Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Tarczay78 #5593 Igazából még nem tudtam átélni, hogy milyen, mert valamit elállítottam rajta, és igaz az előre-hátra irányítást visszahoztam, de utána semmi más gomb nem működött, sem a célzó. semmi... kénytelen voltam az egészet újra telepíteni, aztán meglátjuk mi lesz este. mert mire települt, megint a fórumot hozta be...
Ha lefotóznád a beállításaidat, és priviben elküldöd, azt megköszönném... én billentyűzetet, és egeret használok...
nagyon fordulékony, nem tudom, nem hiszem, hogy a valóságban is ilyen fordulékonyak lettek volna ezek a gépek., nah meg, hogy ilyen könnyen felboruljon, ez is abszurd szerintem...
Egyszer meglőnek kigyullad azonnal a tank, nem tudok csinálni semmit maradok ott, se előre, se hátra... Ok nyilván valóságnak megfelel ez tény. :)
Ami még zavar, hogy egyáltalán nem látom az ellenfelet, csak annyit jobb esetben, hogy 0.8 távolságra van valami, de,hogy mi az pasz, igaz nem sikerült célzórendszerrel megnézni, mert nem működött, tehát lehet ennyi baja volt. :)
Meg ugye, én még nem ismerem a pályát, nem tudom hova érdemes bjni, hova nem.. a másik ezek a fák valamelyiket kidönti, valamelyiket nem. ez is akkora hülyeség, most honnan tudjam, melyiket viszem át...? Egynek nekimegyek, mint egy vas villanyoszlop, be is döglött az egész harckocsi, ... egy harckocsi bedöglik egy fától, ez is nonszensz szerintem.. Akkor, ha neki megyek egy háznak meg is halok?? Igaz azt még itt nem láttam.. de elég törékeny jószágok. akkor még egy kérdés, leesett a lánc, írja szereljem meg, rákattintok az U ra, el is kezdi, d a lánc lent marad...
Hírtelen ennyi jutott eszembe.. :)