4549
  • Banane15
    Rehgar kaphatna már valami kis damage buffot, na meg Muradinra is ráférne, bár az is lehet, hogy nagyon megtolná őket. Azért a törpére nagyon ráférne, mert kritikán aluli a sebzése, még egy ETC-hez képest is.
  • BoneDragon
    Nálam már tölt 720 megát.
  • TBTPumpa
    Jaina buff és Kerrigan fix. Jó lesz ez!

Valla nerf... Végre!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.24. 17:54:47
  • TBTPumpa
    Igen, holnap patch, de csak EU-ban. Amerika már megkapta:
  • jazzy
    Azért ehhez akkora agy nem kell, hogy soakold az xpt, mivel az üres laneken semmi dolga. Ez csak simán a Blizz faszsága, hogy ilyet kitalál, szerintem marha unalmas hotkeyeket ütni és creepeket farmolni. 1 lanen is az, 3 lanen főleg.

Egyébként holnap patch?
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.24. 17:37:42
  • nasr
    jaj de várom már ezt az patch et nem is az új herot vagy pályát hanem az újdonságokat
  • antiqueA
    Remélem meccs után a Stats-ban is mutatni fogja végre a dmg-t, xp contr-t és a többit, mint ingame.
  • ratgab
    Neked melyik képessége a kedvenced? Nekem az ami az E-re van alapból beosztva, ami emészti a mannát, viszont damage aurát hoz létre...Menekülő hero-k ellen nagyon gonosz dolog tud lenni.
  • Overburner
  • Whysper
    Azt hiszem Arthas-t meg is veszem .. lvl-1n mentem quick matchbe és egyet nem buktam még vele
  • shuda
    Patch notes

Ez volt mar? :)
  • Whysper
    Arthas nagyon jó lett igen
  • Whysper
    VIKING = Mepoo 2
  • antiqueA
    Szerintem idővel kiveszik ezt, hogy szét tudd venni őket. Én azt tenném.
  • shuda
    Lost Vikings videjoo

Egyre jobban tetszik, annak ellenere, hogy ez a video remekul alatamasztja, ez nem egy olyan hos ami mellett elkavezgat az ember..
    Edes istenem miket csinal ez az ember, mindenhol ott van, minden lane-t fog, vagy pushol, segit a csapatnak, gyujti az xpt es meg igy is az jon le, hogy ebbol meg tobbet ki lehet hozni :D

Igazan belerakhatnak freebe, hogy ki lehessen probalni o.O
    Utoljára szerkesztette: shuda, 2015.03.24. 14:43:52
  • antiqueA
    Arthas elég kemény. Nekem nagyrészt csak win-em van vele.
  • ratgab
    Megvolt az első meccsem. Úgy mentem be arthassal, hogy semmit nem tudtam a karakterről. Csináltam egy szép kis 16 killes 2 halálos statot neki. Elég jól ment!
  • antiqueA
    Jah, így értem már :)
  • shuda
    Ijeszto alatt a jatekba fektetett odafigyelesre gondoltam ;)
    Az ijeszto, hogy 3 fele kell figyelned, hogy "jol" tudjal vele jatszani, ne oljek meg es a tobbi..
    Bar gondolom halal eseten hasonloan murkyhoz, nem ad teljes xpt, meg teljes killt se.
  • Anthrax
    Persze, simán szétcsapod, de nem is az a lényeg, hanem felszabadul egy lane ahova küldenél mást az xp miatt, és az ellenfélnek meg nem lesz annyi embere, hogy mindenhol ott legyen.
  • antiqueA
    Számomra ez kicsit sem ijesztő. Egymagában egy törpöt, bocsánat vikinget (nekem annyira inkább törpék ezek) minden gond nélkül szét lehet kapni.
  • shuda
    Na majd meseld el a tapasztalatokat... Nekem is pont azert tetszik, mert iszonyatos odafigyeles kell hozza, de gyakorlatilag mindenhol ott lehet vele lenni.. es ahogy irtad ez ijeszto is benne :)
    En is meg akarom majd venni..
  • antiqueA
    Ez azért van, mert mindig raknak be két 2000 goldos hőst és mivel ezekből kevés van, ezért úgy tűnhet, hogy állandóan látod őket.
  • Jeffjohnson
    Hogyan lehet őket a legjobban counterelni? Mert ha 3an együtt vannak akkor nem nagyon látom annak lehetőségét, hogy 1v1-ben bármivel is legyőzzem, vagy akár csapatban. Szerintem a jelenlegi legerősebb hős(ök), az ulti eszméletlen OP és Blizz elégedett vele és csak az ulti kap egy minimális dmg nerf-et. Még jó, hogy sokan félnek attól, hogy nehéz 3 karaktert irányítani mert ha annyi lenne belőle mint Valla-ból vagy Ilidianból, (akiket azért CC-vel szépen meg lehet állítani), akkor az elég durva lenne.
  • Anthrax
    Meg vettem, pont most akarom majd komolyabban kipróbálni, előnye,hogy 1-1-1 minden lanere és többiek meg mehetnek 4en egy lanere és push ezerrel. Campet elég könnyen szedik szét és az ulti olyan mint régen Tychus Odin, megsemmisül a hajó akkor a vikingek hpja megmarad. Nehéz vele jól játszani, sok a failer és nem szeretik ha valaki pickeli a csapatodban. De ha jól játszol vele, akkor nagyon erős
    Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.03.24. 08:53:06
  • shuda
    Ha mar igy szoba kerult.. A lost vikingset megvette valaki?
    Hany kezet kene noveszteni ahhoz, hogy mind a harom vikingget kulon iranyitva jatszal? :D
    Erdekes egy koncepcio, bennem felmerult egy csomo "jo" hasznalati lehetoseg, de nem vagyok kicsi kinai pszichopata, aki masodpercenkent 5000-t tud kattintani..
  • Anthrax
    Anub papír tank, nagyon le van nerfelve.

