593
Batman: Arkham Origins
  • Prince23
    Én most AC-val játszok, CSAK 4%-nál tart a sztori, amikor Joker megmérgezett. Emelett gyűjtöttem trófeákat, lufikat pukkasztottam ki, meg bunyóztam...
    Az Arkham Originsben maga a prológ elvégzése 3 vagy 4% volt :S
  • Dzsí Pí
    majd kapsz egy kütyüt, ami kiiktatja a blokkolót(ha rálősz vele, általában a computer közelében egy kis sistergő dobozka)
  • Myselor
    most értem én is a végére,srácok ez nagyon jó volt,lehet hogy nem rocksteady de nagyon ott van:) kicsit mondjuk idegesített a sok időhúzó harc a vége felé de ez mindig így van xd a történet nagyon jó volt,aztán nemtudom hogy ezt folytatják e vagy majd az arkham cityt ugye ott is volt egy szép kis csavar harley és joker közös dolga,tudjátok hogy értem xd hogy mi születik meg abból szerintem nagyon jó játék nehezen indult be de a végére nagyon jó lett:)
  • Shep
    A Gyémánt körzetes tornyot, hogy lehet feloldani? Azt írja ,hogy blokkolva van a kommunikáció a batcomputerral.
  • Seth
    Az arcom amikor a végére értem:

• Shep
    Igen, csak rosszal, azzal amit DS-tól kaptam és a simával kell :)
  • ratgab
    Kampóval próbáltad?
  • Shep
    Az adatcsomagokat, hogy lehet összeszedni? Van pl. olyan ami fel van nyomva a falra 2 fejel magasabbra, mint Batman és semmivel nem érem el.
  • Shep
    Hát ez a multi egy vicc, nagy nehezen összegyűlik 8 ember 30 mp várakozás map szavazásra, természetesen senki nem szavaz, közben ha valaki kilép előröl kezdődik a 30mp aztán még 10mp várakozás majd pálya töltés és ennyi, nem tölt be csak kilép úgy 3-4 perc után az asztalra. Ezt, hogy tudták összehozni, rejtély.
  • mester1987
    13 % - Copperhead-nél feladva mára :D
  • broman191
    Saccperkábé 9 óra, fast travel nélkül szárnyalgatva a célpontokhoz, időközben itt-ott verekedve, random bűncselekményeket elhárítva. :)
  • NagyiBMX
    Csináltam egy topic bannert és hátteret, remélem tetszik! :)
    Banner, háttér.

• Shep
    Ott is hasonló ha jól emlékszem.
  • Fpocok
    semmi :D
  • mester1987
    What?
  • Fpocok
    semmi :D
  • mester1987
    Az Arkham Asylumban amúgy mennyi? Azt nem vittem végig.
  • TDC Geronimo
    Főstoryra mentem itt már csak, de később visszanézek a többiért is. 22% és 10+ óra volt a főszál.
  • Shep
    Ott is 20+ % volt a főszál.
  • mester1987
    Gondolom Enigma cuccokból lesz bőven + pár ismert mellékszál az előzőekből. De 21% így is kevés.
    Arkham Citybe volt olyan 35% a fősztori után.
    Tényleg mennyi volt? :D
  • mester1987
    Az szép...:D
  • ratgab
    Hány százalék volt a végén és mennyi játékidő alatt?
  • TDC Geronimo
    Letoltam én is. Az látszott rajta, hogy fele annyira se polírozott, mint a Rocksteady előző 2 játéka, jó sok bug volt meg glitch, ennek ellenére én jól szórakoztam, főleg a bossharcokon.
  • Prince23
    Kb. hány órás volt így a játék neked?
  • ratgab
    Hány óra alatt vitted végig a főszálat?
  • broman191
    Nálam 21% és a fősztorinak már vége, lesz itt még tartalom bőven ezek szerint :)
  • mester1987
    Az egyszer biztos, hogy hosszabb, mint a City.
  • ReszegKoldus
    Szerintem fokozatosan haladnak arrafelé, egy teljes Gotham járművekkel. Viszont utána nem tudom hova lehetne tovább fejleszteni, egy AC-ben vagy GTA-ban a helyszínek változhatnak valamennyire, itt remélem nem fog.
  • mester1987
    5%
  • Prince23
    30% alatt van a fősztori :D Hogyan álltok?
  • mester1987
    Szyívesen!
  • Myselor
    köszi:)
  • Shep
    Tegnap vertem le DS-ot, szóval még az elején.
  • mester1987
    Te hol tartasz? :)
    Írj spoilerbe.
  • adler741
    Na csak sikerült lenyomni Deathstroke-t.) Nincs is bajom az ilyenekkel,csak egy ilyen kaliberű ellent sztem a végefele illett volna belerakni,A hangulat tényleg nincs toppon a game alatt eddig,remélem csak jobb lesz.Jo játékot mindenkinek.
  • Dzsí Pí
    (y)
  • Shep
    Sok a sirám, játszatok inkább! :)
  • Prince23
    Ez lehetne akár a Batman: Gotham City is...:)
  • mester1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

C:ProgramDataSteamRLD!209000storage
  • Myselor
    hol tárolja a mentéseket?nem eredeti