4549
  • Whysper
    Daily : play 8 game.. Ezek betegek.. játszika franc 8-t 2-3 is elég! nem ,hogy 8 ;)
  • TBTPumpa
    Harrison Jones pls

Jó látni, hogy képesek nevetni saját magukon! Öröm, ha a fejlesztők ilyen jó humorérzékkel rendelkeznek.

Heroic Ability: Error 37
  • BillerKee
    Ez olyan, mint GW2-ben a Bobblehead Laboratory :)
  • ShaiHulud
    nem kell elkepzelni, most igy megy ma a jatek :)
  • Overburner
    Ezt még simán el is tudnám képzelni XD
  • BoneDragon
    Big Head Mode
  • 93Geri
    Mondjuk sajnos nem lepődnék meg ha a Blizzard bejelentés nélkül változtatgatná az árakat.
  • BoneDragon
    Milyen olcsó....
  • SLICK
    nekem úgy rémlik jó ideje Anu'barak volt az első akinek látványosan levitték az árát. Egyszer csak gondol egyet a Blizz és leviszi az egyik hős árát, de hogy milyen időközönként, az talány...
  • 93Geri
    Olyan leírás nincs ahol azt taglalják hogy a jövöben melyik hősnek hogy fog változni az ára??
    Csak engem felkészületlen ért Anub'arak árának megváltozása, lehet csak én futottam át afelett a sorok felett ahol leírták. És kiváncsi lennék hogy pl 1-2 héten belül terveznek e hasonló változtatásokat behozni.
  • TBTPumpa
    A hősök counterjei
  • TBTPumpa
    Funny Bunny Murky Skin már elérhető!

Csak a skin: 9,99 euró
    Hős + skin bundle: 14,89 euró
  • antiqueA
    Megkeresed és leviszed a hp-ját nullára
  • shala
    Szüksége van valakinek kulcsra?
  • Whysper
    Egyedül elég uanalams Hero-ba puggal 8)
  • tutyimutyi2
    azt a kibaszott abathur-t hogy a faszomba tudom kinyírni?
  • ShaiHulud
    ez a gyerek jol leirta a lenyeget a rendszernek:
    http://www.mmo-champion.com/threads/1738668-What-s-the-point-of-Hero-League-ranks?p=32809777&viewfull=1#post32809777

Since there's so many misconceptions about the ranking system I'll clarify.

1. YOU DO NOT GET 200 POINTS PER WIN AND 60 PER LOSS ALL THE WAY TO RANK 1. 200/60 is the MAXIMUM. The ranking system is designed so that each rank constitutes 2% of the player base. That means rank 1 players are the top 2% of the playerbase, or 98th percentile, and a rank 40 player would be top 80% or 20th percentile. Your gains and losses change the further you get into the system. Once the game thinks you are closing in on where you should be, you'll gradually start winning less points per win and at a certain point you'll even start losing more per loss than you gain per win. For some people that decay might start at rank 3, for others it can start at rank 40. The reason you get so many points at the start is because it would be utterly stupid for someone who is technically at the skill level of the top 10% but who just started Hero League to linger around in the low skill pit any longer than necessary. Taking myself as an example, I evened out around rank 3 where I'd get 70 per win and 70 per loss. After a huge loss streak and falling back as far as rank 7, I even reached a point where I was losing 71 points against 70 per win. As explained before, the game tries to categorize you within a 2% segment so if you suddenly start winning more than expected it's very possible that you'll start earning more points than before so you can get to the appropiate segment ASAP, and the same goes for losing.

2. MATCHMAKING IS NOT BASED ON RANKS. Ranks are just an indicator of where you should be among the playerbase. Matchmaking is not based on ranks. Matchmaking is done through a hidden MMR system, similar to how you get matched in Quick Match. As I explained before, each rank makes up 2% of the playerbase in theory. However, I'm sure anyone with a remote bit of gaming experience can tell that the guy who just barely makes the top 2% is not in the same league as the guy on top of the leaderboards who is more like the top 0.05%, yet they would both be rank 1. Matching them together would not be fair, that's why you are matched based on MMR and not on ranks. Now of course, the higher your MMR, the higher your rank will likely be, and vice versa. Also, since we are not dealing with a 1v1 system like Hearthstone, and we are dealing with a 5v5 game, the system takes some liberties when matchmaking. It will pit 2 teams against eachother with similar average MMR across the team. In theory, that makes sense, but in practice it doesn't. Since HotS is so team dependent and the carry potential is extremely restrained, your team usually tends to be as good as your weakest player.

To illustrate, the matchmaking system thinks this is a fair and fine matchup:

Team A: 4000, 4000, 3000, 2000, 2000 MMR.
    Team B: 3000, 3000, 3000, 3000, 3000 MMR.

