593
Batman: Arkham Origins
-
#273 én még csak keveset játszottam a játékkal.de szokni kell más a hangulata mint az előzőeknek,más lett és fura még most.csak én érzem különben így? -
mester1987 #272 Normalon vagyok, de Hardon is gondolkoztam. Nincs annyira meg az egyensúly, mert a nagyharcok kb. 5x olyan nehezebbek, mint a sima natúrok.
Igazából a reflexeken múlik minden, hátha a többi érdekesebb lesz. -
#271 nekem eszerint szerencsém lehetett Deathstrokenál, mert elég könnyen ment
Copperheadnél jobban szenvedtem :D -
pcgammer #270 Amúgy csak az időzítésre kell figyelni amint hárítottál ütni kell rögtön és előbb utóbb kiütöd :D -
#269 Azért szerintem a nehézségi fokozat sem elhanyagolandó, bár én egyelőre még csak Pingvint kergetem :) -
pcgammer #268 Nekem harmadszorra :D -
mester1987 #267 Kinek hanyadszorra sikerült legyőzni DeathStroke-ot? -
Dzsí Pí #266 deathstroke-nál, mikor a palackokat dobja, mia jó kombináció? vágom h counter meg nyomom a batclawot is, de alig akar összejönni... mindig ott szívom be -
#265 Kétszer kell az 1-et megnyomni, de amúgy írja is. -
#264 Rendben de úgy meg nem működik, mert ugye ezt a bumerángot csak egér+jobb gombbal jön elő, úgy meg nyomkodhatom de nem dobja gyorsan. -
#263 TAP az azt jelenti, hogy gyorsan egymás után megnyomni, nyomkodni, szóval nincsen semmilyen tap gomb. -
#262 Valaki esetleg tudja, hogy a játékban hogy lehet előhívni a tap gombot? Már az elején van egy olyan rész ahol gyorsan el kellene dobni a denevér bumerángokat de nem tudom mert le kellene nyomnom a TAP gombot ami meg nem tudom, hogy mi az. A kontroller kiosztásban meg benne sincs. -
#261 "Csak a probléma ott kezdőik, hogy van egy elég erő kombója amit nem lehet védeni "
Pont erről beszélek,mivel ilyen nincs neki semmi ilyen kombója:D
Minden támadását ki lehet védeni és abból kontrázni csak a gombnyomások mikorjára kell figyelni ennyi.
Elején én is nyomkodtam orrba szájba a védekezést de lószart se ér mivel írta is (de pont leszartam) hogy ha sokszor nyomom akkor gatter. -
#260 Azzal én is szoptam egy fél órát. :D -
#259 Csak a probléma ott kezdőik, hogy van egy elég erő kombója amit nem lehet védeni és teljesen ugyan úgy kezdőik mint a hárítható támadása. Csak a jel nem jelenik, és reflexből nyomom a jobb gombot, pedig lehet inkább elugrani kéne.
Másik, nem lehet kezdeményezni ellene. Ami eddig működik az, hogy hárítás után, vagy előtte ha nem akar támadni, átugrani feletti és hátba ütni 1x aztán meg hárítani. Csak bekapok 2-3 olyan ütését és vége... -
#258 Én szoptam vele rendesen de rájöttem semmiféle maxolás nem kell oda.
Gyakorlatilag egy gyengébb QTE az egész csak a mikorra kell figyelni és lazán le lehet zúzni! -
#257 Egy jó tanács... mielőtt nagyon belemelegedtek a sztori küldetésbe, farmoljatok XP-t, a közelharci HP legyen ki maxolva mielőtt Deathstroke-kal össze futtok egy boss harc formájában. -
mester1987 #256 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=t-nXl4FnzpA]Egy kis bemutató "spoilermentesen" (PC Guru)[/URL] -
#255 Ctrl.- az az eleresztés, leesés... -
hawkie22 #254 Közben megoldódott a probléma, ha a legnagyobb felbontásban futtatod a játékot, akkor a következö indításkor kifagy.
