593
Batman: Arkham Origins
-
preziosi #73 én általában nem vagyok oda a multiért, de ez elég jó ötletnek tűnik, hogy pont a gonoszokat irányíthatod. várom a részleteket. -
#72 WOW! -
preziosi #71 Batman: Arkham Origins will have multiplayer, sources say -
preziosi #70 Who Are The Assassins of Batman: Arkham Origins? -
#69 Itt Bane úgy néz ki, mint a TDK Rises-ban.
(ami nem zavaró, csak akkor kérdés, hogy hogy lesz belőle pankrátor, mint az előző Arkham verziókban? :D) -
preziosi #68 Batman: Arkham Origins villains revealed via marketing pic
ez alapján tehát szerepelni fog benne joker, scarecrow, killer croc, bane és deadshot is. -
preziosi #67 The Storyline of Batman: Arkham Origins -
Evoluti0N #66 Gotham Village. Mondjuk nekem ez is elég, nem a város méretén múlik, hogy jó lesz-e. -
#65 Bebaszna ha lenne egy második városrész -
#64 Hát szerintem ez max kisebb falu méretű, nem Gotham City:S -
preziosi #63 -
preziosi #62 The Nemesis of Batman: Arkham Origins -
preziosi #61 ez még nem biztos, new gotham elvileg modern, felhőkarcolókkal teli megjelenést fog kapni.
The New Gotham area of the game was designed for vertical movement, allowing the placement of enemies above at different heights to create areas dense with activity -
#60 Nekem nem igazán hiányzik. Szerintem a közlekedés, ami az ACben volt, tökéletes. -
ratgab #59 Az a baj, hogy a Batman érzéshez hozzá tartozik ugyan a harc, a bunyó, a nyomozás, ami eddig is kifogástalan volt. Az AC-ben már ugye volt főgonosz is dögivel, szóval ezt is ki lehet pipálni.
Az egyetlen ami egy magára valamit is adó Batman rajongónak hiányozhat az bizony a batjárgányok megjelenése és használata. Ha ez meglenne, akkor már beszélhetnénk az igazi hamisítatlan, teljes batman élményről.
Addig meg kb 95%-ban mindent megvalósítottak, amitől batman a batman, habár egy Wayne Manor azért már igencsak érik!
Ne telhetetlenségnek vedd, csak egyszerűen ez batman olyannyira szerves része, mint a denevér ruha. Része a felszerelésének. -
ratgab #58 Igen. A börtön területe most még rendes városrész lesz elvileg. -
#57 Legalább lesz élet a városban vagy csak statikus környezet lesz? Értsd: pl az utcákon lesz autóforgalom hogy úgy érezd hogy tényleg egy városban vagy?
A másik most Old Gotham ami az Arkham Cityben egy prison volt, most még normál városrész lesz?
Ha jól emlékszem Gotham tele volt felhőkarcolókkal, gondolom azok leges legtetejére még csak véletlenül sem lehet majd felmenni hogy onnan leugorva repkedjünk egy kicsit. -
#56 De miért állítják kb. 5 utcára azt hogy az Gotham City? -
preziosi #55 ezzel maximálisan egyet tudok érteni. az arkham sorozat soha nem akart a gta meg társai nyomán egy hatalmas sandbox játék lenni, hanem egy olyan open world akciójáték, ami rendesen meg van töltve tartalommal, és van lehetőséged tartalmasan felfedezni a környezetet. persze az is érthető, ha valaki várt ilyen feature-öket a játékba, de szerintem sem erről szól. -
#54 Nem értem mit sírtok?! Azt sokan elfelejtik, hogy ennek a frencsájznak nem az a lényege, hogy járművekkel szórakozzunk, ez nem egy GTA és örülök annak, hogy nem is lesz az. Ez egy akciójáték, relatíve szabad játékmenettel. Sokkal hangulatosabb kampókat kilőve siklani az épületek között mint motorozni vagy repcsizni. -
ratgab #53 -
preziosi #52 azért azt ne felejtsük el, hogy vajmi keveset tudni még a játékról. nekem már az is elég lesz, ha a mellékküldetések hozzák az arkham city minőségét, ötletességét, csak mondjuk kétszer több lesz belőlük. -
#51 Ja és az Arkham City területe valóban nagy (ezért is vagánykodnak a fejlesztők, hogy mi most kétszer nagyobb területet hozunk létre nektek), de úgy nagy csak, ha gyalogosan nézzük a dolgokat. Ha már most az AC-ben lett volna jármű lehetpőségünk, akkor bizony ultra kicsii lett volna a városnegyed. pedig szemmel láthatóan, gyalogosan elég nagy, tisztességes, emberi tartalommal van dolgunk.
Nekem még az zavar, hogy a Rocksteady csak segédkezni fog (gameplay beli infókat, és grafikus technologiát biztosítanak a fejlesztésekhez)... Ez oltári nagy hiba szerintem. Ők kéne csinálják az egész franchise-t, hülye Warner most nagyon benézte a dolgot. -
#50 Pedig én nagyon szerettem volna a következő Batman játékban járművel utazni. De ha okosan gondolkodunk, ezt azért nem tehették bele a fejlesztők, mert még mindig kicsi ahhoz a terület, hogy mi most batmobillal és repülővel / motorral furikázhassunk. Csak ezt nyilván nem mondják így ki nyiltan a Warnerék, hanem azt pedzegetik folyamatosan, hogy kétszer nagyobb lesz a térkép Arkham City-től...
