Batman: Arkham Origins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És még az ACnél vannak a felháborodások hogy rókabõr.Ez kb egy mezei dlcnek felene meg semmi több. Gyakorlatilag annyi a változás hogy ebbe belerakták ezt a 8 ellenfelet.
Ez a rázos faszi szó szerint nevetséges így,mert ha késõbb nem tünik fel újra akkor nem is értem minek tették bele.
Next PC upgrade: 2022
Nem is tudom így 3-adszorra szinte full ugyanaz már egyáltalán nem üt semekkorát.
Belepakoltak minden ellenfelet amit lehet ennyi a plusz és kész.
Egynek jó azért!
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kösz
Parasite Eve 2, best game EVER!
Teljesen meglepett a dolog,mert nem tudtam a dologról,csak tegnap amikor megérkezett a kártya akkor vettem észre,hogy rá van ragasztva a kártya a dobozra.
Az van ráírva,h egyszer használható 2014.január.31-ig és,hogy nem lehet eladni,de nem névre szóló a dolog.
Vettem tegnap egy videó kártyát és kaptam hozzá egy cetlit amin van egy kód (le kellene elõször kaparnom a takaró réteget) és az van rajta,hogy le tölthetem egyszer a játékot. A kérdésem,hogy tudja valaki,hogy ez teljes verzió lehet?
Mi az extra benne? Egy életed van, tehát permanens a halál! YOLO! 😄
http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-29-batman-arkham-origins-initiation-dlc-stars-bruce-wayne-in-asia
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint nekiálltam AC-nek,már nem is tudom hányadszorra😞
Oké köszönjük😄
-bár nem mintha ez érdekelne mivel még különleges kiadás sincs PC verzióból az a rosszabbik dolog..