Viszont elakadtam a hajóban, ott, aholpár rosszfiú leütése után egy kis fatutajon kell ide-oda húzni magadat. A 3. páncélajtóra rálövök, odahúzom magam, de utána nem engedi el, csak annyit látok, hogy: Space Pull. És se mozogni, se más kütyüt elövenni nem tudok, mert nem engedi el a kötelet. Hogy lehet elengedni azt a nyamvadt kötelet? -
#253 sziasztok, van a játékban beépített benchmark? -
hawkie22 #252 Találkozott már valaki a következö problémával?
Elindítottam a játékot, eljutottam Pingivn hajójáig, de aztán ki kellett lépni a játékból.
Erre most amikor újra indítanám, a Startképernyö után kilép hibával, hogy videókártya Kernel hibát észlel, ezért leáll, vagy valami hasonló.
A játékot megint elindítva ugyanez a hiba.
Valami ötlet? -
#251 Azért ez így ebben a formában nem igaz, amikor először kezdesz új játékot.
Először nem tudod választani a New Game Plus és az I'm The Night módokat. Úgy van -feltéve ha "rendesen" a sztorin akarsz végigmenni- kiválasztod a New Game-et, ezután tudod kiválasztani, hogy könnyű, normál, vagy kemény nehézségi szinten akarsz játszani. A New Game Plus és az I'm The Night módokban csak akkor tudsz játszani, ha már egyszer végigtoltad a játékot és nem könnyű módban. -
cannon #250 Free Batman
Van egy ilyenem esetleg érdekel valakit? Persze nem ingyen de bolti ár alatt :) -
#249 Egy kis vélemény, előnyökkel, hátrányokkal
Pro:
+helyszínelés (szó szoros értelmében), a bűntényeket rekonstruálhatjuk Batman kütyüjével
+nyomozós, hekkelős részek (ami sokszor átmegy túlzásba is)
+helyenként előkerül a karácsonyi hangulat (amin a zene sokat segít ezen)... (cons-nál folytatva)
Cons:
-... ami nem teljesen ugyanolyan hangulatérzéssel rendelkezik mint az BAC
-Ezio hangja nagyon furcsa Batmanként, és ellenszenves (pedig kedvelem a hangorgánumát.
-rossz fejlődési rendszer (amikor TAB-ot nyomsz)
- a főbossokat árkádszerűen előre lespoilerezik a prológ átvezetőjében (juj de rossz érzés kapott el)
- a járható központi terület semmilyen... csak úgy vannak... kidolgozatlan a város, de nagyon
- semmi számottetvő fejlődés nem érzékelhető, ez a rész max expanziónak lenne jó...
- eszméletlenül drága a tartalmat figyelemebe véve....
ui: a kritikusokon meg nem kell csodálkozni, összességében középszer lett a játék. majd jövőre beszerezzük Complete packban 75% offal, merthogy ez nem lesz GOTY, az hét szentség.
-
#248 Én csak belenéztem (miért nincsen bencsmárk, vagy csak én nem találtam?) és eddig nincs gondom vele, ezt az Ezio Batman hangot nem találom túl nyerőnek de a végére majdcsak megszokom :) -
wednes #247 Érdekes.
Szerintem az AC harcrendszere sokkal kidolgozottabb és több a lehetőség benne. AC után bunyózni az AA-val nagyon sivár érzés.
Az elején fura volt nekem is az AC, a sand box hatás miatt, de mikor az ember már belefolyt a játékba akkor érzi, hogy sokkal több mint az előző rész. Igazából nem is tudok a jelen korból olyan játékot, ami ennyit fejlődött volna 2 rész között.
