7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#192 Hát ebből ahogy elnézem annyi lesz a mai játékosállományt ismerve, hogy csak folyamatos egymás lövöldözése fog menni, ráadásul az egész annyira nem is tűnt már érdekesnek, mint a régi videoban, ha tényleg csak ennyi lesz nem jósolok neki nagy jövőt. Meg mondjuk az is kérdéses, hogy ha nincsen másik 2-3 haverod akkor gondolom hozzácsap másik 2 random playerhez, nade ha valaki megunja és másnap akarja az adott pontról folytatni akkor mi lesz, ezt, hogy oldják meg? -
#191 E3 2015: Tíz percig mozog a The Division -
#190 csak jönne már :/ -
Arhenius #189 -
#188 Nem baj az, legalább talán nem kell majd neki erőmű. -
#187 downgrade confirmed! -
#186 -
Paranoia #185 -
#184 2 év múlva lesz 4. -
Mester01 #183 hány éve csúszik a játék? 2 v. 3? -
#182 megszoktuk :D -
#181 Tom Clancy's The Division - tovább csúszik a megjelenés -
Mester01 #180 Igen igen!! Úgy volt hogy 2015 a megjelenés! De aztán kitolták 2016-ra! :S -
#179 Legutoljára olyasmit olvastam, hogy inkább 2016-ban sanszos a megjelenés. -
#178 Ígyis úgyis legalább még egy év +/- a késés , drága Ubibol kiindulva. Addig lehet kuporgatni új procira , videókártyára és ramra... -
gstup #177 Sajnálattal hallom. :( -
#176 Csend és béke. -
gstup #175 Valami új hírmorzsa? Vagy fejlemény? -
#174 Nem csak büntetés nincs hanem úgy ámblokk nem létezik érdekvédelem ami a játékos társadalmat képviselné. Azért az is szemétség, hogy úgy tálalnak egy terméket, hogy a beígért fícsörök nincsenek is benne, aztán azzal védekeznek, hogy hát így sikerült a fejlesztés meg, hogy az amit a bemutatókban látunk az egy demó volt csupán (mondják ezt utólag a játék kiadása után). Asszem a legutolsó alienes játéknál volt nagy botrány ebből és ha jól emlékszem perelték is a kiadót amiatt, hogy egy rakás szart adtak ki ahhoz képest mint amit beígértek és bemutattak a nagyközönségnek. -
Stief #173 Azt gondlom ha grafika nem hozza azt ami videóban látható még nem nagyon gond, csak játék menet legyen jó, akkor még kibékülök vele. Persze nem szép dolog átbaszni a népet. Nem is értem hogy itt miért nincs büntetés mint a többi terméknél. -
#172 Hozza, csak máshogy. -
Skyline #171 A vak is látja hogy a nextgenhype egyes embereket ritkaidiótává és ostobává teszi..Inkább..:)
Kíváncsi leszek még meddig kell majd olvasni a szokásos szakzsargont amivel védik a nextgent amiért mocskosul nem hozza a pc szintet..:D -
RYO21 #170 Akkor is abba lehet hagyni. Unalmasak vagytok már nagyon. -
#169 Rég nincs olyan hogy pc topik ha nem tűnt volna fel évek óta... játékosok fóruma ide tartoznak a kvarcjátéktól kezdve a tetrisig minden.Köszönöm én is. -
#168 Továbbra is PC topik és senkit nem érdekelnek a VHS lejátszóid, Istenítsd máshol a vackaid.. köszönöm, de no off. -
#167 Alig jöttek ki a next gen-ek....mindenki gyorsan kiadja rá az xbox 360 átiratát hogy ott is legyen bevétel és 1-2 exkluzív címet kiszórtak ennyi.
Majd meglátja mindenki idővel seggtörlős téma lesz ott is.
-
#166 Azért egy fontos dolgot elfelejtesz. A régi konzoloknak bonyolult volt az arhitextúrája, idő kellett, mire kisajtoltak belőle mindent. A mostani konzolok... PCk. Pofon egyszerű kihajtani őket. Ennél sokkal szebbek nem lesznek. -
#165 Nem kell köszönni ezt a vak is látja ,hogy így van. -
Skyline #164 Köszönjük a szokásos elmést...:DD -
#163 -
#162 Hagyd rájuk nem képesek felfogni miért jó a konzol.
