4549
  • Szpecnyaz
    Nekem egy meccsben úgy vette mintha Zeratul 1es szintű lenne(pedig 7es), csak a 2 alap talentem tudtam használni.
  • Overburner
    Mi folyik itt? Belépek Traninget megkell csinálnom aztán azt irja Lvl1 vagyok xD Kilépek visszamegyek akkor már jó de akkor meg beragadt matchmakingnél valami bűzlik itt
  • Anthrax
    Sylvanasnak talent, mit gondoltok
  • shuda
    Mi a baj a sarkanyos lilivel? o.O :D
    En multkor siman megjatszottam.. igaz volt a csapatban egy malfurion is, aki miatt nem kellett healre talentelni ^^
  • antiqueA
    Sajnos nem, pedig nagyon király volna.
  • antiqueA
    Nem. Az eurós ára marad, hiszen az normál áron van most is, azaz nem emelt. Ugyan annyi, mint a többi 10000 goldos.
  • Overburner
  • Anthrax
    És így születnek meg a sárkány ultis Lilik,meg a Blunt Force Gunos Hammerek :D
  • Overburner
    Én pl nem nézem netről a talentot míg LoL-ban mindig onnan néztem hogy mit vegyek. Azért ez felhasználó barátabb csak el tudja már valaki dönteni hogy többet akar healolni vagy nagyobbat akar dmg-elni a minionokba teszem fel. Hearthstone-ban igazad van bár ott én személy szerint magam kreáltam a deckjeim persze nem mindig mentem velük sokra (sőt) . :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.26. 11:37:15
  • ToCsEk
    nah havernak nem kellett a kulcs így felszabadult a leggyorsabb viheti is:

JY44P4-X6ME-N2YNDN-9T4D-F9MYM9
  • shuda
    sry a dupla postert, de mar nem tudom szerkeszteni :D
    Atolvastam a blizz forumait, ez erosen globalis problema, rengeteg embernel jelentkezik es teljesen gep es videokartya fuggetlenul.. jupije
    Szuletett mar teoria, hogy Szilvi uj skillje okozza, valami assetet nem tolt be a jatek. (ezt tobben is irtak,de nincs alatamasztva)

Mas (possible Fact): tudtatok, hogy ha a ket core egyszerre eri el a 0%-t beragad a jatek? :D Talaltam egy bugjelentest, ahogy a ket csapatnak joideig ment a jatek, mert beragadt attol, hogy mind a ket core meghalt :D
  • shuda
    jolvan latom a "lag", fps drop meg a dc-zes nem csak nalam jelentkezik, raadasul nekem lowra van rakva a jatek.
    Ez valamilyen szinten megnyugtato.. hogy nem az en gepemben van a hiba. Vicc az, hogy az fps mero 60-at mutat a ping meg 100 ms sincs :D
    Koszi blizz, hogy megint csak coopozhatok :D
  • Phara
    Zagara Creep Tumor-ja hatással van e 2 hősre is?(Kerrigan,Abathur)
  • Mephike
    AMikor Sylva árát lejjebb viszik 10k aranyra, akkor a valós árát (Eurós) is lejjebb viszik?
  • Jeffjohnson
    Néztem próbálgattam de sok változást nem vettem észre. Elvileg a patch notesban az volt, hogy a rendszer újradetektálja a beállításokat. Ha minden igaz előtte is ultra volt.
  • Banane15
    Most Try mode-ban megnéztem Jainat, nálam még mindig a régi pózban lovagol. : ) Mondjuk szerintem ez illik hozzá.
  • jazzy
    Ne érts félre nem azt mondom, hogy ötletet meríteni nem szabad, de amikor a 674. sablon deck jön ellenem, ahol 0 gondolkodással lecopyztak egy pro decket... na az nonszensz. Mi az élvezetes a játékban akkor? Meg amikor nyáladzva 20x megkérdezik twitch chaten, hogy xy lapot mivel tudok helyettesíteni, mert nekem az nincs meg :!:+":!+:"!+.., esély nincs rá, hogy 5 percig gondolkozzon, hogy mi lenne jó helyette, azt is a szájába kell rágni.
  • ShaiHulud
    az hagyjan de a keepeken is :)
  • antiqueA
    Sylvanasnak 'op like hell', hogy a traitje működik a turreteken is. Kb mintha nem is lenne turretünk, ha jön a kis dög.
  • Yserac
    Diabloban elúszhat egy season -od, ha önerőből kísérletezel olyan rövid. Amúgy is sokat kell improvizálni, hogy kihozd a legjobbat az épp esett cuccosból.

