4549
-
antiqueA #1561 Igazat adnék neked, ha minimális esélyt láttam volna egy normális játékra. De olyan világtalanok voltak, hogy nem tudtam jó döntést hozni, mindegy volt mit csinálok. Mire erre rájöttem, már megcsináltam a best siege dmg-t, ami ki is tartott a játék végéig. -
ShaiHulud #1560 nem azert mondom, de ilyenkor jobb ha te is mesz veluk, mintha sem. egyedul tassadarral tuti nem fogod megnyerni a jatekot. esetleg ha valami pusherrel lettel volna, hammer vagy zagara, akkor talan. de hogy magukra hagyni a 4 tarsat supportkent, meg akkor is ha balfaszok az eleg bena. SZERINTEM. -
#1559 Ez sajnos eléggé gyakori eset. Volt olyan, amikor Lilivel bejelentkezett a srác és már az elején közölte, hogy ő nem healelni fog, hanem dps lesz... végigordibálta az egész meccset folyamatosan elvárta volna, hogy kövessük őt, majd a végén lenoobozott mindenkit. A meccs után megnéztem, az accountja lvl8-on volt, Lilivel lvl2-n. Természetesen buktuk a meccset.
A matchmaking majd akkor lesz jó, amikor már túl vagyunk a kezdeti szakaszon, sajnos még mindig sok az új játékos, illetve bármennyire egyszerűnek is tűnik a játék, azért a sikerhez kell tapasztalat, és sok gyakorlás. -
antiqueA #1558 És az, hogy tegnap Tassadarral én toltam a legnagyobb siege dmg-t és legtöbb xp-t? o.O És még én voltam elküldve a faszba, hogy nem mentem bele reménytelen teamfightokba.... Úgy nézett ki a meccs, mint általános alsóban a foci. Amerre gurult a labda, arra futott ész nélkül az összes gyerek. Csirkefocinak hívtuk. Na, ez most csirke brawler volt. Persze megtudtam a többiektől, hogy én semmit nem tudok, tanuljak meg játszani, mert ez nem lol, ez heroes és itt teamfightolni kell. Mikor ezt a 15. percben megtudtam, már 5 szint különbség volt. Már 5 perce afkoltam és még mindig enyém volt a legnagyobb siege... ja, Tassadarral, úgy, hogy volt Gazlowe-unk is.
Nagyon várom már, hogy bekerüljön egy rendes matchmaking! -
Whysper #1557 NA ma reggel felébredek. süt a nap . iszok egy kávét és leülök egyet Hero leauge-ba... eddig votl király aztán.
Azért az úgy ott van ,hogy a ellen tyrael-je 45k 30k és 15k healt tol a mi csapatunk Li Li-e meg 5k 4k 12k és ezt így előadja Hero Leauge-ban 8) -
ShaiHulud #1556 hat semmi erdekes -
#1555 Hotfix érkezik -
Yserac #1554 A harmadik 4-es kulcs pakkom kapom, nem tudom már oda ajándékozni senkinek. Hátha akad akinek még kell:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1) 7KJE2D-66MF-2FMHJ6-NCCF-Y42V4K
2) GCV8WX-Z68W-MXNWXF-FKZH-894XH2
3) 24WNR8-E444-EHBTGG-GRRC-VW64NN
4) 2RFB4J-K4BX-GVNPT2-64EB-99HNMV
-
#1553 Hali!
