13240
thecrew.jpg
  • Seangaijin
    Felniből elég nehéz megmondani
  • Szabi #180
    az ott balra egy '72-es Cuda ? :)
  • [HUN]FaTaL
    Én szerettem, legjobb. :)
  • Stockbauer33 #178
    Eddig utáltam a TDU-kba a kreszkrúzt de iszonyat hangulatosak ezek a városi képek.
    #176 Vmi jó zenével lazán csapatni
  • [HUN]FaTaL
    Az engem egy cseppet sem zavart, bár tény, hogy nem pozitív dolog. :)

A bugok sokkal idegesítőbbek voltak.
  • Szabi #176
    tdu után nagy öröm hogy nem kihalt utcák vannak a városban
  • Thaddeus
    Én PS4-re veszem meg, ha csak kicsit is olyan, mint a TDU2, akkor nálam nyerő. Én nagyon szerettem a 2-őt, jobban is mint az egyet.
  • [HUN]FaTaL
    Én a TDU2 után bizony várni fogok vele és ha lesz, akkor előbb kipróbálom rendesen a warez verziót.

De jónak tűnik.
  • [HUN]FaTaL
    flash tag, vagy videó beszúrása
  • MooneyR
    Köszi! : ) (simán videó beszúrása?)

Motorház illetve belső nézetből jónak tűnik a autókázás.
  • Thaddeus
    Hát ez bizony kurvajó lesz, első napi vétel.
  • [HUN]FaTaL
  • MooneyR
    Sorry, ezt akartam, de hiába tettem elé a
    .

videó
  • MooneyR
  • Szabi #167
    hangot érdemes kinyomni :DDD
  • Thaddeus
    Eddig látott autólista, képekkel
  • Szabi #165
    gondolom a négyfős banda közösen gyűjti a pénzt :)
  • Thaddeus
    Előrendelői bónusz, jól látszik, hogy milyen sok elemet testre lehet szabni , illetve, hogy lesz egy bizonyos Crew Credits, amiből gondolom a cuccokat vehetjük.

• Seangaijin
    Ebbe még egy 2013-as vagy 14-es GTR elférne és akkor elő is rendelem majd
  • Coral Springs
    Ezek szerint figyelmetlen voltam, de így azért már máshogy néz ki a dolog.
  • Szabi #161
    a #77-es hszben ott az eddigi autólista, szerintem nem is biztos hogy jelenleg van több kész autó :D
  • [HUN]FaTaL
    Pedig az lenne a minimum egy ekkora területre :D A TDU2 autólistája nem volt annyira jó, ilyen szempontból talán az első rész jobb volt.
  • MooneyR
    optikai tuning vid
    lehet majd egyedi autókat gyártani..
  • Seangaijin
    Szvsz korán se lesz annyi féle mint a TDU-ban volt :D
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem street legal :D Szerintem packok lesznek, amit felraksz és kész.

Engem sokkal jobban érdekelne egy hivatalos autólista.
  • Coral Springs
    Ez is megmutatja a belső tuningokat, de egy videó nincs a külső tuningokról. A body kit -ek nem érdekelnek, én egyedi autót szeretnék.
  • Stockbauer33 #155
  • Szabi #154
  • Seangaijin
    Az ok, de 4 ember akkoris lóf*sz
  • Szabi #152
    itt "bandák" lesznek, nem klub hogy legyen 32 tag, viszont remélem lesz valami 8-10players krúz lehetőség, ha más nem behívogatos módszerrel barátlistáról :D
  • MooneyR
    Bár az összes eddig látott gameplayben max 8 fő van a versenyeknél. A csapatalapú küldiknél pedig négyen vannak.
  • MooneyR
    Valószinüleg 4x4 lesz az. 16-os layert illene már elbírnia 2014-ben egy nextgen játéknak.
  • Seangaijin
    Hát ha csak 4-en lehetnek akkor sírni fogok. De akkor lehet, hogy majd lesz TDU3 is valamikor amiben benne lesz ez az USA map plusz hawaii összes szigete
  • Coral Springs
    Szeretne az emberünk driftelni, de jól láthatóan ragad az autó az aszfalthoz. Persze lehet hogy az offroad -ra való gumik miatt, külön plusz lenne ha ez jelentőséget kapna a játékban. Minden esetre én úgy gondolom hogy vannak olyan dolgok, ami egy autósjátékban alap kéne hogy legyen, és a driftelés például ilyen. Máskülönben megint kapunk egy semmit nagy területtel. Fel lehet hozni számos dolgot hogy a Test Drive Unlimited 2 miért nem volt jó, kezdve az elvárásoktól a be nem teljesített ígéreteken át a hibákig, ám a főkolompos mégis a fizika volt. Nekem nem egy szimulátor az elvárásom, csak annyi hogy ha egy több száz lóerős autóval gumit akarok égetni, akkor az szedje szét az aszfaltot, ha megcsúsztatom a verdát egy kanyarban akkor az csússzon, és ilyen apróságok. Ezek mind dobnak annyit a feeling -en, hogy az embernek évekig ott a mosoly az arcán, és akár egy IRL videó megnézése után ha kedvem támad meghajtani a Mustang -ot, nem a kiábrándultság lesz a jellemző. That's all.
  • MooneyR
    Volt egy cikk a múlthavi pcguruban a játékról:

