3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Joschka
    Hopp, be jött a kép végül is!
  • Joschka
    Én csak egy kiskocka tésztát látok sajna.DDD
  • Ironman2
    villamosok mennek az alsó fekete-fehér képen!
  • Ironman2
    Egy újabb kép újságcikkből:

• Joschka
    Ja, egy hídnak néz ki valóban!
  • Ironman2
    Ez olyan mint a bridgeporti híd,a színek is nagyon erősek,szóval lehet androidos Sims4 bejelentés is jön!
  • Ironman2
    A Sims freeplay twitterén közzétettek egy homályos képet,nem biztos hogy érinti a Sims4-et,de hátha mégis.Hamarosan kiderül:

https://twitter.com/TheSimsFreePlay

• Mike
    a 3-ban elég egy üres telek amin nincs semmi. prímán meg lehet élni közösségi telkeken, könyvtárban, edzőteremben, hazsnált cuccokkal bizniszelve meg rengeteg pénzt lehet keresni

ám a gyermetegséggel nem értek teljesen egyet.
    először köpködtem a nem emberi lényekre, de annyira bejött, hogy csak amiatt játszottam vele hónapokig, mert van benne tünde, boszorkány
  • Austin Bailey
    megint hozzák azt a fomrát, amit a sims 3-nál, hogy nevetséges, infantilis, hülye gicses kinázetű dolgokkal öntik tele a játékot, mint a Katy Perry-s kieg volt, meg minden második store az ufu-akváriumokkal, meg a napelemes béka formájú zogorákkal. Az EA teljesen rászarik arra, hogy a játékosainak mik az igényei.
    Egyébként remálem, hogy ha lesz benne villamos, akkor később lesz benne vonat is, meg metró, meg rendes nagyváros. Szemben a gecire igébytelen Bridgeporttal, ami csak arról árulkodik, hogy nekik nem tűnt fel, hogy talán jó lenne egy-két modern felhőkarcolót is csinálni, hogy fel lehessen használni saját városhoz. Remélem olyanok is lesznek majd, hogy hajó, repülő, amikkel el lehet menni nyaralni, meg talán egy óceánjáró, amit be is lehet rendezni, és elvisz Egyitpomba. Város szinten a 3-nak az a nagy jibája, hogy egyáltalán nem érdemes nagy épületet építeni, illetve nagyon kevés a középület köszönhetően a nyúljáratos szaroknak, amiket stílusban sem lehet hozzáigazítani a városhoz. Remélem a nyúljáratok megszűnnek.
  • Joschka
    Akkor törölhetnéd mondjuk a hsz-emet, mert tök fölösleges voltam.DDDDD
  • Ironman2
    Már kiraktam a bannerba a linket tegnap!
  • Joschka
    Már elérhető az EA Gamescom oldala, ahol figyelemmel követhetitek majd a teljes rendezvényt, beleértve a Sims 4 bemutatását is.
  • Ironman2
    sőt,lehetne fps nézet is benne,átmegyek a szomszédba,és jól behúzok neki,ha sokat kekeckedik.DD
  • Joschka
    Biztos el felejtettem.DDDD
  • Mike
    mint írtam régebben ki kell tenni egy tál kaját, és akkor a mosómedve abból eszik, és nem borítja fel a szemetest
  • Mike
    na de mindegy, hogy mondjuk depressziós vagy csak azért van rossz hangulata mert büdös
    mellékesen a -ban szinte alig ment sárgába a simem, szinte mindig fullon volt, tele plusszokkal
  • Mike
    meg talán beletehetnék végre év után, hogy veszekedjenek néha, a gyerekek verekedjenek de ettől még az ismerettségi szint nem esik le mondjuk idegenre (a 2-ben volt kezdemény erre, de olyan nem volt, hogy jaj de szeretlek, gyűlöllek, megöllek - mert épp valamin összekaptak) kiváncsian várom a rosszkedü sim ahogy mindekivel kötözködik, a kamasz sim azt mondja nem, végre ne minden ilyen rószaszin köd legyen
  • Mike
    nem azt mondtam, hogy konkurencia mennyivel jobb, vagy látezik, hanem hogy KELL
    különben elkényelmesedik mindenki
    így is megveszik, jó ez nekik így is, dől a lé, minek erőlködni
  • Joschka
    Hát digi/origin ide vagy oda én a cd galaxisnál rendelném meg, ha lesz jó kis akció!:)))
  • Joschka
    Adják majd a többi előrendelőnek is csak kaszálhassanak minél többet....úgyis előbb-utóbb kiderül.DDD
  • Ironman2
    nemtudom,szerintem ez a digitális változatra fog vonatkozni az originen
  • Joschka
    Akkor mi is meg kapjuk majd!
  • Ironman2
    Igen,és ez is ilyen előrendelői cucc,amit gondolom kóddal lehet majd letölteni,ha igaz a kép!

