Batman: Arkham Origins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Dobozos késni fog (PC), igen. Csak digitálisan jön ki akkor.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
Holnap érkezni fognak a dobozos verziók, mert valahol olvastam hogy késnek. Én Konzolok szervizénél rendeltem. Ott még mindig 25.-e van kiírva. Vagy kamu hír volt amiben írták a késést?

Én az elsõ 2 órát megnéztem és egy elõzménybe pont beleillenek a változtatások. Úgy kell kezelni, mintha az Arkham Asylum vagy City elõtti játék lenne...nekem is csak ennyi a bajom vele + vannak benne érdekes karakterek. Sõt egy pár karakter nem tûnik képregénybõl átvetteknek inkább csak "legyen valami"...bár lehet tévedek.
Én már az elején sem vártam nagy különbséget és újdonságokat. Mikor meghallottam, hogy más csapat készíti ezt a részt, akkor már tudtam, hogy ez amolyan pótlék lesz (de lehet jó pótlék attól még). Fõleg ha azt a pletykát is lehetett olvasni, hogy az eredeti készítõk azért is adták ki a kezük közül mert már egy next-gen Batman játékon dolgoznak. Ez a rész meg kitölti az idõt.

Fpocok
Full kampányt coopban pl.

Egyáltalán nem full ugyan az a játék, új történet, új helyszínek, új bossok stb.egy csomó új dolog van benne, nem tudom mit kéne beletenni hogy üssön? Batman az Batman marad, ezek elözmények,akinek meg tetszettek az elözö Batman játékok azok most se fognak csalódni szerintem
Én még nem szereztem be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Eddig nem, ezért érdekel ,hogy ebben a részben is rendben van-e, na de pár nap és kiderül, lassan az elõtöltésem is megvan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azzal eddig se volt gond. Ha Batman ARkham City 2 lenne hangulatilag akkor már nekem megfelel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Akkor hiba nincs, mivel azt eddig is tudtam ,hogy ugyanaz lesz minden, csak a hangulat volt kérdéses.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mivel szint full ugyanaz elég érdekes lenne ha nem hozná, csak ezt már láttuk és végigjátszottuk 2x is.
És még az ACnél vannak a felháborodások hogy rókabõr.Ez kb egy mezei dlcnek felene meg semmi több. Gyakorlatilag annyi a változás hogy ebbe belerakták ezt a 8 ellenfelet.
Ez a rázos faszi szó szerint nevetséges így,mert ha késõbb nem tünik fel újra akkor nem is értem minek tették bele.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ezért nem is tõled kérdeztem.

jarlaxxe
Miért annak volt? én nem vettem észre...

Shep
City hangulatát hozza azért?

grebber
Közben box-ra is kijött már...

Shep
Kérj segítséget Oliver Queen-tõl 😊

grebber
Ej de béna vagyok Deathstoke-ot nem tudom legyõzni 😞

Nem egetverõ, de rossznak nem rossz. A térképre leszek kíváncsi mekkora lesz, mert a gyors-utazással sok idõt meg lehet spórolni alapvetõen.
Shep
Tudtuk ,hogy ez lesz, aki mást várt az meg így járt.

grebber
Elsõ 1 órát le is toltam!
Nem is tudom így 3-adszorra szinte full ugyanaz már egyáltalán nem üt semekkorát.
Belepakoltak minden ellenfelet amit lehet ennyi a plusz és kész.
Egynek jó azért!

Prince23
ProGabe
Hivatalos, friss, ropogós volkszrú 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Holnapra már az is kiderül milyen hosszú 😄

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Batman.Arkham.Origins.Special.Edition.PS3-ANGELiC

áááá virágbolti ... :/
Malakai
Benne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem tudjátok, hogy Deadshot is benne lesz-e megint? 😛

Prince23
Troy Baker. <#worship>

Értem,
kösz
Shep
Természetesen, egyébként még letölteni sem tudod.

Kicsit utána néztem a játéknak és azt találtam,h október 25-én fog megjelenni Pc-re. Ha én most ezzel a kóddal letöltöm akkor ez is csak 25-én fog mûködni?
Köszönöm 😊
Fpocok
Persze, persze... na csak mondtam, hogy azt is lehet. De a játék eredeti és teljes. Jó szórakozást hozzá 😄

Gigabyte Geforce GTX 670
Teljesen meglepett a dolog,mert nem tudtam a dologról,csak tegnap amikor megérkezett a kártya akkor vettem észre,hogy rá van ragasztva a kártya a dobozra.
Az van ráírva,h egyszer használható 2014.január.31-ig és,hogy nem lehet eladni,de nem névre szóló a dolog.
Fpocok

Fpocok
Igen. Milyen kártyád van? Van most akció, hogy bundleba csomagolnak teljes játékokat a VGAhoz. Felhasználhatod vagy eladhatod a kódot.

Sziasztok
Vettem tegnap egy videó kártyát és kaptam hozzá egy cetlit amin van egy kód (le kellene elõször kaparnom a takaró réteget) és az van rajta,hogy le tölthetem egyszer a játékot. A kérdésem,hogy tudja valaki,hogy ez teljes verzió lehet?
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
A New Game Plus természetesen itt is visszaköszön, de lesz egy következõ fok is: I am the Night!
Mi az extra benne? Egy életed van, tehát permanens a halál! YOLO! 😄

http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-29-batman-arkham-origins-initiation-dlc-stars-bruce-wayne-in-asia

Hát én nem csináltam meg mindent fullra.Sztori volt a lényeg,nem tudom sajnos így mit hagytál ki:/
Ha többször végigvitted megkérdezem,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén mit lehet csinálni, mikor nincs már csak pár ügyességi feladat? Azt hiszem oylan 410 vagy 20 van a 440-bõl. Innen már nincs semmi, ha nem jelez Riddle cuccot és nincs küldetés se. A kis cigány Rébuszt már elkaptam a rejtekhelyén 😊
Nem bírok várni most akarom😊)
Megint nekiálltam AC-nek,már nem is tudom hányadszorra😞
Sejtettem, hogy Deathstoke Challange-be lesz, nem az alapjátékba, de az a multi játékmód elég fölösleges lesz szerintem.
...
"Ezer darab készült a világon" mégis "minden rajongónak a szoba dísze lehet".
Oké köszönjük😄

-bár nem mintha ez érdekelne mivel még különleges kiadás sincs PC verzióból az a rosszabbik dolog..