3504
-
#510 Akkor már el is könyvelheted, hogy extrán turbósított csalódásban lesz részed! Ugyanis a sims játékok ezen a téren biztos, hogy nem fognak változni!!!!!!!!!!! -
Roccio #509 én akkor leszek csalódott ha a szexbe nem lesz valami nagy változás -
#508 Majd csak csalódunk...valahogy...... -
Coolfire #507 Még mindig retardáltak..
Feleslegesen spanolják a népet.Igaza van Mike-nak ennek is nagyobb lesz a füstje,mint a lángja.
De örülnék,ha kellemesen csalódnék bennük. -
Ironman2 #506 Hát jó kis közösségi játék lesz az már biztos! Csak nehogy elfészbúkosodjon ez is! -
Ironman2 #505 2 új kép a Maxistól,lehet következtetni róluk!:
-
#504 -
#503 ez a grafika már egész jó -
#502 Ehhe...Benéztem.DDD -
Ironman2 #501 Az hogy jött ki nálad? -
#500 Ja, agyilag szatyrok!hehe -
#499 Akkor már csak tízet kell aludni és mindenki derül. -
#498 -
Ironman2 #497 Na közzétették a pontos dátumot hivatalosan :
EA’s Gamescom Press Conference (August 20th, 2013) – Begins at 7am Pacific, 8am Mountain, 9am Central, 10am Eastern, 4pm CEST, (Wednesday August 21 at 12.01am AEST)
The Sims 4 Live Broadcast (August 22nd, 2013) - Begins at 8am Pacific, 9am Mountain, 10am Central, 11am Eastern, 5pm CEST, (Friday August 23 at 1.00am AEST) -
Ironman2 #496 -
Coolfire #495 Retardáltak? -
#494 3. tippem: Egyik sem!!! -
#493 A rucikat amúgy is csak néhány méretben lehet készíteni eddig legalább is.
Kérdés, hogy lesznek e pölö az "átlagos" méretű simeknél alacsonyabb vagy magasabb simek a 4. részben. Ha igen akkor már aktuális lehet a feltevésed. -
#492 1. képre a tippem: Lehet, hogy mi magunk készíthetünk a játékon belül ruhákat.
2. képre a tippem: Tárgyak készítése a játékhoz. -
Ironman2 #491 Méretre szabható ruhák lesznek? Másik kép meg valamilyen szobrászat lenne. -
Ironman2 #490 2 új képpel lettünk gazdagabbak.Mire lehet következtetni belőle?
-
#489 Hát én nem festek róla rózsaszín álmokat. Ezzel a résszel is jól el leszek majd. -
#488 eddig mindig az volt
nagy elvárás, csalódás -
#487 Má nem emléxem nagyon rá...DDDD -
Ironman2 #486 De hát ez már a kettesben alap volt!Evés közbeni beszélgetés,és pukizás,böfögés -
#485 Persze, hogy végül mi lesz ezekből benne a játékban ténylegesen úgyis ki fog derülni. -
#484 Ez is jó benne:
Multitasking - A sim több feladatot végezhet...pölö el fogyaszthat egy italt miközben barátaival beszélget, tévét néz stb. Így sokkal valóságosabb a szociális viselkedés.
És ez még: (Remélem már íves falak is lesznek a játékban!)
Új építési rendszer - Egy sor új eszköz lehetővé teszi, hogy megalkothasd a simnek álmai otthonát, az áttekinthetőbb kezeléssel. Új falak és finomított utolsó simítások. -
Ironman2 #483 http://www.simsglobe.com/the-sims-4/possible-sims-4-features/#
itt egy kiadott felmérés olvasható.co-op játékmod már most a favoritom lesz! Világkészítőt is be akarják építeni,nagyon helyes! -
Ironman2 #482 majd kiderül! már az is elég ha visszakapjuk a sims2-es poénokat,csak ne legyen ugyannak a majmolása! izometrikus nézet is jöhet,bár a 3 dimenziós részek után,furcsa lenne újra visszaállni olyanra -
#481 Ilyent csak a kipróbáció után érdemes mondani. -
#480 hiába a visszaszámláló, úgyis fostos lesz -
#479 Tök zsír...meg töpörtyű... -
Coolfire #478 Nagyon jó.:) -
Coolfire #477 Irigykedik a bánat.Nem kell nekem,csak vicclegeltem. -
Ironman2 #476 Egyébként nagyon "fontos" hír hogy lecserélték a régi logót,erre:
-
Ironman2 #475 Na,ne irigykedjéé má! Neked ottan van a csodálatosz harmadik rész topikja! -
Coolfire #474 És még miket fognak. -
Coolfire #473 Le leszel váltva,egy hágénak mindenre figyelni kell.Nem a "lakóknak" kell észrevenni a hibákat. -
Coolfire #472 Ehhh....
Nekem sem tűnt fel eddig. -
Ironman2 #471 Tehetek én róla hogy ezt is elszúrták az élő adás alatt?