Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peace and LOVE ! Köszi
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.01.21. 18:12:37
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak email kell.
I decide when I'm done.
Nem vagyok sértődékeny fajta, és elfogadtam, ahogy azt írtam is, hogy nem választottak be ez tényleg ilyen kerékpár.
A Te gondolataidat is meg tudom érteni a játékkal kapcsolatban, de elfogadni nem. Akkor lenne a csomaggal kapcsolatban igazad, ha a csomag tartalmát én választhatnám meg hiszen ez a mikortranzakció lényege, hogy azt veszem meg amit akarok. Itt erről szó sincs. Egyszerűen annyi történt, hogy kiadtak egy csomagot, amivel igen csak szűken férsz hozzá a játékhoz (3-ból két hős szerintem gyenge), kaszálnak rajta egyet, és kihasználják a játékot körbevevő őrületet. Tudom ez nem a vöröskereszt, de akkor is zavar. Túlzottan pofátlannak tartom.
#540: Akkor most egy hétig minden nap fotózkodnom kell járni. Köszi! 😊
Ha szerencsés vagy, Pénteken kapni fogsz egy e-mailt a megadott címedre a játék kulcsával.
Ha nem, akkor majd legközelebb/fizetsz/vetkőzöl stb.
Gamestar is indított egy nyereményjátékot (ez picit elérhetőbb, mint az 576-os dolog).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.21. 17:44:35
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Vidékieknek kicsit szívás, de mint tudjuk, Magyarország csak Budapestből áll! Szóval akinek a közelében van 576 bolt és szereti pózoltatni magát, annak hajrá!
A többiek meg fizessenek. <#idiota>#idiota>
Kösz a semmit Blizzard! <#taps>#taps>
Az emberek 98%-a akinek van Bnet acca vásárolt már a Blizzardnál, ennyi erővel mindenkit beengedhetnek. Mindenki megérdemli. Most nem sikerült, na bumm, biztosítanak egy ilyen lehetőséget.
Félre ne érts, engem is felmérgelt amikor nem kaptam bétát SEHOVA (Hearthstone előtt, soha, semmire nem kaptam) pedig évekig fizettem a wowot, minden játékom megvan. De nem, miért engednének be mindenkit béta tesztelésre? Akkor az már live lenne. Ez egy ilyen bicikli, nem kaptál, így jártál, ha kijön a live hidd el, te is játszhatod majd ingyen, mint bárki más az univerzumban.
#531 -et pedig ne vegye figyelembe senki, az adatok fele nem valós, nem tudom ki szedte össze.
Szerk: Én se venném meg, mint ahogy írtam, csak a hozzáállásban látok problémát, ne vedd személyes sértésnek, a múltkor linkelt facebook bejegyzésben másik 2000 ember ugyanígy gondolkodik, ami szerintem alapból hibás.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.21. 17:07:53
Szentül hittem, hogy majd jan. 13.-án mindenkit beengednek. Tudom, nem írtak/mondtak ilyet, de bíztam benne, hogy mint Blizz terméket vásárló, régóta aktív battle.net használóként bejutok. Hát nem. Oks, túlélem. Erre tegnap jött ez a jóság, ami gyakorlatilag annyi, hogy beenged játszani egy teljes árú játék áráért, Te utána valójában ott még teszteled NEKIK a játékot, elfogadod, hogy bármikor lehet reset, stb és ha komolyan gondolod, akkor idővel még a zsebedbe nyúlsz és ismét veszel hősöket...
Félreértés ne essék, nem azt vártam, hogy ingyen fogok játszani egy teljesen jó játékkal (terveztem, hogy amint beengednek veszek 4-5 hőst a top tierből), de nehogy már azért fizessek, hogy tesztelem a játékukat... Azt is tudom, hogy fel lehet úgy fogni, hogy én támogatom ezzel a játékot, annak fejlődését, ha most fizetek. De ennyi erővel a fejlesztőcég is mondhatná azt, hogy beengedem a régi motorosokat, hiszen vásároltak már nálam, megérdemlik...
1. Raynor - Price: 2,000g / $3.99 / 3.49€ - Skin: 6.49€
2. Diablo - Price: 5,500g / $7.49 / 6.49€ - Skin: 8.99€
3. Tyrande - Price: 7,000g / $7.49 / 7.49€ - Skin: 6.49€
Total: 39,44€
Plussz kapsz egy hátast és 2500 aranyat. Elvileg megéri, de ahogy azt már írták Raynor az egyetlen JELENLEG, aki top hős. Nekem pl a skinek 0€-t érnek a szememben, szóval biztos kihagyom ezt a csomagot.
16k gold az összértéke a 3 hősnek.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.21. 01:11:29
Azonban akkor egy print screent mondjuk tudnál nyomni a hős árakról amik ebbe a packba vannak? Hogy mondjuk kb megéri-e ez egyáltalán, már ha mondjuk nem számítanánk a béta kulcsot mondjuk?
Szóval a felháborodás csak ilyen "háborogjunk mindenen, hogy mernek pénz kérni" színvonal.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.20. 22:57:30
Sehol nem találtam hősökről infókat , hogy mi mennyibe kerül most...
Köszönöm előre is!
szal ja, a béta osztás nem pofára megy, hanem gép spec-re, elhelyezkedésre, meg feltételezzem, hogy egy büdös nagy random faktorral
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
okos egy cég ez, nagyban játszanak, szerintem a chemtrailről is ők tehetnek amúgy
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Adták volna csak a 3 hőst és kértek volna fele ennyi pénzt. De hát pénzéhség van.
Nem csak mi vagyunk vele így. Hivatalos felületeken (fórum, reddit, YT, Facebook, Twitter) is megy az oltás. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.01.20. 20:40:20
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
holnap rápróbálok
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egyébként az igaz, hogy a closed beta indításával több lett a hülye, "én vagyok a legjobb, mindenki más hülye ehhez a játékhoz" player. Tegnap supportot játszottam, healeltem mint az örült, meg gyüjtöttem a pénzérméket a kalóznak, a két assa meg lehülyéz, hogy mit gyüjtögetek, miért nem az ellen heroit ölöm. Mondom, ennyire hülye nem lehetsz, nem ez a pálya lényege, ráadásul Support vagyok, egy tank vagy assa ellen halovány az esélyem. Erre meg a válasz --> hülye noob, menj vissza legozni, nem tudod, mi a játék lényege.
Itt jött el az a pont, hogy ignorera tettem. Alfában ilyennel csak elvétve találkoztam.
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.01.15. 15:28:34
https://hotshu.wordpress.com/