Blizzardtól kaptam 4 beta kulcsot, ha valakinek kéne akkor írjon! -
ShaiHulud #1552 ja igen es ami szuper benne, hogy az elso perctol elvezetes a vegeig, es meg akkor sem vagyok kiakadva ha loss van (mondjuk azert neha ha valaki nagyon barom volt akkor igen:D) de 90% ban nem hat meg a loss se, nem ugy mint lolban volt. nagyon tetszik ez hogy full akcio az egesz es elveztes, mindig van mit csinalni. -
ShaiHulud #1551 az teny hogy itt eleg ha 1-2 ember seggbena akkor mar hiaba csinalsz barmit nem tudtok nyerni, mert ez csapatrol szol es nem az egyenrol. nem veletlenul team brawler megnevezest talalta ki ra a blizzard. csapatban kell tudni jol jatszani itt, kombinalni az egyes herok skilljeit stb, nem mindegy a hero pick sem, hiaba mondjak itt egyesek hogy tok mindegy mivel van a csapat, mert ez nem igaz. vannak egymassal jol kombinalhato herok, amik sokat dobnak a csapatharcok sikeressegen. na meg fontos nagyon hogy tudd melyik mapon mikor mit erdemes csinalni. teljesen mas ez a jatek mitn a dota vagy a lol. -
antiqueA #1550 Dehogynem tudod carryzni. Rámész az 1v1-re és az xp farmra defenzív játékkal. Amennyire csak lehet próbálod tartani az ellenfél szintjét. Ez is egyfajta carryzés. Ha te nem segítenéd a csapatod ily' módon, akkor hamar 3-4 szint különbség is adódhatna. Én amint látom, hogy a csapatom nem figyel az xp contributionre, megpróbálom kompenzálni és amennyire lehet megcsinálom azt, amit nekik is kéne. Például minden lanen, minden creepet leverek. Ha szaladsz egy csatába vagy egy objectivhez és szűkösen is, de időd engedi, bevered a lane creepjeit. Pillanatok alatt megvan és az egész játékidő alatt ez nagyon sokat számít! Az esetek többségében azt látom, hogy csak úgy elszaladnak 3 csoport feltorlódott creep mellett a játékosok, holott volna rá idő, hogy beverjék. Iszonyatos pazarlás.
A másik pedig, hogy ha jobb játékos vagy, nem csak szint különbséggel, hanem teamfightban vagy 1v1ben lévő egyéni skillel is tudsz carryzni.
Említed azt is, hogy itt semmi nem múlik az egyéni skillen, minden azon múlik, hogy melyik csapat van éppen jobb helyzetben. Igen, de azt is vedd figyelembe, hogy egy ilyen helyzetet meg is kell teremteni, ebben viszont sokat segít az egyéni skill.
Ward téma: Más mobákban a láthatatlanok teljesen láthatatlanok. Itt, ha megfigyeled, minden cloakost láthatsz a saját szemeddel, csak figyelj oda! Minden hősnek van skillshotja, amivel ki tudod szedni cloakból. Nem kell ide a ward, én még soha nem hiányoltam. Nekem tetszik, hogy nekem kell odafigyelnem a cloakosra, nem pedig a ward látja helyettem. A mapcontroll pedig annyira könnyű még ward nélkül is, ezeken a gyors mountokon, hogy még arra sem hiányzik szerintem. -
Neoncsoves #1549 Hát valóban, csak ezzel, hogy csapatszintű az XP, amit említettem az az, hogy szinte "mindegy", ki hogyan játszik. :D Tehát én hiába vagyok jobb játékos esetleg mint a csapatom bármelyik tagja, nem tudom "carryzni" a játékot mert nem kapok annyi előnyt. Ettől függetlenül rendkívül élvezetes játéknak találom és nem idegeskedek akkor sem ha kikapok, csak én ezt a részét hiányolom, hogy lássam valami eredményét annak, hogy esetleg jobban játszok 1-2 embernél. :D
Na megyek is játszani inkább. :) -
ShaiHulud #1548 kicsit elhamarkodott a velemeny, de ezis az:) majd nezd meg par szaz jatek mulva hogyan valtozik. az viszont igaz hogy itt nincs az hogy egy heroval agyonbaszol 5 masikat egyedul, tobbnyire az is amiatt szokott lenni hogy mivel a tobbi mobaban egyenkent kapjatok az xpt es akkro el tud maszni nagyon az egyensuly, es 1-1 hero kurva op lesz. itt a csapat kapja, vegig balancaban tudna maradni a jatek, ha sokan nem hinnek azt hogy egyedul legyozik az ellenfelt aztan feedelnek ezerrel... -
#1547 A quick meccseknél amikor kapsz magad mellé 4 másik játékost igazából totál mindegy melyik hőssel vagytok, úgy is az fog dönteni, hogy ki mennyire tudja a dolgát, mennyire ismeri a mapot. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy az döntött volna, hogy ki kapott mondjuk jobb healert, olyanra viszont emlékszem, amikor Zera nekiállt szerencsétlenkedni.
Sokkal jobb fix emberekkel, TS-en játszani, kevésbé frusztráló, és sokkal többször nyerünk. Arról ne is beszéljünk, hogy olyankor azért többé-kevésbé mindenki tudja mi a dolga. -
Neoncsoves #1546 szereztem beta keyt, ismerősöm nagyon mondta, hogy mennyire jó meg pörgős.
