13251
-
Pl. mivel balkezes vagyok, alapvetően fordítva állítom be a váltót (bal oldali fel, jobb oldali le), már a tdu-t is így használtam. -
Ki nem szarja le a box padot? Nehogymár ne configolhassam be a kormányomon a gombokat, ez megalol. (A billről játszókról nem is beszélve).
Ez egyszerűen vicckategória.
De még a boxpadon is lehet állítani pl. a váltást, hogy hol kényelmes, vagy, hogy a négy gomb közül melyik mit csináljon, mert pl. van aki jobb kezes, van, aki bal. -
Coral Springs #352 Ez nekem is szemet szúrt. Például a Nascar 2013 -ban nem tudtam a váltót analóg karra rakni, amit pedig a gép kiosztott azzal teljesen esélytelen volt a váltás, így kénytelen voltam automata váltót használni. Közölnek néhány pozitív dolgot, majd egy súlyos negatívval el is veszik az ember kedvét. De biztos nem marad ez így, ha jól látom adnak a közönség véleményére. -
furcsán hangzik, ez tény, de pl. box padnál mit szeretnél átállítani az alapról ?
gondolom ha nem lehet állítani, akkor van több alap profil pl gázadásra stb ahogy az eddigi játékoknál is szokott lenni ;) -
Coral Springs #350 És mi a jófrancot akarsz te kezdeni egy O'ahu -nál (TDU) kétszer nagyobb területen egyedül ? Én anno a TDU -t egyedül kezdtem el (warez) vagy 3x, majd nagyon gyorsan online kötöttem ki, mert a single része egyenlő az unalommal. Majd 3 évig játszottam vele kisebb nagyobb megszakításokkal, barátokat is szereztem, és nagyon jól elvoltam. A másokkal való közös guruláson kívül nem tudom hogy milyen single momentumot tudnál felhozni, ami kimeríti egy hatalmas terület lehetőségeit, és nem unod meg 1-2 héten belül.
"jah persze 2 év után majd lelövik mint a tdu1-et" A játék 2007 -től 2012 -ig működött online, ezt akárhogy is számolom nem 2 év. És valószínűleg azért nem lett tovább működtetve, mert az Atari majdnem csődbe ment, az Eden pedig megszűnt. Nomeg ott a TDU2. -
Hát ha ez nem lesz benne, akkor részemről kuka. Nehogymár ne lehessen állítani a kiosztást, ez még viccnek is rosszé -
úgy látszik ez lesz az új divat.. viszont azt már sikerült elérni, hogy legyen manuális váltó gémpaddal és billel is... szóval még messze a megjelenési idő.. :) -
"K: A játékvezérlők kiosztását belehet állítani egyedileg?
V: Nem."
Ez valami vicc? -
ez a promoszöveg.. szeretnének eladni néhány játékot új konzolra is.. de jó lesz ez pc-n is :D
ezt nem az Atari fizeti ;-) -
"A játék alapvetően a következő generációs konzolok online lehetőségeinek teljes kihasználásra készül, a játék sokkal élvezetesebb a barátokkal. "
Hogyne meg az anyjuk picsáját is. Majd KÉTSZER megveszem annyiárt a játékot, plusz előfizetek 1 évig Lájvra, meg még konzolt is veszek, csak mert ők szerintuk élvezetes a sok cheaterrel játszani. ahelyett hogy egy élvezetes singlét gyártanának.
jah persze 2 év után majd lelövik mint a tdu1-et, aztán szevasz tavasz, játsz ahogy tudsz.... -
Novemberi kérdések és válaszok első rész:
Autók:
K: Lesz lehetőségünk “Fantázia autókat“ épiteni? Például, egy VW Golf-ból olyan teljesítményű autót építeni, amivel bármelyik szuperautó ellen versenyezhetünk ?
V: Ahogy fejlődsz a játékban, folyamatosan kapsz újabb és nagyobb teljesítményű alkatrészeket, a megfelelő alkatrészekkel és karosszériával mindegyik autó közel azonos teljesítményre képes. szóval igen, bármelyik autóval felveheted a verseny bármelyik másik autó ellen.
