Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Siphoning Impact (Talent)
Heal amount increased from 5% to 10% of maximum Health
Impaling Blades (W)
Starting damage decreased from 125 to 110
Scaling damage increased from 20 to 22
Primal Grasp (E)
Psionic Pulse (Talent)
Base damage tick increased from 3 to 6
Scaling damage tick increased from 0.65 to 1.2
A csöcs mindig győz. Well done Blizzard. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.10. 17:43:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Viszont ez a link már tényleg az új (februári) patch noteshoz vezet.
Kerrigan buff <#hehe>#hehe>
Nerf is van néhány, viszont Murky már-már overnerf kategória! GG Blizzard <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.10. 17:33:05
#793: Múltkor mentem egy Karrigen ellen, épp Raynorral voltam. Eddigi játékaim során, 2 olyan Karrigen ellen mentem aki brutál jól játszott, pont ez volt a 2. Nem kicsit kúrtam fel magam rajta, igaz hozzátartozik az is, hogy a csapatunk 2/3 volt. Haverom lement Botra én Topon, a 3 másik sügér meg egy pillanatra se bírt volna kiszakadni egymás seggéből miden. Aztán vagy kaptam supportot vagy nem. Dragonos pályán meg eléggé gáz volt, hisz egyedül se elfoglalni de megtartani sem lehet a Shrineokat.
#783 7kért Stiches, Rehgar,Hammer. Kerrigan se rossz,de nekem nem tetszik. Vagy 4kért érdemes megvenni Tychust.
Friend inviteknek is örülök 😊
Vagy feedelek bármi mással (bár lehet hogy ezzel a kettővel is). <#idiota>#idiota>
BattleTag: kabel15#2672
Anno, amikor megjelent a játék, vártam, hogy majd mekkora pusztításokat lehet majd vele csinálni, aztán megnéztem az első videót róla...
Kaptam meghívót egy olyan accountra, ami már nem az enyém, nem tudok rá belépni.
Nem hiszem el, olyan szerencsétlen vagyok, mindjárt sírok
(Így jó?)
Parasite Eve 2, best game EVER!
De legalább csöcsös! <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nekem Kerrigan a kedvencem, bár ezt érthető is. Mindig is imádtam azt a karaktert (a Heart of the Swarm sztorija pedig csak mégjobban megszerettette velem - ty Chris Metzen), az első LVL10-es karakterem ő lesz + rá a Master skint sem fogom sajnálni.(Az a vörös Master skin brutál jól néz ki szerintem).
Az egész bagázsból csak ő miatta aggódom. Remélem a Blizzard nem fogja eltenni láb alól a Legacy of the Void kiegészítőben, mert akkor... <#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 18:37:19
Amúgy én is nehezen játszanék vele, mert nem tudok vele azonosulni. Szimplán szeretni kell azt a karaktert.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Murky egy siege hős, de annak nagyon, de nagyon erős! Szinte gusztustalanul erős!
És azért valljuk be hiába van tele a másik oldal jó dps-ű karikkal vagy pár komoly tankkal. Ha nem jön a creep/minion a spawn pontokról saját részről az ellenfélnél meg jönnek már a katapultok is, akkor bajosan lehet érdemleges támadásokat vezetni az ellenfél főépülete ellen. Lefoglalja az ellenfelet a védekezés (közel vannak, tehát 1-2 jól irányzott akna vagy march of the murlochs, esetleg egy suicide hajlamú murky játékos, aki a buborékjában sebezhetetlenné válva bemegy a főépület mellé és halálakor aknákat hagy maga után nagyon csúnyán passzív állapotba tud terelni bármilyen támadó szellemű csapatot).
HA lenne bétakulcsom én biztos tolnám murky-t mert az egyik legegyedibb játékmenetű karakter jelenleg a játékban. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.09. 18:27:30
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Malfurion
Valla
Tassadar
Jaina
Tyrael
Zagara (12. szinttől)
Chen (15. szinttől)
A Blizzard továbbra is gondoskodik róla, hogy minden meccsen legalább egy Valla legyen! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 18:23:02
"murky-t tolja valaki? oda tud csapni, vagy csak egyszeruen vicces?"
Szerintem egy hulladék, semmirevaló komolytalan karakter. Csak bele kellett tenni egy ilyet is a játékba, hogy kedveskedjenek az 5 éveseknek is. A community viselkedése már úgyis közelít ahhoz a korhoz (már most!).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 18:20:28
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Most ha jól emlékszem ez 250%.
szerintem ha feltételezzük hogy nem imbák, rankeden nem lesznek többet pickelve mint bármelyik másik
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Akkor kapni fog egy szép kis bugfixet és nerfet.
Hivatalos fórumon kék bejegyzés!
+ Stiches, Tychus és SGT. Hammer is kapni fog valamennyi gyöngítést. Még a végén játszható lesz ez a játék.
Bár így is minden meccsen van egy Raynor vagy Valla, ami már baromira unalmas.
+ Kael'Thas is "hamarosan" bekerül a Hősök közé.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.07. 15:47:25
1. Lost Vikings
2. Battle.Net Email címed
3. Europe
4. Sumbit
5. Nagyon szívesen és sok sikert (nem kapsz azonnal kulcsot, csak egy sorsoláson veszel részt) !
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.07. 15:14:17
Abathur -- Sale Price: €4.99 (1535 Ft)
Skelethur Abathur Skin -- Sale Price: €4.99 (1535 Ft)
Glam Metal E.T.C. Skin -- Sale Price: €3.69 (1135 Ft)
(307 Ft/euro árfolyammal számolva!)
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!