13251
-
itt van nagyobban -
Camaro a felitat. Szerintem.
A felni az biztos a Camaro-é -
az RS régóta hivatalos, de a felírat mintha nem a ralli-sport lenne, aztán fene tudja, az tény hogy az index helye és a felni dizájnja stimmel :D
viszont Cuda nélkül ki se merjék adni a játékot! :D -
Thaddeus #189 Durva hogy milyen gyorsan vált autót, meg teleportál át másik területre. Az ingame menüt is megnézhettük egy rövid ideig. -
Az egy 69-es Camaro RS
-
MooneyR #187 -
Ha lesz ilyen feeling vele játszani,mint akkor anno ezzel,akkor megéri.
-
Coral Springs #185 Az előző rész tartalmából...

-
Stockbauer33 #184 Pont aztakartam írni h kreszezni fogok.Ott nincs 400 csak 50.Tuti elleszek ezzel a látvánnyal.Főleg h úgy vezetek h kint vok a lökháritón -
Coral Springs #183 Seattle -t nem is láttam még a map -on, lesz néhány felfedezhető város...
Nekem Houston lesz a törzshelyem az már biztos, a street racer -ek leginkább arrafele nyüzsögnek a körgyűrűn.
-
Coral Springs #182 Ha a TDU -ban nem volt elég a trafic 400 -nál, itt majd lesz bőven ! Majd kettesével fognak kanyarogni !
-
Felniből elég nehéz megmondani 
-
az ott balra egy '72-es Cuda ? :)
-
Én szerettem, legjobb. :) -
Stockbauer33 #178 Eddig utáltam a TDU-kba a kreszkrúzt de iszonyat hangulatosak ezek a városi képek.
#176 Vmi jó zenével lazán csapatni
-
Az engem egy cseppet sem zavart, bár tény, hogy nem pozitív dolog. :)
A bugok sokkal idegesítőbbek voltak. -
tdu után nagy öröm hogy nem kihalt utcák vannak a városban
-
Thaddeus #175 Én PS4-re veszem meg, ha csak kicsit is olyan, mint a TDU2, akkor nálam nyerő. Én nagyon szerettem a 2-őt, jobban is mint az egyet. -
Én a TDU2 után bizony várni fogok vele és ha lesz, akkor előbb kipróbálom rendesen a warez verziót.
De jónak tűnik. -
flash tag, vagy videó beszúrása -
MooneyR #172 Köszi! : ) (simán videó beszúrása?)
Motorház illetve belső nézetből jónak tűnik a autókázás. -
Thaddeus #171 Hát ez bizony kurvajó lesz, első napi vétel. -
-
MooneyR #169 Sorry, ezt akartam, de hiába tettem elé a .
videó -
MooneyR #168 -
hangot érdemes kinyomni :DDD
-
Thaddeus #166 Eddig látott autólista, képekkel -
gondolom a négyfős banda közösen gyűjti a pénzt :) -
Thaddeus #164 Előrendelői bónusz, jól látszik, hogy milyen sok elemet testre lehet szabni , illetve, hogy lesz egy bizonyos Crew Credits, amiből gondolom a cuccokat vehetjük.
-
Ebbe még egy 2013-as vagy 14-es GTR elférne és akkor elő is rendelem majd
-
Coral Springs #162 Ezek szerint figyelmetlen voltam, de így azért már máshogy néz ki a dolog.
-
a #77-es hszben ott az eddigi autólista, szerintem nem is biztos hogy jelenleg van több kész autó :D -
Pedig az lenne a minimum egy ekkora területre :D A TDU2 autólistája nem volt annyira jó, ilyen szempontból talán az első rész jobb volt. -
MooneyR #159 optikai tuning vid
lehet majd egyedi autókat gyártani.. -
Szvsz korán se lesz annyi féle mint a TDU-ban volt :D -
Ez nem street legal :D Szerintem packok lesznek, amit felraksz és kész.
Engem sokkal jobban érdekelne egy hivatalos autólista. -
Coral Springs #156 Ez is megmutatja a belső tuningokat, de egy videó nincs a külső tuningokról. A body kit -ek nem érdekelnek, én egyedi autót szeretnék. -
Stockbauer33 #155 
-
-
Az ok, de 4 ember akkoris lóf*sz