13240
-
#464 -
#463 zöld gomb nyomi, nyomi -
#462 tudod te is, hogy nem lehet őket elütni D:SF-ben se, ha sikerül, akkor se sikerül :DD
#461: kíváncsian várom ezt a játékot, jobban mint bármely másikat, szóval ugrok minden hírre, talán vannak így vele mások is és tudom hogy sokan nem tudnak/akarnak angolul olvasni, ezért fordítgatom le amit találok :) -
#461 Szasz
Nem követek egyéb fórumot, csak ezt, és nyomom ám a piros pontokat lelkesen a bejegyzéseidre. Talán amire megjelenik a játék, lesz új PC, és összefuthatunk a pályá újra. Hey
+ reklám
Akit érdekel esetleg, az nfswhun.com oldalán van The crew menüpont, alakulni fog a megjelenéshez közelítve, azaz nem csak NFS-sel foglalkozik a fórum. Érdemes lesz ott is játékostársakat keresni, vagy csak olvasgatni is. A világ egyik legismertebb fórummotorja mobilos felülettel, és immár Tapatalk mobil felülettel is kezelhető -
Coral Springs #460 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #459 Nem kellenek GTA elemek a játékba, pl vérfürdő a járdán. Viszont nagy feeling lesz majd nézni a Miami Beach -en görkorizó fürdőruhás lányokat. -
#458 néhány fejlesztő a Driver SF-et készítők közül van :D
-
#457 Azok nekem nem hiányoznak, gondolom itt is ilyen Midtown Madness szintűek lesznek kb. :D -
#456 nekem ami nagyon hiányzott azok a gyalogosok, itt lesznek bőven és kellően hülyék is lesznek, viszont gyorsak a reflexeik :D -
#455 "A The Crew alapvetően internetes játék, így ugyanaz a forgalom jelenik meg minden játékos számára. Persze, A napszak és hogy hol vezetsz meghatározza a forgalom sűrűségét. Egy nagyvárosban nagyobb forgalom van mint egy kisvárosban és persze este is kisebb a forgalom mint nappal."
Ezt mindig hiányoltam a TDU-ból.
Remélem mégis lesz állítható irányítás, mert amúgy elég ígéretes a játék (ha az irányítást és a fizikát nem szarják el). -
#454 Januári kérdések és válaszok
K: Belsőnézetnél az autó valódi belsejét láthatjuk? (na egy Gran Turismo játékos... :D)
V: Igen, sőt az autó személyre szabásával a belsőt is változtathatjuk. Pl. más belseje van egy pályaautónak és egy rally autónak.
K: Belsőnézetnél láthatjuk a karakterünk kezét is? (ő se látott még gémpléj videót.. :D)
V: Igen.
K: Hány szerver lesz a játékhoz?
V: Platformonként egy (PC, Xbox One, PS4).
K: Lesz valamiféle "kamera mód" szabad mászkálás közben?
V: Szabad mászkálásnál, lehet forgatni a kamerát az autó körül, a garázsban pedig teljesen körbenézheted és megismerheted (kívülről, belülről és másképp is). (gondolom a motort is meglehet nézni)
K: Amikor a garázsban megépítünk egy járgányt, elmenthetjük a beállításait?
V: Nem, természetesen a tuningok amiket kiválasztunk elmentődnek, de utána másik autót nem tuningolhatunk fel ugyanígy automatikusan.
K: Amikor autót akarunk venni, hasonlítani fog a TDU2-re, azaz lesz átvezető animáció ahogy bemegyünk a szalonba, utána meg körbejárhatjuk a járgányt és a szalont? Tesztvezetésre ellehet vinni az autókat?
V: Nem lehet bejárni a szalont, mert nem lehet gyalogolni, de így is körbe lehet nézni a járgányokat. Igen, ellehet vinni az autókat tesztvezetésre.
K: Lesz részletes térkép amit kirakhatok a falamra és láthatom rajta a kihívások helyeit?
V: Igen, tervbe van!
K: Az Ivory Tower-ről nem találni túl sok hírt. Megtudhatnánk valamit a stúdióról, a megalakulásról, stb. ?
V: Az Edge cikkében részletesen meséltünk ezekről.
K: Minden városban lesznek különféle küldetések, versenyek ?
V: Minden városban az egész térképen!
K: Kilehet majd kapcsolnia hud-ot teljesen?
V: Szabad mászkálásnál teljesen kikapcsolható minden hud!
K: Mi a helyzet a rendökrökkel? Mindig üldöznek majd minket, vagy csak amikor valami komoly szabálytalanságot követünk el?
V: Csak amikor valami rosszat csinálsz, de azért nem lesznek ott mindig mindenhol.
K: Lesznek vonat sínek a játékban és vasútállomások ahogy a GTA5ben is? Remek lenne egy vasútállomás körül Camaro-val mászkálni, versenyezni a vonatokkal, vagy csak egyszerűen várni, hogy nekünk jöjjenek a vonatok.
V: Ez nagyon veszélyesnek hangzik, szóval benne lesz a játékban!
