7647
  • drop
    hol mert én nem látom még igaz még mail se jöt
  • Shep
    30 giga a béta? Az igen.
  • Jabar
    Amúgy már tölthető Uplay-en is.
  • Jabar
    Igazából szerintem kb csak egy filter különbség van.
    Iszonyat különbséget tud jelenteni.

példa, deus ex arany színű filter modal levéve:

• ricsa008
    ha lenne pénz a kártyámon akkor nem itt kérnék ;)
  • Kandurex

Community manager :)

UBI hazugsággyár.
  • Nagylaci
    Ok, ez szánalmas az UBISOFT -tól, de amúgy tök mindegy... Kiadták a béta hivatalos(-nak mondható) élesítési időpontját amik a következők:
    XBOX: csütörtök 13:00
    PC, PS4: péntek 13:00 (helyi idő szerint, tehát CET -ben értve!)
    szóval addig azért simán le lehet tölteni még ha az UBI a saját játékát később is teszi elérhetővé mint a kvázi konkurens Steam. :)

Kicsit más. A Reddit -en egy srác posztolgat képeket a bétából, ami valódinak tűnik és pontosan azt sejteti amire számítani lehetett. Végül is a grafika teljesen rendben van, sőt kifejezetten szépnek mondható, csak azért valahogy nem az a minőség mint az első 2013 -as(!) trailerben...
    Képek a PC-s bétából:

Összehasonlításképp egy kép abból "amit ígértek":

Itt a Reddit -es oldal:
    LINK
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.01.26. 11:37:58
  • Shep
    200Ft-ért szinte már bárhol vehető.
  • ricsa008
    Sziasztok ! Nincs valakinek egy kallódó kódja ?
  • grebber
    Rosszul gondolod. Uplay-en még meg sem jelent még az ikonja sem nemhogy előtölteni lehet.
  • Nagylaci
    Előtölthető a PC -s béta, legalábbis a Steam -ről biztosan, de akkor gondolom a UPLAY -ről is! 25 giga.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.01.26. 10:53:46
  • Since
    Szevasz Sipi :)
    Már nem Arkozom, majd küldöm az ubisoft ID-at privátba.
  • drop
    kapsz,letölteni 48 órával elöte lehet letölteni privátba küld el az id tolhatnánk együt najd
    (ark-ozol még? Sipi vagyok)
    Utoljára szerkesztette: drop, 2016.01.26. 08:50:51
  • Since
    Érdekes, pár hónappal ezelőtt vettem egy "beta" kulcsot egy oldalról amit be is regisztráltam. Most újból megnéztem az uplay account státuszomat hogy mi a helyzet, és a következőt dobta ki : "YOU HAVE ALREADY REDEEMED YOUR BETA CODE. Before the beta starts, we will send you a notification email that your Uplay account has been activated."

Remélem hogy kapok béta hozzáférést mert előtte megszerettem volna nézni a játékot hogy milyen, többet nem veszek zsákbamacskát :)
  • Lacika1992
    Valaki lenne olyan kedves és megdobna egy felesleges béta kulccsal?
    Előre is nagyon szépen köszönöm.
    Email: [email protected]
  • drop
    beta kulcs
  • TDC Geronimo
    closed beta patch note

It’s hard to believe that it’s already been over a month since we last put our game in the hands of thousands of you during our Alpha. During these 3 days, we received countless valuable comments and suggestions and started working on them directly.The team has been hard at work fixing many bugs, but also implementing some changes that should help provide an even better experience during Closed Beta. Here is a list of the most notable changes that you will observe in the upcoming Closed Beta.

Improvements

Interface
    Added support for multiple in-game languages:
    All platforms: English, French, Italian, German, Spanish
    PC, PS4: Japanese
    Weapon and Item Mods can now be changed directly from the inventory screen
    [Xbox One and PS4] Changed weapon swap button mapping to:
    [Tap] Primary/Secondary weapon
    [Double Tap] Switch to Sidearm
    UI improvements for better readability and usability

Gameplay
    Additional balancing of weapons, enemy NPCs, and character progression

Dark Zone
    Added another Dark Zone gate to the Beta Map area
    Changed Dark Zone brackets level range
    Depending on your level, you will now be matched with level 4-7 players and enemies, or level 8 players and enemies
    Landmarks have been added to the Dark Zone Map area
    With these landmarks you will find more challenging encounters rewarding you with better loot

Performances
    Loading of textures and models should no longer suffer delays on console

Bug fixes
    More than 10,000 bugs have been fixed, including many of the most reported bugs during the Alpha.
    Missing sound with specific weapons and mods combinations
    Repeating audio when opening the Mega Map
    Mission objectives not completing correctly
    Floating characters and weapons
    Character loading stuck at 95%
    Broken textures
  • Nagylaci
    Igen, már láttam. amit viszont nem láttam, hogy milyen gép, milyen beállítások mellett futtatja azon a videón a játékot. Szóval a remény hal meg utoljára... :D Azért, most amikor mindjárt kipróbálhatjuk a játékot a community manager ekkorát kamuzzon már elég necces lenne szerintem. Így is lesz népharag (jogosan) ha nem lesz annyira szép mint ígérték.
  • ChipHazard
    Remélem egy picit több választási lehetőség lessz , mert a Nők valami irtó rondán néznek ki
  • Kandurex
    :)) nehogy bedőlj, itt van a PC-s verzió, köszönő viszonyba sincs
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.25. 12:38:31
  • GaBika6
    Írtam privátot neked...
  • Nagylaci
    Annyi történt a PC -s minőség kérdésében, hogy erről a két 4K -s képről amit a UBISOFT tett közzé:

a hivatalos fórumon a community manager a következőket írta.
    Hozzászólás linkje

"I can confirm that the screenshots are in actual fact in game. Not in-engine renders or concept arts, actual in-game screenshots simply using a more cinematic camera (to give that vignette effect and have a different than normal camera angle)."

