13240
-
#1476 Jó kis: Руски барабан н бас -
Coral Springs #1475 De jó is volt ez a cruise, bármennyire is szar a TDU2 azért volt ott is egy-két jó gurulás. Fullon toltuk.
-
#1474 Hüha srácok Twitteren elvileg nyertem kulcsot -
Stockbauer33 #1473 Eddig bomba nálam a lista.Még egy 64-es Impala a laza guruláshoz :DD.Ejjj azt de megtuningolnám :))) -
Coral Springs #1472 Számomra is kérdőjeles, végleges akkor lesz a véleményem miután kipróbáltam. Viszont alapvetően abból indulok ki hogy a TDU2 -nél ez a játék jobb lesz, a kategóriájában nem igazán lesz még hasonló sem, így én mindenképp megveszem majd. Már csak a társaság miatt is. -
twinr #1471 :D
Rendesen minősíted magad. Egyetlen értelmes mondatod sincs, csak fröcsögsz. Soha nem támadtalak, talán megmutatnád melyik hsz volt az?
Igazi nethuszár vagy, félelmetes erőcsávó!:D
Anyámat meg végképp miért kell emlegetni? Bár mindig sejtettem az életkorod több mint az iq-d! -
#1470 -
Bullitt #1469 Nekem a fizika+irányítás eddig nem túl meggyőző a videók alapján. Jó lenne kipróbálni megjelenés előtt, mert zsákbamacskát nem szeretnék, de egyelőre Best Racing Game of "Next" Gen címet odaadnám neki simán. Ha okosan csinálják lemossa a szarba az NFS-t végre, bár tény. A legjobb, hogy rengeteg olyan dolog van, amit még így is bedobhatnak megjelenés után is valódi kiegészítőként és nem csak kapsz 5 autót 5 Mátyás királyért, mint ahogy az EA szokta. Bár tudom, Ubisofttól se kéne sokat elvárnom, de na. Reménykedm. -
Coral Springs #1468 Én fordítom ki ? Na akkor a fikázásra hozzál már fel példát légyszíves, még azelőttről hogy te nekem támadtál. A köcsögözést már leginkább a te hozzászólásod váltotta ki, és ezt még most is fenntartom, de anyádba is elküldhetlek ha úgy jobban tetszik. Herótom van ha egy vérszimes gyökér kamura beesik egy arcade játék topikjába degradálni, mindeközben erősen érzékeltetve azt hogy ő mennyire kúrva pro. Véleményt, akár negatívat normálisan is lelehet írni ahogy én is tettem például a #1454 -ben, és úgy is lelehet hogy közben kinyitod a bicskát. Remélem hogy ezt felfogdta a kétbites agyad, és további trollkodás helyett elhúzol a faszba innen. -
twinr #1467 off: rendesen kifordítod, te kezdted fikázni a simeseket, soha nem mondtma magamról egy szót sem. Miután leköcsögözted a simeseket, azután mondtam hogy csapassunk egyet egy simben és nézzük meg ki a köcsög. Legalább legyél gerinces, és ne forgasd ki amit írok. -
Coral Springs #1466 Ne legyen sínautó, ennyi a lényeg. Ez adja a fő különbséget más arcade játékokhoz képest. -
Coral Springs #1465 Nem vagyok kétbites ember, folyamatosan nézem az új információkat, ez által folyamatosan változik a véleményem is. Amúgy nekem még mindig nincs semmi problémám az arcade játékokkal, így a The Crew irányításával sem. Csak az élő adásokban való túlmisztifikálás nem tetszett.
