593
Batman: Arkham Origins
  • Kongy
    Hát nem tudom.. én nem vesztegetem rá az időmet, inkább várom az AC4-et, amiben tényleg lesz változás az előző részhez képest :D
  • Prince23
    A kritikusok szerint csalódás
  • mester1987
    Kb. 1 órát játszottam vele, de néztem a 2 órás videót róla, a későbbiekben azért vannak fordulatok vagy ez már egyáltalán nem az a játék? :D
  • TBTPumpa
    Hmm. Akkor én tévedtem sry. Amiket utoljára olvastam a Rocksteady-től, az az volt, hogy nem Batmant készítenek, hanem teljesen más játékot. Ez idén tavasszal volt, akkor is jelentették be, hogy érkezik még egy Batman játék ebben az évben a WB-től.
  • Kongy
    Nemtom ti hogy vagytok vele, de ez a játék kb semmit sem fejlődött az Arkham Asylum óta... :D Kipróbáltam. Ahogy belépek a játékba, és elkezdődik a bunyó az az érzés fog el, hogy én ezzel már játszottam pár éve :D AA-t szerettem AC-t halálra untam, pont azért mert nekem nem nyújtott többet az AA-nál.. ez meg copy paste, ugyanaz a játékmenet, grafika, minden. Én nem kérek még többet belőle :D De ez legalább nem évente jön, mint egy CoD vagy NFS...
  • Seth
    Én végig abban a hiszemben éltem,hogy Conroy lesz újra a szinkron,aztán meglepődtem,mikor Ezio hangja volt a bőregérnek :D
  • Prince23
    Nem hozza az AA és AC szinvonalát sajnos.
  • swadawa senpai
    Épp ez az, Kevin Conroy elárulta véletlenül (amúgy 100% hogy szándékos volt), hogy készül, elméletileg valamilyen Con-on volt, és ott beszélt az új játékról, hogy hatalmas, nagyon jó, már dolgozik rajta rég, a történet megírása 1 évbe telt! Szóval hatalmas játék,és persze min dolgozna ha nem batman szinkonhangján, ugye ilyenkor mindenki azt hitte az arkham originsről beszél, de utána jött a kavarodás! Mert ugye kiderült a szinkron Roger Craig Smith-lesz, de akkor mi a fenéről beszélt Kevin? Twitter posztban tisztázta hogy NEM, ő egy másik arkham játékban van, amit talán már törölt is, szóval kb 100%hogy batman játék jön, és be is van úgynézve jelentve :)
  • Fantasy18

egy kis tech demot csináltam az új batmanből... nvidia physx teknológia.. füstöt és a hópelyheket érdemes nézni! minden ultra high ra állítva és 16x élkisimítással!

• HeadHunter86
    Nekem nemrég hozta meg a futár. A kulcstartó elég faszán néz ki. Csak ne lenne Batman "füle" ilyen hegyes :D
  • Myselor
    hát,én csak annyira nem vagyok oda érte,de biztos ügyesen megcsinálnák azt is,de e a teknőcöknek jobban örülnék.amilyenek vannak azok nagyon gyengék pedig én odavagyok értük ^^
  • HeadHunter86
    Nagyon nincs is több nekik :D Összesen 3 játékuk van.
  • mester1987
    Superman-től picit rettegek, de ha ők csinálják, akkor tuti működni fog a dolog, ebben biztos vagyok,. Mondom ezt úgy, hogy csak 2 játékukat ismerem :P
  • Myselor
    superman lesz vagy ninja teknöcök én úgy tudom :D ezek voltak tervben ^^
  • TBTPumpa
    Én úgy tudom, hogy a Rocksteady teljesen más játékon dolgozik, ami valóban NextGen cím lesz, viszont nem Batman játék.
  • mester1987
    Én arra lennék kíváncsi, hogy ezt is képregény ihlette vagy csak kitaláció.
    Bár van sejtésem, hogy azokból az animált Batman sorozatról mintázták.
  • ReszegKoldus
    Akkor félreértettem, azt hittem az értékelőkre írod, hogy nem veszik észre, tehát hogy szerinted még ennél is kevesebb pontokat kellett volna kapnia.
  • wednes
    Nem tudom mi igaz abból, hogy a Rocksteady pontosan azért nem vett részt ennek a résznek az elkészítésében, mert már egy új generációs Batman játékon dolgozik.
    És addig is, hogy fejjék a tehenet meg kitöltsék az időt odaadta a kiadó más csapatnak, hogy rakjanak össze egy Batman játékot.
  • wedge31
    Nekem már az elözö rész se jott be az elsö viszont nagyon jó volt.
  • grebber
    "Pedig kevesebb pontokat kapott, mint az előző" - lol elolvastad mit írtam? Mert pont ezt. Hogy az első kettő mindenhol 8-9 sőt volt 10/10-es is.Ez meg ugyanaz már 3-adszorra és már nem fog meg senkit kapja a sima mezei értékeléseket!
  • TBTPumpa
    Nem múlt el a varázs. Csak a Rocksteady a jól sikerült első részt is felül tudta múlni. Itt a fejlesztők/kiadó csak meglovagolta a korábbi részek sikereit. Érdemi újítás nincs a játékban (mint anno a City-ben), inkább az Arkham Asylum és City közötti "átmenetet" lehetne rá húzni. Ami kicsit gáz, mert így visszafejlődés van a City-hez képest. Minőségben sem Rocksteady cucc, de hát ez van. Ha a Rocksteady megkapta volna ezt a részt, biztosan felülmúlták volna az Arkham City-t is és akkor megint rácupanna a nép.
  • ReszegKoldus
    Pedig kevesebb pontokat kapott, mint az előző, azért nyilván nem fog 4/10-eket kapni :D

