4549
  • SweeneyTodd
    Az lesz az első amire össze kuporgatok :D , nagyon bejön a support ebben a stílusban.
  • Anthrax
    Most is az
  • SweeneyTodd
    Amivel volt szerencsém huzamosabb ideig játszani Brightwing... eszméletlenül OP support, nem tudom szeptember óta miket változtattak rajta , de akkor az egyik legerősebb support volt.
  • Anthrax
    igen ,sajna elég lassan jön. Rehgar jó választás. Illidan earlybe brutális, de késöbb szerintem egyre gyengébb.
  • Overburner
    Király a játék. Lvl 8 vagyok azthiszem még csak Co-op-t mertem tolni Bnőmmel. Már lenne egy karira zsém de nem igazán tudok dönteni Illidan nagyon hivogat illetve Rehgar (imádom a sámánokat :P) Malfurionnal szoktam menni mert egész jól el supportgatom magam. Lassan ráveszem magam hogy menjek 1 PvP-t is. Ahogy észrevettem viszont iszonyat lassan jön a gold a rewardokon kivül. Amúgy szerintem sokkal élvezhetőbb játék mint a LoL.
  • TurboX
    moba sajátosság, itt is vannak/lesznek

meg kell tanulni kezelni-kizárni az idiótákat
  • JethroHUN
    HEXHUN#2726 Vegyen fel aki akar. Nagyon kezdő vagyok az ilyen kattintgatós moba játékokban. Lol-t, Dota2-t töröltem le egy óra után. Smitetal viszont már nagyon régóta játszok.
  • Mephike
    A proféta beszéljen belőled. Amúgy én inkább vissza sem szólok ha van valami, mert iszonyú szájkarate megy néha a csapattársak között.
  • SweeneyTodd
    Ez elkerülhetetlen, de remélem gyorsan vissza mennek majd lolozni és ott folytatják az okoskodást és trollkodást...
  • Banane15
    Na kipróbáltam én is, a játék eleje nagyon szórakoztató, az első 5-6 meccs jó volt, mindenki jó fej volt, aztán ugye ahogy léped a szinteket kezdenek megjelenni az okostojások, akik nyílván mindent jobban tudnak, és ha nem úgy van akkor nagy betükkel írnak. Eddig a legrosszabb élmény egy francia premade volt, nem lepődtem meg. Az optimalizációval van még sajnos bajom, mert medium-high-ultra (nincs különbség) beállítás mellett átlag 35-45 FPS-t hoz, ami elég kevés lesz jobb játékosok ellen, low-on megvan a stabil 60, de úgy meg olyan warcraft 3 szint picit élesebb textúrákkal. Talán javítanak ezen még, bár nem vennék rá mérget.
  • Mephike
    Mephike#2698
    Full kezdő vagyok, csak türelemmel rendelkezők hívjanak játszani :)
  • Anthrax
    Norgi#2527 nyugodtan vegyetek fel, ha játszani szeretnétek vagy ha kérdésetek lenne.
  • súter
  • sadface #567
    KiritofrmSAO#2937 :)
  • JethroHUN
    Fel lehet cserélni valahogy az egér gombokat? Nagyon kényelmetlen a jobb egérgombal menni/támadni
  • TBTPumpa
    Szuper! Köszönöm!
  • j0nNyKa
    betoltam, js box elején ott van a tömb, amibe pakolni kell be a usereket, téged meg jazzyt meg sútert beírtam, többit megoldod szerintem :)
    css-e ha nem tetszik, az a css doboz alján van
    tömbben a formátumra figyelj, 'felhasználónév': 'btag' legyen aposztrofokkal, és az utolsó sor kivételével mindegyik után legyen vessző
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.21. 21:56:55
  • súter
    Ranger#2818 - casual módba játszogatok ha valakit érdekel
  • TBTPumpa
    Legyen.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.21. 21:32:26
  • j0nNyKa
    mindenki írja be a bnet accát, aztán senki ne vegyen fel senkit, az fun
    bálint: ilyen név mellé bnet acc kiírós script legyen itt?
  • TBTPumpa
    Enyém: TBT1989#2312
  • SweeneyTodd
    motkany#2736 az enyém.

majd ha haza érek én is felveszem azokat akik írták a nevüket :)
  • sadface #556
    Felvettelek.