HS-nél pedig tisztában kell lenni a meta-val, különben nagy szívás sorozattá válhatnak a napjaid. Nem mondom, hogy nem lehet ötletelni. De ha magasabbra akarsz jutni ladderen pontosan kell ismerni milyen pakli típusok várhatnak rád. Amennyiben nem játszol 7*(0-24h)-t.
  • silbor
    Valakinek kell még beta kuilcs?
  • jazzy
    Itt is netről nézik a talentokat, Hearthstoneban a paklikat, wowban a buildeket, rotákat, addonokat, diabloban a buildeket, itemeket.. mindig voltak ötlettelen birkák, mindig lesznek. Sylvanas jónak néz ki, persze ez a megvettem és rögtön hozom rankedra dolog aztán besértődök és pusholok 1 lanet annyira nem szimpi.
  • Overburner
    Annak én is úgyis az emberek 85%-a netről nézi mit kell venni.
  • Overburner
    Az eddig is ilyen volt nálam. Semmi újdonság. Grafika beállitás viszont tényleg resetelődött arra nézz rá.
  • BoneDragon
    Én azért imádom, mert igazi warcraft 3 feelingje van és személy szerint én örülök, hogy nincsenek megvásárolható itemek.
  • Yserac
    Az nem vitás, minőségi cucc. Én alapvetően nem nagyon érdeklődöm a moba játékok iránt. De a pályák változatossága és a pörgős játékmenet miatt sokszor legalább a napit megcsinálom.

Tudom, hogy klasszik mobások a játékmenetet butának tartják, mert a blizzard a lényeget dobta ki. A hosszú unalmas, de stratégiai jelentőségű lane -ket, boltokat.

Itt főleg a pörgésen van a hangsúly, ezért nagyon könnyen elbillen a mérleg nyelve, ha kiegyensúlyozatlan a szemben álló csapatok skillje.
  • Mephike
    Nem olvastam most vissza, de a grafikát lejjebb vetted? Az új patch mindent ultrára állított át a grafikai beállításoknál.
  • Banane15
    Hát elég bugos lett most ezzel a patchel, gyakran a meccs végén az összesítésnél olyanokat ír, hogy lvl1 vagyok hero meg player-ben is, vagy amikor belockolom pl. Tychust 5x eltolja hogy "Hell...", de nem képes tovább mondani amit akar. : D Ami a legzavaróbb, hogy a játék első perceiben mindig megáll 3-4 mp-re, ami azért elég nagy baj, és nem csak én vagyok ezzel így, mert másokat is ír, hogy DC-tek.
  • TBTPumpa
    A szokásos Blizzard árképzés. Kivételesen jó játékokat gyártanak, de az árukat is megkérik. Ez van sajnos.
  • Jeffjohnson
    Jól van, akkor nem csak nálam szaggatott a játék. Patch előtt semmi gond nem volt. Remélem hamarosan jön valami patch mert érezhetően visszaesett az fps is.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.03.25. 19:55:54
  • Yserac
    Hát nem magyar pénztárcához méretezték a játékot. Vastagon fog a Blizzard ceruzája, sőt inkább egy töltőtoll, ami folyik :o
    Ráadásul egy valag üres hero slotot betettek.

• TBTPumpa
    Nova és Kerrigan is jó adottságokkal bír hátulról.
    És Jaina is már terpeszt a mountokon, eddig oldalasan ült. De amúgy ő is erőske lett, de ez a Sylvanas, ez eddig túl OP, félő, hogy ez is komolyabb volumenű nerfet fog kapni, mint anno Thrall.

Amúgy mindenki kapott 1 Stimpack-ot, ami 1 hétig érvényes (100% XP + 150% Gold), használjátok ki!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.25. 19:42:52
  • kisfigi
    Tyrande feneket láttál-e már in-game?!
  • Overburner
    Én úgy vagyok vele hogy amit in-game pénzért meglehet venni arra nem költök. Fenekes dologban igazad van WoW-ban se semmi . Lunar Tigerből remélem lesz valami Re-skin armor nélkül vagy valami hasonló mert elég dögös :D
  • TBTPumpa
    Én is, amúgy is 44k Gold-nál jártam, most mi az a mínusz 15 000 Gold.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.25. 19:26:00
  • Yserac
    Én megvettem goldért. Elég üveg, de nagyot tud ütni épületbe és karakterbe is, ha védik és poziban van.
  • TBTPumpa
    Formás feneke van. Neki van eddig a legjobb a női karakterek közül.
    Amúgy erőske a kislány, Try modeban próbáltam. 13 euróért Bundleban megvehető (jár hozzá az Elf-es skin + a karakter).

Erősen gondolkozom a vételén, csak a Lunar Tiger is kéne, az meg +10 euró. WTF Blizzard
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.25. 18:54:19
  • Overburner
    Igen most redukálták. Minden Hero menni fog le idővel.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.25. 18:48:57
  • BoneDragon
    Igen 4000 gold.
  • 93Geri
    Ömm, valami itt mintha nem stimmelne.... Megkérhetek valakit hogy akinek nincs meg Anub'arak az megnézné nekem hogy mennyi goldba kerül?? Csak mert eddig ugye 10k volt, én is annyiért vettem, és most az új patch miatt átvizsgálgattam minden egyes pixelt a menükben, és Anub a 4k-sok elején van. És csak kiváncsi vagyok hogy le e vitték a goldos árát esetleg vagy csak valami hiba folytán átcsúszott a 4k-sok közzé. Előre is köszönöm a megerősítő/megcáfoló infót. Jó játékot.