Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
"és nem jelene meg 2 héttel később "saját" gondolataként"
Önbizalomból nincs hiány 😊

avengir
Az a baj veletek, hogy max érettségi után megszünt a világ és nem akartok sose a dolgok mögé látni. Az új gazdasági modell amit a Blizz ezzel most bevezetette kb tarol mindent. Alpha -> bugok, keves hos, no balance, te teszteled ingyen stb es meg igy is hajlandoak az emberek 4-600€ kiadni. Nem nagyon izgat mire költöd a pénzed, ha számodra ez olyan valós megfogható értéket jelent mint mondjuk egy új cipő, bútor, ház a saját dolgod, jó esetben már nem anyu nevel. Mondjuk nem értem honnan jött egyáltalán a fejekbe ez a gondolat, feltételezem azért írtad mert ha te írnád ezt amit én csak ilyen okból tennéd. Játszható is marad, ok térjünk erre vissza pár év múlva xd

Elég jól leírtam, hogy a pörgős játék nem azt jelenti hogy 40-50 percig játszol, lehet 80 perc is pörgős, de ha ennyi időt szánok a játékra akkor inkább valamelyik konkurens.

Mondjuk az is sokat segítene a gondolataim megértésébe ha az admin nem törölné ki a posztjaim egy részét és nem jelene meg 2 héttel később "saját" gondolataként.
Utoljára szerkesztette: avengir, 2015.02.22. 22:08:10

https://hotshu.wordpress.com/

Teljesen mindegy, hogy alfának, bétának vagy gammának nevezik a játékot, már játszható, és az is marad. Amit pedig megveszel, az is megmarad. Hol itt a probléma? Ja, csak annyi, hogy ott egy grafika ingame, hogy "beta", arra pedig csak balekok költenek. Értem. Korrekt érvelés, mint a pörgős játékmenet esetében.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Jeffjohnson
Ha a "balekok" nem tolnák a pénzt neked nem lenne mivel játszanod....
Viszont senki sem kötelez, hogy pénzt költs.

SLICK
mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mire költ pénzt, ha van neki.
Nem tudom ez miért zavar?

TBTPumpa
Nekem Kerrigan és Jaina Master skinje tetszik nagyon. Venném is őket, de 20 000 Gold bazi sok értük. Jó most járok 28k Gold-nál, de akkor is. Kell Sylvanasra és más hősökre is a pénz. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

avengir
Aham, ya, más kérdés, hogy rontja a játék élményt és a balanceot ha nincs meg minden hős. Kicsit Evolve feeling az árazás, de amíg a balekok egy alpha játékba is tolják a pénzt kit izgat....

SLICK
én úgy gondolom, hogy a gold jutalom jó ez így. Na jó talán a meccsek után lehetne kapni picit többet.
Hogy miért gondolom így? Nyilván a Blizzardnak sem érdeke az, hogy azonnal megkapj mindent a játékban, hisz milyen motiváció maradna későbbre? Másrészt nem mindegyik Master skin olyan jó, hogy elköltsek rá 10k goldot. Jelenleg van 12 730 Goldom, Illidan Master skinjét akarom majd megvenni, + vennem kell még két hőst, hogy Rankeden tudjak indulni. De inkább kivárom a heti akciós hősöket, amik engem is érdekelnek és pénzért megveszem, számomra annyit megér a játék. Főleg, hogy még mindig béta és rengeteg lehetőség van benne, na meg sok-sok hős bele fog még kerülni.
Szóval ki lehet itt ügyeskedni a goldot, ha akarja az ember. Na meg ugye felhúzod a free Herokat 5-ös szintre azért is jár az 500 Gold.

TBTPumpa
LiLi nem annyira OP. Persze jó kezekben hasznos is tud lenni, de többnyire useless szegény. Az ultija pedig könnyen megszakítható. Amúgy ha a csapatban van egy Chen, akkor egész jól elbeszélgetnek egymással. <#idiota>
Uther (tons of CC) és Brightwing (erősen befolyásolható vele egy-egy teamfight kimenetele) viszont valóban OP. <#hawaii>

#942 Sajnos hiába vannak Daily quest-ek nagyon azokkal sem vagy kisegítve. Többnyire 200-300 Goldos Questeket ad a játék, azokból meg mikor fogsz összehozni egy 10 000 Gold-os hőst (és mondjuk hozzá még a Master skint)?
És a Dailyn kívül nem sok értelme van tovább játszani a játékkal az adott napon. Mert 10-20 Goldot kapsz meccsek után (bár a Heartstone-ban 3 Win után kapsz 10 Gold-ot, szóval az nagyobb "pofátlanság"😉.
Míg mondjuk a League of Legends jobban díjaz. Ott van egy napi fix Win bónusz (150 garantált IP), plusz a meccsek után 70-120 IP-t is kapsz. Ráadásul ott a felső kategóriás hősök is csak 6300 IP-be kerülnek, szóval ott hetente tudod kifarmolni a Tier 3-as karaktereket. Itt meg már akkor is örülsz, ha hetente egy 2000 Gold-os karaktert meg tudsz venni.
De hasonló a Hearthstone is. Ott sem sok értelmét látom egész nap játszani vele a Daily teljesítése után.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.22. 10:10:03

