Batman: Arkham Origins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem, a bugokra gondoltam, berakok egy sima linket aztán berak mindenféle html kód darabokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ki van halva mi :S
Shep
Jól van, látom egyre szarabb ez a fórum.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep

Peet81
de tényleg sok hasonló karakter van a Marvel Comics és a DC Comics között

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Peet81
Red Skull az America Kapitány ellensége a Marvel Comics-nál, Bullseye az meg a Fenegyereké

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Myselor
na Red skullt vágom.de am dc-ben meg van Red Hood xd
Shep
Hát pl, hogy csak a játéknál maradjunk Black Mask - Red Skull, Deadshot - Bullseye stb. stb.

Shep
Több Enigma is volt amúgy.

grebber
Edward Nygma = The Riddler

Next PC upgrade: 2022

Myselor
aham,hát akkor az elképzelésem jó volt xd egyébként az a baj hogy nekem meg a marvel univerzum nem tetszik,bénának érzem a hõsöket,erõltetettnek.pl a bosszuállók egy vicc kategória szerintem xd
de hát ízlések ezért van marver és dc univerzum kinek mi jön be.amúgy kíváncsiságból mondhatnál olyan dc hõst vagy gonoszt akinek van hasonló a marvelben nekem most nem jut eszembe egy sem 😊)
Shep
Külön karakter de van valami kapcsolata Ridlerrel. Pontosan én sem tudom. Ezért nem tetszett nekem soha a DC univerzum, túl sok a hasonló karakter akik ráadásul erõsen emlékeztetnek más Marvel karakterekre.

Myselor
én nemtudom,de tegnap lenyomtam mad hattert komoly volt.jobban tetszett mint az AC-ben.amúgy hülye kérdés lesz,de Enigma ki a pöcs?nekem olyannak tûnik mint a riddler.mindenkit ismerek de õ nem is rémlik.pedig én aztán a legrégebbi batman meséket is néztem meg képregényt is vágom valamennyire 😊
Shep
Nem emlékszem már mit mondtak a játékban, de mi lesz ha az összes Enigma jeladót szétbumerángozom?

Shep
Jött újabb patch, hátha javítottak pár nagy bugot!

Na, találtak ''megoldást'' a Burnley toweres bugra.
bár sztem elég gáz, hogy egy AAA-s játéknál egy másik buggal lehet megoldani az elsõt, ezt egy hivatalos forumon(steam) mint eddigi egyetlen megoldást közölte egy fejlesztõ(!!) íme a video:
http://www.youtube.com/watch?v=HkDLaojdCCw

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

MerlinW
Az említett két játékhoz bottal sem nyúlnék, így azok nem érintenek😊

[merlinw.org]

Mi lesz késõbb...😮
Battlefield 4 - bár abba túl sok minden nincs, ami spoiler 😄
De a Call of Duty: Ghostsra ráférne majd ha a HG nézné is...csak elõérzet 😊
NagyiBMX
Én már tapasztalatból tudom, fõleg az ilyen estek miatt, hogy amíg a Singlet végig nem vittem, legyen az bármilyen játék, addig SG-n a játék topicjába be se teszem a lábam, életveszély ilyenkor a sok spoiler miatt. 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

MerlinW
Köszönöm a Joker-es spoilert...

[merlinw.org]

Myselor
havernak boxon mentés közben lefagyott a box,és corrupted lett a save,ügyeljetek erre 😊
gramaton
Üdv!
Volt esetleg olyan valakinek hogy miután legyõzte bane-t jön a átvezetõ ahol joker-el zuhanunk,utána jön egy videó ott kifagy?
Megoldás van e esetleg rá?

jaa, jee.

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Malakai
A multihoz, legál júzereknek már kint van egy ideje.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PC-re kinjött az elsõ patch
http://paste2.org/9Bs1xpPU

Shep
Az nekem is elõjött, sajnos elég sok a bug de ettõl függetlenül nekem nagyon tetszik a játék, megérte az árát.