Valóban. Viszont szerintem SEMMI nem múlik az egyéni skilleken, minden azon múlik, hogy melyik csapat van éppen jobb helyzetben ahhoz, hogy megcsinálja az adott küldetést a pályán. Itt nincs az, hogy "na én gecijó vagyok XY-al és most meg tudok ölni 2 embert mert ügyesen játszok". Nincs semmi ilyesmi benne és én ezt hiányolom Dota 2 playerként. A másik ami zavar, hogy nem lehet wardot venni. Most, hogy ingyenes Nova, semmit nem tudsz csinálni ellene ha a csapatodban nincs az a support aki felfedi a láthatatlan hősöket. Így én kimegyek lanere tolni és általában az van ,hogy mögém sétál és picsán lő. Nem rossz játék, casual moba. Végre. Lehet haverokkal funolni benne, nekem erre jó lesz. Sajnos semmi komolyabb nem fog ebből kiforrni, mert nincs elég nagy faktorja a játékosok skilljének. -
Kotomicuki #1545 Igen, kínomban már röhögni szoktam, amikor nem gyűjtögetős (virág, koponya) pályán egy Zeratul-lal leállnak aprólékot kaszálni, már a legelején, holott vele is az ellenfél hőseit kéne felhajtani, de azt meg a szüntelen metélés nélkül nem tudja kellően jól kivitelezni - nem csak a végjátékban.
Thrall-nak meg szinte egyedüli képessége a pofozkodás volna, ahhoz meg meg kell(ene) tudnia közelíteni az áldozatát, majd el is kéne tudnia hagyni a terepet - egy távolsági harcost befogni eléggé macerás tud lenni, mert az életerejét hamar hátrahagyhatja, már csak az odafelé vezető úton... - , így elvárná az egyén, hogy legalább az ütlegelésben nagyon jó legyen, ne kelljen mások mögé bújnia, hogy vmit fel is tudjon mutatni.
Arthas sem gyengébb annyival nála, sz'al az orkot is lehetne ezért támogató közelharcosnak hívni - most már!
Ha meg csak a végjátékra éled fel, mint Arthas, akkor annak bőven bukás is lehet a vége, ha túl sok, "későn érő" karakter kerül egy oldalra -> ezért nincs szerintem kellőképpen kiegyensúlyozva és ezért 3. ligás a posztján ez a karakter. (ha valódi egyensúly volna, akkor a stílusod szerint válogatnál a posztokon magadnak karaktert és nem az "ez OP-bb a másiknál, tehát ezt KELL választanod" döntene)
Azért mert 2 marék ember ki tudja sajtolni belőle az elképzelhetetlen maximumot, azért még nem kéne a köz számára szinte fogyaszthatatlanná lebutítani, egyik karaktert sem.
Annál több volna ebben a játékban, minthogy a mindenkori legfrissebb karakter legyen a leg-OP-bb - majd, ha jön a nála is újabb, AKKOR sújtson le rá a nerfhammer, ezzel berúgva a feledés homályába azt - és így "kényszerítse ki" a fejlesztő a bukszák kinyitását. -
ShaiHulud #1544 seasoned marksmanre gondol, hogy roamolj a lanek kozt minnel tobb kill mellett legyel ott. -
#1543 "a játék elejétől kezdve nagyon odafigyeltél a creep farmra" neked mit jelent ? Mert ugye itt nincs last hit. De akkor megint ott járunk,hogy szint előnyről beszélünk.
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.04.08. 14:46:31 -
overflame #1542 Sziasztok
Nagyon tetszik a játék amióta kaptam kulcsot azóta megállás nélkül hajtom viszont sajnálatos módon mostanába iszonyatos fps laggom van leginkább teamfightokban de kezd rosszabbodni és már a szimplán a kezdőpont is kezd elszomorodni, próbálgatom a különféle tanácsokat amiket a fórumokon olvasok némelyik bejött 1 napig de másnap már az se akart müködni :/
Ami van a gépbe az 3 gb ram és 1 dual core 2.8-as proci (nem sok de eddig mindent vitt amivel játszani akartam bf3, wow, lol, borderlandsek, whatever).
