDDDDD -
#503 Hm, ez eddig a legjobb :) -
#502 Kedvencem mikor abathurral játszok és megmondják,hogy én afkolok.... -
hawkie22 #501 Én úgy tudom, EU-ban még nem volt nagy kulcsosztási hullám. Egyelöre azok vannak bent, akik az alfában is bent voltak. Azok meg annyian azért nem voltak. Bár ahogy az indítóképernyöt nézem, rengeteg indított game van meg online játékos. Szóval én nem aggódnék.
Egyébként az igaz, hogy a closed beta indításával több lett a hülye, "én vagyok a legjobb, mindenki más hülye ehhez a játékhoz" player. Tegnap supportot játszottam, healeltem mint az örült, meg gyüjtöttem a pénzérméket a kalóznak, a két assa meg lehülyéz, hogy mit gyüjtögetek, miért nem az ellen heroit ölöm. Mondom, ennyire hülye nem lehetsz, nem ez a pálya lényege, ráadásul Support vagyok, egy tank vagy assa ellen halovány az esélyem. Erre meg a válasz --> hülye noob, menj vissza legozni, nem tudod, mi a játék lényege.
Itt jött el az a pont, hogy ignorera tettem. Alfában ilyennel csak elvétve találkoztam. -
#500 Mert vége van a kulcsok osztásának? Eu-ban egyáltalán küldtek már valakinek?, meg én úgy olvastam, hogy még mindig folyamatosan küldik az inveket.
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.01.15. 15:28:34 -
#499 Azért elég para, hogy most hogy cb lett a játék kevesebben tolják mint alphaba. Nem tudja megtartani a közösséget. Nem rossz ha csak fél óra szabadidőd van, de nem lesz ebben nem tudom milyen taktikai mélység. Btw az abathur remake jó lett, bár az új ultija gyengusz.