K: Lesz fotó mód? Vagy valami különleges kamera mód?
V: Jelenleg nincs tervbe, mindegyik platform rendelkezik kép/videó mentés funkcióval.
K: Amikor rivális bandákról beszéltek. Az a valódi online játékosokat jelenti? Vagy az AI játékosokat?
V: Mindkettőt, az egyjátékos és a többjátékos versenyeken is versenyezhetsz rivális bandák ellen.
K: A szárnyak gyorsulásnál és lassulásnál úgy fognak mozogni ahogy a valóságban is?
V: Minden autón úgy fognak mozogni ahogy a valóságban is.
K: Cserélhetőek lesznek a felnik?
V: Igen.
K: Sokféle belső tuning lesz?
V: Igen, hivatalosak és kitaláltak is.
K: A forgalom sűrűségét lehet majd állítani?
V: A The Crew alapvetően internetes játék, így ugyanaz a forgalom jelenik meg minden játékos számára. Persze, A napszak és hogy hol vezetsz meghatározza a forgalom sűrűségét. Egy nagyvárosban nagyobb forgalom van mint egy kisvárosban és persze este is kisebb a forgalom mint nappal. -
HUN BECSEHELY #453 Kit van a Januári kérdezz,felelek.
http://forums.ubi.com/showthread.php/826293-The-Crew-%96-January-Q-amp-A-Answers?p=9501002#post9501002 -
Stockbauer33 #452 -
#451 -
Nekrofil #450 true story, igazad van. a virágbolt a végső megoldás :D -
CamelX #449 Legvégső esetben egyszemélyes béta tesztre vetemedek a virágboltból :D úgyis csak az irányítás elfogadhatósága lesz szempont a próbánál -
Nekrofil #448 hírtelen nem emlékszem, hogy az ubisoft bármiből csinált volna bétát, de remélem ezegyszer kivételt tesznek. és a kivétel úgy lesz, hogy nem megvásárlást követően lesz close-d béta :D -
CamelX #447 Igen, ez nálam elég volt arra hogy ne rendeljem elő amíg ki nem próbálom. Mégegyszer nem követem el azt a hibát mint TDU2-nél. -
#446 Nem azt mondtam hogy a játék lesz szar, csak a videóra mondtam. Remélem pakolnak alá valami élvezhető fizikát. -
Nekrofil #445 azért ez a videó már fél éves, plusz ki tudja, hogy amit az E3 mutogattak mikori build. Ne ez alapján ítélj meg egy még ki sem adott játékot, ami ráadásul a videó megjelenést követő 1 év múlva jelenik csak meg -
#444 -
#443 Ez még a TDU 2nél is sokkal gagyibb=/ -
#442 2013 jún 12-én került fel a videó, na meg nem véletlenül csúszott a játék :)
én abban bízok nagyon, hogy nem lesz kötelező ez a "töréskameranézet" -
HUN BECSEHELY #441 Kicsit olyan mint ha lebegne verseny közben.Van vele még dolguk. -
#440 igen :)
amúgy itt a videó, látszik itt is a Ford GT, sőt a Bentley is :)
-
mester1987 #439 Hangulatos és nagyon jól ki van dolgozva. -
HUN BECSEHELY #438 Jól látom?Számolja a megtett KM-t? -
Coral Springs #437 Ne viccelj, nincs olyan autós játék ahonnan hiányzik a Ford Gt.
2:04 -től komoly az a hang.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#436 jé, még nem láttam ezt a hátsó képet a tuning Camaro-ról, brutál! :D
-
#435 Ez jó hír, akkor nem kérdés a vétel. -
#434 persze, több képen is felbukkant már, a nem hivatalos listára is ezért került fel :)
még az egyik első képen láthattuk
-
#433 Úgy látom ez lesz a következő játék, amit el kell majd rendelnem.
Remélem a Focus RS és SVT-150 SVT Raptor "mellé", érkezik majd a Ford GT is. -
#432 A Supernatural-os Impala nálam is nagy favorit! Kell az a plusz lámpa a visszapillantó mellé! :) -
#431 a jelenlegi autólistából én az Impalának örülök a legjobban :D
-
Coral Springs #430 Így van mi szerényen toljuk. Lényeg a napszemüveg, és a lehúzott ablak esőben is. -
Stockbauer33 #429 Jó lesz a f..talicska Focus is v a Mini.Nem kell Lambo meg Bentley :D -
Coral Springs #428 Én is remélem hogy lesz egy-két ilyen is, már alig várom hogy guruljak egy ilyennel. A Stockbauer33 -al rengeteget toltuk mi ezzel a TDU2 -ben !
-
#427 Azért remélem nem csak modern és klasszikus szuperautókat kapunk.. hanem lesz egy két gagyibba is. -
#426 Ezt már láttuk csak fehérbe más szögből, mutathatnának már valami új járgányt is. -
Coral Springs #425 Saleen S7, Cadillac Cien, Koenigsegg Agera, BMW M6, SVT Cobra, ezeket mutogassák már !!! A 2013 -as Shelby eddig oké.