A szapulásra visszatérve meg nem tudom miről firkálsz, nem te támadtál le véletlenül a #1234 -es hozzászólásban ? Utána meg jöttél azzal hogy mekkora pro csákó vagy a vérszimekben, mintha bárkit is érdekelne. -
#1464 Még pontosan ők se tudják, sokszor naponta változik a hivatalos oldalon a pre-order :D -
#1463 semmi értelme előrendelni, ráér majd megjelenés előtti nap.. addigra kiderül pontosan, hogy hol-mit adnak és mennyiért.. :D -
#1462 Én az árkád játékokat kedvelem (a sínautót nem), nem a szimeket, de nem hinném, hogy a kormánytámogatástól meg a manuális váltótól lesz valami sim :D
Egyelőre tetszik ez a játék, de nem merem előrendelni. -
#1461 majd hónap végefelé, vagy jövőhónap elején kezdenek el foglalkozni a bétásokkal :D -
#1460 Hogyan és hol tudom meg hogy kaptam-e beta accest? -
#1459 -
#1458 -
twinr #1457 nos, olvass vissza és megtudod hogy ez egy árkád játék, nem szimulátor. Árkád játékot pedig joystickal kell játszani, mint tudjuk, szóval ne szítsd itt a hangulatot!!:D:D
Majd kapsz te is mindjárt az arcodra... -
twinr #1456 ez érdekes komment tőled, aki azért szapultál miért vagyok elégedetlen az árkád jelleg miatt!:D:D
ja, amúgy gondolom a WT-t is árkádban tolod!?:p -
Coral Springs #1454 Hypeolják hogy milyen príma lesz az irányítás, de azért tegyük hozzá hogy az a hardcore "mód" is elég arcade. Jobb lesz mint ami a TDU2 -ben van, de azért nem is akkora nagy durranás mint amiket mondtak róla akár az élő közvetítésben. Mindannyian tudjuk hogy az új generációnak készül ez a játék is, így én a magam részéről nem vagyok meglepve hogy már ilyen alap dolgokat is ki kell könyörögni, mint a manuális váltó. Full gáz, full fék, és a nitro ami nagyon kell, így akinek kétbites agya van még az is elboldogul a játékkal. Bár a kanyarodás sokaknak így se megy. -
#1453 Röhej, hogy egy autós játéknál külön kérni kell, hogy legyen manuális váltó meg kormánytámogatás. -
#1452 pc-n lesz kormánytámogatás és manuális váltó -
#1451 Korábban egy Q&A keretein belül mondták, hogy mivel sokan kérték lesz benne. -
Coral Springs #1450 Be is baszna ha nem lenne majd manuális váltó, autósjátékokban én is utálom az automatát. Nem hiszem hogy kihagyják ezt az opciót. -
Ratrak #1449 Elnézegetve a videókat azon gondolkodom, hogy vajon lesz-e manuális váltó a játékban? Én azok közé tartozom, akik imádták/ják a Driver SF-t, de ott is nagyon zavart, hogy nem válthatok akkor, amikor én akarok. Egy ilyen open-world játékban pedig nagyon szívesen krúzolgatnék csak úgy lassan, mondjuk 100 körüli tempóval, legmagasabb fokozatban egy nagy amcsi V8-ban, nem pedig kettesben 6000-es fordulaton hörögtetve állandóan. Aztán amikor elgurul a gyógyszer, akkor visszakettő-padlógáz...
Ok, nem néztem meg minden videót, de amiket megsasoltam, ott egyértelműen automata váltó volt, ami nagy fail lenne ebben a játékban (is) szerintem. Tudtok erről a témáról valami pontosat esetleg? -
#1448 A béta nem a kipróbálásról szól! XD -
#1447 "if you won, you'll get it... be patient the beta only starts on July 27th."
Július 27 a pontos dátum ;) -
Lacika1992 #1446 Ja értem :) mondjuk teljesen mindegy mert tuti vétel csak nem ártott volna azért kipróbálni :) -
#1445 Azokat később fogják megnézni, ha visszatérnek Los Angelesből az E3 miatt, de teljesen mindegy mivel a béta csak július 23.-án kezdődik. A stream alatt azt mondták, hogy több mint 150ezren regisztráltak erre 1 nap alatt. -
Lacika1992 #1444 Kirakták* -
Lacika1992 #1443 Ez most komoly? én a hivatalos oldalon regisztráltam a bétára mikor kiraktál az után 2 órával... de nem kapok semmit aki meg másnap írt a chat-be valami hülyeséget az meg kap kulcsot ... very bráfó.. -
#1442 -
#1441 kamu volt az egész :D
de mindegy is, majd kapunk simán kulcsot azt kész :) -
#1440 Így volt, elméletileg "!raffle" kellett beírni, de úgy látszik a "különleges hozzászólásokat" külön sorsolás nélkül díjazták. Ilyen volt pl. a "FREEDOM" is... -
Coral Springs #1439 Én nem láttam, egy haverom mondta hogy egy csávó ezzel a szöveggel kapott kulcsot: "my mom will send me to a camp this winter if i dont play the beta" Fel is volt háborodva rendesen. -
#1438 Én se kaptam, pedig mindkét nap néztem elejétől végéig... -
#1437 Igen, tegnap a twitch chaten csávóka (besweeet vagy mi volt a nickje) beírta hogy most ért, majd a rákövetkező sorsoláson ő nyert. Mondom fasza, hazaér oszt 10 perc múlva már nyeri a cuccost... -
#1436 Pedig szerintem volt rá esély. A nézők száma 500 körül volt mindkét nap. Ha időben eltolom szerintem akkor se volt több 1500-2000 emberkénél (a retweetek száma is alacsony volt). Szóval kár hogy a 60 kulcs ból senkinek se jutott itt a fórumban :(