7647
  • Stief
    kinguinon 38 eu meg gondolom dobnak rá valamennyit!
  • Daermon
    Én a Witcher 3 Collectorsért fizettem 40k-t.
    Mostanság ennyi egy gyűjtői.
  • oneal1
    gondolom vágja ha előrendelte.... :D
  • AnuluWork #309
    Vágod, hogy 35k HUF? :)
  • oneal1
    hát ha itthoni boltoknál rendeled elő akkor a futárnak kell fizetni ha hozza ki, ha neten veszed digitálisan akkor most kell perkálni.
  • Stief
    Hello! Valaki aki próbálta korai változatot, mesélhetne egy kicsit, hogy kell a játék menetet elképzelni, mit kell csinálni? Van főhadiszállás, onnan kell elindulni felderíteni, küldetésekre? Mi a lényeg?
    Köszönöm előre is a választ!
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2016.01.10. 07:55:25
  • gabo91
    Tudnátok valami megbízható oldalt ajánlani, ahol még jó áron lehet előrendelni most?
    Illetve ha előrendelem az mit takar? Hogy működik ez? most kell fizetni vagy megjelenéskor?
    köszönöm
  • GaBika6
    Írj nekik. Nem hiszem, hogy hagyják az ilyet, mert sok vásárlótól esnének el...
  • Shep
    Ehhez képest még mindig ott van aki nekem kamu kulcsot adott, ráadásul azóta nem csak én jártam így, úgyhogy lehet régebben kizárták de úgy tűnik egy ideje csak a pénz a lényeg.
  • GaBika6
    Nekem egy 26 forintos játékkal volt csak gondom és azzal is foglalkoztak nagyon korrekt módon. Gondoltam letesztelem! A kamu eladókat kizárják...
  • Hexex86 #302
    Én G2A meg Kinguint használok. Nem lehet egy rossz szavam se. Van pár game.
  • ricsa008
    Eddig nekem se volt gond... Melyik amúgy a legmegbízhatóbb ?
  • Shep
    Ja, le se szartak.
  • Systore #299
    elég jó support van ott. írtál nekik?
  • Shep
    Én is vettem már ott de most belefutottam egy kamuba így többet nem fogok és azért írom ,hogy más ne járjon így, mert lehet lesz 1-2 jó aztán vesz egy kicsit drágább játékot és bebukja. Ráadásul azt sem értem ,hogy az ilyen kamu kódokat adó eladókat, hogy hagyhatják tovább árulni, tróger oldal na.
  • Hexex86 #297
    Én már egy jópár gamet vettem onnan és mindegyik működött. Persze lehet mindig csak pont kifogtam.
  • Shep
    G2A-ról senki ne vegyen béta kódot, mert jó van rá esély, hogy kamu kódot kaptok! Sőt igazából semmit ne vegyetek onnan, mert lutri ,hogy jó lesz-e.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.09. 10:24:09
  • Hexex86 #295
    Grat! :) Remélem jó lesz. Én is reménykedek benne. Tudjuk milyen volt pl. a Watchdogs, de az sem volt annyira rossz mint amennyire mondták. Csak nem kellett volna elterjeszteni, hogy gta gyilkos meg hasonló.
    Ha olan "kütyük" lesznek és úgy kidolgozva mint a Siege-be annak örülni fogok. Tetszik az az újítás. Nem csak sima lövölde.
    Én várom a zárt bétát aztán, ha tetszik azonnal vétel.
  • gibson9
    Collector előrendelve :) valamiért bízom most ebben a játèkban.
  • oneal1
    ha igazad lesz akkor az csak egy kirakat verzió lesz. 2-3 hét alatt nem sok mindenen tudnak változtatni sajnos :S
  • Jabar
    Szerintem majd február elején lesz.
  • oneal1
    amúgy tényleg!

nem javában már tolni kéne a betat hogy március 8 -ra minden klappoljon?

persze ha tökéletes akkor nem kell LOOOOOOL
  • Daermon
    2 hónap és megjelenés.
    Illene az a béta már :D
  • DonPedro22
    akkor ok, köszi :)
  • Jabar
    Még nem indult el. Majd küldenek levelet ha elindul.
  • DonPedro22
    A béta már megy? mert van kulcsom, beregeltem az oldalon kaptam mailt és ennyi.
  • Jabar
    Ha érdekelnek amúgy is a TC játékok most humblebundle-n a heti csomag TC-s játékok és kapsz Division béta kulcsot is.
  • oneal1
    én belépek majd mindenképp! legalább a beta erejéig.

Igazából félek a játéktól, hogy jó lesz e. Nekem kicsit egyenlőre watch dogs szagú a dolog.
    Persze közben szeretném ha nagyon jó lenne, szóval reménykedek! :D
  • Husimoto
    Aki gondolj majd a zárt bétában csapatban játszani a játékot, vagyunk páran akik már régóta szemezgetnek a játékkal van egy face oldalunk ahová bárki jelentkezhet, aki majd gyorsan szeretne csapattagokat találni. Bárkit szeretettel várunk.

Tom Clancy's The Division Hungary
  • oneal1
    nekem is az lett :D

amúgy pontos dátumról még nem tudni csak hogy 2016 eleje? :D
  • macleody
    Én az Assassin's Creed Rogue valamelyik dlc-jét vettem meg.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.01.04. 01:14:03
  • oneal1
    melyik ez a dlc? :)
  • macleody
    Uplayen fél eurós dlc-ért adnak ajándék béta kulcsot. Csak ha valaki nem tudná. Meg van olyan oldal, ahol előrendelhető most még 33€-ért a játék.
  • gibson9
    Na asszem akkor én is dobozosan veszem meg. Olcsóbb is. És gondolom úgyis csak egy kódot tartalmaz majd amivel letölthető lesz és onnantól uplay játékaim között szerepel.
  • Daermon
    CD Galaxisnál is magyar felirat van.
    Mivel mindenképp kell uplay, lehet dobozosan veszem, nem steamen.
  • Hexex86 #277
    Szerintem úgy lesz mint a The Crew-nál vagy a Rainbow Six Siegnél. Steamen elindítod , de kell hozzá uplay is.
  • gibson9
    Sziasztok! Steamen játszható lesz a játék? Nem teljesen világos. Azt írja steamen hogy külső uplay fiók szükséges. Akkor ha steamen megveszem csak egy kódot kapok amit be kell írnom uplay fiókba majd? Vagy hogy lesz ez? :D Steam legalább írja hogy magyar nyelvű lesz, de uplayen nem találtam ilyet. Valaki felvilágosíthatna. :D Előre is köszönöm!
  • james007hun
    en is kerhetek egy linket hol lehet beszerezni ps4 beta kulcsot.

elore is koszonom
  • Hexex86 #274
    ment privibe :)
    Early 2016.
  • GaBika6
    Jelenleg mi a BETA indulási ideje pc-re?