Pedig milyen jó lenne ám a civilek ügyeit megoldani batmobillal felkeresni a gyanús eseteket meg miegymás :D
Meg eddig arról olvastam hogy csak a rendőröknek segíthetünk, mint ha Pókember játékban, tehát semmi értelme nem elsz az egésznek, mint cinematic melléksztori vagy ilysemi.
lehetnének olyan mellékküldik civileknél (nyomozós, kergetőzős, stb) mint a Red Dead Redemptioneb, hoszzú átvezetőkkel, stb stb... -
ratgab #49 Most egy kissé csalódott vagyok. Ettől eltekintve még lehet egy jó kis batmanes játék ez az Origins. A bunyóval eddig sem volt semmi probléma! Ha már hozza ezt a fontos feature-t, lesz sok elgyepálható főgonosz már rossz nem lehet az új Batman. -
preziosi #48 igen, konkrétan arról van szó, hogy ilyen megoldással fut a fast travel. -
#47 Ez az utazós dolog remélem a Batman: Gotham City-ben már elérhető lesz. Pedig az Arkham City többszöri végigjátszása után, egy ilyen játékról álmodoztam volna, de úgy tűnik az Arkham Origins az előző pályaterületeket fogja ismét felvenni, nyilván valamivel részletesebben. -
ratgab #46 Hát jó, de akkor mi a fenének bele a jármű egyáltalán? Mindenki azt várta, hogy majd batmobillal végiggördül Gotham utcáin erre ezt kapjuk. Na szép mondhatom. -
ratgab #45 Ez most komoly? Mert akkor ennek a feature-nek konkrétan semmi értelme. Ez akkor az "örülj paraszt, van már batmobil, bekussolhatsz" szituáció. Utálom az ilyet... -
preziosi #44 ez viszont csak a járműhasználatot zárja ki, amúgy bárhova mehetsz ugyanúgy, mint az előző részekben. -
#43 Ha elakarsz jutni egyik pontból a másikba a térképen, azt te nem fogod tudni fizikálisan (mint a GTA-kban utazással) megtenni. Egy cinematic bejátszás fogja mutatni, hogy éppen a batrepcsivel megérkeztél X pontra. Nálam itt leszerepelt a játék ezen része, amikor ezt olvastam. Tehát nem lehet majd repülővel körbe szelni a várost. És akkor lehet ez a helyzet a batmobilra is fennáll. Lehet olyan zsufoltak az utcák mint az Arkhamben, hogy nem éri meg autóval utazni közöttük, és ezért találhatták ki ezt a bevágós jelenetet, hogy "na Batmenkém megérkeztél a kivánt pontra" szitu :) -
Evoluti0N #42 Ott szerepel a képen az Arkham City térképe, amihez még hozzárakják az alatta levő területet, ami még1x akkora. Nem kell zseninek lenni, hogy ebből leszűrje az ember, kb. 2x akkora lesz a térkép, mint az AC-ben. -
ratgab #41 Azt azért figyeljük meg a képen, hogy AC-ben a térkép hídtól számított keleti felének nagy része víz alatt volt, míg a bal oldali képen ez a rész is még normális városrész lesz nem csak pár ház az özönvíz közepén. Továbbá a várost körülvevő vízen lehet gyakorlatilag akármi (hajók, miegymás).
Én annyit látok, hogy gyakorlatilag és elméletileg is dupla akkora területet kapunk! Minden más ezen belül, csak találgatás.
Remélem, hogy a jobb oldali wayne manor felirat tényleg az lesz, aminek írják és remélhetőleg ráhibázott a készítő a turpisságra. Innen simán adja magát motorcsónakkal (természetesen batmanesítve) repülővel megközelíteni a várost. Mondjuk a batmobil már érdekesebb lenne, de hátha vezet valami elhagyatott út a városba mondjuk azon a félszigeten keresztül ott a térkép déli részén. -
ratgab #40 És ezt egy darab képből szűrted le? Te tudhatsz valamit!!! (szarkazmus off) -
#39 A Warner adja ki más fejlesztőkkel, úgy se lesz nagyobb Gotham City (aminek 8-15x nagyobbnak kéne lennie) -
Evoluti0N #38 *ez -
Evoluti0N #37 Nem 2 utca, de csak 2x akkora, mint Arkham City és ez így nem túl nagy. Az Asylum-ban rendben volt a térkép nagysága egy bolondokházához viszonyítva, a City-ben is rendben volt egy raboknak lekerekített városrészhez viszonyítva, de egy Gotham City-hez viszonyítva az igencsak apró. -
ratgab #36 Hát ez nekem nem 2 utcának tűnik...
-
#35 Gamestar.hu-n fent van a játék térképe, hát beleraktak plusz 2 utcát. Most ez így teljesen komoly hogy egy Gotham méretű város összesen alig 5-6 utcából áll???? -
preziosi #34 How WB Montreal is Building Arkham Origins