37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
wowpress #5415 "Engem jól tartottak a szüleim"
Az állatokat szokás tartani, nyilván ezért lettél ekkora tahó paraszt. -
joe38 #5414 Na ja,a tankok iránti vágyakozás) -
lammaer #5413 Nem a WOT fórum.. a tankok. Azok növelik meg a tesztoszteront :) -
joe38 #5412 Jó lenne ha abbafejeznétek a személyeskedést,nincs igaza egyikőtöknek se és kész:).Nem értem miért kell egy olyan játék miatt vitázni,amit még ki se adtak,sőt még csak nem is béta..
Úgy látom a wot fórum rossz hatással van az emberekre.. -
Szívesen,jókívánságból soha nem fogyok ki. -
Hát arról hogy nem érzed magad egyiknek sem,az egyik kedvenc mondásom jut eszembe,amit még a wot fórumon olvastam:
Ha meghalsz,észre sem veszed,csak a hozzád közelállóknak fáj.Ha hülye vagy,ugyanez a helyzet. -
Coral Springs #5409 Köszönöm a jókívánságod, szerencsére engem jól tartottak a szüleim. Bár ahogy elnézem te biztos sokat kaphattál a buksidra. [együtt érez] -
Ha én lennék apád helyében,naponta vernék beléd egy kis jó modort.:)
Sajnos azomban nem lehetünk mások helyében... -
Coral Springs #5407 Nem érzem magam egyiknek se az általad felsoroltak közül azért mert szóltam hogy talán nem itt kellene lehúzni a játékot zárt béta teszterként. Te viszont huszadjára se érted meg hogy nem játszóházba kaptál belépést, és hogy amit csinálsz a haveroddal az szembemegy a szabályokkal. Akkor most ki a hülye ? Ha én lennék a GM kollati helyében már kiraktalak volna a bétából mint macskát szarni, azt utána jogosan rinyálhatnál. -
Glo #5406 Ez nem elővétel, és az NDA mindenkire vonatkozik. A hivatalos fórumon lehet szólni ha valami nem tetszik, van erre külön platform, és a fejlesztők csak azt olvassák.
Aki nincs bent és infó morzsákat szeretne annak ajánlom Entak vieóit a youtube-on :) Ő elég profin látja a dolgokat. Tegnap pl feltöltött egy videót egy éjszakai csatáról, ami elég cool :)
-
SZUsszan #5405 Szerintem hivatásos/fizetett béta tesztereknek nem szabad leszólni a béta projectet, de olyanoknak, akik elővételben vettek egy játékot és a CB-be bekerültek csak van joguk leszólni, ha valami nem tetszik.
De mondjuk első körben a fejlesztőknek kellene reklamálni, és csak utána publicon. -
Még valami,ha már itt fenyegetőzöl.Légy szíves említs meg egy konkrét hibát amit itt megosztottam a játékról.Azt hiszem azon kívül hogy kurvára nem ment a játék és ez nem tetszett,nem írtam semmiféle hibáról.
Ha ilyen komoly szövegértési(értelmezési) problémáid vannak(ez egyébként már a legutóbbi vita alkalmával kiderült),akkor mi a francnak írkálsz egy nyilvános fórumra????
Trollnak meg nagyon gyenge vagy.:) -
Ó,hogy ez a banolással kapcsolatos hsz-ed nekem szólt.....
Te nem csak rosszindulatú,nagyképű és magadat mindenkinél intelligensebbnek tartó vagy hanem még hülye is.
Tudod mit,jelents fel(bár szerintem már megtetted),aztán meglátjuk mi lesz.