(Mondjuk szerintem rosszabb nem lett, mint az volt)
  • mester1987
    Hát sajnos
  • grebber
    Érdekes ezek szerint kn senki nem veszi már ugy ezt a rókabőrt mint az első kettőt. Pedig szinte full ugyanaz.

Ez van elszállt a varázsa. Várjuk a köv. Rockstady szuperhősös game-et!
  • Fpocok
    Belenéztem a demóba. Alakul...

Eurogamer – 7/10
    AusGamers – 7/8/10
    Polygon – 7/10
    Gamespot – 6/10
    GameStar Hungary – 8.6/10
    OXM – 8/10
    IGN – 7.8/10
    Videogamer – 8/10
    OPM – 8/10
    CVG – 7/10
    Xbox 360 Achievements – 92/100
    Game Informer – 8.50/10
    GameFront – 86/100
    El33tonline – 4/5
    Kotaku – Yes
  • pcgammer
  • ReszegKoldus
    Nekem szerintem fel se tűnne, hogy más készítette, ha nem tudtam volna előre. :)
  • TBTPumpa
    CD Galaxishoz is megérkezett!

• HeadHunter86
    Na jött a Konzolokszervizétől a levél. Becsomagolták. Holnap jön.
  • Myselor
    majd írjátok meg milyen:)
  • mester1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Batman.Arkham.Origins-RELOADED
  • TBTPumpa
    Csúnyaverzió:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Batman Arkham Origins-FTS - 18.3GB
  • mester1987
    Olyan sokat ne remélj, jóindulatból mondom :)
    Nekem konkrétan a Mr. Freeze-s harc tetszett a legjobban abból, de viszont ebben több főmuki lesz.
  • TBTPumpa
    Lehet, de azok a szövegek... Jobb szavakkal illették, mint anno a Rocksteady részeket. Oké, hogy marketing, de mégis csak ez lesz ezeknek a fejlesztőknek az első (Batman) játékuk.

De nem temetni akarom a játékot, mert kíváncsi vagyok rá, csak nagyon kellemes meglepetés lenne, ha tényleg jobb lenne, mint a Rocksteady-s féle részek. Ott a karakterek és a karakterek szinkronhangjai is rendben voltak. Itt hamarosan meglátjuk...
  • mester1987
    Olyan sokat nem kell várni tőle.
  • TBTPumpa
    Hatásvadász videó. Meg azok a vélemények. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Warner jobb játékot alkotott, mint anno a Rocksteady.
  • HeadHunter86
    Pontosabban: A sajtóhírekben megjelent, november 8-ra csúszás várhatóan csak egyes nyugat-európai országokat (például Nagy Britannia) érint. Amennyiben a fentiekkel ellentétben mégis érintené hazánkat is a dolog, ez esetben a játék elképzelhető, hogy nem azonnal, legkésőbb 2013. november 8., pénteken lesz aktiválható a neten, a Steam-en. További kérdés esetén technikai segítségnyújtás: [email protected]
  • HeadHunter86
    Időben jön: Itthon a Cenega ad ki Lengyel/Magyar/?Román? kiadást, és az rendesen időben jön.
  • Fpocok
    Akkor passz. De én ezt olvastam:
    [URL=http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-18-batman-arkham-origins-pc-wii-u-versions-will-launch-two-weeks-late-in-europe]"Warner Bros. has told Eurogamer that Batman: Arkham Origins' Wii U and physical PC versions will arrive in Europe on 8th November, a fortnight later than the game's launch on other platforms."[/URL]
  • HeadHunter86
    Lehet mégsem késik?
    "Update (2013.10.24.): A játék Magyarországra érkező, Közép-Európa országainak szánt kiadása várhatóan október 25., péntektől már aktiválható lesz a neten." - CDGalaxis

Az összes magyar bolt 25.-t ír.