593
Batman: Arkham Origins
-
#113 -
TomStorm #112 Copperhead
-
ratgab #111 Kriptonitra gondolsz? Kristály! LOL -
#110 PS only:
-
#109 Igen de amit meg akar védeni az sebezhető:) -
#108 De ott a kristály, amire allergiás. problem megoldva :) -
#107 Lebutítani, mondvacsinált indokokkal gyengíteni, szóval a szokásos. Superman a lehető legrosszabb karakter, mert túl erős, így a legtöbb író nem is tud vele mit kezdeni.
Nála talán csak az időutazók "erősebbek", akiket szintén totál lekorlátoznak (pl. folyton elveszti az erejét, lsd. Heroes), vagy nem használnak ki, hiszen egy szempillantás alatt semmissé tennék a sztorit.
Szóval kell egy zseni, hogy jól mozgasson egy ilyen erős karakter, de Alan Moore-ok nem születnek minden bokorban. -
Evoluti0N #106 Azt nem lesz könnyű csinálni. Hogy lehet játékot csinálni egy olyan szuperhőssel, aki tulajdonképpen sebezhetetlen? :) -
#105 Amugy az Asylum és City között sem volt olyan húdebaszottnagy a különbség. A bejárható terület nagyobb volt, újítottak kütyüket meg kombókat, de más tényleg nem sok.
Sőt ott még Batman ruhája sem változott, csak tettek bele még 6 választható skint. Talán csak Harley Quinnek változott a szerkója, amire a játék elején fel is hívja a figyelmünket. :D
Szerintem ennyi változtatás itt is ugyan úgy már most megvan.
Sőt az, hogy az enemy is tud counter-attackozni az eléggé stresszelő lesz majd a challenge mapokon. :D
Nálam tuti vétel a GOTY verziója, ahogy eddig. :) -
#104 pletyka szerint Supermen játékot készítenek, ami vélhetőleg "robbani" fog, mint Batman :) -
#103 Nagyon kieg. szaga van ennek a résznek. Ha jól tudom nem is ugyanazok csinálják, mint az első 2 részt, mert ők valami igazán újon dolgoznak. Forráshoz most lusta vagyok :D -
#102 jó meg minden,de még a hudok is ugyanazok mint az előzőben,ennyire ne csinálni semmit.hát ez nagyon ugyanaz mint az előző de reméljük majd lesznek újdonságok később a videóban nemsokat láttam:) -
#101 20 perc story gameplay -
#100 Batman: Arkham Origins - E3 2013: Walkthrough -
#99 E3 trailer.
-
preziosi #98 [URL=http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=45596]Conroy Inadvertently Outs Next "Batman: Arkham" Game[/URL]
tehát ezzel gyakorlatilag végleg bebizonyosodott, hogy az originsszel párhuzamosan a rocksteady is készíti már a saját arkham játékát. -
Evoluti0N #97 Kár, hogy nem Conroy + Hamill, de hát az van. Mondjuk Troy Baker párszor már bebizonyította, hogy mennyire tehetséges, szal remélem, hogy Jokerként is remekelni fog. -
preziosi #96 egyébként ma megerősítésre került az is, hogy batman hangját roger craig smith (assassins creed 2 - ezio) fogja adni, joker pedig troy baker (bioshock: infinite - dewitt) lesz. -
#95 -
preziosi #94
-
#93 Mégis Kevin Conroy lesz Batman az új játékban.
WOOHOO!!!! -
preziosi #92 -
preziosi #91 The dark art of Batman: Arkham Origins -
#90 Warhead mióta előzmény, meg mi a gond vele, mert szerintem semmi :) -
#89 Conroy 1993 óta adja a hangját Batmannek, szal nem teljesen jó a felvetésed.
