4549
-
#582 Az lesz az első amire össze kuporgatok :D , nagyon bejön a support ebben a stílusban. -
#581 Most is az -
#580 Amivel volt szerencsém huzamosabb ideig játszani Brightwing... eszméletlenül OP support, nem tudom szeptember óta miket változtattak rajta , de akkor az egyik legerősebb support volt. -
#579 igen ,sajna elég lassan jön. Rehgar jó választás. Illidan earlybe brutális, de késöbb szerintem egyre gyengébb. -
#578 Király a játék. Lvl 8 vagyok azthiszem még csak Co-op-t mertem tolni Bnőmmel. Már lenne egy karira zsém de nem igazán tudok dönteni Illidan nagyon hivogat illetve Rehgar (imádom a sámánokat :P) Malfurionnal szoktam menni mert egész jól el supportgatom magam. Lassan ráveszem magam hogy menjek 1 PvP-t is. Ahogy észrevettem viszont iszonyat lassan jön a gold a rewardokon kivül. Amúgy szerintem sokkal élvezhetőbb játék mint a LoL. -
#577 moba sajátosság, itt is vannak/lesznek
meg kell tanulni kezelni-kizárni az idiótákat -
#576 HEXHUN#2726 Vegyen fel aki akar. Nagyon kezdő vagyok az ilyen kattintgatós moba játékokban. Lol-t, Dota2-t töröltem le egy óra után. Smitetal viszont már nagyon régóta játszok. -
#575 A proféta beszéljen belőled. Amúgy én inkább vissza sem szólok ha van valami, mert iszonyú szájkarate megy néha a csapattársak között. -
#574 Ez elkerülhetetlen, de remélem gyorsan vissza mennek majd lolozni és ott folytatják az okoskodást és trollkodást... -
#573 Na kipróbáltam én is, a játék eleje nagyon szórakoztató, az első 5-6 meccs jó volt, mindenki jó fej volt, aztán ugye ahogy léped a szinteket kezdenek megjelenni az okostojások, akik nyílván mindent jobban tudnak, és ha nem úgy van akkor nagy betükkel írnak. Eddig a legrosszabb élmény egy francia premade volt, nem lepődtem meg. Az optimalizációval van még sajnos bajom, mert medium-high-ultra (nincs különbség) beállítás mellett átlag 35-45 FPS-t hoz, ami elég kevés lesz jobb játékosok ellen, low-on megvan a stabil 60, de úgy meg olyan warcraft 3 szint picit élesebb textúrákkal. Talán javítanak ezen még, bár nem vennék rá mérget. -
#572 Mephike#2698
Full kezdő vagyok, csak türelemmel rendelkezők hívjanak játszani :) -
#570 Norgi#2527 nyugodtan vegyetek fel, ha játszani szeretnétek vagy ha kérdésetek lenne. -
súter #569 -
#567 KiritofrmSAO#2937 :) -
#566 Fel lehet cserélni valahogy az egér gombokat? Nagyon kényelmetlen a jobb egérgombal menni/támadni -
#564 Szuper! Köszönöm! -
#563 betoltam, js box elején ott van a tömb, amibe pakolni kell be a usereket, téged meg jazzyt meg sútert beírtam, többit megoldod szerintem :)
css-e ha nem tetszik, az a css doboz alján van
tömbben a formátumra figyelj, 'felhasználónév': 'btag' legyen aposztrofokkal, és az utolsó sor kivételével mindegyik után legyen vessző
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.21. 21:56:55 -
súter #562 Ranger#2818 - casual módba játszogatok ha valakit érdekel -
#560 Legyen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.21. 21:32:26 -
#559 mindenki írja be a bnet accát, aztán senki ne vegyen fel senkit, az fun
bálint: ilyen név mellé bnet acc kiírós script legyen itt? -
#558 Enyém: TBT1989#2312 -
#557 motkany#2736 az enyém.
majd ha haza érek én is felveszem azokat akik írták a nevüket :) -
#556 Felvettelek.
#552 #553
nincsmit, használjátok egészséggel -
#555 jazzyke#2300 akinek van kedve coopozni, a héten sokat játszok :) -
#554 Na akkor lehet majd SG-s csapatot építeni.
Barátnőm már nyár elején kapott kulcsot.. -
#553 Hú köszönöm szépen!!!!!! Nekem is és barátnőmnek is sikerült kulcsot szerezni! -
#552 Tengermély hála, köszönöm szépen! :) -
#551 Heti akciók: 2015. január 20 - január 26.
Gazlowe: 3.19 euro
Big Top Gazlowe Skin: 4.99 euro
Magni Muradin Skin: 4.99 euro
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.21. 18:28:36 -
#550 Köszi szépen az infót. -
#549 addig vigyétek amíg van. :) -
Peace and LOVE ! Köszi
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.21. 18:12:37 -
#547 Félreérted, nem a poszt a probléma, hanem a forrás a rossz. -
#546 Igazán nincsmit! :) -
#545 És tényleg! Én is kaptam egyet! Hálás köszönetem! -
#544 http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/Heroes-of-the-Storm-Betakeys-11333839.html?action=register
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
csak email kell. -
#543 Az 531-es poszt az enyém, ha hibásak az adatok érte, akkor bocs, de nincs ingame hozzáférésem és azt hittem, hogy a wiki naprakész. Tévedtem.
Nem vagyok sértődékeny fajta, és elfogadtam, ahogy azt írtam is, hogy nem választottak be ez tényleg ilyen kerékpár.
A Te gondolataidat is meg tudom érteni a játékkal kapcsolatban, de elfogadni nem. Akkor lenne a csomaggal kapcsolatban igazad, ha a csomag tartalmát én választhatnám meg hiszen ez a mikortranzakció lényege, hogy azt veszem meg amit akarok. Itt erről szó sincs. Egyszerűen annyi történt, hogy kiadtak egy csomagot, amivel igen csak szűken férsz hozzá a játékhoz (3-ból két hős szerintem gyenge), kaszálnak rajta egyet, és kihasználják a játékot körbevevő őrületet. Tudom ez nem a vöröskereszt, de akkor is zavar. Túlzottan pofátlannak tartom.
#540: Akkor most egy hétig minden nap fotózkodnom kell járni. Köszi! :) -
#542 PC Gamer is sorsol 1000 kulcsot.
Ha szerencsés vagy, Pénteken kapni fogsz egy e-mailt a megadott címedre a játék kulcsával.
Ha nem, akkor majd legközelebb/fizetsz/vetkőzöl stb.
Gamestar is indított egy nyereményjátékot (ez picit elérhetőbb, mint az 576-os dolog).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.21. 17:44:35 -
#541 Sok helyen lesz most osztogatás külföldi belföldi helyeken egyaránt szóval mindenki álljon lesben :D -
#540 Heroes of the Storm bétakulcs nyereményjáték az 576 jóvoltából
Vidékieknek kicsit szívás, de mint tudjuk, Magyarország csak Budapestből áll! Szóval akinek a közelében van 576 bolt és szereti pózoltatni magát, annak hajrá!
A többiek meg fizessenek. -
#539 Először megörültem mikor elindítottam a Battle.net applikációt, de aztán ez fogadott:
Kösz a semmit Blizzard!