7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#72 Nagyon de nagyon nagy kár hogy nem single player.Nem is értem miből tartott volna egy normális singlet beletenni! -
#71 Hóli sit! -
#70 Mikor jön ez? Jövőre v. 2015?
Talán ez és a Witcher 3 az a játék az, amit a legjobban várok. -
Newfronter #69 -
Stockbauer33 #68 Tom Clancy's The Division részletek hamarosan -
#67 The Division:
-
#66 -
#65 -
#64 Nem tudom volt-e már ...?
-
#63 Ennyi -
#62 Én megvárom mi milyen mozgásban, aztán jöhet aminek jönnie kell! -
#61 Én nem agyok elfogult,idáig pc-n játszottam,van xboxom,azon is élvezhető a Forza,gtaV..De..Azt mondom hogy a playstation viszont erösebb lesz,és én biztos hogy amellett voksolok. -
#60 Még pár nap, és meglátjuk, hogy melyik gép mit tud. -
RYO21 #59 Hát mivel egyre több xbox one játékról derül ki, hogy csak 720p-ben fut és az írás szerint a ps4 verziónak is megkell egyeznie, tehát a logika szerint az is 720p lesz. -
#58 Ez a gémsztár hihetetlen mennyire szánalmas. Lehoznak egy ilyen cikket, amikor még bármi lehet. PC-s megjelenés garantált.
EZEK BALFASZOK! -
#57 De az biztos,hogy jövőre ez a top 3 -ba benne lesz! -
#56 "a PC-s kiadás pedig még mindig nem garantált"
Ez mi ez? Baromság. Sokat nem tudunk a játékról, de a PC verziót már az UBI is megerősítette. -
#55 1080p,remélem ps4-re tervezem. te? -
RYO21 #54 mind a kettő 720p lesz? -
#53 ujdonság :) -
#52 nem -
#51 Nagy a csend.. jött egy kis hír -
#50 igen -
Thaddeus #49 Én vagyok az egyetlen aki PS4-re veszi? -
#48 PC-s megjelenés. Remek. Azt hiszem még egy játék amit hajlandó vagyok megvenni .. :-) Lassan szervezhetjük az SG Divisiont -
#47 Fasza... de nincs modi, szólsz nekik, hogy rakják be? -
#46 Nem rossz! -
#45 frankó lett.
amúgy ez a tablet dolog nekem itt jobban tetszik int a bf4 commandernél.
valahogy az olyan személytelen,míg itt sokkal több kontaktot érzek a tabletes és konzol-pc játékosok között.
A bejárható területre vagyok már csak kíváncsi.Ha átsétálhatunk a hidakon a túloldalra úgy, hogy nem kell extractiont használni akkor én megemelem a kalapom! -
#44 Csináltam egy hátteret a topiknak, remélem tetszik :)
Itt a kép. -
#43 Milyen gamexar? ... Meg mit szamit ki hozza le a hírt? A hír ugyanaz. Egyebkent #33hsz. -
Fox44 #42 És?! Tök mindegy. Egyébként sem komálom a gamesxart... -
#41 csak egy pár sorral lentebb volt róla szó :D -
Fox44 #40 Tom Clancy's The Division - PC-re is megjelenik -
Newfronter #39 Lehet single-t is. Csak legyen valami forradalmi benne. Nem feltétlenül igénytelenek és warezosok a PC-sek. Lásd a Steam sikerét!
Engem picit meglepett ez a bejelentés, nem számoltam rá, hogy ilyen gyorsan bejelentik a PC-s verziót. Az más kérdés, hogy milyen lesz a játék. -
#38 Only multis cuccot el lehet adni pc-n is.
-
#37 Év híre. -
ratgab #36 Na most itt sokszemközt. Egyáltalán nem meglepő, hogy jön Pc-re. -
#35 Szerintem ugyanakkora jön. -
#34 Király, azért remélhetöleg nem fél évvel a konzolos kiadás után kapjuk kézbe. -
#33 PPPPPPPPPPPCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!