Legutóbbi meccsen kaptam az ívet, hogy nem sebzem az ellenséges hősöket. Persze a csapatban első voltam mind siege és mind hero dmg-ben. Többiek bőven lemaradva úgy 20k dmg-el. Jó volt az alpha. Ahogy a mondás tartja "Sok a köcsög, kevés a biztonság.". Mindig jobban értenek az én hősömhöz mint a sajátjukhoz.

Amúgy meg Lili op. 😄 Ellenségnél nagyon kente neki a player, alig bírtam lecsapni. Gondolkodom egy Tassadar vételen, mert az tapasztalom hogy elég erős, de még Nova is versenyben van.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.02.21. 20:25:51
jazzy
Persze, de ha egyik nap van kedvem 3 órát játszani akkor 10 játék után kész van minden daily questem, ha nem érzem magamban az erőt, hogy ladderen másszak, vagy arénázzak. Ha éppen nem megy jól aznap és nem akarom se a rankomat elbaszni, se a goldomat 0-3 wines arénákban, akkor hiába játszok, értelme 0. Itt se igazán van reward a daily megcsinálása után.. csak nagyon minimális. Ha meg 5 napig nem játszok buktam 400+ goldot.
Mephike
Nem sok olyan játék van, amivel ha nem játszol, akkor közben fejlődsz 😊

erasmus4
Igen ez heartstoneba is idegesito. Hiaba van idod ugyse jutsz elorebb,amikor meg nincs idod stagnalsz...

jazzy
Mert obvious, kevés goldot ad napi 3 játék még daily questtel együtt is, plusz max 3 naponta játékra kényszerít, ami nem szimpatikus. Én akarom eldönteni mikor, mennyit és mivel akarok játszani. Persze, eldönthetem, csak akkor sose lesz goldom.
Fura hogy senki nem említette a goldszerzésnél a daily questeket
TBTPumpa
Kipróbáltuk: Heroes of the Storm (Otherworld)

Úgy ahogy korrekt vélemény lett, bár néha húztam a számat, mert elég nagy blődségeket mond a srác, de azért akad olyan is, amivel tökéletesen egyetértek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.20. 17:50:08

TBTPumpa
Hogy van Try mód. Azaz "vásárlástól" és heti free rotától függetlenül kipróbálható az összes karakter.

avengir
Mit kellene látni a képen?

erasmus4
de ezért a starter bundle-ért nem jár kulcs ugye?

Mephike
Ez most nem így van. Anno megvettem, bátran merem ajánlani annak, aki hosszabb távra tervez.

Banane15
Itt a post alján van róla szó, ezek szerint decemberben rakták be.

Megkérlek rá, tudnál adni ehhez egy linket, légyszíves? Én sem találom sehol.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Banane15
A Starter Bundle 5 euró, benne van Raynor, Muradin, Malfurion, és egy páncélozott ló. Az valami régi dolog, amire te gondolsz.
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.02.20. 12:16:23

Fpocok
Holy shit?

NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
Starter Bundle – Regularly $96.40. Now $29.95!

Ez azért messze van az 1600-tól 😊

Fpocok
Ezt nem tudtam. Azt láttam, hogy account szintezésért jár gold, de az ugye egy egyszeri alkalom csak, elköltöd és annyi volt. Oké.

Mephike
Normális. Pénzt úgy kell csinálni, hogy az összes hőst feltornászod 5-ös szintre, ott 500 goldot kapsz hősönként. Ezáltal megismered a játékot és a pályát, tudni fogod mi az adott hős erősségét, és gyengeségét, és megveszed azt a hőst, amelyik a legjobban bejön. Viszont az így befolyt pénzt kétszer is fontold meg melyik hősre költöd.
Kezdőknek mondanám, hogy most megéri megvenni starter bundle-t (kb 1600 Ft).

Fpocok
NYERTEM KULCSOT a Frostshock jóvoltából. (naponta van)
Nekem eddig tetszik a játék, viszont nekem eléggé optimalizálatlannak tűnik, mert nem úgy fut, mint kellene. Ezt leszámítva tetszik a játékmenet. Az normális, hogy kell valami 9000 gold az új karakterig és a győzelemért 30at kaptam? (ja látom 2k és 15k között vannak)

erasmus4
Kaptam kódot!
Csak benéztem és NA-ban használható.......