szivesen fogadok bármilyen tanácsot ^^ driverek frissek és ropogósak, advanced system care összes lehetséges takarítási módját és gyorsítását végigpróbáltam, indítottam már 32 biten (ez jó volt 1 napig) 64 biten, ez a leglaggosabb :/ kezdek szomorú lenni -
#1541 Mindkettő fontos, igazából a pálya fogja eldönteni, hogy melyik fog dominálni. Thrall Earthquakeje pl tipikusan egy lesajnált elite skill, közben jól összeválogatott csapattal iszonyú erős tud lenni. -
ShaiHulud #1540 de a teamfight a lenyeg nem az 1v1 :) -
antiqueA #1539 Ez a buildem egy lategame build és csak akkor használható igazán hatékonyan, ha a játék elejétől kezdve nagyon odafigyeltél a creep farmra. Azt hiszem mondhatom, hogy én ebben jó vagyok és a tapasztalatom az, hogy lategameben, azonos szinten eddig senki nem vert meg 1v1 esetén. -
#1538 Thrall-t a középmezőnybe szokták elhelyezni. De ettől függetlenül sose az fog dönteni 1v1-ben, hogy Te a Thrallal vagy, akkor bukni fogsz Valla vagy Illidan ellen, mert ők előrébb vannak a tier listákon.
Igen Sylvanast is le fogják nerfelni, de kellően változatos vele a játék, szóval 10k-t megér. De abban egyetértünk, hogy vannak nála fontosabb prioritású hősök. -
Kotomicuki #1537 Hát, egy olyan közelharci sebzéskiosztó, akinek 2 szintnyi előny kell ahhoz, hogy "jól működjön" - főleg az első harmadában a játéknak, mert ő is kissé későn érő típus - , azaz le is verjen vkit 1v1-ben, az eléggé szürke -> ilyen produkciót a gyengébb, nem közelharcra tervezett karakterek is tudnak (pl. Gazlowe - 2 szint előnnyel).
Így már nem indokolt a 10k-s ára sem.
Köszönet az infókért! -
antiqueA #1536 Csak annyit tudok mondani, hogy én általában ezzel megyek.
Egyébként a mondandóm lényege pont az volt, hogy Thrall nincs kiemelve a szürke tömegből, hanem pont illeszkedik abba, azaz balanszolt.
Ha neked sehogy sem akar működni Thrall, az nem azért lehet, mert Thrall gyenge, hanem mert a mechanikája a te játékstílusodhoz valószínűleg nem passzol. -
Kotomicuki #1535 Akkor mesélhetnél róla, hogy mi is okulhassunk: mit az ami még kiemeli a Nagyfőnököt a szürke tömegből. -
antiqueA #1534 Én 1 hete vettem meg ezt a használhatatlan Thrallt és szerintem nagy erős és nagyon is használható. El nem tudom képzelni milyen lehetett nerf előtt, de biztos nem egészséges, ahogy jelenleg Sylvanas sem az. Egyesek csak azért érezhetik használhatatlannak Thrallt, mert túlságosan hozzászoktak az opszar verzióhoz. Én, aki nem szoktam hozzá, azt mondom egy teljesen korrekt, nagyon jól használható, balanszolt hős. -
#1533 majd akkor vedd meg, ha használhatatlanra nerfelik mint thrallt :D -
Kotomicuki #1532 Nem kell félni: most, hogy már "olcsó", majd jól megegyengeti a banhammer a spinét - ahogy Thrall-on is igazítottak egy kicsinykét anno!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.04.07. 21:51:37 -
antiqueA #1531 Én addig nem vagyok hajlandó megvenni, amíg ilyen op szar. -
#1530 Az igazi rajongók 0day behúzták/meghúzták. -
#1529 Sylvát leárazták, a boltban már 10k-ért megvehető a teste :) -
antiqueA #1528 Köszi!
Érdekes. Nekem battlenet még a régit mutatja és battlenet fórumra se rakták még ki az újat. Ingame még nem néztem. -
Kotomicuki #1527 Nem maradt el, már az újak vannak:
Muradin
Nova
Raynor
Rehgar
Tassadar
Tyrael
Zagara -
antiqueA #1526 Miért maradt el a free hero rotation? -
#1525 Ha meg valakinek szuksege lenne beta kulcsokra, akkor itt van 3.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2) YMPJDB-C9TW-ZGFZH7-BB6Z-YENZNM
3) RVMDTM-CTG6-ER68F2-MBXG-9TPPCE
4) 7MKRYJ-CPX7-R8GD6D-JV46-DNFZPC -
#1524 köszi
#1521 Akkor lehet csak nekem volt mázlim -
#1523 Aki nem olvas annak nincs -
#1522 Sziasztok, nincs valakinek egy fölösleges hots beta kulcsa?