"a Crew igazi lényegét a csapatalapú küldetések jelentik. Egy autós bandát kell alapítanunk, melynek célja a különféle ügyességi és verseny alapú feladatok teljesítése és ezzel együtt járó pénz megszerzése lesz. Más bandatagokkal "harcolva" elfoglalhatunk akár komplett városokat, így gyűjtve tapasztalati pontokat, amelyek elengedhetetlenek fejlődésünkhöz, illetve a további tartalmak megnyitásához."

"A Crew nem választja szét az online és offline játékot, hiszen nincs különálló lobbi, nincs bonyolult menükben történő bolyongás, egyszerűen csak meghívjuk barátainkat és már indulhat is a hajsza. A készítők okosan kitalálták, hogyha már megvan a négyesünk, akkor egy külön játékban el vagyunk zárva a többi barangoló versenyzőtől, annak érdekében, hogy trollkodással ne vegyék el a kedvünket a zavartalan autózástól. Amennyiban nem egy összeszokott csapattal indulunk útnak, abban az esetben a játék fejlett rendszere biztosítja, hogy velünk azonos szintű és hasonló stílusú autóval rendelkező játékosokkal legyünk összesorosolva, így remélehetőleg mindig élvezetes játékélményben lesz részünk."

Hát nem tudom, ebből nekem az jön le, hogy 4-es csapatok lehetnek, csak azt nem tudni még, hogy egyszerre mennyi..
  • Seangaijin
    Szerintem a 2. részből megkaptam a választ. Faszikám aszongya, hogy akik a friendlistedbe lesznek, azokkal versenyezhet, vagy csak simán csavaroghattok. Ha nem akarsz velük akkor mehetsz "offline" is ai ellen. És ugye amikor belépsz a játékba megjellennek a friendlistben lévő playerek h hol vannak a mapon.

Nekem ez eddig tiszta TDU rendszer, ott is így volt, max itt nem kell majd ugrálgatni egymásra, hogy egy layerbe legyünk és lássuk egymást. Viszont erről a layeres dologról nem esett szó. Az is lehet hogy kifogja írni hogy hány km-re vagytok egymásról, de lehet majd hogy valamiylen úton módon mégiscsak egy "layerbe" dob majd a játék... Nem tudom.

Viszont az egyik versenyen 8-an mentek és mondta a faszi h alehet crew vs crew menni, tehát 2 csapat versenyzik egymás ellen. Nekem ez hasonlít a TDU2-ben levő klub vs klub versenyekre. Azt igazán megmondhatnák h egyszerre hány friendel lehet majd menni, de szerintem a TDU-s 8-as limit tuti hogy itt több lesz. Mert ha a crew vs crew párbajokat nézzük és h 8 an mentek a vidin egy versenybe akkor elvileg 16 embert el kell bírnia egyszerre a rendszernek.

Úgyhogy kíváncsi leszek, hátha lesz később erről vmi info, de nekem amúgyis elég TDU szagú ez a gém csak végre kicsit felspékelve meg bővítve.
  • Szabi #145
  • Szabi #144

• Szabi #143
    ha már "The Crew" a játék neve, akkor gondolom lesz Crew "szoba" dumáláshoz :D
  • [HUN]FaTaL
    Azt ugyanolyan durván azonnal le fogom tiltani, ahogy a tduban is tettem. Rohadtul nem vagyok kiváncsi az oroszok virnyákolására, meg a többi baromságra, amikor valakinek a zene üvölt befele az 500 forintos mikrofonba.