13240
-
#342 szerintem mindenkinek az, de továbbra se értem, hogy ezt most mire érted, nem találtam semmi ilyesmi hírt :D
nem azért csúszik, hogy legyen idejük optimalizálni.. egyszerűen csak nem akarják tavasszal kiadni a PC-s GTA5-el együtt -
mester1987 #341 Csak az optimalizálás szempontjából...sokaknak fontos. -
#340 ezt most nemigazán értem hogyan jött.. viszont a linkelt képek egyike se új :D -
mester1987 #339 Még több kép... -
mester1987 #338 *Fura -
mester1987 #337 Futa, hogy pletykáltak arról, hogy a Ubisoftnak nem fontos az optimalizálás aztán pár nap múlva már fontos ett :)
Remélem nem teszi rá a játékra a bélyeget és lesz SSAO, nem úgy mint a Driver: San Francisco-nál :P -
#336 -
HUN BECSEHELY #335 Láttam én is.Ha ilyen lesz tényleg a grafika,és sok-sok szép verda,és jó fizika lesz,akkor nem szállok le róla. -
#334 -
#333 De még nagyon soká van a megjelenés -
#332 úgy tűnik végre ismét beindult a marketing gépezet :D
-
#331 -
Nekrofil #330 kicsit régebben volt linkelve egy krúzolós videó, talán San Franciscoban.
Valaki be tudná linkelni? -
#329 -
#328 A videók alapján azt gondolnám: ez már majdnem kész. De ha ilyen sokára jelenik meg, akkor úgy tűnik nagyon messze van még a késztől.
Várós! -
#327 -
#326 2013-ban? Ne álmodozz, ennyire azért nem erőltetik meg magukat ők sem... -
Coral Springs #325 Ha tényleg egy prémium minőségű, több évig megunhatatlanul játszható címet csinálnak, akkor no problem. Addig lehet mással is időt tölteni. -
#324 egyre jobban örülök a tdu2 nemhivatalos frissítéseknek, messze nem tökéletes a játék még így se, de úgy tűnik a The Crew-ra még rengeteget kell várni, bár az talán nem is nagy baj, főleg ha közben tényleg hasznosan tevékenykednek is majd.. rengeteg autót kéne csinálni, részletesebb tájakat, normális fizikát... stb.. :D -
#323 WD is ez is! Van egy olyan érzésem hogy szerintük ezt az éved bőven "megfejik" az AC4-el! Ezeket meg majd jövőre durrantgatja el! -
#322 The Crew delayed until July-September 2014 -
#321 Új megjelenési dátum: 2014/15. -
#320 mute-olva hangulatos -
MooneyR #319 Békanyelvű, de legalább belsőnézetesek végig..
-
#318 elméletileg nem lesz mindegyik autóhoz mindegyik tuning elérhető, tehát remélhetőleg nem lesz raid-es lambo se a végleges játékban :) -
#317 De most nem tudom hogy örüljek vagy sírja hogy lehget majd OFFROAD Reventonom vagy Seto Elementom vagy inkább sírva röhögjek hogy megin milyen komoly egy játék lesz ez -
#316 Diszkrimination -
#315 pff, érvénytelen a festésem, mert állítólag hasonlít egy valódira, viszont amúgy se nyerhetnék mert Magyar vagyok -
MooneyR #314 Igen, ezért is szúrtam be : ) -
#313 sok-sok belsőnézetes részlet -
MooneyR #312 -
#311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #310 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#309 fessetek Mini-t :D -
Coral Springs #308 Van egy olyan érzésem, hogy azok az említett realisztikus hangok csak az átjátszó videókban vannak jelen. Tényleg kúrva jó hangja van a verdának amikor például Miami -ban befordul a garázsba, csak hát menet közben nem igazán jön át belőle semmi. -
#307 Remélem lehet majd állítani a belső nézeten... mert engem már idegesít hogy ennyire mozok, és kicsi a látószög. -
#306 Kár, hogy nem hallani a hangját :D -
#305 370z és belsőnézet
a kameramozgás is egész hangulatos :) -
MooneyR #304 -