Terawatt
You're too late for these promotions! <#rinya>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sordoran
Köszi, végre sikerrel jártam. Negyed órán át be se jött a weboldal, de utána regisztrálás után rögtön kaptam a kódot, kíváncsi leszek mennyire nyeri el majd tetszésem a játék.<#taps>

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Heli! Nvidia-ás giveaway itt. Nevet, emailt kell megadni, és sorsol a gép, ha nyersz egyből küldik a kulcsot. Sok sikert mindenkinek!
Terawatt
Nem is állítottam ^^. Ami miatt szerintem hátrányban van ez a játék az az, hogy nehezen emészthető ez az all star téma ilyen komoly játéknál. Az még inkább rátesz egy lapáttal, hogy eccavún lovagoló diablo lehetséges... <#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.02.18. 20:18:39

TBTPumpa
Március 6. PAX East
Főszerepben a Heroes of the Storm, az Overwatch és a HearthStone!

Jöhetnek az új infók! <#hawaii>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 20:09:10

Nekem is a bableves,főleg mert én tudom miből készül egyes éttermekben a pacal.<#vomit>

Én se flamenek szántam. Csak tisztázásképpen, hogy mi volt előbb....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jazzy
Szerintem meg a bableves finomabb mint a pacal és mindenki dögöljön meg aki pacalt eszik!
Terawatt
Jaja, de ha a játékmenetet nem nézzük, hanem csak a hősöket akkor nekem a dota 2 vonal jobban tetszik. Mind a kettő jól meg van csinálva, ez az egész nem egy flame indításnak ment. Kinek a Rózsika kinek a Juditka <#hehe> Engem még az sem érdekel, ha lopkodott, de legyen jól megcsinálva.

Nálam meg csak 3-al fiatalabb...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Biztos vagy benne? Csak 2 évvel vagy idősebb nálam! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 18:21:23

<#vigyor5>

j0nNyKa
jóvan te a starcraftnál is öregebb vagy, te nem számítasz <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Erre azért ne köss fogadást....XD

j0nNyKa
aeon of strife, nyomtam, ti még akkor nem is éltetek <#idiota>
az még vízszintes volt, az első war3 moba modok is emiatt még vízszintesek voltak, talán a dota volt az első ami sarokba rakta a bázisokat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igen még a Wrcraft 3-ban dotáztam először,meg footman frenzy és hasonló játékmódok.

TBTPumpa
Sőt, mint kiderült már a StarCraft-nak is volt egy olyan MOD-ja, amit később a WarCraft 3 Dota módjában is alkalmaztak, szóval eléggé messzire nyúlnak vissza a gyökerek.

Előbb volt a Warcraft 3, aminek egy modjaként született annó a Dota. Szóval igen abban is lopkodott hősök vannak. Eredeti Dota-ban ugyanis fullra Warcraft 3-as karakterek voltak. Dota 2-ben sem változott ez a tendencia, csak maximum nem nevezik nevén a gyereket.

Tisztán felismerhetőek az alapkarakterek némely esetben, a képességek nemkülönben. Persze némely esetben mixelték a képességeket és adtak egy egyedibb kinézetet a hősöknek, hogy ne lógjon ki annyira a lóláb. Valve valószínűleg kemény összeget tett le annó a Blizzardnak, hogy elnézzék nekik a hatalmas hasonlóságot az ő általuk kitalált világ karaktereire.

Terawatt
Dotara is? Hogy is van a tyúk és a tojás esete?

Tudok fókuszálni,LOL-ban van egy rakás bajnokom,meg pár skin is,de a Heroes messze jobban tetszik így bétában,Dota2-t is már béta óta ismerem,de az sosem tudott igazán lekötni mert elég vacak.
Mondjuk a Heroesban régi kedvenc és ismerős hősökkel lehet játszani,a LOL-ban is aranyosak de javarészt innen onnan összelopkodott bajnokok vagy mi a túrók vannak,és ez ugyanígy igaz a dota-ra is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.18. 16:18:55

avengir
Egy 10-15 perces játék pörgős a 40 perces nem az.
Ha van 40 percem akkor dota, abból lehet a legtöbb pénzt kiszedni.

Egy 4,5 billió $ cégnek nincs pénze fejleszteni?:

Ha nem tudsz fókuszálni arra amivel játszol akkor tényleg ez a jobb számodra, nincs lh.
Utoljára szerkesztette: avengir, 2015.02.18. 15:54:17