3500
-
Ironman2 #707 sokminden nem derült ki a 6 perces videóból,csak aki nem látta elötte az újságképeket,annak lett új a dolog,engem inkább a kültéri grafika fogott meg a legjobban,szép színes a táj! részletek majd most fognak jönni -
Roccio #706 így van -
Roccio #705 --- nem helyett nagy (akartam írni) :DD -
#704 Tetszik a videóban látott dolog!
Bírom, hogy a simek alakja ennyire és könnyedén testre szabható lesz...bár az elején tutira jókat fogok röhögni a műveimen...de Gyuri itt is lesz!háhá
Majd szépen sorjában jön a többi infó (kép, videó)... -
Roccio #703 hát az nem szégyen lenne ha életszakaszokat kihagynák :D még a 3 buta alapjában is benne volt. -
Coolfire #702 Vagy szándékosan nagyot akarnak 22.-én durrantani,vagy ilyen szar lesz.És hol vannak a korcsoportok.Tisztára olyan,mint egy lebutított konzol verzió.. -
Gólya #701 ezért mondom, hogy nem szabad túlzott elvárásokat támasztani, mert nagyot lehet esni...és az sokkal rosszabbul esik, mint ha eleve nem várunk sokat
-
Gólya #700 ez semmi pluszt nem ad azon kívül, hogy önállóan tudsz mozgatni egy helyiséget:O
-
Coolfire #699 Ez a két trailer nagyon semmitmondó volt..de nem is igazán hiszem,hogy többet várhatunk tőle. -
Coolfire #698 Ez nudlifütty.Semmi extra.Mondjuk nekem azért lenne jó,mert végre tudnék házat építeni. -
#697 ez ogyanolyan ratyi mint az előző. egy fokkal kevésbé debilebbek a karakterek. fantasztikus. -
Roccio #696 végül is meglepetésünkre lehet hogy holnap után meglátjuk ezt az üléses dolgot is :))
ha már annyira más lesz a 4 ben a társas viselkedés . -
Gólya #695 pontosítanék...mert azért most is beszélgetnek ülve, de hiába van teljesen szabadra állítva a sim akarata, magától nem jut eszébe, hogy ha már beszélgetést kezdett egy másik simmel, akkor azt akár ülve is lehet
csak akkor dumálnak ülve, ha én konkrétan mondom, hogy ülj le a másikhoz és ülve beszélgess vele...
azért ez nekem még mindig fura
-
Roccio #694 XDDDDDDDDDDD -
Gólya #693 ami még feltűnt most nézve a videót...még mindig nem jutottak el odáig, hogy esetleg ülve is lehet beszélgetni
persze lehet feléjük ez a szokás, de ha nekem addig kellene állnom, míg összebarátkozok egy másik emberrel, hát mit mondjak...nagyon csúnyán néznék a végén:) -
#692 Én kapásból évszakokat hiányolom.. -
Gólya #691 amilyen kis rafináltak...eddigre kitanulták a "szakmát", aztán most már majd minden apró kis mozdulatra csinálnak egy nagy kieget...
elég szomorú egyébként, hogy ide jutottak...amilyen szépen indult ez a sims játék, olyannyira sikerült a harmadik rész nem egész végéig alaposan eltolniuk
-
#690 Lesz az több is..DD -
Gólya #689 hát ez az...
jobban járunk, ha minél kevesebbet várunk...abból nagy pofára esés nem lehet
és őszintén szólva az eddigi ismeretek alapján nem lesz nehéz kevesebbet várni a négyestől...
-
Ironman2 #688 vagy 14 kiegészítő lemez formájában!
a cuccost még nem is számoltam bele -
Ironman2 #687 Jó lenne ha holnapután a LIVE showban nem csak ezt a 6 perces anyagot mutatják meg ujra -
Gólya #686 ilyenről ne álmodj...mi lenne akkor az aranytojást tojó tyúkocskával?
nyugodj meg, a négyesből is kihozzák a maximumot
-
#685 Remélhetőleg több dolog lesz jóval az alapjátékban.. -
Gólya #684 jaja...a puding próbája az evés:)
csak nem szabad túl sokat várni előre, nehogy túl nagy csalódás legyen a vége...
-
Ironman2 #683 az épitkezést az szinte egy az egyben áthozták,nem sokat változott,csak most egész tömböket lehet majd mozgatni -
Ironman2 #682 szerintem hangulatában,és a poénokban,de majd meglátjuk -
Gólya #681 akkor most homályosíts fel...miben más ez, mint a hármas?
mert igazából csak annyit láttam, hogy ha van egy adott alakú helyiséged, azt egyben arrébb teheted...
persze lehet, nem figyeltem kellően...
-
Ironman2 #680 Na és itt a rendes trailer is!
-
Ironman2 #679 Na ez az!!!! Ilyennek kellett volna lenni a 3-nak! -
Ironman2 #678 THE SIMS4 GAMEPLAY TRAILER!!!!
-
#677 Ott van fent napok óta már szépen kékkel, hogy:
SIMS4 LIVE BROADCAST AUG 22.magyar idő:17 óra,katt ide!!
Vagyis holnapután! -
Roccio #676 holnap lesz az előre a jüvőbe bemutatása holnap után meg sims 4? -
#675 Ja, jó is az! -
Ironman2 #674 Akkor mehet a levesbe! -
#673 Hát akárhogy is de egyre jobban kíváncsi vagyok a 4. részre most már.:) -
#672 Nagyon jó lesz az! -
#671 Hopp, be jött a kép végül is! -
#670 Én csak egy kiskocka tésztát látok sajna.DDD -
Ironman2 #669 villamosok mennek az alsó fekete-fehér képen! -
Ironman2 #668 Egy újabb kép újságcikkből: