7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#152 Pontosan melyik naughty dogs játékra gondoltál? Mert amiket utoljára kiadtak egyik sem szebb a divisionnal. Itt sokkal tobb aprosag, feny, animacio meg aprosagok vannak amiket meg kell jeleniteni. Nem csak fullhd texturak. -
Newfronter #151 Ne trollkodj! Bírja, csak ha a fejlesztő nem ismeri a konzolt, úgy nehéz lesz...
Ellenpélda: NAUGHTY DOG -
Skyline #150 "Az Ubisoft következő játéka, a jövőre érkező The Division is úgy néz ki, hogy hasonló sorsra fog jutni. Mindenki látta a bemutatókon, hogy mennyire álleejtő grafikát hoztak össze nekünk az Ubisoftnál, lényegében valódi "nextgen" érzés töltötte el a játékosokat a videókat és a képeket látván. Viszont, a Whatifgaming oldalnak egy állítólagos belsős fejlesztő névtelenül nyilatkozott, miszerint ugyanúgy, ahogy a Watch_Dogs esetében, úgy a The Division sem fog úgy kinézni ahogy a játékbemutatókon láthatjuk. Tehát ennél a játéknál is grafikai butításra kell számítani, aminek legfőbb oka az, hogy az újgenerációs konzolok nem képesek ezt a látványvilágot megjeleníteni.
Kiderült hogy a demók mind PC-ken futottak"
Nocomment..A Szokásos...A nagy nextgen ami egyes idióták szerint köröket ver a pc-re és a pc-nek jópár év kell mire beozza, ezt sem bírja...:D -
#149 nemtudom minek erőlködnek. mindenki tudja, hogy konzolon soha nem fog olyan szép lenni egy játék, mint PC-n. Fix hardver nem fog tudni versenyezni a változó PC-vel. -
RYO21 #148 Pedig ez történt a Vacs Dokszal is. -
#147 Azért roppant gáz ha valamit csak azért kell butítani, hogy a NG konzolokon is ugyanolyan szép legyen, mint PCn. :) -
#146 Én is ezt írtam nem is olyan régen, mégis le lettem ugatva .. :DD -
#145 Abszolút nem lepődnék meg, ha így lenne... sőt. -
#144 "Szerinte a kiadó részéről érkező nyomás arra ösztökéli a fejlesztőket, hogy a konzolok és a PC közötti különbséget csökkentsék a lehető legkisebbre, így az emberek nem veszítik el illúzióikat a "next-gen" hardvert illetően."
Szar is, hogy NG korszak van, oszt a PCn szebb, mi? :D -
#143 Felkapták a topik vitáját. -
#142 Tom Clancy's The Division - már nem olyan szép, mint tavaly volt? -
mester1987 #141 A grafikus engine hasonló lesz, picit átvariáltabb biztos és a Ubit ismerve hasonló lesz, mint a Watch Dogs vagy Splinter Cell és szerintem optimalizáltság terén (de utóbbira szoktam mondani, ne legyen igazam). -
#140 Én opciónak veszem. -
#139 Ezzel a mentalitással akkor is maguk alatt vágják a fát, vagy lehet ez is a feautre, hogy az xml fájlban turkálj, ha többet akarsz? XD -
#138 De ebből neked nem lesz hátrányod. Játszol vele egy jót, és kész. Ha meg szar, akkor meg kidobtál x manit az ablakon, és nem veszel több UBI játékot. -
#137 Én ezt marketingesként nem teljesen tartom etikusnak .. -
#136 Hát akkor bizony a GTA 5 jobb lesz :D -
#135 És ha az lesz? -
#134 Kifejleszti? Ubisoft? Ne hogy Watch Dogs effekt legyen butítás terén .. -
#133 Nem lehet minden ratyi singleplayer. (sajnos multi only játékokat nem tudod lewarezolni). -
#132 Én pedig normális single playerben... -
mester1987 #131 Tom Clancy's The Division - ez a játék nem lesz semmi
Hát amit a játékról írnak, az alapján tényleg nem lesz semmi.
Nem tudom, de én inkább stratégiai játékmenetet FPS-ben látnám újra
(ezek óta: Brothers In Arms: Hell's Highway, Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter). -
#130 hát nekem videók alapján nagyon tetszik a játék, ahogy törik az üveg és fröcsög a festék, de úgy az egész jónak tűnik, csak nehogy csalódás legyen, mert már hányszor volt ilyen, hogy videó alapján jónak tűnt a játék utána meg nem lett jó :) -
#129 nem, de kevesebben vannak azok, akik ilyen szervezetten tudják lehozni egy játék bármely részét. A többség úgyis az egyszerű "hétköznapi" megnyilvánulás lesz... -
#128 El sem tudjátok képzelni, hogy van 4-5 olyan amerikai-kanadai, aki nem testesíti meg a minden játék során "átlagként" leírt tipikus amerikait? :D -
#127 Csak egy szövegírót, mert minden volt, csak hihető és életszerű nem. -
#126 Nohát, akkor a Ubinak nincs is szüksége szinkronszínészek leszerződtetésére... :) -
#125 azért tűnt annak, mert előre vették fel, valószínűleg nem elsőre, improvként -
#124 igen, komoly. -
#123 Ez most komoly?
Mármint a Ubis fejlesztők (játékosok) beszéltek demo alatt? Mert nekem kurvára minőségi szinkronnak tűnt :D
-
#122 Semmi extra, ma olyan napom van, hogy GTA5özöm bármiről is van szó. Tele a tököm a WD topik GTA fanboyaival. -
#121 Nem játszottam még a GTA egy részével sem, valahogy nem érdekel és nem is akarom hasonlítgatni, mint ahogyan azt sokan mások teszik, de valószínűleg te is értetted, hogy mire reflektáltam, mint ahogyan RYO21 kolléga is.
De így már nagyon elmegyünk off irányba.
Egyébként az új Division trailer igazi mestermunka, meghozza a kedvet a játékhoz, de sajnos a megjelenés még odébb van és úgy látszik, hogy egyelőre elég kevesen mutatnak valamiféle érdeklődést a játék iránt, már 1 év eltelt a tavalyi debütálás óta és még csak 120+ komment? -
#120 nem tudom, hogy ugyanarra a videóra gondolunk-e, de amit E3-on mutattak be, az nem szinkronhang volt, hanem multiplayer. Azaz a játékosok beszélgettek. -
#119 Off:
-
#118 -
#117 -
#116 Hogy jobb lesz, mint a GTA5? -
RYO21 #115 el -
#114 Valóban, egy átlagos lövölde, de ezek az apró részletek és a hangulat elviszi a hátán az egészet és barátokkal játszani mindig nagyobb élvezet, ami összvissz a videóból nem jön át, mert nem is tud átjönni.
Már csak az a kérdés, hogy ezzel is eljátsszák-e azt, amit a Watch Dogs-al... -
#113 kb ennyi amit ellehet mondani róla. a többi eléggé szutyok volt. nem sok izgalom szorult bele....