37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Eddig kimondottan elleneztem, de azt hiszem most már azon a véleményen vagyok én is hogy aki áthágja a szabályokat azt ban-olják ki a picsába.
  • Gottfried
    Következő csata: Elindulok a bázisról a csata legelején,5m után telibe kap egy KV2.(nem saját volt)Nem tartott az egész csata 10 másodpercig.Szóval van bőven mit fejleszteni(javítani) a játékmeneten mert itt nagyon sok csata teljesen értelmetlen.
  • Gottfried
    Hát srácok! Én nagy reményeket fűztem ehhez a játékhoz és az elején tetszett is(míg OP volt a T34) de most hogy vannak nagyobb tankok is,a játék élvezeti értéke egy nagy 0.
    Eddig 10 csatát mentem ma éjjel a t34-el.Ebből egyszer lőttem ki 3 tankot.A többi kilencben éppen hogy sebezni tudtam valamit,engem meg mindig az első percben egy lövéssel kiszedtek.A t28-tól a rövid csövű pzIV-ig bármivel.A megszerzett xp csatánként úgy 50-80 között mozgott. A 3 killel a csapat legjobbjaként a duplával kaptam 260XP-t.Így soha nem lesz meg a KV1,nemhogy a KV2.
    Ez így egy vicc. Lehet szép a grafika,élethű a játék de ez ebben a formában teljesen élvezhetetlen.Nem tudom hogy mi az oka ennek a sok one hitnek de ha ez így megy,rövid úton búcsút mondok az egésznek.
    (na ez most sírás volt. :D )
  • joe38
    arany-csaták

Olvastátok?Azért ez így korrekt húzás a fejlesztőktől.
  • csaba90
    rendben köszi! :)
  • cpthungarian
    Itt találsz további részleteket:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/91788-fingerprint-ban-issue-what-to-do/

De igazából a hibaüzenetben is le van írva a teendő. Írj egy mailt a megadott címre, amiben leírod, hogy újra telepítetted a géped.
    A többit majd intézik, de addig sajnos nem tudsz játszani.
  • csaba90
  • cpthungarian
    Milyen hibaüzenetet kapsz?
  • csaba90
    sziasztok!

sajnos kénytelen voltam újratelepíteni a gépemet, ezért ma már nem enged be teszt serverre, mi a teendő ilyenkor?
  • sulouos
    Végülis elsőre én is háborgásnak értelmeztem. De (a repülős fórumból kiindulva) ha nem válaszolsz neki, akkor hamar vége van az arcoskodásnak :)
  • cpthungarian
    És ez neked háborgás?
    Mit tudsz arra mondani, amikor egyetlen találattól harcképtelen leszel és utána már nem tudsz semmit csinálni?
    Ez egy egyszerű kijelentés volt, nem követeltem, hogy azonnal javítsák ki, mert irgum-burgum lesz.

Mellesleg ugyanebben a posztban leírtam, hogy jön rá a hotfix, valamint fejleszthető opció lesz a javítás és tűzoltás (valaki írta, hogy a repair skillt kell húzni, hogy működjön a javítás, ami faszság...)
    Így legalább volt valami információ tartalma is, a te hozzászólásaiddal ellentétben. Személyeskedni, kioktatni, kötekedni azt faszán tudsz.

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy egy ártatlan kérdés után képesek vagytok szítani a feszültséget napokig, ahelyett hogy válaszolnátok rá értelmesen. Ráadásul olyan emberek arcoskodnak, akiknek egy része nincs is bent CBT-n, szánalom...
  • Coral Springs
    Igen ? "játszhatatlan a játék a jelenlegi formájában" Ezt nem te írtad véletlenül ? Vagy ezt lehet másképp is értelmezni ?
  • cpthungarian
    Értem, akkor talán neked lenne mit tanulnod értelmezés terén...
  • Coral Springs
    Talán görgess vissza az elejére, talán a saját hozzászólásaidat felismered, esetleg még értelmezni is tudod őket.
  • cpthungarian
    Pls, mutasd már meg ezt a sokszor felhozott háborgást, mert én nem találok ilyen hozzászólást sehol...
  • Coral Springs
    A semleges hangvételű kérdésekkel soha senkinek nem volt problémája, ne ferdítsünk. A probléma ott kezdődik ha valaki elfelejti hogy béta teszter, azt egy-egy bug okán itt háborog a fórumon, közbe még arra se vette a fáradságot hogy elolvassa az NDA -t. Felesleges eszmecserét két mondattal le lehetett volna zárni, helyette elkezdtetek rugózni azon hogy rátok lett szólva.
  • Gottfried
    Esetleg néhány amcsi páncélvadász horvátországban?

• Gottfried
    http://www.odeaanaude.eu/catalog/-i-30.html

esetleg ez a téma?
  • Gottfried
    http://www.stampworld.com/hu/stamps/Hungary/
  • Gottfried
    Remélem ez mindenkit érdekelni fog. :)

