4549
  • Banane15
    Stiches, Uther, Arthas, és a Hammer. : D
  • pimpi001
    murky-t tolja valaki? oda tud csapni, vagy csak egyszeruen vicces?
  • SirAlo
    7k goldig meik hosok ajanlottak ? SGT Hammerre gondoltam hogy megveszem. Amugy meik napon van a free hosok valtasa? Ha nem kell sokat varni ra lehet kivarom azt
  • Banane15
    Ja, de azok csak ilyen utalgatások nem? Én legalábbis még korábban amikor utána néztem a Zeratul, Nova nerfnek, akkor csak annyi volt, hogy dolgoznak rajta, de semmi konkrétum.
  • avengir
    Pl az előbbi hozzászólás....
  • Mephike
    Novánál tudom, hogy volt egy ilyen: Hot Shots (Trait) Your Basic Attacks are 3 times slower, but deal 330% total damage.
    Most ha jól emlékszem ez 250%.
  • Banane15
    Thrall addig erős, ameddig elég ostoba a csapat ahhoz, hogy ne focusolja. Elég rá egy stun, és már nem működik az egyetlen használható windfurys talentja. Az igaz, hogy egy az egyben közel verhetetlen, de pl. egy Muardin vagy Stiches jóval többet ér mint egy Thrall, szóval én nem látom indokoltnak a nerfet. Amúgy ezekről a nerfekről van valami konkrét forrás, esetleg számokkal? Mert valaki lentebb már említett Nováról, meg Zeratulról is nerfet, de én nem találtam róluk semmit.
  • Yserac
    Nem tudom mi lehet benne olyan bugos, már alfa állapotban is eléggé hiba mentes volt a game. Max nem annyira balanszos. Ha más játék lenne olyan állapotban mint ez alfa korában a gamer világ megnyalná a 10 ujját. Szerintem inkább várnak egy megfelelő piaci időzítésre, hogy mikor küldhetik be a metába.
  • Plata
    Én is Raynor-t játszom,mert új vagyok és még nincs sajátom,Raynor ingyenes és ranged.LoL-ban és Dota-ban is a ranged jön be.
  • j0nNyKa
    mer ócóak meg könnyűek meg lőnek, persze hogy vannak
    szerintem ha feltételezzük hogy nem imbák, rankeden nem lesznek többet pickelve mint bármelyik másik
  • TBTPumpa
    Thrall valóban nagyon erős, egészen jövő hét közepéig.
    Akkor kapni fog egy szép kis bugfixet és nerfet.
    Hivatalos fórumon kék bejegyzés!
    + Stiches, Tychus és SGT. Hammer is kapni fog valamennyi gyöngítést. Még a végén játszható lesz ez a játék.
    Bár így is minden meccsen van egy Raynor vagy Valla, ami már baromira unalmas.
  • Chob
    Thrall nagyon jó, erős az a windfury, a másik akit most fogok megvenni az Tyrael, bár lehet azért megvárom, hogy mit tudnak a Vikingek :D
  • Mephike
    Sikerült 12k aranyat összekuporgatnom. A neheze viszont most jön, el kellene döntenem, hogy mit vegyek belőle. Megvan Uther, Valla, Raynor, Muradin, Malfurion, Arthas. Ötlet? Nehezebb ez a vásárlás, mint gondoltam :)
  • SLICK
    állítólag Thrallal együtt kellett volna megérkeznie, de van 2 skillje ami olyan szinten bugos, hogy még mindig nem tudták kijavítani.
  • SLICK
    én most pörgetem Zeratult, ha jól játszol vele, elég jól lehet szakítani. Novával nem játszottam így nincs összehasonlítási alapom, de Zeratul elég kemény. Kicsit skillesebb is szvsz, mert ugye mégiscsak közlharci karakter.
  • avengir
    Vérelfet a népnek :D
  • TBTPumpa
    Durva, hogy Sylvanas már a tavalyi PAX-on is játszható volt és még mindig nem érhető el számunkra...

+ Kael'Thas is "hamarosan" bekerül a Hősök közé.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.07. 15:47:25
  • roland4
    Köszönöm szépen!.)
  • TBTPumpa
    A hivatalos Facebook oldalon?

