7647
  • GaBika6
    Mi ez a fos??? Ezt nagyon hamar meg lehet unni... Ismét csalódni fogunk, mint a Watch Dogs-nál? Pedig meg akartam venni! Várom a BETA-t!
  • Jim Morrison
    sajnos a konzolok miatt vissza kell picit venni :C
  • chris0000
    hi.
    gondolom ez a grafika felejtős a végleges verzióban.
    Snowdrop engine
    erősen downgradelt játékot kapunk,bár remélem a hangulata így is jó lesz.
    várom én is,főleg,h kap magyar lokalizációt.
    üdv.
  • Prince23
    Jól értelmezem a gameplayt, hogy az egész játékmenet az AI ellen fog szólni, és minden pályazárónál egy pár perces pvp-re vált a system? gondolom a sok gyökér renegát lesz a loot elkobzás miatt...

emiatt nagy bullshitnek érzem már most a játékot, pedig várom nagyom
  • LasDen #348

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.01.15. 16:26:56
  • gibson9
    Gondolom a bèta mèg nem magyarul lesz :D
  • tutituti
    ez nem lesz egy hosszú beta..
  • Tikal #345
    mert nem fognak menni a szerverek két napig...

de reméljük nem jártok úgy mint a Rainbow-sok
  • LasDen #344
    pár nappal majd meghosszabítják úgyis :D
  • Daermon
    Én gondoltam 3 hét zárt, 2 hét open beta, ha már ilyen későn kezdik :D
  • LasDen #342
    tavaly a R6 Siege bétája is preload volt, szóval valsz ez is az lesz
  • Jabar
    2-3 nap (4-5ben reménykedtem)? remélem le lehet tölteni hamarabb mert hülyét kapok ha nem :D
  • Daermon
    Nem tudom szerkeszteni :/
    Január 29 a pc. (28 az xbox)
    És 31-én vége -.- ezt nem is értem, miért ilyen rövid.
  • Daermon
    Closed beta start: január 28 :)
  • Daermon
    Az PC-re is vonatkozik.
  • AnuluWork #337
    Mi a pontos megjelenési dátum PCre? A videó végén a március 8. az megint a szokásos ubis hülyeség, hogy először konzolra, aztán PC?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.13. 06:25:59
  • oneal1
    várjuk, várjuk!

értelme ugyan nem lesz, azon kívül, hogy kipróbáljuk, mert 3 hét alatt semmit se javítanak ki.
    Mindegy legalább kipróbáljuk :D
  • Daermon
    Na jó lesz ez :) Csak jöjjön már a béta.
  • Jabar
    Sajnálattal hallom, esélytelen hogy konzolon játsszak ilyeneket, amúgy is béna vagyok nem hogy még kontrollerrel is bajlódjak. :D
  • TDC Geronimo
    PS4 :)

Vehetnél már, mert a BF5 is ott fog menni pár régi ismerőssel :)
  • Jabar
    konzolon v pc-n tolod majd májsztró?
  • TDC Geronimo
    A lényeg, hogy úgy néz ki még a hónapban lesz beta :p

Amúgy befutott az angol trailer

• Jabar
    wait, what?
  • TDC Geronimo
  • tutituti
    a tactical shield menő.Várom nagyon.remélem nem dolgozok pont amikor kezdődik a tesztelés.
  • TDC Geronimo
    Új trailer egyelőre olaszul

Este 5-6 körül jön a hivatalos angol.
  • Daermon
    Redittes pletyka szerint január 29. a zárt béta. Jöhetne elöbb :D
  • gibson9
    Igen, tudom :)
  • TDC Geronimo
    Ilyen budge játékot ne keverjünk egy Divisionnel.
  • GaBika6
    Azért sztem nem ilyen egyszerű! Sok játék nem fut olyan jól PC-n, mivel csak átirat és ez nagyon látszik játékélményben és kinézetben is egyaránt! Ezért is nem veszek látatlanban!