De rühellem az ilyen gerinctelen kis patkányokat! -
Brenor #5402 Eddig se láttak mindenkit, legalábbis 2 hete repkedtem kicsit és összvissz egy jelölt tankkal találkoztam, de az már akkor látszott amikor a repterünk felett voltam. A repülősnél ugye alap hogy kijelölöd az ellent (AB-n) hogy mutassa tisztán a kis célkarikát ahova lőni kell, de ilyen tankosnál nincs úgyhogy jelen állás szerint szökőévente egy ember spotolja be az ellent, pláne azzal a felfogással, hogy nehogymár a bombázó kapja a killt helyettük. Az arty támogatást kérő opcióról már ne is beszéljünk -.-
Az only tankos pályán már találtam is egy camper halyet ahova a T-34-ek szeretnek beállni, de reptér hiányában sokra nem megyek vele XD -
Glo #5401 A tankok spotolásának rendszere sem kiforrott még, de tuti nem úgy lesz, hogy akit a tankok látnak azt a levegőből is látni fogják. Gúvadhat a bomberek szeme. Mondjuk azért tudni lehet majd, hogy hol kempelnek a mókusok. De a bombereket lövik majd a földről és a levegőből is, nem lesz nagy túlélési esélyük valszeg :) -
lammaer #5400 Rosszkor szóltál hozzá rosszul.. a macskaharcotok nem érdekelt a hétvégén. -
cpthungarian #5399 A bombázók jelenleg elég nagy gondot okoznak, de én abban bízok, hogy a normál játékban majd nem lesz idejük a tankokkal foglalkozni.
Jelenleg repülőknél szinte csak bombázókat látok csatában, de néha bemegy valaki vadászgéppel és ledarálja őket pikk-pakk.
Azt mondjuk nem tudom felfogni, hogy miért játszanak ennyien repülőkkel.
Én még nem bírtam rávenni magam, mert a tankok jobban érdekelnek.
Ha repülni akarok, akkor ott a normál szerver.
-
Coral Springs #5398 Csodálkozom hogy a tegnapelőtt kialakult vita után valaki nem érti a #5375 -öt. Minden esetre részemről ezt a dolgot lezártnak tekintem, majd az illetékesek végzik a dolgukat ha úgy látják jónak. Szavakkal az idióta agyakban sajnos nem lehet rendet tenni, erre mindig rá kell jönnöm. Talán ha kiosztanak egy-két ban -t a delikvensek így majd észre fogják venni magukat, hogy talán nem kéne lehúzni egy zárt béta fázisban lévő játékot, főleg béta teszterként. Ez még viccnek is rossz. -
Brenor #5397 És itt még a bombázók is ott lesznek. AB-n egy rémálom tud lenni, egy másik tank bespotol és pár másodperc múlva már pottyan is rád a bomba :D -
Malarki #5396 A mocskos artyk már akkor is megszívatták a játékosokat
Én a Katyushat rühelltem nagyon, persze csak ha nem én ültem benne.
-
SZUsszan #5395 Lan partin b*sztak földre billentyűzetet ezért a haverok.
A D-napos pályán az amcsik anyahajókon kezdenek, a németek meg a bunkerek mögött. Két játékos begyakorolta a felhőpixel shootingot. Bepattantak egy telepített tüzérségbe és egy Wespebe és elkezdték az első perctől lőni a kezdőpontról az ellenfél rephordozóját. Fel sem tudtak szállni a repülők, mert folyamatosan robbantak a találatok a fedélzeten. Kb. 10 perc múlva elsüllyedt a hajó és nyertünk. Ekkor tört szét egy billentyűzet. =) -
Glo #5394 A prémium userek szerkeszthetik. -
Brenor #5393 Ez már nekem is eszembe jutott :D
Ha már a CBT-t nem szidhatjuk nyilvános fórumon akkor hisztizzünk a fórum miatt XD -
cpthungarian #5392 Most nézem, NDA akart lenni...
(Miért nincs itt szerkesztés gomb?) -
cpthungarian #5391 Egyébként a lent említett dolgokról (DM modell) is tudnék pár dolgot mondani, de nem szeretnék, ha már egyszer DNA. Csak az a baj, hogy így teljesen ki fog halni a topic, mert senki nem fog beszélni semmiről... -
lammaer #5390 Áh, nem olvasok én olyanokat. Én majd csak játszani fogok, ha egyszer nem kell majd lemészárolni a családot ha esetleg félszemmel megpillantják a játékot a monitoron :) -
Glo #5389 Arra gondoltam, hogy itt hiába lövöd az ellen láncát szemből AP-vel, soha nem fog megpusztulni, mert a lánc nyilván nem egy életbevágó része a tanknak (max nem fog mozogni), ahogy az "üres" páncél átütésekkel sem megy az ember semmire.
