4549
-
#1441 Az nem tudom átment-e, hogy a Sylvanas arra van, hogy damageljen, az Uther meg arra, hogy tank / supportoljon. Ha én Uther vagyok és 550 halálom van, de nyertünk, mert mindig engem öltek meg elsőnek, akkor ügyes voltam, jól helyezkedtem és nem hagytam meghalni a carryjeimet. Azaz jó tank / support voltam. Kit érdekel a kill? Felejtsük már el.
Ettől független mások szidása balfasz dolog, de a killel megmagyarázása is.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.30. 00:59:12 -
Yserac #1440 De a többi hallja, hogy abajgatja őket.
Nemrég sylvával toltam. Nem olyan talent struktúrával mentem, ami a jómadárnak bejött volna. Végig noobozott. Természetesen 35-36 kill-em lett nem emlékszem, és egy halál. A láthatatlan 3sec build segítségével. Mikor half-assa a sylva, méreggel. Mondanom sem kell az pajtásnak utherrel tizenX halála volt vagyis feedelte az enemy -t. Abból a 36 kilbből 5 tisztán az enyém volt.(más nem kapott pontot), vagyis 1v1 és még ő oktatott ki, lehet irigy volt sylvára, A baj az volt hogy épp én csúcson játszottam. A többi maga alatt volt, egy fecske nem csinál nyarat team játékban. Na ezt a gyereket reportoltam volna.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.03.30. 00:39:28 -
ShaiHulud #1439 amugy ha mecs kozben muteolsz valakit, akkor mar legkozelebb is blockolva lesz a communication, berakja a listara. -
#1438 Nincs is ilyen, mivel reportolod ezért grátiszból ignore-t is dob rá helyetted, gondolván, hogy nem azért reportoltad, mert jó arc. Ettől még ugyanúgy 1 meccsbe kerülhettek, csak nem látod amit ír. -
Yserac #1437 Na én is ezért furcsálltam. Egy 'tard is kiszúrja minimum két játék után a fogaskereket.Még mindig nem tiszta az, hogy az által blokkolható valaki. -
#1436 Nem szabad elárulni, aki reportolni akar találja meg. Én LOL-ban is eldugtam volna az isten háta mögé, hogy bonyolult legyen, így talán csak az kapna reportot aki valóban megérdemli.
Egyébként ez a sosem dob össze vele ez soha nem volt így. Ignored lesz, ettől még ugyanúgy összedobhat.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.29. 23:45:37 -
Yserac #1435 Az már akkora hullám volt, hogy akik kaptak kulcsot azoknak kell könyörögni, hogy vidd már el :)
Rajtam még mindig itt rohadnak. :)
Pedig ingyen adom PM-ért.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.03.29. 23:36:16 -
#1434 hát a mostani nagy bétakulcs osztó hullámban egyre több az utánpótlás, de nem is az újakkal van bajom, hanem akik a szarban otthagynak többször is -
Whysper #1433 Köszönöm. Nagy segítségemre voltal. Hatha egyszer elfogynak. ;) -
#1432 igen, rendszeresen így reportoltunk debileket -
Yserac #1431 Mit értesz azon, hogy sose dob össze vele a report spam-ra? Szó szerint ha jelented nem sorsol össze többé az emberrel?
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.03.29. 17:38:52 -
#1430 mikor vége a meccsnek és mutatja az eredményt, akkor ott a Statistics gomb és ott jobb katt a playerre és report spam sose dob össze vele -
Whysper #1429 En azt is élvezem,ha kikapunk de csak nem mindegy,hogy milyen módon....mindegy ez van marad a csapotom cs-ho-ba meg a dragon age... Itt meg csak funnolok a regi warcraft-wow-sc Hero kedvenceikkel. ;) -
Whysper #1428 Az a lenyeg igen csak ügye ieveszser vagyunk egy időbe haverokkal...
Report gomb. Merre? -
#1427 Inkább játszok Coop-ban ott aztán semmit nem kell idegeskedni akár 3 an röhögve letoljátok. Szóval kivánhatod nekem xD engem aztán nem érdekel. Nem azért játszok hogy elpicsázzak embereket meg szétidegeskedjem az agyam.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.29. 15:19:37 -
Szpecnyaz #1426 Van report gomb. -
antiqueA #1425 Azt el kell fogadni, hogy ilyenek mindig is voltak, vannak és lesznek. Az ilyenek általában lemorzsolódnak egy idő után, de mindig lesz utánpótlásuk. El kell fogadni. Ha nem megy, akkor full partyval kell játszani.
A másik dolog pedig, amit mondasz, én is csztem és dotáztam is, de teljesen más a tapasztalatom. Mind a két játékban ugyan úgy találkoztam világtalanokkal, ráadásul eléggé sűrűn. Ha ezeket a dolgokat nem tanulod meg elfogadni, nem fogsz tudni úgy játszani, hogy élvezd is. Már pedig az a lényeg, nem? :) -
Whysper #1424 Nem ezt úgy mondom mint aki sok csapat játékkal játszik ,de itt aztán extra magasan van képviselve az analfabéták aránya! 8) mondom CS-be meg dota-2be kikapsz mert nem tudj játszani mármint a herot használni de ha azt mondod neki ,hogy ide meg oda menj mert oda kell és ráadásul TEAM mondja akkor ott elég nagy %-ba még,ha elbukik is akkor is teszi a dolgát. De itt úristen mik mennek! 8) Azt mondom amit több napja is.... LOGIKA olyan nagy fokú hiánya van itt nem ritka , hanem sok esetben ,hogy az egyenlő a butasággal! Én is már csak akkor indítom el ,ha barátokkal játszom pedig csak Beta. Még az a haverom is képes reagálni egy jelzésre akinek ez az első ilyen típusú játéka és még egy CO-OP vay Quickbe el si nézed ,de amikor már valaki HERO-ba van de agyilag CO-OP-ba akkor kicsit 20 perc kidobásnak tekintem és nem egy játéknak amibe jót csatáztam még,ha el is buktam.