http://www.stampworld.com/hu/stamps/Hungary/
  • Gottfried
    Én sajnos azok közé tartozom akik csak keveset beszélnek angolul.Mivel ez a fórum mindig meg van nyitva és eddig mindig megkaptam a választ a kérdéseimre,sokkal egyszerűbb itt kérdeznem mint a játék fórumba bejelentkezni és ott keresgélni a megfelelő topicot.Ráadásul ott a magyar fórumon sokszor senki nincs fent,így ez gyorsabb is.
    Szóval szánom bánom hogy az egyszerűbb megoldást választottam,nem gondoltam hogy ez néhányaknak problémát okoz.Még egyszer elnézést kérek az ide nem illő,WTGF-el kapcsolatos kérdésekért!
  • Brenor
    Nem véletlen úgy írtam hogy "hülye magyar gyerek" :D
    De igazad van a bugok és egyebek nyilvános írásával kapcsolatos rész kimaradt a gondolatmenetemből :)
  • Coral Springs
  • Gottfried
    Hát igen,tényleg szerencse hogy itt vagy és nekünk degeneráltaknak,akik esetleg néha kérdezni is merünk itt a fórumon,szíveskedsz felvilágosítást adni.Köszönjük hogy leereszkedsz hozzánk,agyilag eltévedt mezei játékosokhoz!
    Imádkozunk hozzád istenem hogy eztán is segíts nekünk! Ha kell,még tankot is áldozunk az oltárodon.
    Ó nagy Coral Springs!!
  • Glo
    Erre van a Cbtm fórum. Nekem eszembe nem jutna ide írni, mert aki tudna jó választ adni az is ott nézne utána. Amúgy az Nda része, hogy bugokról vags éppen nem működő feature-ökről nem lehet nyilvánosan írni, hiszen erre van egy megfelelő platform. Az egyetlen indok amivel itt lehet kérdezni ilyesmiről az az, ha valaki egy szót nem beszél angolul, de azok meg a hivatalos fórum magyar Gm-jéhez is fordulhatnak.
  • cpthungarian
    Még szerencse, hogy itt vagy te, aki megmondja a tutit. ;)
  • Coral Springs
    Az egy dolog, hivatalosan viszont ők is teszterek. Amúgy hogy is lehetne degeneráltakra rábízni bármiféle érdemi munkát, ezt a Gaijin sem gondolta komolyan. Az egyik fele a noob szarok ahogy a Jingles videójában is látható volt, a másik fele meg veri az asztalt a semmire. Agyilag el van tévedve az összes.
  • Coral Springs
    Ember te súlyos eset vagy, inkább ne erőlködjél mostmár.
  • Brenor
    Hozzátenném, hogy ez is benne van:
    Ha hibát találsz ne azonnal jelentsd hanem kérdezz meg másokat is hogy náluk is fennáll-e a probléma.
    A hülye magyar gyerek meg hol kérdezzen utána ha nem a magyar GF fórumon? :)
  • twi452
    Az érdemi tesztelést nem nagyon hiszem, hogy a zárt bétások végzik, max statisztikát "készítenek", a plusz pénzmag a tank packokból meg mindig jól jön egy készülő játéknál :)
  • cpthungarian
    És te melyik részét nem érted annak, hogy senki nem fröcsögött felháborodottan?
    Mutasd meg kérlek az NDA-ban azt a részét, ahol le van írva, hogy nekünk nem játszani kell a játékkal. Amennyire én tudom, ez az egyetlen módja annak, hogy kipróbálj egy béta fázisban lévő játékot.
    Pont ti páran fröcsögtök felháborodottan, ha valaki meg meri kérdezni, hogy miért nem működik valami vagy esetleg csak említést tesz rá.

Részemről lezártam ezt a témát. Van itt pár ember, aki tud érdekes dolgokat hozzátenni a témához, de ahogy látom olyanok is vannak, akik csak belekötnek mindenbe...
  • joe38
    Ezt néztétek már? Látszik hogy dolgoznak a fejlesztők a játék fizikáján is:) és röviden megmutatja a tűzoltás és a javítás módosításokat:

• Coral Springs
    Ha amúgy is játszanál nyilván nem, de mint említetem tömegek mozdulnak meg, olyan emberek is játékba lendülnek akik egyébként nem tennék. Tudom mert engem is megmozgatott korábban, csak aztán rájöttem hogy az a néhány peták nem ér annyit hogy szopjak a káoszban.
  • Gottfried
    ingyé van én meg Magyar vagyok . :D

Egyébként tényleg vicces volt néha a wotban is hogy pár száz forintnyi aranyért sokan képesek voltak naponta több órát grindelni,aztán a fórumon szidni a wotot hogy mennyit szenvedtek vele.
    Itt egyelőre élvezem a játékot,így az arany csak egy kis plusz.
  • Sith
    Azért nem olyan rossz biznisz hogy "fizetnek" neked mondjuk 300Ft-ot mert játszol a játékkal amivel amúgy is szeretsz játszani :)
  • Coral Springs
    Ez az aranysas szerzés egy kissé azért megmosolyogtató. Gyakorlatilag néhány száz forintról van szó, mégis tömegeket képes megmozgatni.
  • Gottfried
    Nem sírás volt csak meglepődtem.Ha sírásnak tűnt az talán csak azért lehetett mert csak egy órám volt játszani a héten a qrva délutános hetem miatt és ebben az egy órában pont nem lehetett játszani(tesztelni) a javítás hiánya miatt.Hát nem volt túl jó kedvem miatta.
    A hétvégi arany sas szerzésről is lemaradok,szóval......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
  • Coral Springs
    Ti béta teszterek vagytok, ennek melyik részét nem érted ? Nem azzal van a gond ha valaki megemlít itt egy-két hibát, a felháborodott fröcsögéssel van a gond. Az NDA -ban feketén fehéren le van írva hogy nem játszani kaptatok meghívást.
  • sulouos
    Gottfried pár hozzászólása kicsit olyan sírás-szagú volt, szerintem arra gondolt.
  • cpthungarian
    Arról volt szó, hogy nem működik a javítás és ezt több ember szóvá tette.
    Erre írtam, hogy jön egy hotfix amiben javítják a problémát.

Én nem látok itt sehol sírást, de mindegy is. Ennyi erővel tényleg zárjátok a topicot, mert nincs miről beszélni.