Both teams average out on 3k MMR, where team A has some players which are way above this line but also some which are way below. Team B probaby has a much better chance of winning because one, their weakest link is stronger than the enemy team's weakest link, and two, because they are of the same skill level and are likely to make the same sort of decisions based on that. When you are on Haunted Mines as a high rated player, you know not to early cap your siege giants, but a noob doesn't understand this and will just cap them as soon as the cap circle pops up. If everyone is the same skill level, this is less likely to happen for example. Especially as the game goes on, it will be way easier for team B to collectively punish the 2k players and dominate the game off of that than it will be for the 2 4k players on team A to wipe out the 5 3k players on team B. Also, the pick orders are random, so if that 2k player who just can't resist playing Gazlowe gets first pick, prepare to lose all top tier heroes to your opponent in the draft phase, making it even less likely that team A would beat team B.
  • Banane15
    Úgy van mint a HS-ban, egy darabig van egy ilyen "védett zóna", aztán ha azt megléped akkor már von le. Azt nem tudom megmondani hányas rank-ig, mert még csak kb. 12 meccset nyomtam és most rank 39-es vagyok. Az meg hogy gyakran összedob más szintűekkel, azért van mert még nem játszanak elegen, és így nem kell olyan sokat várnod. Éjszaka megesik, hogy összedob néha még rank 10 alattiakkal is, én azért is szeretek inkább akkor játszani. : D
  • antiqueA
    Eddig azon gondolkodtam mit vegyek meg, most kezdhetek azon gondolkodni, mire spóroljak :)
  • Overburner
    Deathwing
  • shuda
    history fact:

Igen,igen a lost vikings a blizzard játéka volt, bár akkoriban meg Silicon & Synapse -nak hívták magukat :D
    Nem az első ugyan, mert az első játékuk az RPM racer volt, amit snes-re csináltak, aztán következett a lost vikings.
    2 db részt élt meg és jellegzetessége, ami a heroes of the stormban is megtalálható, hogy a 3 karaktert külön külön kellett irányítani és mindegyik karakter adott szituációk megoldására volt jó.

Mókás játék volt, régi szép idők, régi szép amigám... cry cry :D

• Whysper
    Azért. Van közöttünk egy néhány tetszetős karakter.
  • Kotomicuki
    Linkesítve a várható hősök oldala.
  • nasr
    A Lost Vikings maga egy játék volt asszem a Blizzard talán első játéka. Egy oldalra scroll-ozós móka.

Amugy egy kérdés: Gondolom van köztetek akik nyomják a hero league- et mikortól von le pontot amikor veszítek. Úgy értem ha nyerek kapok pontot ha veszítek nem von le. Ez kicsit hülyeség mert idővel bárki eljut egy szintig bármennyire béna és ennyi erővel egy szintig nem számit mit tudsz.

És az ugye normális hogy tök random dobálja be az embereket, múltkor meccs után megnéztem és volt velem egyszerre egy rank 23 -as 5 ős meg 49 es is.
    Utoljára szerkesztette: nasr, 2015.03.31. 05:49:53
  • Yserac
    Remélem lesz olyan koreai skillnek való hero, mint a vikings még több. Más irányba nem tudnak haladni, az akció és a csapatmunka sokkal dominánsabb, gyorsabb mint más dotaknál.
  • SLICK
    ez változó, mondjuk mintha a Béta óta havonta jönnének a hősök. Nekem legalább is úgy tűnik. Alpha vége felé nem nagyon jött új.
    Igaz ezek a hősök akik legutóbb kerültek bele (Thrall, Vikings, Sylvanas), már régóta benne voltak, csak finomhangolni kellett őket, főleg Thrallt meg Sylvanast. A Vikingekről meg úgy tudom teljesen újak, ezelőtt nem szerepeltek a játékban.
  • Szpecnyaz
    Gondolom minden patchbe pakolnak. Patch meg szerintem havonta van. Aztán majd elválik hogy a béta végéig mennyit akarnak bepakolni.
  • SLICK
    alig ismerem ezen hősök negyedét, még lehet annyit sem :D StarCraft és WarCraft hősökből is épp csak az alapokat ismerem :D
    kicsit szomorú, hogy Diablóból egyedül csak Leoric és Butcher szerepel ott.. senki más :(
    persze WarCraft hősökből meg szarásig vannak...
  • BoneDragon
    Ah de komoly hősök lesznek, már most csorog a nyálam ...