Én az egészet erre értem...----Amúgy szerintem egy nagyon jó játék lett! Csak várom a Report gombot ,hogy az ilyeneket elküldhessem pár perc gondolkodásra. -
antiqueA #1423 Úgy mondod, mintha ez más játékban nem lenne általános... -
Whysper #1422 Egy szép jó nagy report gomb hiányzik csak !! Már elkelne -
Whysper #1421 Tényleg csak te reagálsz egyre meg az írásra de ő semmi... azért nem kell megvédeni azt az arthas-t aki egy meccs alatt tol 17k siege dmg-t meg 11k Hero.
Szerinted.. 4-n írtunk rá ... ne nézz retardáltnak légyszíves.. a pingelés ezerrel már akkor volt mikor 4-en írnak neki meg semmi.
De tudod mit rendes leszek azt kívánom legalább ezer ilyennel fuss össze aztán 8) és 1 ping meg chatelgess vele még 6 perc semmi után! 8)
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.03.29. 13:20:21 -
#1420 Mondjuk amikor már szarrá spammolja valaki a pingeket az engem annyira tud irritálni hogy már azért se csinálom azt amit mutat xD. Ha én megtudom azt csinálni hogy 1x odapöttyintek hogy oda tartok vagy kéne help akkor más is megtudja oldani basszus. Ja meg ott a chat hogy hé add már le a tokenket vagy valami. De mondom amikor valaki 5000 pinget tol le 15 sec alatt az agyamat majdnem eldobom és ahogy láttam a block sem blockolja a pingeket. -
#1419 Üdv az interneten. -
Whysper #1418 Srácok... valaki Hero league? Komolyan jönnek ezek a 40+ -os dumákkal ,hogy én 42-es vagyok ,de a 40+ os szét feedeli meg rambozik alone style-ba és semmit nem csinál érdemlegeset... 7 token van nálla 5 kell a weave-hez és 4 perce villogunk neki ,hogy tegye már le... szóval .... Komolyan vissza emgyek a régi játékaimhoz mint,hogy 20 percet elb...ak itt... Nem a vereség a baj hanem ahogyan kapsz ki ilyen random pugbarbárokkal. Nem rétek egyet azzal,hogy majd hozzászokik... mit kell azon hozzászokni ,hogy nem viccből nyomkodja 4 ember a pingeket! -
#1417 brummogás -
#1416 Az aranykeretes Nova player tuti quality diamond material
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
feeder szvsz
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.03.28. 21:02:44 -
Whysper #1415 Srácok haverommal 2-n elvagyunk Hero League-ba de kellene legalább 1-2 ember még csapatba.. valaki? -
#1414 Ha tehetitek játszatok ARAW-ot (All Random All Win):
-
Plata #1413 Miből van kevés a macisajtban?Csak nem sajtból? -
Plata #1412 Köszi,tényleg ott van. -
#1411 mindig megbánom amikor jófej vagyok
rajtad kívül más miatt nem érzem hogy be akarnék logolni, te meg kevés vagy mint macisajtban....
<3 -
Yserac #1410 Akinek kell key nekem is írhat privit van 4 db. -
93Geri #1409 Print Screen-nel tudsz, és azt menti a Documentumok\Heroes of the Storm\Screenshots mappába. én is pont tegnap fedeztem fel, és nekem normális, jó képeket csinált. -
#1408 Itt kulcsozol ahelyett, hogy jönnél játszani! -
Plata #1407 Hogy csináltok képet a játékban?Print screen nekem csak fekete kockát csinál.
Megint mentem egy hatalmas csatát Malfurion-al,csináltam képet,de csak fekete semmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.28. 10:51:22 -
#1406 keyek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1) 28XGBB-F9DM-44CNBY-KDXR-YZF2TW
2) 8MPKMT-FPVG-9YP9VH-Z76Y-WW4Z4D
3) YZTF6B-TJDX-NJZCVR-GZXH-T8VZFZ
4) JGZBF6-Y66V-9V7WB9-BNXN-NFM79K
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.03.28. 10:32:20 -
Whysper #1405 Köszönöm azoknak akik segítettek béta kulccsal. Az élet vicce,hogy most kaptam 4-t és szeretnem viszonozni..szóval ha valakinek kell feltudom ajánlani.
már csak 3 van azt ide felrakom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1) YH8Z6Z-HC8N-TERNRD-XPT2-EHNHKK
2) NJ4EZH-BR26-VG984P-ZT2J-JEFNGN
3) MRKJW7-WB44-MM2PH4-2KDX-CYCGMP
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.03.28. 09:44:23 -
Kotomicuki #1404 Thx, ez jól jött: most már én is ismerkedhetek, ezzel a játékkal!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.03.28. 09:39:14 -
#1403 Comeback time:
532000 XP járt érte. -
#1402 Mivel egy másik fórumra is kiírtad és ott már jelezték, hogy elvitték, így fölösleges ide is kiírni, mert hiába próbálkozik már vele valaki.