593
Batman: Arkham Origins
  • mester1987
    Petíciót lehetne indítani, de csak a Rocksteadynek ;)
  • grebber
    Egy nyitott világú Batmant, ahol van motor,repcsi, auto vezetés raklapnyi melékküldetés (szóval ilyen GTA feeling) azért megnéznék.
  • mester1987
    Az a gáz ezzel, ahogy grebber is írta, hogy semmilyen hangulata sincs.
    A fejlesztések szinte ugyanazok csak variálva vannak, az AI is rosszabb...így hát eléggé unalmas lesz az élvezeti faktor. Az a baj, hogy mind ugyanazok az elemek lettek beleemelve, csak többször, mint ami az előző részben volt. A nagyobb harcok amik jók benne viszont a sztori is nagyon lassú kimenetelű, szinte el lehetne rajta aludni, ha egy film lenne :D
  • Myselor
    én kampóval mindig odarántottam és jól pofán vertem meg a robbanos genyókat vágtam hozzá,hamar meglett így:)
  • TomDantes
    Az a trükkös benne, hogy amikor megütjük van hogy vissza támad, és ezt nehezebb kivédeni, amikor visszatámad, akkor védekezni kell, csak aza trükk benne, ezt néha nem adja be, azt vettem észre, akkor védehetjük ki az ellentámadását, ha kicsit visszahúzódunk tőle, tehát jön az animáció el kezd csapdosni, S jól megnyom, Bat talán kicsit hátrább lép, majd felvillan hogy nyomni egér jobb gomb, jól rátenyerelni erre is, és ennyi.
  • alma2
    ja meg az ellentamadast, amikor azt is jelzi a feje felett, de most latom shep mar leirta.
  • alma2
    nyomkodod az x-et esz nelkul a kozeleben, amikor meg kiirja az Y-ot akkor meg azt nyomod, vagy nyomkodod es ennyi.
  • TomDantes
    Hát nehéz, szívtam vele egy darabig, de ha rájössz, mit kell csinálni, utána már könnyű. Csak rá kell érezni, mikor mit kell nyomni, és marha egyszerű.
  • adler741
    Ez a Deathstroke egy vicc ezt komolyan gondolták?Batmannal akarok játszani nem egy hard fokozatú mortal kombattal )
    A város meg eddig olyan mint egy lecsupaszított karácsonyfa,remélem később jobb lesz a játék,vagy visszarakom az első részt.(
  • mester1987
    Elkúródott, de nagyjából kivehető.
  • mester1987

AMD Catalyst 13.11 BETA6 (13.250.18.0 October 24) Download

Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta6 Driver for Windows

Includes all Feature Highlights of AMD Catalyst 13.11 Beta
    Includes support for the new products:
    AMD Radeon™ R9 290X
    AMD Radeon R9 290
    Performance improvements
    Batman: Arkham Origins - improves performance up to 35% with MSAA 8x enabled
    Total War™: Rome 2 - improves performance up to 10%
    Battlefield 3 - improves performance up to 10%
    GRID 2 - improves performance up to 8.5%
    DiRT Showdown - improves performance up to 10%
    Formula 1™ 2013 - improves performance up to 8%
    DiRT 3 - improves performance up to 7%
    Sleeping Dogs - improves performance up to 5%
    Automatic AMD Eyefinity Configuration;
    Automatic "plug and play" configuration of supported Ultra HD/4K tiled displays
  • Myselor
    hát ez a deathstroke kicsi szopatós volt.de aztán úgy bealáztam hogy csak na
  • Prince23
    Kevesebben vették meg, mint az AC-t. Meg most sokakat leköt a single.
  • Shep
    Multizni sikerült már valakinek? Én próbáltam de nem jött össze a 8 ember ,hogy elinduljon a játék. Ennyire nem érdekel senkit a multi része, vagy csak rendszer szar?
  • allock #299
    Fő sztori szál kiment nálam is, jöhet még a maradék mellék küldetés meg felfedezés. Egyébként csak a Deathstrok-ot nehéz leverni, a többi boss sokkal könnyebb.