(személyes megjegyezés: szóval ki se fogok szállni a Raptorból :DDDDDDDD)
K: Lesznek vezethető kamionok a játékban?
V: Nem, nem terveztünk ilyet.
K: Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera lesz a játékban?
V: Hamarosan bemutatunk újabb autókat, de igyekszünk a legkívánatosabb autókat kiválasztani, a Lamborghini is beletartozik.
K: Limitálva van, hogy hány autónk lehet a garázsunkban?
V: Minden játékosnak a garázsába lehet mindegyik autó.
K: Lesz sok Japán autó is? Például Toyota Corolla GT-S, Nissan Silvia S13, S14, S15 és Toyota Supra.
V: Rengeteg féle autó lesz a játékban, lesznek természetesen Japán autók is. Pontosabban majd később lesz info.
K: Lesznek klasszikus autók is, mint pl. az 1969-es Mustang GT?
V: Az egyesült államok az autós kultúra szülőhazája, mi is imádjuk a klasszikus autókat. Semmi ahhoz hasonló nincs, mint amikor a napos California útjain, egy 1967-es Shelby kormányánál vagyunk!
K: Akarom Batman Tumbler-jét a játékba. Ugye megcsináljátok?
V: Egyenlőre maradunk a valódi járműveknél.
K: Osztályokra lesznek bontva a járművek, tehát Street tuningal utcai versenyeken lehet csak menni, Track tuningal megy versenypályán ?
V: Nem, szabadon választhatod ki az autód tuningját/kinézetét, úgy tuningolhatod ahogy te akarod és indulhatsz mindenféle versenyen.
Játékmenet:
K: Lehet egyedül is játszani majd, lesz kötelezően egyjátékos része is a játéknak ?
V: A játék alapvetően a következő generációs konzolok online lehetőségeinek teljes kihasználásra készül, a játék sokkal élvezetesebb a barátokkal. Viszont szabadon lehet választani, hogy egyedül akarunk játszani, vagy csapattársak segítségével.
K: Lehet majd gyorsan utazni (teleportálni) a játék elején is, vagy előbb be kell járni a területeket?
V: Igen, gyors utazás funkció a játék legelején már elérhető, de csak oda utazhatunk ahol már jártunk.
K: Lehet majd mutatványokat bemutatni (stunt), mint pl. pörgés ugrás közben stb, vagy automatán visszadob az útra hibázásnál, mint pl. a Test Drive Unlimited 2-ben is ? Remélem, hogy itt lehet majd ugrálgatni.
V: Szeretnénk reális játékot csinálni, de azért lesz néhány küldetés ahol kell majd nagyot ugratni.
K: Lesz szabad kóborlás? Lehet közbe rendőrös üldözésbe is keveredni?
V: A szabad kóborlás a játék legfontosabb eleme, ezért készítünk hatalmas és részletes világot, ahol bármikor krúzolhatsz . Ahogy a valóságban is, a rendőrök járőröznek itt is és ha szabálytalanságot találnak, igyekeznek megállítani a szabálytalankodókat.. Ha elakarsz szökni előlük, akkor össze kell törjed őket, vagy csak simán meglépni, de akár letérhetsz az utakról is egy kis terepezésre.
K: Driftelni lehet majd a játékban?
V: Természetesten igen, a driftelés a játék egyik fontos eleme.
K: Milyen kihívások lesznek a vájtékban? Lesz például ranglista?
V: Igen, lesz ranglista ahol megnézheted a barátaid eredményeit. A PvP (játékos a játékos ellen) versenyek a játék fő eleme, ahol a játékosok versenyezhetnek egymással, de akár csapatok is kihívhatják egymást.
K: Ha van már csapatunk, versenyezhetünk a többi csapat ellen?
V: Többféle képen is versenyhetünk a többi játékos és csapat ellen. Igyekszünk a lehető legélvezetesebbé tenni a játékot.
K: Mi történik, ha az autónkat totálkárosra törtük?
V: Teljes törésmodell van a játékban, van állapot jelző is, amin jelzi a sérülés mértékét. A ütközés erejétől függően sréül az autó , a kisseb sérülések meggyógyulnak idővel automatikusan, de a komolyabbakat szervizben kell kijavítani.
