7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Stief #312 kinguinon 38 eu meg gondolom dobnak rá valamennyit! -
Daermon #311 Én a Witcher 3 Collectorsért fizettem 40k-t.
Mostanság ennyi egy gyűjtői. -
#310 gondolom vágja ha előrendelte.... :D -
#309 Vágod, hogy 35k HUF? :) -
#308 hát ha itthoni boltoknál rendeled elő akkor a futárnak kell fizetni ha hozza ki, ha neten veszed digitálisan akkor most kell perkálni. -
Stief #307 Hello! Valaki aki próbálta korai változatot, mesélhetne egy kicsit, hogy kell a játék menetet elképzelni, mit kell csinálni? Van főhadiszállás, onnan kell elindulni felderíteni, küldetésekre? Mi a lényeg?
Köszönöm előre is a választ!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2016.01.10. 07:55:25 -
#306 Tudnátok valami megbízható oldalt ajánlani, ahol még jó áron lehet előrendelni most?
Illetve ha előrendelem az mit takar? Hogy működik ez? most kell fizetni vagy megjelenéskor?
köszönöm -
#305 Írj nekik. Nem hiszem, hogy hagyják az ilyet, mert sok vásárlótól esnének el... -
#304 Ehhez képest még mindig ott van aki nekem kamu kulcsot adott, ráadásul azóta nem csak én jártam így, úgyhogy lehet régebben kizárták de úgy tűnik egy ideje csak a pénz a lényeg. -
#303 Nekem egy 26 forintos játékkal volt csak gondom és azzal is foglalkoztak nagyon korrekt módon. Gondoltam letesztelem! A kamu eladókat kizárják... -
#302 Én G2A meg Kinguint használok. Nem lehet egy rossz szavam se. Van pár game. -
ricsa008 #301 Eddig nekem se volt gond... Melyik amúgy a legmegbízhatóbb ? -
#300 Ja, le se szartak. -
#299 elég jó support van ott. írtál nekik? -
#298 Én is vettem már ott de most belefutottam egy kamuba így többet nem fogok és azért írom ,hogy más ne járjon így, mert lehet lesz 1-2 jó aztán vesz egy kicsit drágább játékot és bebukja. Ráadásul azt sem értem ,hogy az ilyen kamu kódokat adó eladókat, hogy hagyhatják tovább árulni, tróger oldal na. -
#297 Én már egy jópár gamet vettem onnan és mindegyik működött. Persze lehet mindig csak pont kifogtam. -
#296 G2A-ról senki ne vegyen béta kódot, mert jó van rá esély, hogy kamu kódot kaptok! Sőt igazából semmit ne vegyetek onnan, mert lutri ,hogy jó lesz-e.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.09. 10:24:09 -
#295 Grat! :) Remélem jó lesz. Én is reménykedek benne. Tudjuk milyen volt pl. a Watchdogs, de az sem volt annyira rossz mint amennyire mondták. Csak nem kellett volna elterjeszteni, hogy gta gyilkos meg hasonló.
Ha olan "kütyük" lesznek és úgy kidolgozva mint a Siege-be annak örülni fogok. Tetszik az az újítás. Nem csak sima lövölde.
Én várom a zárt bétát aztán, ha tetszik azonnal vétel. -
#294 Collector előrendelve :) valamiért bízom most ebben a játèkban. -
#293 ha igazad lesz akkor az csak egy kirakat verzió lesz. 2-3 hét alatt nem sok mindenen tudnak változtatni sajnos :S -
#292 Szerintem majd február elején lesz. -
#291 amúgy tényleg!
nem javában már tolni kéne a betat hogy március 8 -ra minden klappoljon?
persze ha tökéletes akkor nem kell LOOOOOOL -
Daermon #290 2 hónap és megjelenés.
Illene az a béta már :D -
DonPedro22 #289 akkor ok, köszi :) -
#288 Még nem indult el. Majd küldenek levelet ha elindul. -
DonPedro22 #287 A béta már megy? mert van kulcsom, beregeltem az oldalon kaptam mailt és ennyi. -
#286 Ha érdekelnek amúgy is a TC játékok most humblebundle-n a heti csomag TC-s játékok és kapsz Division béta kulcsot is. -
#285 én belépek majd mindenképp! legalább a beta erejéig.
Igazából félek a játéktól, hogy jó lesz e. Nekem kicsit egyenlőre watch dogs szagú a dolog.
Persze közben szeretném ha nagyon jó lenne, szóval reménykedek! :D -
#284 Aki gondolj majd a zárt bétában csapatban játszani a játékot, vagyunk páran akik már régóta szemezgetnek a játékkal van egy face oldalunk ahová bárki jelentkezhet, aki majd gyorsan szeretne csapattagokat találni. Bárkit szeretettel várunk.
Tom Clancy's The Division Hungary -
#283 nekem is az lett :D
amúgy pontos dátumról még nem tudni csak hogy 2016 eleje? :D -
#282 Én az Assassin's Creed Rogue valamelyik dlc-jét vettem meg.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.01.04. 01:14:03 -
#281 melyik ez a dlc? :) -
#280 Uplayen fél eurós dlc-ért adnak ajándék béta kulcsot. Csak ha valaki nem tudná. Meg van olyan oldal, ahol előrendelhető most még 33€-ért a játék. -
#279 Na asszem akkor én is dobozosan veszem meg. Olcsóbb is. És gondolom úgyis csak egy kódot tartalmaz majd amivel letölthető lesz és onnantól uplay játékaim között szerepel. -
Daermon #278 CD Galaxisnál is magyar felirat van.
Mivel mindenképp kell uplay, lehet dobozosan veszem, nem steamen. -
#277 Szerintem úgy lesz mint a The Crew-nál vagy a Rainbow Six Siegnél. Steamen elindítod , de kell hozzá uplay is.
-
#276 Sziasztok! Steamen játszható lesz a játék? Nem teljesen világos. Azt írja steamen hogy külső uplay fiók szükséges. Akkor ha steamen megveszem csak egy kódot kapok amit be kell írnom uplay fiókba majd? Vagy hogy lesz ez? :D Steam legalább írja hogy magyar nyelvű lesz, de uplayen nem találtam ilyet. Valaki felvilágosíthatna. :D Előre is köszönöm! -
james007hun #275 en is kerhetek egy linket hol lehet beszerezni ps4 beta kulcsot.
elore is koszonom -
#274 ment privibe :)
Early 2016. -
#273 Jelenleg mi a BETA indulási ideje pc-re?