3504
-
Ironman2 #630 nekem már elötte is szarakodott -
#629 Amúgy meg nálam is szórakozik néha az építkezés...ha jól emlékszem az évszakos patch óta csinálja, azelőtt nem volt ilyesmi nála. -
#628 Mindig egy-két sorral beljebb rakom, akkor el fér még a postaláda...de a kuka az már belül van, mert a mosómedvék megdézsmálják!DD -
Ironman2 #627 jó hogy mondod,lehet azért bolondul meg az építkezés? én oda raktam az új házamnál -
#626 Csak közlöm: Soha nem a telekhatárra rakom le a kerítést, hanem jóval beljebb... -
Austin Bailey #625 a caw-ban le van írva, hogy telekhatárra ne tegyél kerítést, mert beleáll a sim -
Austin Bailey #624 ezek szerint a sims 4 olyan lesz, mint amilyennek a sim 3-nak kellett volna lennie a sim 2 után. És azután a sims 4-ben jöhetnének az íves és dőlt falak, hogy nincs emeletlimit, hogy az ablakok mozgathatók a falon stb. Azt viszont nem értem hogy mit problémáztok a simek kinézetével, mert a kis skin modjaitokkal pontosan ugyanilyeneket szoktatok csinálni. A színek nagyon szépek, remélem 8 giga ram elég lesz hozzá, mert csak két helyem van az alaplapon. Nekem úgy tűnik, hogy ez jó lesz, és nem olyan, mint az új Sim City. Ettől a szoba alapú dologtól viszont egy kicsit lehet félni, mert lehet hogy a végén nagyon megköti az építkezést. -
#623 Csak nehogy itt is a simem "átmenjen" az ajtón meg a kertkapun mikor már kinyílott, mert az eléggé gügyén nézett ki a 3-nál!DD -
#622 Jöhetne akkor megint egy iljen nyalánkság!DDD -
Ironman2 #621 Azt is az EA-nak köszönhetjük,mert sikerült a magyaroknak lealkudni majdnem felére az árát. -
#620 Kábé...annyi biztos lesz!....de ha szerencsénk lesz, mint a SC-vel akkor akciósan is megtudjuk majd venni azt is! -
Ironman2 #619 13 rongy minimum!! -
#618 A megjelenésig összekaparom az árát!DDD -
#617 A gameshopnál látom már előrendelhető csak még nincs besorolása!...úgyhogy még várok vele. -
Ironman2 #616 az egyik helyen februárra irják,a másik helyen márciusra,szóval még bizonytalan,az is lehet hogy nyár elött nem jön,bár az EA-t ismerem,tartják a jól bevett féléves megjelenési ütemet,nekik bele van kalkulálva aköltségvetésbe -
#615 Ja, most nézem éppen a cd galaxist...de ráér később a dolog! -
Ironman2 #614 én a konzolokszervízénél fogom,mert van 1000 ft-os kuponom,igy a postaköltség vissza is fog jönni!
http://www.konzolokszervize.hu/pc/the-sims-4-pc -
Ironman2 #613 sok helyen lehet már előrendelni,de még nem érdemes.cd galaxis,konzolokszervíze,576,gameshop -
#612 Ezen én is gondolkodom! -
Roccio #611 még nem lehet majd gondolom ősztől -
Roccio #610 csatlakozom -
#609 Hol lehet előrendelni? -
Ironman2 #608 nem is várok megjelenésig vele,ahogy lehet rögtön elő is rendelem! -
#607 Ja, nekem is tetszik...pölö az egyik képen, amit felraktál van az a szoba...nagyon jó főleg a megvilágítás jön be...
Ez:
-
Ironman2 #606 grafika már most megfogott,nagyon szépek a belső terek,asszem el is feljthetjük utána a 3.részt -
#605 Tutira!DD -
Roccio #604 az mekkora leeesz :DDDD -
#603 Lesznek majd szerintem érdekes sim megnyilvánulások ha szar bútorzatot hajigálunk be nekik a házba...vagy bele halnak a szomorúságba...vagy a röhögésbe!!!! -
Roccio #602 hát igen! ilyen komplett játékot kapunk meg összetett érzelmeket tuti hogy pont ez nem marad el... -
#601 Valószínűleg meg dobnak bennünket valami intro szerű animációs bemutatóval....azt nem fogják tutira kihagyni...ahogy eddig egy sims játéknál/kiegnél sem! -
#600 Most éppen az ifjak kerültek előtérbe, biztos vagyok benne, hogy jönnek majd a gyerekek is meg a nyugdíjasok...így színes és igazi a sims világa! -
Roccio #599 hát az egész groteszk világ lenne .... :D -
#598 Tuti, hogy benne lesznek a "többiek" is az alapjátékban szerintem. Különben, akkor gyerekek sem születhetnének majd az összeházasodott simeknek....Azt nehogy má' az após meg az anyós egykorú legyen az ifjú házasokkal!DDDD -
#597 Gondolom azért jobb "pofázmányokat" is lehet majd gyurmázni a családkészítőben ezeknél a deszkaképűeknél.DDD -
Ironman2 #596 meg a gyerkőcökre is! gáz lesz ha alapból nem lesznek benne,de szerintem az hülyeség,mert már az egyben is voltak gyerekek -
#595 Nem gond...majd szorítunk neki helyet...a szuterinban! -
Ironman2 #594 ezek amúgy tisztára úgy néznek ki mint a megboldogult simssocial karakterek! -
#593 Szerintem meg alapból lehet majd vén szatyrokat is gyártani, mint eddig...bár nem tudom, hogy erre gondoltál e pontosan. -
Ironman2 #592 az! mysims cikkében irták hogy jó nagy hely kell majd neki! -
#591 A 2. képen az a "hurkatőttő" féleség biztos a sütigyártógép.