Batman: Arkham Origins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
- new game = normál nehézség
- new game plus = nehezebb
- im the night= ha egyszer meghalsz, akkor nincs visszaút, kezdheted elõlrõl az egész game-t
- chalenge mode= ebben nem vagyok biztos, mivel nem nyomtam rá; vagy ez is egy nehézségi fokozat vagy itt a játékban fellelhetõ chalengeket lehet lenyomatni.
am a decoding problémám megoldódott: a sztori haladtával engedi a tornyokat is kódolni...😊
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor
egy kis tech demot csináltam az új batmanbõl... nvidia physx teknológia.. füstöt és a hópelyheket érdemes nézni! minden ultra high ra állítva és 16x élkisimítással!
Bár van sejtésem, hogy azokból az animált Batman sorozatról mintázták.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És addig is, hogy fejjék a tehenet meg kitöltsék az idõt odaadta a kiadó más csapatnak, hogy rakjanak össze egy Batman játékot.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
(Mondjuk szerintem rosszabb nem lett, mint az volt)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ez van elszállt a varázsa. Várjuk a köv. Rockstady szuperhõsös game-et!
Next PC upgrade: 2022
Eurogamer – 7/10
AusGamers – 7/8/10
Polygon – 7/10
Gamespot – 6/10
GameStar Hungary – 8.6/10
OXM – 8/10
IGN – 7.8/10
Videogamer – 8/10
OPM – 8/10
CVG – 7/10
Xbox 360 Achievements – 92/100
Game Informer – 8.50/10
GameFront – 86/100
El33tonline – 4/5
Kotaku – Yes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Batman.Arkham.Origins-RELOADED
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem konkrétan a Mr. Freeze-s harc tetszett a legjobban abból, de viszont ebben több fõmuki lesz.
De nem temetni akarom a játékot, mert kíváncsi vagyok rá, csak nagyon kellemes meglepetés lenne, ha tényleg jobb lenne, mint a Rocksteady-s féle részek. Ott a karakterek és a karakterek szinkronhangjai is rendben voltak. Itt hamarosan meglátjuk...
"Warner Bros. has told Eurogamer that Batman: Arkham Origins' Wii U and physical PC versions will arrive in Europe on 8th November, a fortnight later than the game's launch on other platforms."