-Meg tudom erősíteni hogy a képernyőmentések valóban a játékból vannak. Nem előre renderelt, vagy művészi koncepció hanem valódi képernyőmentések, egyszerűen egy mozi hatású kameraállás használatával (vinyetta hatás hozzáadásával és a normálistól eltérő kameraállás használatával).-

Na most akkor vajon mi van? Mert ezek a képek meg még egy High-End PC figyelembevételével is gyönyörűek. Négy nap múlva kiderül mennyire (ha egyáltalán...) vertek át ez esetben minket. :)
  • Nagylaci
    Félreértetted, ahhoz képest nevezném sz@rnak, ahogyan az első E3 -as bemutatón kinézett. Mert ahhoz képest ég és föld a különbség. De ezt a minőséget én PC -n csak átlagosnak mondanám maximum...
  • TDC Geronimo
    szartól ez messze van.Jól néz ki a boxos verzió is csak szarul fut meg töri a képet, mint a barom.
  • Nagylaci
    Igen, ez a gameplay több oldalon is felbukkant már, de az nem létezik, hogy ez max. grafikai beállításokon fut. Konkrétan rondább mint az XBOX -os változat amin kicsit meglepődnék azért... Ha viszont tényleg így nézne ki a PC -s verzió maxon abból forradalom lesz viszont, mert azt mindenki sejti, hogy nem lesz majd annyira szép mint az ominózus E3 bemutató, de EZ a sz@r azért minden képzeletet alulmúlna! :)
  • JethroHUN
    Aki eddig nem kapott béta meghívást, pedig regisztrált a várólistára az már gondolom nem is fog...
  • TDC Geronimo
    PCs gameplay
  • Jim Morrison
    ennyi idore le se toltom
  • AnuluWork #404
    XBOX ONE
    JANUARY 28TH- 31ST
    PS4/PC
    JANUARY 29TH - 31ST
  • TDC Geronimo
    Már ezerszer be lett ide írva meg videó is lett linkelve. Szerintem nem kell sokat visszaolvasnod.
  • Skyvolker10
    Valaki összetudná foglalni, hogy mi lesz ez a játék? Mert már az E3-as bemutatása óta érdekel, de számomra nem egyértelmű. A legnagyobb kérdés hogy, a játékban csak AI-val találkozok a barátaimon kívül?
  • RYO21
    Na örülök neki, úgylátszik, a GTX 800-as széria ezzel sem kompatibilis. :D Viccet félretéve, egy csomó játékra azt írja a GeForce experience, hogy túl gyenge hozzá a GPU, miközben med-high grafikán fut a játék.
  • Jim Morrison
    Minimum:
    OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (csak 64-bites verziók)
    CPU: Intel Core i5 2400 3.1 GHz vagy AMD FX @ 6100 @ 3.3 GHz
    RAM: 6 GB
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 560 vagy Radeon HD 7770 AMD (2GB VRAM)
    HDD: 40 GB szabad hely
    DirectX: DirectX June 2010
    Ajánlott:
    OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (csak 64-bites verziók)
    CPU: Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz vagy AMD FX-8350 @ 4.0GHz
    RAM: 8 GB
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) vagy AMD Radeon R9 290 (4 GB)
    HDD: 40 GB szabad hely
    DirectX: DirectX June 2010
    Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
    Támogatott videokártyák:
    NVIDIA
    GeForce GTX 500 series: GeForce GTX 560 (2 GB VRAM) vagy jobb
    GeForce GTX 600 series: GTX 660 GeForce vagy jobb
    GeForce GTX 700 series: GTX 760 GeForce vagy jobb
    GeForce GTX 900 / Titan series: GeForce GTX 960 vagy jobb
    AMD
    Radeon HD7000 series: Radeon HD7770 (2 GB VRAM) vagy jobb
    Radeon 200 series: Radeon R9 270 vagy jobb
    Radeon 300 / Fury X series: Radeon R9 370 vagy jobb
  • Jim Morrison
    lehet tudni PC n ez hány GB ot jelent? :c
  • MrDevil
    Az nekem is jött reggeltem, de a beta kód már nem jött utána :S
  • grebber
    Most jött email kaptam béta cd keyt.
    Ennek örülök,legalább látom majd mi is ez.
  • MrDevil
    Nem, Január 29-én kezdődik...
  • Hexex86 #395
    Előrehozták a bétát?
  • LasDen #394
    Ma csak Xboneosok játszhatnak, holnaptól lesz mindenkinek, ha esetleg valaki nem tudná....:D
  • Nagylaci
    Ha csak feliratkoztál a bétára akkor várnod kell egy kulcsot amivel majd aktiválni fogják a bétát neked.