Amúgy milyen időközönként szoktak berakni új hőst?
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.03.31. 00:34:13
  • Szpecnyaz
    Ezeknek a hősöknek a fájljai már bent vannak ajátékban, lehet belőlük találgatni.
    http://glasscannon.ru/2014/10/heroes-of-the-storm-datamajn-i-neanonsirovannye-geroi/

Btw, nekem is volt ma egy meccsem, ahol egy Anoob anyázott nekem. Nem tudom miért, mert Lilivel voltam, és őt rengeteget healeltem amikor harcolt, egyedül miattam élt túl több harcot is. Pedig a meccs végére 60k healem volt és nyertünk is, szóval nem igazán értettem a felháborodását.
    Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.03.31. 00:01:43
  • Banane15
    Kaelthas-t hallottam valahol(lehet pont itt), hogy nemsokára berakják. Meg Harrison Jones-ra tippelnék még, mert a sivatagos pályán már szerepelt egy easter eggként, illetve a a mostani pókoson meg ott van a hattérben is.
  • SLICK
    Igaz még csak most jött Sylvanas a játékba, de szerintetek ki lesz a következő új hős a játékban?
    Eddig Skeleton Kingről, Crusaderről meg Butcherről tudok, hogy tervezik belerakni őket.
    Én Leoricra tippelek
    Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.03.30. 23:36:52
  • Overburner
    Na ma mentem 1 egy jó PvP-t Gazlowe-al és azért basztak le mert nem volt killem Mondom a csávónak hogy ez a hős nem éppen arra való, erre visszakapom hogy nem vagyok én jó semmire. Statoknál 3x több Siege dmg-em volt mint bármelyik dumahuszárnak ott hát egyből eszembe is jutott az amit egyik nap irogattunk hogy mennyire gáz amikor átjönnek LoL-bol Dotából és csak K/D arányt látnak. Még azt se vágják hogy elég a közelben lennem hogy megkapjam a "kill"-t bele sem kell csapnom és akkor marha nagy pró lennék a szemükben ha ott lennék 30 killel amiből 1-et sem szereztem mert csak rohangáltam körölöttük.
  • Whysper
    Hja istenem Hányszor kapok ezt Utherralnmeg Rehgarral de a sok okos egyszer nem nézi hogy mindig megy a stun a heal meg az absorb shueld rajuk magamra meg Sosem es blockolom a karakter testével az enemyt...es mikor meghalok futok utanna hogy beletoljam a spurit fprm a a healjeimet,de ezekkel nem szoktam ingambe foglalkozni mert az,hogy mind a kettovel megközelítőleg közelbe vagy a dpsekhez smfben is ráadásul meg kitolok 40-85 ezer healt azért. Mindig magáért beszél.
  • Banane15
    Na szép, előjött ez a nevetséges talent bug, hogy mindeki csak lvl1-es talentokat tud kitenni, mit csinál a kedves orosz játékostárs, persze hogy kilép, mondván neki ez már a 3. a mai napon. Jó lenne ide is egy szerver a keletieknek. Mondjuk ahogy ezt a Blizz kezelni szokta, még az is lehet hogy összezárna ezekkel a világtalanokkal.
    Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.03.30. 22:39:29
  • TBTPumpa
    Jövő hét csütörtökön.
  • Overburner
    Sylvanas ára kb mikor fog le esni 10k-ra?
  • TBTPumpa
    Ingyenesen játszható hősök a héten:

Li Li
    ETC
    Diablo
    Tyrande
    Tychus
    Gazlowe (12. szinttől)
    Zeratul (15. szinttől) [Na, "mindenki" ezzel fogja nyomni a héten].
  • Mephike
    Jelenleg Uther az egyetlen hősöm, aki elérte a lvl10-et és megvettem neki a master skint. Természetesen értem, amit mondasz, és 99%-ban biztos vagyok benne, hogy az általad említett játékos volt az aki hibázott, de:
    - Ebben a játékban nem véletlenül van kiemelve a killek/death mellett a heal, az XP és a siege dmg.
    - Egy 5v5 harcban kb 70% Uther fog először meghalni, és nem feltétlenül azért, mert béna és rosszul helyezkedik, hanem mert a healjét és a bubiját lehet pont Sylvanasra fogja tenni, míg őt magát beáldozza. Ezáltal lehetőséget adva, hogy a csapata leölje az összes többi ellenfelet.
    - Egy kezemen meg tudom számolni, amikor egy játékosnak feltűnt, hogy én húztam ki a szószból, és azt megköszönte volna. Sokszor természetesnek veszik azok a játékosok, akik csak az ölésre mennek, hogy őt majd kihealeli a hülye csapattársa...
    - Uthernél sose azt nézd mennyit ölt/halt, mert ezek az értékek többnyire a csapat játékát tükrözni. Ha jó a csapat, akkor sok ölésben van benne és kevésszer hal, ha nem... Nézd nála, hogy mennyiszer heael, hányszor oszt bubit, jól használja-e az elit skilljét, stb.
    - Szerencsére olyan már többször volt, hogy valamelyik idegbajos nekiállt magyarázni, hogy nem játszom jól Uthert, stb, de a csapattársak leállították, mondván, hogy a hiba nem Utherben van.
  • Anthrax
    Hétvégén mentem egy meccset Arthassal, hogy lvl5 legyen coopba, volt ey Raynorunk aki elkezdett ragelni, hogy mekkora szar vagyok, hogy nem segítek neki. 4-5x halt meg botok ellen és végig ragelte a meccset.