7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Since #392 Valakinek már aktiválták a béta hozzáférését a uplay accounton, vagy mindenki kapni fog egy e-mailt aki jogosult rá? -
#391 Sziasztok, itt egy link csak az USA -ból elérhető promócióhoz amit majd alább leírok egy kis trükkel ki lehet játszani... :)
Agent Origins promo
Szóval amíg nem az USA -ból próbálod addig a fenti linket nem tudod megnyitni, azonnal elirányít egy másik oldalra sajnos. Persze szerencsére a különböző oldalakat nagyon könnyű átverni azzal kapcsolatban honnan is jelentkeztél be valójában... :) Letöltesz a böngésződhöz valami kő egyszerű VPN kiegészítőt (én a Firefox -hoz a "ZenMate" -et használom) és átállítod a public location -t USA -ra. Ekkor ugyan már meg tudod nyitni a fenti linket, de a Magyarországról készített Uplay fiókoddal sem működne a dolog úgyhogy regisztrálnod kell egy fiókot előbb úgy hogy a VPN működik és ekkor a létrehozott új fiók automatikusan amerikainak fog számítani. Ez után minden megy simán, követed az instrukciókat, bejelentkezel és a kapott kódot már simán megadhatod a tényleges Uplay fiókodban is. :) Mivel nekem valamiért kettőt küldtek itt a felesleges és a bizonyíték, hogy a dolog működik:
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.01.20. 11:41:13 -
#390 Majd jön az, csak season passzal :)) teljes lesz new york :D -
-
#388 -
#387 -
#386 Pedig de. Sőt még az a rész se lesz benne, amivel először mutatták be a játékot. -
#385 Mondjuk ha ez igaz amit írnak, hogy csak Manhattan középső része lesz elérhető induláskor az elég gáz...
Remélem nem dlc-ként akarják majd kiadni a többi kerületet.
-
#384 Kiszivárgott a PC beállítás
Vsync (on/off)
Frame Rate Limit (on/off)
Shadow Quality
Shadow Resolution
Spot Shadow Count
Spot Shadow Resolution
Contact Shadows
Post FX AA
Temporal AA
Sharpen Image (%)
Particle Detail
Enable Wind-affected Snow
Volumetric Fog
Reflection Quality
Local Reflection Quality
Sub-surface Scattering
Anisotropic Filtering
Parallax Mapping
Ambient Occlusion
Depth of Field
Object Detail (%)
Extra Streaming Distance (%)
Chromatic Aberration (on/off)
Lens Flare (on/off)
Vignette Effect (on/off)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.19. 16:25:11 -
#383 azért ennél többet tudni ám a játékról.
Azért kell a parasztba több skuló mert nem egy fps shooterről van szó.
Sok cikk íródott főleg mostanában a játékról, tessék olvasgatni és sok minden kiderül -
#382 Eddig ezt a játékot nagyon vártam, de aztán megláttam ezt a 2016-os Gameplay-t.
Ne legyen igazam, de szerintem ez egy hulladék játék lesz...
A grafikától sem esik le az állam, az 1:35 környéki tűzpárbajtól meg majdnem elhánytam magam. 3-4 egyforma ruházatú, egyforma mozgású, egyformán bénázó ellenfél áll a semmi közepén, fedezék nélkül, és niggeres pisztolytartással lő ránk, és persze csak fél tártól képesek eldobni a kanalat. Ennél még egy Splinter cell: Black List is sokkal igényesebb... Csúfos bukás lesz ez... Ellenben a Wildlands-ot nagyon várom! :D -
Stief #381 Én nagyon szeretném ezt a játékot, de a legjobban ami zavar hogy nagyon keveset tudni róla. Ami nagyon nehezen emésztek meg hogy 10 golyó leteríteni egy utcai parasztot. Szóval tartok tőle. -
#380 Szinte mindenki tudja hogy az E3 bemutató és a végleges játék között hatalmas különbség van. Talán a battlefront volt az egyedüli ami baromi szép volt E3 mon és a végleges verzión is(sajna a játék maga ellenben egy doboz...lett)
Aki fotózik az tudja hogy egy tócsa nagyon ritkán tükrözi ennyire vissza a körülötte lévő tárgyakat, engem pl ez hidegen hagy. A játék maga xbox one on meg egy közép kategóriás PC-n kb ugyan az, ebből ítélve a játék viszonylag szép, nem kiemelkedő, de nem is mondanám csúnyának.
Ellenben várom hogy vajon a 3 év ígérgetés meghozza -e a gyümölcsét és kapunk egy jó játékot a pénzünkért cserébe.
Kíváncsi vagyok magára a játékmenetre, mert hát amit láttam az nem egyértelműsítette,hogy ez pontosan mi? Online játszható story+lövölde, valami féle mmo vagy valami teljesen más. Átmész a feladatokon és utána mit tudsz csinálni?