Én nem csalódtam a játékban, de itt ott találni egy-két átgondolatlan megoldást. Bugok is vannak, de maga a játék hozza az előző részek hangulatát.
  • Shep
    Akkor én azt úgy fest szerencsésen megúsztam.
  • Dzsí Pí
    miután felhekkelted a tornyot, a bejárat ahol bementél lezáródik és egy szellőzön kéne kimenned. csakhogy mikor felugrasz a szellőzőhöz, batman szó szerint odaragad. csak visszaesni tucc. ismert hiba, csak a pc-seknél, már steam forumon hivatalosan jelezték is a készítőknek...
  • DONGUBA
    Nem megy feladtam mara----kb 30 szor probaltam
  • Myselor
    toltam kicsit többet.kezd tetszeni a játék.:) kicsit nehezek lesznek a boss fightok úgylátom:)
  • Shep
    Milyen bug van ott?
  • Dzsí Pí
    első patch-ről tud vki vmi infót? ez a burnley tower-es bug elég idegelő...
  • Shep
    Annyi a lényeg, hogy nem szabad kapkodni. Mindig kivárni amíg támad akkor ellentámadni de csak 1x lenyomni a gombot, aztán mikor lemegy az animáció akkor lehet ütni 1x 2x de itt is csak óvatosan, aztán mikor jön a hosszabb rész mikor többször kell ellentámadni akkor is csak oda kell figyelni és akkor nyomni amikor kiírja a countert. Nem nehéz csak rá kell érezni ehhez kell némi idő, kinek több, kinek kevesebb.
  • DONGUBA
    es hogykene kinyirnom?
  • Shep
    Na Deathstroke megvolt harmadjára, és őszintén szólva nekem ez a fjata Boss harc jobban tetszik, mint az előző 2 rész ide oda futkosós megoldásai.
  • CalebJoe
    Na a végére is értem röpke 11 óra alatt, nem mondanám hogy rosszabb mint az előző rész inkább csak egy kicsit más lett leszámítva a sok bugot. Deathstroke meg szokásahoz híven egy állat nem is baj hogy lecserélték Catwomant.
  • DONGUBA
    Amig el nem kezd kardozni addig egesz jovagyok utana lekaszabol mindig :D
  • mester1987
    Közbe vittem, nagy nehezen gyűrtem le ezt a DeathStroke-ot aztán türelmesebben már egész jól ment. A nyomozásnak jót tett az újítás.
  • ratgab
    Húú basszus tényleg ennek multija is van...XD
  • mester1987
    A multija jó lehet. Abból van egy vidi, nem lett rossz.
  • ratgab
    Nem, amúgy is érdekelt. 4600 volt a vége, már pénteken akartam venni, de akkor kifogyott a srác éppen. Most másiktól beszereztem, kuponos. Ennyit megért nekem.
  • Shep
    Gyógyírként az AC4 miatt?
  • ratgab
    Hát én meg nemrég megvettem, úgyhogy nagyon ajánlom, hogy jó legyen. Köztük a te véleményedre is alapoztam... :P
  • Shep
    Hát nekem már az elejétől fogva tetszik, igaz én még csak 2,5 órát játszottam vele. Az persze tény, hogy a Citynél elég erős volt a kezdés, azt itt nem sikerült hozni.
  • mester1987
    Akkor felrakom az Arkham City-t és teszek mindenre :D
  • ratgab
    Azért ne engem szidjatok, ha nálatok nem így lesz.:-)
  • mester1987
    Thx az infót!
  • Myselor
    remélem így lesz,majd tolom vele akkor,pár órát ma.:)
  • ratgab
    Amúgy máshol is ezt olvastam, hogy az elején még csak kicsit húzgálták a szájukat a játékosok, aztán később egy kicsit kezdett megtetszeni, aztán eltelt 3-4 óra és marhára bejött nekik. Sokan így vannak vele. Ergó lassan indul be a játék.
  • Myselor
    aham.hát akkor te sem toltad még sokat,nem tudom először ahogy kezdödött meg minden,tökre nem is tetszett.most kezdek vele megbarátkozni,majd játszom tovább később este.remélem jobban megfog tetszeni:)
  • mester1987
    Hát a 2 óra játék alatt én sem vettem "többet" észre. Lehet hamar temetésbe is borul, nálam személyszerint :S