Batman: Arkham Origins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Igazából a reflexeken múlik minden, hátha a többi érdekesebb lesz.
Copperheadnél jobban szenvedtem 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Pont errõl beszélek,mivel ilyen nincs neki semmi ilyen kombója😄
Minden támadását ki lehet védeni és abból kontrázni csak a gombnyomások mikorjára kell figyelni ennyi.
Elején én is nyomkodtam orrba szájba a védekezést de lószart se ér mivel írta is (de pont leszartam) hogy ha sokszor nyomom akkor gatter.
Next PC upgrade: 2022
Másik, nem lehet kezdeményezni ellene. Ami eddig mûködik az, hogy hárítás után, vagy elõtte ha nem akar támadni, átugrani feletti és hátba ütni 1x aztán meg hárítani. Csak bekapok 2-3 olyan ütését és vége...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gyakorlatilag egy gyengébb QTE az egész csak a mikorra kell figyelni és lazán le lehet zúzni!
Next PC upgrade: 2022
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Viszont elakadtam a hajóban, ott, aholpár rosszfiú leütése után egy kis fatutajon kell ide-oda húzni magadat. A 3. páncélajtóra rálövök, odahúzom magam, de utána nem engedi el, csak annyit látok, hogy: Space Pull. És se mozogni, se más kütyüt elövenni nem tudok, mert nem engedi el a kötelet. Hogy lehet elengedni azt a nyamvadt kötelet?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Elindítottam a játékot, eljutottam Pingivn hajójáig, de aztán ki kellett lépni a játékból.
Erre most amikor újra indítanám, a Startképernyö után kilép hibával, hogy videókártya Kernel hibát észlel, ezért leáll, vagy valami hasonló.
A játékot megint elindítva ugyanez a hiba.
Valami ötlet?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Elõször nem tudod választani a New Game Plus és az I'm The Night módokat. Úgy van -feltéve ha "rendesen" a sztorin akarsz végigmenni- kiválasztod a New Game-et, ezután tudod kiválasztani, hogy könnyû, normál, vagy kemény nehézségi szinten akarsz játszani. A New Game Plus és az I'm The Night módokban csak akkor tudsz játszani, ha már egyszer végigtoltad a játékot és nem könnyû módban.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Van egy ilyenem esetleg érdekel valakit? Persze nem ingyen de bolti ár alatt 😊
Pro:
+helyszínelés (szó szoros értelmében), a bûntényeket rekonstruálhatjuk Batman kütyüjével
+nyomozós, hekkelõs részek (ami sokszor átmegy túlzásba is)
+helyenként elõkerül a karácsonyi hangulat (amin a zene sokat segít ezen)... (cons-nál folytatva)
Cons:
-... ami nem teljesen ugyanolyan hangulatérzéssel rendelkezik mint az BAC
-Ezio hangja nagyon furcsa Batmanként, és ellenszenves (pedig kedvelem a hangorgánumát.
-rossz fejlõdési rendszer (amikor TAB-ot nyomsz)
- a fõbossokat árkádszerûen elõre lespoilerezik a prológ átvezetõjében (juj de rossz érzés kapott el)
- a járható központi terület semmilyen... csak úgy vannak... kidolgozatlan a város, de nagyon
- semmi számottetvõ fejlõdés nem érzékelhetõ, ez a rész max expanziónak lenne jó...
- eszméletlenül drága a tartalmat figyelemebe véve....
ui: a kritikusokon meg nem kell csodálkozni, összességében középszer lett a játék. majd jövõre beszerezzük Complete packban 75% offal, merthogy ez nem lesz GOTY, az hét szentség.
Szerintem az AC harcrendszere sokkal kidolgozottabb és több a lehetõség benne. AC után bunyózni az AA-val nagyon sivár érzés.
Az elején fura volt nekem is az AC, a sand box hatás miatt, de mikor az ember már belefolyt a játékba akkor érzi, hogy sokkal több mint az elõzõ rész. Igazából nem is tudok a jelen korból olyan játékot, ami ennyit fejlõdött volna 2 rész között.
Az Originsrõl meg lehetett tudni, hogy amolyan töltelék rész lesz. Ha így áll hozzá az ember akkor nem lehet olyan rossz. Legalábbis remélem.
Random szaggatások, optimalizálatlan (ua. a gépen, amin az elõzõ kettõ tökéletesen futott, most nem "smooth" a dolog, U3 engine-nél ezt mûvészet volt összehozni), kontrollereket ez sem szereti, de még az x360 emut sem (elsõként találkoztam ilyennel) és tele van kismillió hibával. Kapja a savat rendesen steam fórumon.
Ezek mondjuk csak technikai dolgok, a többi már egyéni ízlés kérdése, de ez szerintem is egy rossz rókabõr 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A választ köszönöm mindõtöknek!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!