#552 #553

nincsmit, használjátok egészséggel
  • jazzy
    jazzyke#2300 akinek van kedve coopozni, a héten sokat játszok :)
  • SweeneyTodd
    Na akkor lehet majd SG-s csapatot építeni.

Barátnőm már nyár elején kapott kulcsot..
  • Overburner
    Hú köszönöm szépen!!!!!! Nekem is és barátnőmnek is sikerült kulcsot szerezni!
  • Mephike
    Tengermély hála, köszönöm szépen! :)
  • TBTPumpa
    Heti akciók: 2015. január 20 - január 26.
    Gazlowe: 3.19 euro
    Big Top Gazlowe Skin: 4.99 euro
    Magni Muradin Skin: 4.99 euro

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.21. 18:28:36
  • JethroHUN
    Köszi szépen az infót.
  • sadface #549
    addig vigyétek amíg van. :)
  • SweeneyTodd

Peace and LOVE ! Köszi
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.21. 18:12:37
  • jazzy
    Félreérted, nem a poszt a probléma, hanem a forrás a rossz.
  • sadface #546
    Igazán nincsmit! :)
  • TBTPumpa
    És tényleg! Én is kaptam egyet! Hálás köszönetem!
  • sadface #544
    http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/Heroes-of-the-Storm-Betakeys-11333839.html?action=register

csak email kell.
  • Mephike
    Az 531-es poszt az enyém, ha hibásak az adatok érte, akkor bocs, de nincs ingame hozzáférésem és azt hittem, hogy a wiki naprakész. Tévedtem.
    Nem vagyok sértődékeny fajta, és elfogadtam, ahogy azt írtam is, hogy nem választottak be ez tényleg ilyen kerékpár.
    A Te gondolataidat is meg tudom érteni a játékkal kapcsolatban, de elfogadni nem. Akkor lenne a csomaggal kapcsolatban igazad, ha a csomag tartalmát én választhatnám meg hiszen ez a mikortranzakció lényege, hogy azt veszem meg amit akarok. Itt erről szó sincs. Egyszerűen annyi történt, hogy kiadtak egy csomagot, amivel igen csak szűken férsz hozzá a játékhoz (3-ból két hős szerintem gyenge), kaszálnak rajta egyet, és kihasználják a játékot körbevevő őrületet. Tudom ez nem a vöröskereszt, de akkor is zavar. Túlzottan pofátlannak tartom.

#540: Akkor most egy hétig minden nap fotózkodnom kell járni. Köszi! :)
  • TBTPumpa
    PC Gamer is sorsol 1000 kulcsot.
    Ha szerencsés vagy, Pénteken kapni fogsz egy e-mailt a megadott címedre a játék kulcsával.
    Ha nem, akkor majd legközelebb/fizetsz/vetkőzöl stb.

Gamestar is indított egy nyereményjátékot (ez picit elérhetőbb, mint az 576-os dolog).

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.21. 17:44:35
  • Overburner
    Sok helyen lesz most osztogatás külföldi belföldi helyeken egyaránt szóval mindenki álljon lesben :D
  • TBTPumpa
    Heroes of the Storm bétakulcs nyereményjáték az 576 jóvoltából

Vidékieknek kicsit szívás, de mint tudjuk, Magyarország csak Budapestből áll! Szóval akinek a közelében van 576 bolt és szereti pózoltatni magát, annak hajrá!
    A többiek meg fizessenek.
  • TBTPumpa
    Először megörültem mikor elindítottam a Battle.net applikációt, de aztán ez fogadott:

Kösz a semmit Blizzard!