Ez nem igaz.. Nálam is eltûnt a kikérdezés funkció, így a híd környékén nem tudom enigma jeleket megszerezni... Nagyon remélem, hogy ezt javítják..( PS3 )
Myselor
kellemetlen lehet.én is jártam már úgy játékban hogy azok kevesei közt voltam akiknek ilyen szép bug jött elõ😊 de majd csak lesz megoldás ne add fel
Shep
Jó lenne, mert anélkül oda ugyebár nem lehet gyorsutazni, meg a jeladókat sem fedi fel.

Myselor
deszar már :S reméljük javítják minél hamarabb
Shep
Nem lehet kimászni a szellõzõn át és ott ragadsz.

Myselor
nekem nem volt semmi probléma a toronynál,mibaj van ott?nekem a dead space3ban volt szép kis bugom ami miatt nemtudtam tovább jutni
Shep
Steam töltött valamit a játékhoz de gyanítom nem volt valami komoly javítás, mert a tornyos bug még mindig él 😞

Kb. ha Copperheadet ha kinyírod az már van a sztori fele?
Kb felénél tartok ,visszavonom a régi fanyalgásomat ez a játék egyre jobb,és jobb ahogy halad a story elõre.<#eljen>
kill3r21
Kipróbáltam az Nvidia Shadowplay-t!
Az eredmény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelenleg ennél a kis szúrós csajnál tartok, a sztori késõbb amúgy beindul jobban?
tobias88
Az alábbi 2 hiányzó bûnözõt hogy lehet amúgy megkapni?
tobias88
Végeztem a fõküldetéssel és eltûnt a kikérdezés opció, így nem tudok csomó helyen továbbhaladni (pl a bûncselekménynél is ki kéne hallgatnom a csávót). Másnál is van ez a hiba?
Segítséget szeretnék kérni:
a fekete doboz verziót telepíteném fel win 7 alatt, de a setup.exe el se indul, hiába próbálom indítani rendszergazdaként...
Prince23
Én most AC-val játszok, CSAK 4%-nál tart a sztori, amikor Joker megmérgezett. Emelett gyûjtöttem trófeákat, lufikat pukkasztottam ki, meg bunyóztam...
Az Arkham Originsben maga a prológ elvégzése 3 vagy 4% volt :S

majd kapsz egy kütyüt, ami kiiktatja a blokkolót(ha rálõsz vele, általában a computer közelében egy kis sistergõ dobozka)

Myselor
most értem én is a végére,srácok ez nagyon jó volt,lehet hogy nem rocksteady de nagyon ott van😊 kicsit mondjuk idegesített a sok idõhúzó harc a vége felé de ez mindig így van xd a történet nagyon jó volt,aztán nemtudom hogy ezt folytatják e vagy majd az arkham cityt ugye ott is volt egy szép kis csavar harley és joker közös dolga,tudjátok hogy értem xd hogy mi születik meg abból <#idiota><#gonosz1> szerintem nagyon jó játék nehezen indult be de a végére nagyon jó lett😊
Shep
A Gyémánt körzetes tornyot, hogy lehet feloldani? Azt írja ,hogy blokkolva van a kommunikáció a batcomputerral.

Seth
Az arcom amikor a végére értem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN ID.: Beegabor

Shep
Igen, csak rosszal, azzal amit DS-tól kaptam és a simával kell 😊

Kampóval próbáltad?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Az adatcsomagokat, hogy lehet összeszedni? Van pl. olyan ami fel van nyomva a falra 2 fejel magasabbra, mint Batman és semmivel nem érem el.

Shep
Hát ez a multi egy vicc, nagy nehezen összegyûlik 8 ember 30 mp várakozás map szavazásra, természetesen senki nem szavaz, közben ha valaki kilép elõröl kezdõdik a 30mp aztán még 10mp várakozás majd pálya töltés és ennyi, nem tölt be csak kilép úgy 3-4 perc után az asztalra. Ezt, hogy tudták összehozni, rejtély.

13 % - Copperhead-nél feladva mára 😄