13240
-
chris1997 #261 Én is szerettem az SF fizikáját..legyen benne R8 és megveszem :-D -
#260 -
#259 de hülyén néz ki hogy nincs visszapillantó belső nézetben se :D -
MooneyR #258 -
Coral Springs #257 Abban egész jó volt a fizika, aki meg szimulátorozni akar annak hasznaltauto.hu, vagy töltsön le egy szimulátort. -
#256 Inkább ne:D -
Coral Springs #255 Egy az egyben át kéne rakni ebbe, ami a Driver: San Francisco -ban volt. -
mester1987 #254 Biztos lesz legalább olyasmi, mint a legutóbbi Driverben. -
#253 Csak legyen benne valami kis fizika(legalább driftelni lehessen). -
MooneyR #252 -
MooneyR #251
-
#250 Az éppen az NFS Worldben meg a TDU2-ben sincs. -
#249 Csak épp fizikát nem... -
#248 A GYIK csak mégjobban meghozta a kedvem a játékhoz. Kb. mindent beleraknak, amiért MFS:World-ben megy a sírás évek óta. Remélhetőleg lesz normális anti-cheat is, és akkor tökéletes játék lesz ez. Csak jönne már!!!! -
MooneyR #247 Jó lett a gy.i.k. meg a többi -
#246 Frissítettem a FAQ-ot, jó hosszú lett! :DD
Thaddeus meglepett ma a hivatalos oldal faq-jának magyar fordításával, így bekerültek azok is minimálisan változtatva. :)
#243 -
MooneyR #245 -
MooneyR #244 -
MooneyR #243 -
MooneyR #242 -
MooneyR #241 -
Dealcsy #240 Grat az új HGnak, Szabi. -
don Fülig Jimmy #239 indíccsunk petícijót. jáccható bétát/alfát/akármit adjanak kifele. MOST. nekem mind1, csak legyen már valami, mert a tdu2 egyre idegesítőbb. más meg nincs :(
Az meg külön vérlázító, hogy ők már jáccódnak vele :( -
#238 a hétvégi PAX-ra is kivitték a játékot, de pontosan ugyanazt a bétát.. szóval új infó nemigazán várható :-/
a játék PC-ken futott :)
-
#237 néhány tobikban lett már hg 500hsz alatt is, aztán majd kiderül hogy mit gondolnak a modik, bár már lassan 2 nap eltelt, úgyhogy lehet már döntést hoztak.... :D -
Coral Springs #236 Azt moderátor is tudja kérésre, nem ? -
Dealcsy #235 Hát akkor felturbózzuk a hozzászólások számát. Kell még 265 darab. -
#234 tervbe és folyamatban van :)
napi 2x legalább átnézem a hivatalos és néhány rajongói fórumot, képes autólistát is akarok csinálni, stb.. de előbb kéne hogy piszkálgathassak a fejlécbe :D -
#233 okés, várható megjelenés ideje is legyen kiírva pls
meg legyen faq, tömören minden eddig tudott infóval, képekkel, videókkal -
#232 Legyél admin de nekem idejében kint legyen a friss infok, videók hd-ben stb +1 -
Stockbauer33 #231 +1 -
#230 ez hangulatosan lett összevágva, simán lehetne a Fast & Furious 7 előzetese is :DD
kíváncsian várom, hogy tényleg lesznek-e ilyen rablásos küldetések is :) -
Coral Springs #229 Ahogy nézegetem a képeket, videókat, itt ott TDU feeling -em van, máshol meg NFS feeling -em van, csak úgy kapkodom a fejem ide oda. -
MooneyR #228 Várjuk! -
#227 Hajrá
-
Thaddeus #226 Támogatom! -
tothbalu99 #225 Énis támogatlak -
Nekrofil #224 én támogatlak -
#223 Jelentkezek hg-nak, kéne pár linket pakolni fejléckép alá, stb.. ellenvélemény ? :D -
#222 Chevrolet Silverado