Viszont kaptam 4 kulcsot, abból 3at oda tudok adni, akit érdekel írjon PM-t.
  • Overburner
    Bár most lesz Anub idáig nem láttam na* Javítom mert idiótán hangzott. :D
  • Overburner
    Malfurion-t elég sürün látni meg Muradin-t pl és igen Thrall-t is pedig "új" Zagarát még 1x sem láttam sem Anubot pedig kipróbálnám őket szivesen.

#1251 Mondjuk a Vikingek annyira nem hoznak lázba :D Csak valami változatosságra vágytam na.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.23. 20:50:33
  • TBTPumpa
    Kevés a hős. 34 hősből nem ad akkora "szabadságot" nekik sem. The Lost Vikings pedig szerintem csak 1-2 hét múlva lesz free először.

Team League coming:
  • SLICK
    ez most még hagyján is... Kerrigan, Anubarak pl régen volt, Thrall még csak most 2. alkalommal free...
  • Overburner
    Miért szinte mindig ugyan azok a free-k?
  • TBTPumpa
    Szerdán nagyobb volumenű karbantartás lesz = várhatóan ekkor érkezik a Patch is.

Heti ingyenes hősök:
    - Malfurion
    - Valla
    - Arthas
    - Kerrigan
    - Anubarak
    - Nazeebo (12. szinttől)
    - Thrall (15. szinttől)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.23. 18:16:28
  • ShaiHulud
    megkapja
  • Anthrax
    de megkapja, ha jól tudom. Én várom a +10k goldom :D
  • nasr
    Olvastam hogy több bónusz gold jár majd szintenként patch után:

2,000 Gold at Account Levels 20, 25, 30, 35, 40
    1,250 Gold at Hero Level 15
    2,500 Gold at Hero Level 20

Gondolom nem kapja meg senki visszamenőlegesen ugye?
    Utoljára szerkesztette: nasr, 2015.03.23. 16:48:15
  • Whysper
    Nem tudom bead mellém egy rendes warriort akkor nyerni szoktunk mert elég jól healelek ,de Én meg azt vettem észre ,hogy logikába van hiány...

-például van egy sniper a dragon pályán fent lent elfoglalva és mikor ott van középen pingelsz neki és Ő az erdőbe farmol vagy franc se tudja mit mikor éppen sárkányt kéne tekerni. Fogalma nincs jó párnak merre mi van.

-nem is a team work hiánya hanem a logika jelenléte hiányzik vagy mondhatom úgy is,hogy pár másodpercre előregondolkodás képességének jelenléte sokszor nem lelhető fel bizonyos játékosoknál. ilyen ez a pug! 8)
  • Anthrax
    Nem tudom ismeritek el, de ha a draft csatin vagy és beírod, hogy /who, akkor kiírja az összes ott lévő embernek a nevét, köztük ellenfelét is, és jobb gombbal megnézheted a profiljukat.
  • jazzy
    Én csak akkor játszottam vele amikor free volt, azt éreztem, hogy brutálisan durva, ha nincs az enemyben több hard CC és/vagy nem rám kell elnyomniuk. Ha volt már 2 hard CC-jük amit rám használtak azonnal meghaltam, amúgy kb 1v3ban annyit healelődsz, hogy nem tudnak megölni. Nekem tetszett, bár én csak Hero League 37 körül vagyok most.

Orosz tényleg egyre több van, ez a vagy nagyon nyersz vagy nagyon vesztesz szintén zenész.. pár meccs után idegesítő. Bár volt néhány játékom ahol tudtunk nyerni vesztett helyzetből 10-ből 8-ban meg lehet mondani az első 6-8 percben, hogy ki nyer, utána malmozás..
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.03.23. 12:54:38
  • Jeffjohnson
    Én azt vettem észre, hogy QM-nél mindig próbál tükör hősöket berakni, persze ez nem mindig sikerül. Azt én is észrevettem, hogy néha bántóan gyenge az ellenfél máskor meg, pont ellenkezöleg minket gyaláznak porrá. Valahol olvastam, hogy a matchmaking a kevés ember miatt úgy van beállítva, hogy minél hamarabb találjon neked játékot. Héten remélhetőleg jön a patch is és akkor ezen is lesznek változások, ill. teszt jelleggel talán az amcsiknál? lesz hívd meg a barátaidat akció és ha rendben megy, akkor bevezetik mindenhol. Több játékossal jobban működne a matchmaking meg remélhetőleg jön majd több hős is.

Viszont egyre több oroszt látok, akik sem kommunikálni sem játszani nem tudnak........