Az Originsről meg lehetett tudni, hogy amolyan töltelék rész lesz. Ha így áll hozzá az ember akkor nem lehet olyan rossz. Legalábbis remélem. -
#246 Sajnos megint egy játék, ami nem kapta meg az utolsó polírt, gondolom a stúdió kiadta az ukázt, hogy okt. végére ki KELL jönnie :(
Random szaggatások, optimalizálatlan (ua. a gépen, amin az előző kettő tökéletesen futott, most nem "smooth" a dolog, U3 engine-nél ezt művészet volt összehozni), kontrollereket ez sem szereti, de még az x360 emut sem (elsőként találkoztam ilyennel) és tele van kismillió hibával. Kapja a savat rendesen steam fórumon.
Ezek mondjuk csak technikai dolgok, a többi már egyéni ízlés kérdése, de ez szerintem is egy rossz rókabőr :( -
#245 Jééézusom de benéztem ezt most, mekkora láma vagyok tényleg... hát ilyen amikor fáradt vagyok. Csak akkor mi lesz holnap, meg holnapután? Ok, melózni nem kell, de helyette itt az Origins... hogy fogok így aludni? Hogy nézem így a Forma1-et? Még jó, hogy az asszony nem probléma: vettem neki egy 4-es csomag extra tartós duracellt a vibrijébe :D
A választ köszönöm mindőtöknek! -
mester1987 #244 A Challenge mód gondolom az előrehaladással nyílik meg a szintekkel. -
#243 Nálam hard volt a legnagyobb fokozat, a többi szürke vót. -
#242 New game és elvileg utána tudsz fokozatot változtatni. Én is hardon kezdtem. NG+ az a második végigjátszás, a többi meg valami challenge szarság. -
Dzsí Pí #241 De igen, ezek a nehézségi szintek:
- new game = normál nehézség
- new game plus = nehezebb
- im the night= ha egyszer meghalsz, akkor nincs visszaút, kezdheted előlről az egész game-t
- chalenge mode= ebben nem vagyok biztos, mivel nem nyomtam rá; vagy ez is egy nehézségi fokozat vagy itt a játékban fellelhető chalengeket lehet lenyomatni.
am a decoding problémám megoldódott: a sztori haladtával engedi a tornyokat is kódolni...:) -
#240 Srácok lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Előre is elnézést kérek ha láma a kérdés, szégyenem csak fokozza, hogy majd' 3 évtizede (jó ég, leírni is szörnyű) vagyok aktív gamer, de ezt most nem tudom hova tenni: amikor új játékot kezdenék, akkor felajánl négy lehetőséget: New Game, New Game Plus, I'm The Night és Challenge Mode. A gond, hogy nem tudom melyiket válasszam. Gondolom ezek nem a nehézségi szinteket jelölik, hanem a sztori alakulására, ill. a történetvezetésre, dramaturgra van hatása, jelentősége. Az Asylumot és a Cityt is végigtoltam hardon (vagy a f@sz tudja már hogy hívták a nehéz fokozatot), szóval nem kezdő szinten akarom elkezdeni, viszont a sztori szempontjából se szeretnék semmiről lemaradni, mindent látni szeretnék amit csak lehet. Kérlek, segítene valaki és leírná mi a különbség a fenti négy kezdés között? Nagyon szépen köszönöm! -
mester1987 #239 Ha nem vagy nagyon a közepén, akkor visszaírok, hogyan sikerült-e (ha sikerül), úgy is még az elején tartok. -
Dzsí Pí #238 így nyomom, és próbálom nagyo finoman, de mindig bezavar. volt h összevártam mind a kettőt, hogy már csak egy betü hiányzott, eccerre nyomtam le a kettőt, és akkor sem... -
mester1987 #237 Szerintem vagy bal/jobb egér klikk vagy A/D bill. a dekódoláshoz. Másról nem tudok. -
Dzsí Pí #236 nem tudja vki h a tornyokat miért olyan állati nehéz decode-olni? próbálom nagyon finoman csinálni, és mégis bezavar majd lehet kezdeni előlről. még csak az első district tornyát sikerült felhekkelni... -
mester1987 #235 Nem a műfajom, de meglepne ha legalább az felűlmúlná az előző részeit + persze az összes többi idei felhozatalra is. -
#234 I see what you did there! :D