(személyes megjegyezés: nem épp ez volt a kérdés... :D)
K: Milyen játékmódok lesznek? Drift verseny? Ellenőrzőpontos ?
V: Többféle és változatos játékmódok lesznek, célunk egy sokáig szórakoztató játék létrehozása.
K: Lesz manuális váltó billentyűzettel és gémpaddal is?
V: Mivel rengetegen kértétek, már dolgozik rajta a csapat
(személyes megjegyezés:
)
K: Lesznek véletlenszerű küldetések?
V: A küldetéseket a játék előrehaladottságának megfelelően adja, az Egyesült Államokat bejárva találhatod meg a küldetéseket. A játék elején persze bemutatunk néhány küldetés típust keresgélés nélkül is.
K: Meg lehet villantania lámpákat?
V: Természetesen igen.
K: A játékvezérlők kiosztását belehet állítani egyedileg?
V: Nem.
majd később lefordítom a második részt is :D -
szerintem mindenkinek az, de továbbra se értem, hogy ezt most mire érted, nem találtam semmi ilyesmi hírt :D
nem azért csúszik, hogy legyen idejük optimalizálni.. egyszerűen csak nem akarják tavasszal kiadni a PC-s GTA5-el együtt
-
mester1987 #341 Csak az optimalizálás szempontjából...sokaknak fontos. -
ezt most nemigazán értem hogyan jött.. viszont a linkelt képek egyike se új :D -
mester1987 #339 Még több kép... -
mester1987 #338 *Fura -
mester1987 #337 Futa, hogy pletykáltak arról, hogy a Ubisoftnak nem fontos az optimalizálás aztán pár nap múlva már fontos ett :)
Remélem nem teszi rá a játékra a bélyeget és lesz SSAO, nem úgy mint a Driver: San Francisco-nál :P -
-
HUN BECSEHELY #335 Láttam én is.Ha ilyen lesz tényleg a grafika,és sok-sok szép verda,és jó fizika lesz,akkor nem szállok le róla. -
-
De még nagyon soká van a megjelenés 
-
úgy tűnik végre ismét beindult a marketing gépezet :D
-
-
Nekrofil #330 kicsit régebben volt linkelve egy krúzolós videó, talán San Franciscoban.
Valaki be tudná linkelni? -
-
A videók alapján azt gondolnám: ez már majdnem kész. De ha ilyen sokára jelenik meg, akkor úgy tűnik nagyon messze van még a késztől.
Várós! -
-
2013-ban? Ne álmodozz, ennyire azért nem erőltetik meg magukat ők sem... -
Coral Springs #325 Ha tényleg egy prémium minőségű, több évig megunhatatlanul játszható címet csinálnak, akkor no problem. Addig lehet mással is időt tölteni. -
egyre jobban örülök a tdu2 nemhivatalos frissítéseknek, messze nem tökéletes a játék még így se, de úgy tűnik a The Crew-ra még rengeteget kell várni, bár az talán nem is nagy baj, főleg ha közben tényleg hasznosan tevékenykednek is majd.. rengeteg autót kéne csinálni, részletesebb tájakat, normális fizikát... stb.. :D -
WD is ez is! Van egy olyan érzésem hogy szerintük ezt az éved bőven "megfejik" az AC4-el! Ezeket meg majd jövőre durrantgatja el! -
The Crew delayed until July-September 2014 -
Új megjelenési dátum: 2014/15. -
mute-olva hangulatos
-
MooneyR #319 Békanyelvű, de legalább belsőnézetesek végig..
-
elméletileg nem lesz mindegyik autóhoz mindegyik tuning elérhető, tehát remélhetőleg nem lesz raid-es lambo se a végleges játékban :) -
De most nem tudom hogy örüljek vagy sírja hogy lehget majd OFFROAD Reventonom vagy Seto Elementom
vagy inkább sírva röhögjek hogy megin milyen komoly egy játék lesz ez
-
Diszkrimination
-
pff, érvénytelen a festésem, mert állítólag hasonlít egy valódira, viszont amúgy se nyerhetnék mert Magyar vagyok
-
MooneyR #314 Igen, ezért is szúrtam be : )