1. Lost Vikings
    2. Battle.Net Email címed
    3. Europe
    4. Sumbit

5. Nagyon szívesen és sok sikert (nem kapsz azonnal kulcsot, csak egy sorsoláson veszel részt) !
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.07. 15:14:17
  • sadface #766
    helló tesó
  • roland4
    Sziasztok! Valaki tud olyan oldalt ahol beta keyt lehet nyerni?:) Köszönöm előre a választ!:)
  • SLICK
    úúúúúúúúú!!!! Abathurt mikor volt rá lehetőség nem tudtam kipróbálni, most így lehet meg is veszem.
  • TBTPumpa
    Jövőheti leárazások:

Abathur -- Sale Price: €4.99 (1535 Ft)
    Skelethur Abathur Skin -- Sale Price: €4.99 (1535 Ft)

Glam Metal E.T.C. Skin -- Sale Price: €3.69 (1135 Ft)

(307 Ft/euro árfolyammal számolva!)
  • avengir
    Zeratul, nova nagyon le lett nerfelve.
  • Terawatt
    Ez a kőszoborrá változás, vagy mi is legyen ez csak egyszer lehetséges? :)
  • Plata
    Nekem a tank hero tetszik,de 7k arany,és most van kb 2200.
  • Overburner
    Mi a baj Jaina-val elég erős tud lenni főleg ha összedolgozik
  • JethroHUN
    Én is Novát akarom megvenni, ha majd megint lesz kedvem játszani. Nem lehet annyira rossz.
  • jazzy
    fú baszki kikerget a világból, nem tudok nem ragelni
  • TBTPumpa
    Murky-t vegyél, ő a legjobb!
  • jazzy
    Zeratul ezerszer jobb.

De amelyik tetszik, én Novát vettem, mert balfasz vagyok és szopatom magam mint Jainaval.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.02.06. 20:28:53
  • TBTPumpa
    "Egyébként nagyon szemezek Nova-val és Zeratul-al. Melyik lehet a jobb?"

Mindkettőt kipróbálhatod Try Mode-ban. Menj a Shop-ba, válaszd ki valamelyik karaktert és ott lesz egy Try gomb. Azzal megnézheted mit tud az adott karakter, aztán eldöntöd, hogy melyiket veszed.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.06. 19:55:09
  • TBTPumpa
    A közeljövőben érkező új skinek:
  • jan5650
    Hát srácok ez a játék nagyon kafa :D Viszont nagyon hiányzik, hogy nincsenek vásárolható tárgyak mint a DOTA-ban :D

Jah, ez a Valla istentelenül imba :D 3. játékom vele, és 23 Kill - 0 Death ... Viégigröhögtem az egész meccset.
    Bármilyen veszélyes szituból képes kimenekülni, és iszonyat nagy a DPS-e.

KÉP

Lehet nem mondok újdonságot, de engem érdekelt: a 20. killstreak után megkapod a Hero Of The Storm rangot

Egyébként nagyon szemezek Nova-val és Zeratul-al. Melyik lehet a jobb?
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2015.02.06. 19:32:45
  • abysan
    Áh, értem, akkor valaki törli a linkjeimet. Szabad megtudnom az okát?
  • TBTPumpa
    Yep. Nem igazán kell ismertető hozzá, hisz a Tutorial (mikor először játszol) automatikusan elindul és ott elmagyaráznak minden fontos dolgot.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.06. 17:29:43
  • jazzy
    Kicsit késik a mail, meg fogod kapni, hajrá. Ismertető nem kell, toljad :D
  • jan5650
    Tegnap elég ingerszegény napom volt, így elhatároztam, hogy belogolok a Hearthstoneba játékba, mert az tuti jól felb*ssza az agyam. A launcherbe szokás szerint megnéztem a Heroes of The Storm fület, mert háta az fog ott állni hogy Play... És csodák-csodájára az volt! Meglepődtem mikor megjelent az Install felirat, meg hogy köszöntünk a Closed Beta-ba!

Jeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaawwww!

Csak az a kérdés, hogy mikor akart nekem erről szólni a Blizzard, mert se egy nyamvadt e-mailt nem kaptam, se egy ingame üzenetet... Semmit. A lényeg viszont hogy kipróbáltam tegnap, és nagyon bejött :D Tudtok valami jó magyar oldalt, ami egy kis ismertető ír a játékról?
  • Terawatt
    Ez a legrosszabb amikor hetek múlva van csak a sorsolás te meg vered a segged a földhöz, hogy legyenmákucs!!! :DD
  • Mephike
    20 db kulcsosztás, tudom nem sok, de több, mint a semmi.