De gondolom láttad a fejlesztői naplóban a sérülés modellezést :) -
lammaer #5388 Cifu már megunta - tán el is menekült innen is mint annó a WOT topikból, meg amúgy is, itt kimagyarázható "másokról" beszélt, nem a fórumlakókról.
-
Malarki #5387 Ja értem, kösz a választ. 
-
cpthungarian #5386 Főleg, hogy pont neki nem kellene a szabályok áthágásáról papolni...
"Amúgy hogy is lehetne degeneráltakra rábízni bármiféle érdemi munkát, ezt a Gaijin sem gondolta komolyan. Az egyik fele a noob szarok ahogy a Jingles videójában is látható volt, a másik fele meg veri az asztalt a semmire. Agyilag el van tévedve az összes."
Összevetve ezzel:
"A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk! "
-
Brenor #5385 "(AB a legjobb)"
Úgy értem h AB-n a legmagasabb BR-ű gépet nézi :) -
Brenor #5384 Az hogy a tankos h fog működni még kérdéses. Egyenlőre tesztelik és majd kitalálják.
A repcsis most úgy megy hogy nem a tier-eket figyeli hanem minden gépnek van egy Battle Rating értéke (pl reserve gépek BR-e 1.0) Amikor berak egy meccsre +/- 1.2 BR eltérés lehet (AB a legjobb) gépedhez képest, de mondtak valami olyasmit hogy a BR-hez még számolgat valamit az alapján h milyen eredményeid vannak vele, de ez nemtom h már be van-e vezetve -
Ez akkora hülyeség. Tele a YouTube GF videókkal, érdekesen felboruló, egymásba akadó tankokkal, az senkinek sem fáj. Itt leírja valaki, hogy gyakorlatilag a spawn pontnál kilövik és már banoltatnátok..
-
Malarki #5382 Egyébként ez az MM itt hogy működik? A repcsissel régen játszottam, mikor még több tier volt, ezzel az új rendszerrel csak pár csatát mentem. Szóval itt csak azonos tierek mennek egymás ellen, vagy +-1-es keveredés van vagy hogy van? Tehát T1-es gép csak T1 ellen megy vagy T2 ellen is? -
lammaer #5381 Olyasmi lehet ez mint annó talán a BF1942-ben a felhőpixelshooting.... asszem ott volt olyan, hogy a rutinos rókák már tudták, hogy a saját zászlónál egy tankkal az égbolt melyik pixelét kell megcéllózni, hogy a skuló pont az ellenségnél csapódjon be.... -
lammaer #5380 Jajistenem, az miért fáj neki hogy a kívülállóknak is csepeg vmi infomorzsa?
Nevetséges ez a náci hozzáállás, de főleg egy fanboy részéről... -
Brenor #5379 Arra célzott, hogy nem szabad a zárt bétával kapcsolatos hibákat nyilvános fórumon megosztani. Aki mégis megteszi és ez a Gazsiék tudomására jut azt kitiltják a zárt bétáról. -
lammaer #5378 Kit akarsz kibannolni? Azt írta: "nem saját volt". WTben bűn ha kilövöd az ellenfelet vagy mi? :) -
Glo #5377 Valszeg ők tudták hol lőjenek. A többit pm-ben elküldöm. -
Brenor #5376 Na ezt így egy kis google fordító beiktatásával nekik is elküldhetnéd.
Mellesleg gyanítom hogy még az mm be sincs lőve és szándékosan eresztik rá a t2 tankokat a t1-esekre hogy lássák hogy viszonyulnak egymáshoz. Aztán ezután jön a balanszolás hogy viszonylag közel legyenek egymáshoz. Lásd AF-en is van lehetőséged (már ha tudod kezelni a gépet) t1-es géppel t2-eseket kiszedni. Ezt viszont csak úgy lehet beállítani ha összeeresztik a komplett két szintet.
Én legalábbis tuti így csinálnám ;)