11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Úgy 35K csatám van a wotban.
    Az ott szerzett tapasztalatokat el lehet felejteni.(persze a taktikai elemeket nem)
    A láthatóság,a célzás,a sebzés,minden egész más.Nagyon nem érdemes tanácsokat adni,gyere fel(ha majd tudsz) és próbálgasd a tankokat,taktikákat,stb.Elvégre is erre való egy teszt szerver.Itt nincs veszteni valód,nem érdekesek a statok.Ha kilőnek,ugyanazzal a tankkal mehetsz azonnal új csatába.Szóval játsz,szerezz tapasztalatokat.Így a legegyszerűbb tanulni.Aztán menet közben ha valamit nem értesz,akkor már fel tudsz tenni itt konkrét kérdéseket és arra szerintem mindenki szívesen válaszol majd.

Nekem nagyon tetszik a játék.Mióta itt fent vagyok,a wotra rá sem néztem,pedig itt csak két naponként tudok pár órát menni,ha éppen nem délután dolgozom.A wothoz képest nagyon élethű a feeling.Sokkal jobban egy valódi tankcsatában érzi magát az ember.RB-ben főleg.Ajánlom ott a gyakorlást.Mire kijön a nyílt béta,tapasztalt játékosként(a célzást RB-ben nem egyszerű megtanulni,kell hozzá némi idő) irthatjuk a játékot akkor ellepő kezdőket. :)