• TDC Geronimo
    alpha volt és mielőtt próbáltam volna már nem is nagyon érdekelt a játék. Mikor bemutatták nagyon tetszett, de annyi ideje húzták, hogy el is feledkeztem róla, de alpha után előrendeltem, mert pozitív csalódás volt.

Az meg szerintem nyilvánvaló, hogy PCn minden szebb, mint konzolon, mivel PCn nincsenek HW határok.
  • GaBika6
    És akkor a konzolon csúnyább lesz a játék? Tudom, hogy nem jelent meg, nem végleges és ezek csak találgatások, de a konzol béta akkor lenyűgözött?
  • TDC Geronimo
    Ezt a nem is olyan a grafikát hagyjuk. Én boxon próbáltam és ahhoz képest gyönyörű volt a játék. Az egyik leghitelesebben összerakott elhagyatott város, amit valaha láttam, atmoszféra kegyetlen jó, ehhez sokat tesznek hozzá a fények/effektek meg a napszak/időjárás változás is. Az első bemutatók meg mind PCsek voltak.
  • TDC Geronimo
    Nincs oldal FFA pvp van dark zoneba. VÁlaszthatod azt is, hogy nem ölsz senkit csak rogue agenteket, de te magad is lehetsz az. A "single" része meg olyasmi mint egy open world cucc. Kint mászkálsz egyedül ott nincsenek játékosok hacsak nem invelsz be valami barátot magad mellé. Vannak NPCk akik adnak küldetéseket, de vannak ilyen random eventek is meg gyűjthető cuccok pl hangfelvételek stb.
  • GaBika6
    Jót kérdezel, csak nem jó helyen...
  • antiqueA
    És a pvp az mégis hogyan működik majd? Úgy értem egymást ölik majd a Division squadok? Vagy választhatunk oldalt? Lehetünk Divison-ösök is meg anarchisták (saját jelző, jobb nem jutott eszembe hirtelen) is?
  • GaBika6
    Én úgy tudom az előzetes videók alapján, hogy vírus által kihalt az emberiség egy része a "black friday" nap után. Ezt a pénzen megtelepedett vírussal magyarázzák, ami még valahol jó alap a történetnek... Majd az U.S.A. kormánya által válsághelyzetre képzett ügynökök szerepébe bújhatnak a játékosok, akiknek a feladatuk a gyengék védelme és a normálishoz közeli, élhető állapot visszaállítása. Más játékosokkal összeállva és a.i-k valamint más játékosok legyőzése a cél, ezáltal hírnevet és újabb muníciókat szerzel a következő területek meghódítására, megtisztítására. A videók alapján gondolom, hogy a biztonságos zónákban lehet a.i-kra gyakorolni és az úgynevezett "sötét körzeteken" kapcsolódunk be a multi területre a térképen. Valami ilyesmi lesz a sztori, de kérdés hogy sikerült ezt összehozni multi környezetben úgy, hogy élvezhető legyen a játék és ne laposodjon el...
    A videókkal behülyítették a népet rendesen, majd később kiderült nem is olyan a grafika amit beígértek és a béta is csúszik. Szóval kíváncsian várom mi lesz. Én tuti nem veszek elővételben játékot amíg nem próbáltam, mert mostanában elég sokat hazudnak a kiadók a több profit érdekében, amit gusztustalannak találok! Nem is értem, hogy páran hogy adhatnak ki semmire 60 euro-t, de más zsebében nem turkálok, biztos tudja mit csinál!
  • oneal1
    mivel nagyon kevesen próbálták, ezért nehéz olyat találni akik mesélni fognak!

a másik, hogy youtubeon azért meg tudsz nézni pár videót!

de nem a kajagyűjtés a cél! :D :D
  • Stief
    Hello meséljen már valaki a játékról egy kicsit, hogy működik a játék. Élelmet kell gyűjteni vagy mit jelent benne survivor game?
  • AnuluWork #313
    Nem mindenhol írták még ki.