Majd 3 év múlva amikor a lábakat mossa mindenki mert bokánfosta magát a látványtól amit majd tolnak ezek már most lesajnált konzolok megnézem hogy a mostani GTX660 (kenterbveri az egész next gent mondásuk hol lesz) hol lesz .....elárulom a kanyarba se. -
Newfronter #161 Olyan ideges vagy, hogy szétvered a billentyűzeted mert beszélgetünk? :D
UC4-ről ne beszéljünk többet, mert OFF, tényeket sem tudtál felhozni az érvelésem ellen. Én bemutattam neked, hogy a fejlesztők mit mondtak, ezt te nem fogadtad el, kész, de nem érveltél ellene.
Beszéljünk a játékról inkább! Személyeskedésből meg vegyél vissza!
-
Newfronter #160 Nem érted. A "szint" az azt jelenti, hogy egy Uncharted 4 szintű játék pc-n is normálisan fusson. Persze el kell fogadnunk, hogy amit láttunk az olyan lesz ingame is.
A Division-t lehet nextgennek mondani, de még rengeteg dolgot nem ismerünk a játékból, ezt egy alpha vagy béta tesztnél fogjuk megtapasztalni, mert eléggé kevés az ismeretünk róla. Ha TÉNYLEG erősen le fogják butítani a grafikát, játékélményt, akkor lehet szidni, hogy ez a játék sem nextgen, nem több, mint az előző generáció bármelyik játéka. Itt nem csak a grafikát értem ez alatt persze. -
Skyline #159 És ezen a ponton be is fejeztem, autistákkal akik a nextgenvonaton ennyire elvakultan ülnek teljesen felesleges vitázni...:D
-
Skyline #158 *gyenge
//megérett a billentyűzetcsere... -
Skyline #157 Nem érthetetlen fogd már fel hogy bhyegneg a nextgen...kevés a kráft...Hiába a csudi ph-s cikkek a memóriakezelésről meg a többi baromság. Nyers erőben gyengék..Kevesek..Az UC4 is jócskán butulni fog és az 1080p/60fps-t is kétlem...Az egyedüli mentsvára az lehet hogy csőpályás tps, abban pedig nem nehéz nagyot alkotni...
Mondtam már menj át konzolos topikba ahol KONZOLOSOK vannak és írd be ezt a sok baromságot amit összehordasz, azok is körberöhögnek... -
Newfronter #156 Az nem CGI, ingame, pontosabban in-engine, mert uyge nem gameplay.
A fejlesztők mondták hogy in-engine, mielőtt megvádolnál hogy én mondtam. :D PH-n ki is lett tárgyalva cikkben, tudod amiért letiltottál, és nem tudok neked írni pm-et. :D
Na mind1. A két játéknak nincs köze egymáshoz, persze grafikát és optimalizációt lehet hasonlítani így is. A nextgen még csak most vált elérhetővé. Bizakodó vagyok, ezzel a játékkal kapcsolatban is. -
Newfronter #155 Nem konkrétan a Division-re utaltam, hanem a fejlesztők tudására, a konzolok hardverét figyelembe véve. Ha Naughty Dog, akkor majd az Uncharted 4-el lehet összevetni, de csakis grafikai szempontból, de azt is csak úgy, hogy hogyan lehet jól optimalizálni konzolra is.
Nem is értem, hogy miért akarnák ezt is lebutítani, mert csak nextgenre jön, érthetetlen. Egy Infamous SS pl. városban is nagyon durván néz ki, a The Division-nek is hasonló a grafikája, csak sokkal több az objektum.
Pl. egy Watch Dogsnál érthető, ha az előző generáció miatt végső soron lebutították a grafikát, csak nem kötötték az orrunkra. -
Skyline #154 na mondjuk eleve én vagyok a hülye hogy olyannak reagálok aki szerint a jelenlegi pc-knek 5-6 év kell hogy behozza a nextgenek szintjét...:DDDDDD
-
Skyline #153 Arra gondolt amelyikre rásütötték hogy ingame és lenyomtak egy pár másodperces cgi-t amiben semmi nincs, és arra a ND-ra akik rendszerint ugyan így lebutítják a látványt megjelenésig....:D
Persze trollkodom..Nem nem trollkodom, megint egy cím amire eddig rá volt sütve hogy nextgen..Aztán mire jön addigra szénné lesz butítva hogy bírja a nextgen..:D