Ha középszerű alja akkor később megveszem boxra, ha jó akkor pedig PC-re. (szimplán azért hogy tovább tudjam passzolni, ha kivégeztem és ne maradjon a nyakamon) -
#379 szerk.: Látom az első videó már volt spoilerbe, nembaj elfér még egyszer.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.01.18. 21:56:28 -
#378 Majd a Ghost Recon Wildlandsben. :) -
#377 A játék weboldalán a pre-order-hez már meg kell adni bankkártya adatokat? Csak a béta miatt érdekel. -
chris0000 #376 csak azt nem értem,h ha 2013-ban már sikerült elérniük egy ilyen szintü látványvilágot,ráadásul azóta eltelt 3 év...még finomíthatnának,csiszolgathatnának rajta,itt lenne a nagy dobás lehetőség márciusban,akkor legalább arra a platformra kiadhatnák ami elbírja ezt a megvalósítást.persze nagy pofán verés lenne a konzol platformnak a pc-vel szemben.így most simitgatják a sz@rt,h ne legyen már nagy felháborodás a megjelenéskor.
nem én vagyok ő értük,hanem ők vannak én értem,mivel én vagyok a vásárló.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.18. 13:00:05 -
#375 csak ne nézz bele a boltok ablakaiba :D -
#374 Ez volt a WD-nél is. mikor leleplezták, állejtős volt a graf... de most sem csúnya, sőt... -
simonl #373 Linkelni akartam, de kimaradt: tehát ha a Snowdrop motorral készül a játék. -
simonl #372 Azért szerintem az "egymemosott sz@rt" kizárhatjuk, ha valóban a motorral készül a játék.
Nekem is, mint az előttem szólónak is inkább a történet és annak vezetése a nagy kérdés. -
Gabe18 #371 Mondjuk a 2013-as eleve elég hihetetlen volt. Szinte fotorealisztikus volt helyenként a látvány.
Jól néz ez ki most is, szerintem sokkal nagyobb kérdés hogy a tartalom és az játékélmény milyen lesz. Az Ubi néhány merő unalomba és ötlettelen önismétlésbe torkolló játékát elnézve ez szerintem sokkal nagyobb kérdés. -
chris0000 #370 3:25-től és 4:31-től mennyire látszik,h ég és föld.
annyira részletgazdag volt a 2013-as,többször meg kell nézni...
vannak ilyen pillnatfelvételek mikor kicsit jobb,de nekem most úgy tűnik,h 1 egybemosott sz@rt fogunk kapni.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.17. 19:18:20 -
hellboy4591 #369 Érdemes megnézni ezt a videót, itt a srác a 2013-as és a mai állapot (XBOX One) közti legnagyobb különbségeket mutatja meg. Szerintem még mindig szép! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2016.01.17. 14:35:08 -
#368 Ez valami gyönyörű! Ezt mondtam, velem együtt sokan mások is hogy 2013-ban szebb volt a játék, mint 2015-ben. Persze nem ennyire, de félek tőle. Remélem nem lesz akkora gáz, mint Watch Dogs-ban! -
#367 -
#366 Nekem úgy rémlik ,hogy ez annyit jelent, hogy egyedül is végig tudod játszani a történetet, társak nélkül.
Ami engem jobban érdekel hogyan fog működni a csapatba rendezés ismeretlenek esetében, hasonlóan, mint pl. a Marvel Heroes-ban, hogy az adott területen lévőket egy bandába sorja? -
#365 Én sem követem annyira, de úgy tudom igen, lesz solo játék. -
RED BULL F #364 Totálisan laikusan kérdem, szinte egyáltalán nem követem a játék körüli híreket: Anno úgy harangozták be, hogy MMO-ként indul a játék. A Steam adatlapján viszont Egyjátékos opció is fel van tüntetve. Kérdésem: Lesz benne egyjátékos kampány is, vagy ez mire terjed majd ki? Lehet ezt már tudni egyáltalán? -
#363 hát igen,de ott a map markerek nagy része amiről nem esett szó.A rakás random küldik,és pár jel amit nem tudunk még mit is jelent.Aztán még vannak gyűjthető cuccok is,valami napló szerű dolgok persze tény s való hogy eddig furcsa és kevésnek tűnik de úgy vagyok vele hogy én ezt kerestem borderlands szerű loot egy disztópikus helyen amit coopban lehet játszani és a teamplay fontos lesz. -
#362 Na ez azami engem bosszant! 2-3 eves videokon brutalisan szep a jatek!! Ahogy irtad , ugyan olyan szagu a dolog kicsit mint a watchdogs! -
#361 jó de semmi "insta" semmi raid? Ez így nagyon sovány. -
#360 pont nyilatkoztak róla.Eléred a levelcap-et aztán mehet a fegyvergrind.meg ugye az új tartalmak növelik majd a max szinteket stb.szokásos dlc cucc.lesz fizetős meg nem fizetős is. -
#359 Azt írják ubis alkalmazott.
Eddig tartott :D
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 22:20:45 -
#358 gondolom mmár nem sokáig :D -
#357 The Division PC stream
ide is. -
#356 játszhatsz egyedül is -
Prof William #355 De ugye azért van ebben Single mód is?
Mert ha csak egy városban játszódó MMO akkor mit sem ér az egész. -
#354 végig viszed a sztorit és grindolsz tovább? 3 év múlva meg jön a DIvision 2.... -
#353 Ami nekem nagyon gyanús, hogy a high lvl tartalomról még mindig teljes kussban vannak.