Batman: Arkham Origins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írj neki privátot, hátha arra reagál is.
gondolom bagóért és sehonnan... 😄
A multipalyert amúgy külön a Splash Damage készíti.
Annak az árából lehet tud venni 2 kártyát és tolni SLI-be 😊
Ez referencia kártya.Szeretnék egy nem Ref.kártyát pl.Hd7970-et
Egy GTX 670-et minek lecserélni? Két Battlefield 4-et akarsz futtatni egyszerre?
Rosszkor akarom lecserélni a GTX-et úgy látom😊
Hát én nem voltam lenyûgözve a hûû, de nagy különbségtõl. Jó lesz nekem ez a játék Nvidia kártya nélkül is tökéletesen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ja, igazad van...a teljes játék változhat ja 😊
Nem azt mondja, hogy mi lesz az egész játékban, hanem amivel a rövid demóban találkozott, ez csak egy jútúber, aki kint volt PAX-on. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha jól értelmeztem akkor az Arkham Cityben meglévõk mellett 2 új kütyünk lesz és 2 újfajta ellenfél és nem lesz Riddle Challenge (ezt lehet a kampányra, de lehet, hogy a külsõ módra értette)
Next PC upgrade: 2022
Hát nem örülök neki,azért köszi!
Melyik a PC collector edition?Ugye nem a joker figurás?
Honnan érdemes elõrendelni?
Honnan érdemes elõrendelni?
Firefly,James Gordon detektív,lesz itt minden
De ez a ruha nem az igazi vagyis a maszk.
Várom már.Talán idei megjelenések közül ezt a legjobban😊
Közbe látom a lenti 20 percesbe ez is benne van.
Copperhead
Kriptonitra gondolsz? <#whatever>#whatever> Kristály! LOL <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PS only:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Lebutítani, mondvacsinált indokokkal gyengíteni, szóval a szokásos. Superman a lehetõ legrosszabb karakter, mert túl erõs, így a legtöbb író nem is tud vele mit kezdeni.
Nála talán csak az idõutazók "erõsebbek", akiket szintén totál lekorlátoznak (pl. folyton elveszti az erejét, lsd. Heroes), vagy nem használnak ki, hiszen egy szempillantás alatt semmissé tennék a sztorit.
Szóval kell egy zseni, hogy jól mozgasson egy ilyen erõs karakter, de Alan Moore-ok nem születnek minden bokorban.
Nála talán csak az idõutazók "erõsebbek", akiket szintén totál lekorlátoznak (pl. folyton elveszti az erejét, lsd. Heroes), vagy nem használnak ki, hiszen egy szempillantás alatt semmissé tennék a sztorit.
Szóval kell egy zseni, hogy jól mozgasson egy ilyen erõs karakter, de Alan Moore-ok nem születnek minden bokorban.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azt nem lesz könnyû csinálni. Hogy lehet játékot csinálni egy olyan szuperhõssel, aki tulajdonképpen sebezhetetlen? 😊
Törölt felhasználó
Amugy az Asylum és City között sem volt olyan húdebaszottnagy a különbség. A bejárható terület nagyobb volt, újítottak kütyüket meg kombókat, de más tényleg nem sok.
Sõt ott még Batman ruhája sem változott, csak tettek bele még 6 választható skint. Talán csak Harley Quinnek változott a szerkója, amire a játék elején fel is hívja a figyelmünket. 😄
Szerintem ennyi változtatás itt is ugyan úgy már most megvan.
Sõt az, hogy az enemy is tud counter-attackozni az eléggé stresszelõ lesz majd a challenge mapokon. 😄
Nálam tuti vétel a GOTY verziója, ahogy eddig. 😊
Sõt ott még Batman ruhája sem változott, csak tettek bele még 6 választható skint. Talán csak Harley Quinnek változott a szerkója, amire a játék elején fel is hívja a figyelmünket. 😄
Szerintem ennyi változtatás itt is ugyan úgy már most megvan.
Sõt az, hogy az enemy is tud counter-attackozni az eléggé stresszelõ lesz majd a challenge mapokon. 😄
Nálam tuti vétel a GOTY verziója, ahogy eddig. 😊
Nagyon kieg. szaga van ennek a résznek. Ha jól tudom nem is ugyanazok csinálják, mint az elsõ 2 részt, mert õk valami igazán újon dolgoznak. Forráshoz most lusta vagyok 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jó meg minden,de még a hudok is ugyanazok mint az elõzõben,ennyire ne csinálni semmit.hát ez nagyon ugyanaz mint az elõzõ de reméljük majd lesznek újdonságok késõbb a videóban nemsokat láttam😊
Conroy Inadvertently Outs Next "Batman: Arkham" Game
tehát ezzel gyakorlatilag végleg bebizonyosodott, hogy az originsszel párhuzamosan a rocksteady is készíti már a saját arkham játékát.
tehát ezzel gyakorlatilag végleg bebizonyosodott, hogy az originsszel párhuzamosan a rocksteady is készíti már a saját arkham játékát.
Kár, hogy nem Conroy + Hamill, de hát az van. Mondjuk Troy Baker párszor már bebizonyította, hogy mennyire tehetséges, szal remélem, hogy Jokerként is remekelni fog.
egyébként ma megerõsítésre került az is, hogy batman hangját roger craig smith (assassins creed 2 - ezio) fogja adni, joker pedig troy baker (bioshock: infinite - dewitt) lesz.