7647
  • Since
    Valakinek már aktiválták a béta hozzáférését a uplay accounton, vagy mindenki kapni fog egy e-mailt aki jogosult rá?
  • Nagylaci
    Sziasztok, itt egy link csak az USA -ból elérhető promócióhoz amit majd alább leírok egy kis trükkel ki lehet játszani... :)

Agent Origins promo

Szóval amíg nem az USA -ból próbálod addig a fenti linket nem tudod megnyitni, azonnal elirányít egy másik oldalra sajnos. Persze szerencsére a különböző oldalakat nagyon könnyű átverni azzal kapcsolatban honnan is jelentkeztél be valójában... :) Letöltesz a böngésződhöz valami kő egyszerű VPN kiegészítőt (én a Firefox -hoz a "ZenMate" -et használom) és átállítod a public location -t USA -ra. Ekkor ugyan már meg tudod nyitni a fenti linket, de a Magyarországról készített Uplay fiókoddal sem működne a dolog úgyhogy regisztrálnod kell egy fiókot előbb úgy hogy a VPN működik és ekkor a létrehozott új fiók automatikusan amerikainak fog számítani. Ez után minden megy simán, követed az instrukciókat, bejelentkezel és a kapott kódot már simán megadhatod a tényleges Uplay fiókodban is. :) Mivel nekem valamiért kettőt küldtek itt a felesleges és a bizonyíték, hogy a dolog működik:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.01.20. 11:41:13
  • Prince23
    Majd jön az, csak season passzal :)) teljes lesz new york :D
  • GaBika6

• TDC Geronimo
  • GaBika6
  • TDC Geronimo
    Pedig de. Sőt még az a rész se lesz benne, amivel először mutatták be a játékot.
  • Jabar
    Mondjuk ha ez igaz amit írnak, hogy csak Manhattan középső része lesz elérhető induláskor az elég gáz...
    Remélem nem dlc-ként akarják majd kiadni a többi kerületet.

• Prince23
    Kiszivárgott a PC beállítás

Vsync (on/off)
    Frame Rate Limit (on/off)
    Shadow Quality
    Shadow Resolution
    Spot Shadow Count
    Spot Shadow Resolution
    Contact Shadows
    Post FX AA
    Temporal AA
    Sharpen Image (%)
    Particle Detail
    Enable Wind-affected Snow
    Volumetric Fog
    Reflection Quality
    Local Reflection Quality
    Sub-surface Scattering
    Anisotropic Filtering
    Parallax Mapping
    Ambient Occlusion
    Depth of Field
    Object Detail (%)
    Extra Streaming Distance (%)
    Chromatic Aberration (on/off)
    Lens Flare (on/off)
    Vignette Effect (on/off)
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.19. 16:25:11
  • oneal1
    azért ennél többet tudni ám a játékról.

Azért kell a parasztba több skuló mert nem egy fps shooterről van szó.

Sok cikk íródott főleg mostanában a játékról, tessék olvasgatni és sok minden kiderül
  • jan5650
    Eddig ezt a játékot nagyon vártam, de aztán megláttam ezt a 2016-os Gameplay-t.
    Ne legyen igazam, de szerintem ez egy hulladék játék lesz...
    A grafikától sem esik le az állam, az 1:35 környéki tűzpárbajtól meg majdnem elhánytam magam. 3-4 egyforma ruházatú, egyforma mozgású, egyformán bénázó ellenfél áll a semmi közepén, fedezék nélkül, és niggeres pisztolytartással lő ránk, és persze csak fél tártól képesek eldobni a kanalat. Ennél még egy Splinter cell: Black List is sokkal igényesebb... Csúfos bukás lesz ez... Ellenben a Wildlands-ot nagyon várom! :D
  • Stief
    Én nagyon szeretném ezt a játékot, de a legjobban ami zavar hogy nagyon keveset tudni róla. Ami nagyon nehezen emésztek meg hogy 10 golyó leteríteni egy utcai parasztot. Szóval tartok tőle.
  • koltony
    Szinte mindenki tudja hogy az E3 bemutató és a végleges játék között hatalmas különbség van. Talán a battlefront volt az egyedüli ami baromi szép volt E3 mon és a végleges verzión is(sajna a játék maga ellenben egy doboz...lett)
    Aki fotózik az tudja hogy egy tócsa nagyon ritkán tükrözi ennyire vissza a körülötte lévő tárgyakat, engem pl ez hidegen hagy. A játék maga xbox one on meg egy közép kategóriás PC-n kb ugyan az, ebből ítélve a játék viszonylag szép, nem kiemelkedő, de nem is mondanám csúnyának.

Ellenben várom hogy vajon a 3 év ígérgetés meghozza -e a gyümölcsét és kapunk egy jó játékot a pénzünkért cserébe.

Kíváncsi vagyok magára a játékmenetre, mert hát amit láttam az nem egyértelműsítette,hogy ez pontosan mi? Online játszható story+lövölde, valami féle mmo vagy valami teljesen más. Átmész a feladatokon és utána mit tudsz csinálni?

Ha középszerű alja akkor később megveszem boxra, ha jó akkor pedig PC-re. (szimplán azért hogy tovább tudjam passzolni, ha kivégeztem és ne maradjon a nyakamon)
  • BoneDragon
    szerk.: Látom az első videó már volt spoilerbe, nembaj elfér még egyszer.

Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.01.18. 21:56:28
  • AnuluWork #378
    Majd a Ghost Recon Wildlandsben. :)
  • JethroHUN
    A játék weboldalán a pre-order-hez már meg kell adni bankkártya adatokat? Csak a béta miatt érdekel.
  • chris0000
    csak azt nem értem,h ha 2013-ban már sikerült elérniük egy ilyen szintü látványvilágot,ráadásul azóta eltelt 3 év...még finomíthatnának,csiszolgathatnának rajta,itt lenne a nagy dobás lehetőség márciusban,akkor legalább arra a platformra kiadhatnák ami elbírja ezt a megvalósítást.persze nagy pofán verés lenne a konzol platformnak a pc-vel szemben.így most simitgatják a sz@rt,h ne legyen már nagy felháborodás a megjelenéskor.
    nem én vagyok ő értük,hanem ők vannak én értem,mivel én vagyok a vásárló.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.18. 13:00:05
  • Fpocok
    csak ne nézz bele a boltok ablakaiba :D
  • Prince23
    Ez volt a WD-nél is. mikor leleplezták, állejtős volt a graf... de most sem csúnya, sőt...
  • simonl #373
    Linkelni akartam, de kimaradt: tehát ha a Snowdrop motorral készül a játék.
  • simonl #372
    Azért szerintem az "egymemosott sz@rt" kizárhatjuk, ha valóban a motorral készül a játék.
    Nekem is, mint az előttem szólónak is inkább a történet és annak vezetése a nagy kérdés.
  • Gabe18
    Mondjuk a 2013-as eleve elég hihetetlen volt. Szinte fotorealisztikus volt helyenként a látvány.
    Jól néz ez ki most is, szerintem sokkal nagyobb kérdés hogy a tartalom és az játékélmény milyen lesz. Az Ubi néhány merő unalomba és ötlettelen önismétlésbe torkolló játékát elnézve ez szerintem sokkal nagyobb kérdés.
  • chris0000
    3:25-től és 4:31-től mennyire látszik,h ég és föld.
    annyira részletgazdag volt a 2013-as,többször meg kell nézni...
    vannak ilyen pillnatfelvételek mikor kicsit jobb,de nekem most úgy tűnik,h 1 egybemosott sz@rt fogunk kapni.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.17. 19:18:20
  • hellboy4591
    Érdemes megnézni ezt a videót, itt a srác a 2013-as és a mai állapot (XBOX One) közti legnagyobb különbségeket mutatja meg. Szerintem még mindig szép! :)

Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2016.01.17. 14:35:08
  • GaBika6
    Ez valami gyönyörű! Ezt mondtam, velem együtt sokan mások is hogy 2013-ban szebb volt a játék, mint 2015-ben. Persze nem ennyire, de félek tőle. Remélem nem lesz akkora gáz, mint Watch Dogs-ban!
  • Jim Morrison
  • Shep
    Nekem úgy rémlik ,hogy ez annyit jelent, hogy egyedül is végig tudod játszani a történetet, társak nélkül.
    Ami engem jobban érdekel hogyan fog működni a csapatba rendezés ismeretlenek esetében, hasonlóan, mint pl. a Marvel Heroes-ban, hogy az adott területen lévőket egy bandába sorja?
  • Fpocok
    Én sem követem annyira, de úgy tudom igen, lesz solo játék.
  • RED BULL F
    Totálisan laikusan kérdem, szinte egyáltalán nem követem a játék körüli híreket: Anno úgy harangozták be, hogy MMO-ként indul a játék. A Steam adatlapján viszont Egyjátékos opció is fel van tüntetve. Kérdésem: Lesz benne egyjátékos kampány is, vagy ez mire terjed majd ki? Lehet ezt már tudni egyáltalán?
  • tutituti
    hát igen,de ott a map markerek nagy része amiről nem esett szó.A rakás random küldik,és pár jel amit nem tudunk még mit is jelent.Aztán még vannak gyűjthető cuccok is,valami napló szerű dolgok persze tény s való hogy eddig furcsa és kevésnek tűnik de úgy vagyok vele hogy én ezt kerestem borderlands szerű loot egy disztópikus helyen amit coopban lehet játszani és a teamplay fontos lesz.
  • oneal1
    Na ez azami engem bosszant! 2-3 eves videokon brutalisan szep a jatek!! Ahogy irtad , ugyan olyan szagu a dolog kicsit mint a watchdogs!
  • TDC Geronimo
    jó de semmi "insta" semmi raid? Ez így nagyon sovány.
  • tutituti
    pont nyilatkoztak róla.Eléred a levelcap-et aztán mehet a fegyvergrind.meg ugye az új tartalmak növelik majd a max szinteket stb.szokásos dlc cucc.lesz fizetős meg nem fizetős is.
  • Fpocok
    Azt írják ubis alkalmazott.

Eddig tartott :D
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 22:20:45
  • LasDen #358
    gondolom mmár nem sokáig :D
  • Fpocok
    The Division PC stream

ide is.
  • LasDen #356
    játszhatsz egyedül is
  • Prof William
    De ugye azért van ebben Single mód is?

Mert ha csak egy városban játszódó MMO akkor mit sem ér az egész.
  • LasDen #354
    végig viszed a sztorit és grindolsz tovább? 3 év múlva meg jön a DIvision 2....
  • TDC Geronimo
    Ami nekem nagyon gyanús, hogy a high lvl tartalomról még mindig teljes kussban vannak.