példa erre: Sam Fisher hangját az öreg szinkronszínész adta annak idején, mégis fiatalos volt a hangorgánuma. -
preziosi #88 Die Hard, Robin, and the music of Batman: Arkham Origins -
#87 hát,még ez is lehet,én szomorú lennék hogyha tönkre basznák a sorozatot,mert az első 2 részt imádom,de ettől már most félek,ezekből sose sül ki semmi jó.max várok akkor a következőre,ha ezt mégis jól elszúrják -
Evoluti0N #86 Szerintem az új konzolgenerációra fejlesztenek egy még be nem jelentett Batman játékot és azzal vannak lefoglalva. Előtte azonban a kiadó még ki akarja facsarni az utolsó cseppeket a mostaniból. Ahhoz pedig nem kell az eredeti fejlesztőcsapat, a név úgyis el fogja adni. -
#85 én alapbol azt nem értem hogy miért kellett az eredeti fejlesztőktöl elvenni a jogokat?talán most dolgoznak azon az új superman vagy teenage ninja turles játékon amit terveztek?én csak erre tudok gondolni másképp nincs értelme :| -
mester1987 #84 Kizárt, hogy olyan sikeres lesz. Az előzmények meg mindig olyan kétesen sülnek el a'la Crysis után Crysis: Warhead. -
#83 Fiatalabb lesz Batman majd hülyék lennének egy "öreg" hangot adni neki.Olyat adnak neki ami passzol hozzá ennyi.A game meg tuti ütős lesz! -
#82 Arra nem is gondoltok, hogy a szinkronszínész nem vállalta el, vagy csak drágán? Nyilván emiatt lesz low-budget és arra esély sincs, hogy egy hasonló orgánumú tehetséges pasast találnak a helyére. -
#81 Egyszerű a válasz erre: low budget
de ennek függvényében kasszasikert várnak, minimális érték-hozzáállással. szal magyarán a minőséggel lehet gond lesz és csak a Batman és az Arkham neve fogja elvinni a széria ezen részét a siker kapujáig... Ha egyáltalán eljut odáig :) van egy ilyen tippem
Ergo nem lesz olyan sikeres mint a Rocksteady féle Arkham játékok. -
#80 Hamill alapból kijelentette, hogy többször nem vállalja Joker szerepét, Conroyért valóban kár ( az ő hangja maga volt és marad is Batman), de ne ez alapján írjátok már le előre a játékot mikor még szinte semmit nem tudni róla.... -
Evoluti0N #79 "Mark Hamill után Kevin Conroy sem tér vissza az új Batman-játékban. A csapat egy fiatalabb színészt keres a helyére."
PCGURU
Lol. Ezek se normálisak. Néha tényleg nem értem a játékfejlesztők gondolkodását. Mintha "hogyan b@sszuk fel a rajongókat és miként utáltassuk meg velük a játékunkat" képzésre járna a legtöbb. A világ legbanálisabb hülyeségeit követik el. -
#78 Nem Kevin Conroy lesz Batman / Bruce Wayne hangja.
Ezt mégis, a Warner hogy képzelte el? -
preziosi #77 Friss képeken a Batman: Arkham Origins -
preziosi #76
pár új infó a francia VideoGamer magazinból:
- WB Montreal thought that the only aspect of the previous games that was not developped enough was the detective parts, which was quite marginal. So they wanted to make this aspect of the game on par with the other aspects (fighting, predator) and to do that they needed to give the same dynamism to these phases.
- Batman is impulsive, overconfident as he still has to encounter an opponent on par with his strength. He is clever but does not think of everything, for example when interrogating a thug he can be dominated by violence and stun the thug before getting the information he wanted. The major difficulties he will have to deal with in the game will have a strong impact on his psychology and will make him change to the more realist and stoic Batman from the previous games.
- Black Mask is still rising, and want to show everyone is power by killing the Batman, who is still not well known by the public but already feared by criminals. Taking out this symbol is the best way to get respect and dominate the crime world.
- Rupert Thorne is mentionned (as well as Falcone)
- Some of the 8 assassins will be side missions, and we will not be finished with them from the first encounter.
- Unlocking location for the Batwing is a whole side mission : an unknown hacker has jammed the radio system and Batman need to restore it.
- New combat move : Batman can rush toward an ennemy while knocking another one on his path.
- Freeze boss fight from AC is the main model for Origins boss fights.
- Canceled : snow on rooftops made Batman slip. As it is important to feel in control, the team thought this was not a good idea for the player.
- Final word : if Origins will really feel about the same as the previous games gameplay wise, the experience of the game in itself seems to be deeply altered by the original and passionated narrative work realized by WB Montreal. More human, stronger, more centered on emotional stakes: eventually this opus might become a keystone of the Batman myth.
valamint egy idézet: "We really believe that we've made the coolest version of Deathstroke [in any media]. He's a wonderful counterpart to Batman." -Ben Mattes -
preziosi #75 DC's Geoff Johns talks Batman: Arkham Origins -
TomStorm #74 Arkham Origins Screenshots