7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#232 3 perces alpha videó -
#231 Na kitöltöttem fullos alpha surveyt. Volt vagy fél óra
Ami érdekes, hogy volt külön Destinyvel foglalkozó rész is benne. -
#230 Vagyunk páran, akik már régóta szemzünk a játékkal, csináltunk egy face csoportot, hogy talán összefogjuk azokat akik majd tolnák kiscsoportosan is a játékot.
https://www.facebook.com/groups/555553197934301/
Akit érdekel várjuk lehet jelentkezni. :) Köszi -
#229 új teaser
17én lesz valami. Valószínű videó -
#228 De :D -
#227 ha nem olyan lenne, akkor meg a doomra emlékeztető lenne, vagy hasonló... :) -
Még nem szedték le -
#225 a ui a dead spacere emlékeztet.... -
#224 https://giant.gfycat.com/BlandIllKakarikis.webm -
#223 megy nekem is.érdekes lesz.de tényleg kell a csapat a DZ-be. -
#222 Nálam megy. Használj rendes böngészőt :p -
#221 couldnt load plugin -
#220 béta nem is szokott nagyon nda lenni.... -
#219 Ez még megy
Szerintem Betan már nem lesz NDA. Emberek 99%a pozitívan csalódott és élvezte az alphat -
#218 pedig a visszajelzéásek alapján olyan nagy félni valójuk nincs.... -
#217 UBI nagyon keményen tolja egyik link se él már! -
#216 adag új leak vidi -
#215 Béta kulcsot ha aktiválok akkor mindenképpen bekerülök vagy hogy van?
-
#214 Úgy ültem le elé, hogy nem voltak elvárásaim. Pozitív csalódás a játék -
#213 már igen.bannolták is a srácot :D -
#212 kínában nem hallottak még az nda-ről? :D -
#211 -
#210 Prohardveren a topikjában van egy jó kis leírás milyen.Egy fórumozó játszott vele. -
ChipHazard #209 Fasza lehetett :) Kiváncsi vagyok a játékra de visszafogottan várom, -
thebirdmann91 #208 Semmit nem mondtak a bétáról.
Odabent három fős csapatok voltak. Csapatból szintén három volt, tehát 3v3v3 a pályán.
Maga a pálya az volt, mint ami az E3-on, egy kis módosítással. Mindenki kapott fejhallgatót, tudtunk a csapattársakkal kommunikálni + volt egy "koordinátor" aki az elején bemutatta nekünk a játékot, pályát, képességeket és az irányítást pár szóban. -
ChipHazard #207 Oh, értem kössz, hát akkor basszák meg XD. Bétáról amugy nincs hír? nem mondtak semmit? -
thebirdmann91 #206 Így nézett ki a stand.
Bent se fénykép, se videó, se hangfelvételt nem lehetett készíteni. -
ChipHazard #205 Neten nincs videó róla? -
thebirdmann91 #204 Kipróbálta valaki a játékot playIT-en?
A grafika szerintem elmaradt az E3 trailer-től(hasonlóan, mint a Watch Dogs-nál), viszont a játékmenet az valami brutál jó volt. -
#203 sunshine dlc
cloudy dlc
rain dlc
snowing dlc.... -
#202 Ugye dynamic weather nem DLC ben lesz csak ? -
#201 The Division - infók a dinamikus időjárásról -
#200 Jövőre :D -
#199 És melyik évben?:/ -
#198 MÁRCIUS 8-án jelenik meg.
VÓTMÁ? -
#197 Tele lesz magányos sniperrel :-D -
#196 Ja elég nagy hülyeségnek tartom ezt a részt én is.
Akit pl lelőnek a végén, és csak egy éli túl, azoknak bukott a küldetés? mission failed lesz vajon? Mert akkor még gázabb lesz -
#195 mondjuk kap egy plecsnit ami a többi játékos számára jelzi, hogy nem megbizhato? .... -
ChipHazard #194 Javítótt komment :
A korábbi videon, az e3-ennek a rövidebb változata kicsit megrendezetnek tünt.
Plussz amikor ugye az ügynök a társai ellen fordlt, az ugyan váratlan huzás volt, de elég pöcs is, előre látom hány okoska lessz aki majd ezzel szorakozik, és lenyulja a loot-ot. Ha csak nincs valami büntetés ami azt vonja maga után hogy onnantól magadra maradsz. -
ChipHazard #193 Tul kevés info van még mindig, a videot még nem néztem meg, igy nem nyafogom feleslegesen, de akor most ezek az előre legyártott karakterek akik közül lehet választani, vagy készíthetünk saját karaktert? Az egész, meg olyan nagyon megrendezett nek tünt. Lehet hogy mégsem lessz ez akkor durranás, Watch dog szagot érzek, amugy is ugy tünik mintzha az " uborka cégnek " minden játéka egy kapta fára készülne mostanság.