3554
-
kár hogy ilyen rossz lett a grafika. én reménykedtem hogy alátolják a frostbite 3-at :) vagy legalább egy kicsit reálisabb lenne az egész. nem tetszik hogy ilyen rajzfilmszerű még mindig. -
azt nem tudtam. azthiszem a 3-al nem játszottam mert ugyanannak tűnt mint a 2. de majd kipróbálom akkor :) -
Ironman2 #759 Elindult a hivatalos Sims4 oldal is!
http://www.thesims.com/the-sims-4 -
Hát ja, lehet, hogy majd úgy 3/4 év múlva tudjuk csak megkaparintani....az ea-tól ez kitelik...megint. -

-
Ironman2 #756 Amúgy a pre-alpha változatot vitték ki a Gamescom-ra,most olvasom a SimsVipen,szóval a végleges változat még messze van,és nem biztos hogy igy fog kinézni.A Sims3-nál is mutattak képeket az alfából,és máshogyan nézett ki Sunset Valley -
Ironman2 #755 A monitoron lévőre gondoltam!
-
Ironman2 #754 Azért itt már helyesebb a sim:
-
Ironman2 #753 aztán majd beakad a fürdőbe!!
-
Remélem holnap már korosztályokat is fogunk látni a játékból... -
Most én még 60 fillért sem
, mivel nagyon kevéske az infó róla...no meg hát mikor lesz még kész?!
-
Coolfire #750 Azt a 3-ban is lehet.. -
azt figyeltétek hogy lehet jó nagycsöcsű simeket csinálni? :) -
Coolfire #748 A Sims 3 is kábé ilyen áron nyitott,ha jól emlékszem.
De-egyelőre még 60 ft-ot sem adnék érte.
-
A hivatalos oldalon ITT!!!!60 ( pontosabban: 59,99 )dollárért a LE verziót elő lehet rendelni már...hát az tényleg 13 ezer magyar forint lesz akkor, majd. Reméljük lesz jövőre akció is valamelyik boltnál. 
-
Coolfire #746 Tudom ismerem,anno játszottam is vele.Igaz nem olyan sokat.:) -
Ironman2 #745 3-ban is voltak felhők,szerintem nincs jelentősége -
Roccio #744 ha megnézitek a gameplay végét amikor száll fel az űrsikló, vannak felhők!
szerintetek? ;) -
Ironman2 #743 A Spore lénylaborban volt ilyen tipusú CAS,amikor a testrészeket lehetett nyújtani,gyurmázni -
Coolfire #742 Nem tudom mi olyannal fognak tudni előrukkolni,hogy kinyíljon a pénztárcám.. -
Roccio #741 csütörtökön lesz a nagy durranás úgy is :P -
Coolfire #740 Azt látom,már Spore is van benne..
-
Coolfire #739 Az originen rohadt drága.Bár márciusban akik indiai proxyval vették meg a SC-t rúpiából,kurva jól jártak.:)Feleannyiba került. -
Ironman2 #738 
kicsit elkalandoztunk -
Ironman2 #737 Majd meglássuk,előrendeléssel még várni kell amúgyis,talán az itthoni ár kedvezőbb lesz.Én megjelenés elött kb 1-2 héttel előre fogom megrendelni -
Coolfire #736 Ejhh..ez a sok találgatás.:)
Bírjátok már ki csütörtökig.
-
Roccio #735 amúgy ahogy néztem a premium kiadást érdemes előrendelni mert abban van benne mind 2 letölthető + tartalom. -
Ironman2 #734 Nagyon helyes,szülinapomra meglepem vele magamat!
-
Roccio #733 reméljük február lesz :P -
Ironman2 #732 Elindult a Sims4 hivatalos fóruma ITT! -
Ironman2 #731 pff,az Originen már elő lehet rendelni 44.99 font a Limited,és 54.99 a Digital Deluxe! Megjelenési dátum még nincs! -
Reméljük a gépigénye is olyasmi lesz, mint a Spore-é...DDDD -
Ironman2 #729 Nem csak én mondom az űrutazást,és a Spore engine-t,a Simsvipen is ugyanazeket irják a kommentekben -
-
Ironman2 #727 Nálam is
-
Ja, maradjunk a témánál. Amúgy részemről biztos az előrendelés...a maga idejében!
-
Ironman2 #725 Nem kalandozok el,mert úgysem lesz belőle semmi se. -
Ironman2 #724 
-
A zsebkendőikkel.DDDDDDD -
Marsi vagy űrbázis kolóniára. Majd azt a N'avik között landolunk, mi?DDDDD