• Joschka
    Tök Sims 2 Tiki stílusú a mixerpult!:))

• Joschka
    Szerintem nem az, de pár nap és jóval többet fogunk a játékról tudni majd... A simek kinézete ahogy már írtuk többen is: Baltás...vagyis el nagyolt...Nem igaz, hogy pont egy ilyen stílusú, vérszegény, üres tekintetű dizájnert kellett hozzá alkalmazni. Viszont mihelyst lesz a játékhoz külsős modoló eszköz azon leszek, hogy nálam ne így nézzenek ki, mint egy réveteg tekintetű bálnavadász!
  • muhpet
    Nem akarok ünneprontó lenni, de az a kép nem egy 'concept art'? Eléggé rajzoltnak tűnik. Amúgy tényleg jól néz ki, ha ilyen lesz a játékban is.
    A simek kinézetével viszont nem vagyok kibékülve, majd meglátjuk, milyen lesz mozgás közben.
  • Coolfire
    Ha az amit a SC miatt kaptál,az már 1000 éve lejárt.Ha nem,bocsesz.:)
  • Joschka
    Köszi szépen!

Amúgy is még nagyon korai lenne.:))
  • Roccio
    ha februárban bekövetkezik akkor addig lesz sims 3 store :)
  • Galaxya
    A Sims 2 esetében más volt a helyzet, ott nem volt ennyire erősen előtérben a Store, ezért nem tudok arra alapozni, de szerintem a Sims 4 megjelenéséig biztosan lesznek még.
  • Austin Bailey
    benne=ebben, csak nem tudok gépelni
  • Austin Bailey
    én még új vagyok benne a témában. Store-t meddig fognak még csinálni a 3-hoz?
  • Galaxya
    Nem, csúszás esetén is Store tartalmak várhatóak csak. Abból viszont még bőven lesz.
  • Austin Bailey
    a 3-hoz
  • Austin Bailey
    csúszás esetén nem várható még egy kiegészítő?
  • Ironman2
    Amúgy irtam elöbb hogy én is várok még vele,valószínü a konzolokszervízénél fogom megvenni,mert van 1000 ft-os kuponom amit adtak az előző játéknál (Sim City)
  • Galaxya
    Azt elfelejtettem, hogy azért tartsuk észben, a Sims 3 is februárra volt anno ígérve, de nem véletlenül tették át júniusra. Most is lazán elképzelhető a csúszás, amiről -ha lesz- megint utolsó pillanatban fognak szólni.
  • Ironman2

köszönjük!
  • Galaxya
    Sziasztok! Ne rendeljétek elő még a játékot sehol, november közepénél előbb nincs értelme. Egyrészt a forgalmazónál nincs még rá ár, bárhol feltüntetik, csak a hasukra ütnek. Másrészt több kiadás lesz, sima, gyűjtői, stb. és a gyűjtőiből bőven elég fog beérkezni az országba. Harmadrészt meg valószínűleg lesznek egyéni akciók is a boltoknál promó cuccokkal. Érdemes kivárni, ki mit ajánl. :)
  • Joschka
    Már nem érdekes, reméljük...talán a 4 másabb lesz...kissé (Csak halkan mondtam.DD).